Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 feb 2011, 10:53

Poznat po performansima, veznjak Arsenala i španske reprezentacije Cesc Fabregas, ovoga je puta fotografisao saigrače za vrijeme leta avionom. Dok su drugi „bacili sovu“ hiperatkivni kapiten „topnika“ sebi je pronašao zanimaciju. Uzeo je mobitel u ruke i zabilježio situacije u kojima fudbalere baš i ne viđamo tako često. Fotografije je s javnošću podijelio na Twitteru, a i dodatno se potrudio pa je svaku fotku „opremio“ vrlo šaljivim komentarima.

Andrej Aršavin zaspao je u zadnjem sjedištu aviona. Glavu je podbočio rukom, a Cesc je napisao: „Imao je tešku noć“, dok je za Johana Djouroana ustvrdio da „gradi glavom“. „Snažan čovjek“, dodao je.

Najviše je „pripazio“ Čeha Tomasa Rosickog. Kao da mu je ušao u glavu:
„Rosicky sanja da konačno zabija gol“, napisao je Cesc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 feb 2011, 11:09

Ne znam odakle nekom to da balimo za Cescom, uopce nam nije prioritet, ako nam dodje dobro i jest, ako ne apsolutno niko nece zaliti. Ako smo ga ubacivali u neke formacije bilo je zato sto smo pricali o eventualnim pojacanjima i dal bi imali mjesta i gdje, on je za nas samo jedna od mogucih solucija, koja cak nije ni medju prioritetima, nikako neko za kim patimo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 11:11

Ma sa prljavim ponudama ili ne jasno je da nema dogovora i ptice na grani znaju da Vodja nece pustiti kapitena a niti on zeli da ide samo mi je zanimljivo da navijac kluba ciji stadion lici na jedno prosjecno okupljaliste za koridu prica o Emiratesu :lol:
Dio Arsenala

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 10 feb 2011, 11:30

-Paja je napisao/la:Ma sa prljavim ponudama ili ne jasno je da nema dogovora i ptice na grani znaju da Vodja nece pustiti kapitena a niti on zeli da ide samo mi je zanimljivo da navijac kluba ciji stadion lici na jedno prosjecno okupljaliste za koridu prica o Emiratesu :lol:

tako su i za Figa pričali, kad je bio kapiten Barce :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 11:33

Figo je smijesan igrac koji je otisao iz jednog kluba smijesne lige u drugi klub smijesne lige za pare ipak Fabregas je u fudbalskom NBA-u i nema odlaska iz Arsenala uosalom kao i svake godine na kraju prelaznog roka ja cu biti upravu.
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 feb 2011, 12:31

Nadam se da Fabregas nece u Celzi, bilo bi to jos jedno razocarenje za istinske ljubitelje fudbala, sto se mene tice neka ostane u Arsenalu, a isto tako razocarao bi se ako bi ga i Barca dovodila na nemoralan nacin s nekim ponudama od 60 miliona i astronomskim platama. No, taj film necemo gledati vjerovatno, ostat ce Arsenalu vjerovatno dok Xavi ne pristari, i doci ce kod nas na fin i kulturan nacin, uz normalnu neku cijenu, nemamo nikakve potrebe da ga placamo astronomski, njegova realna vrijednost je nekih 40 miliona eura i to ce Barca platiti kad joj bude potreban, do tada neka igra kod vas i zelim mu da osvoji nesto napokon i s Arsenalom, da se ne vraca kuci s osjecajem praznine koju je imao u Arsenalu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 12:37

barcelona ce platiti tih 40 miliona ne zato sto su oni dobri i nece nemoralne ponude nego zato sto su svorc u dugovima i nemaju para, ali svejedno ponuda ce biti odbijena ja sam uvijek govorio Fabregas ce sigurno na zalasku karijere kao mnogi Arsenalovi veliki igraci otici, jer u Arsenalu nakon 30 igraci odlaze zbog politike ugovora e sada koji ce to klub biti iskreno ne zanima me bitno je da mi najbolje od njega iscrpimo u Arsenal a pozne godine ostavljamo za druge klubove.
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 feb 2011, 12:38

eto bolan,a kaze ne treba nam,pa za dvije,tri godine bice jos skuplji :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 feb 2011, 13:31

-Paja je napisao/la:Figo je smijesan igrac koji je otisao iz jednog kluba smijesne lige u drugi klub smijesne lige za pare ipak Fabregas je u fudbalskom NBA-u i nema odlaska iz Arsenala uosalom kao i svake godine na kraju prelaznog roka ja cu biti upravu.
A šta je s Cristianom Ronaldom koji je otišao kao mlad iz "NBA" u Primeru, a daleko je najjači igrač bio te vaše najjače lige?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 13:33

-Paja je napisao/la:Figo je smijesan igrac koji je otisao iz jednog kluba smijesne lige u drugi klub smijesne lige za pare ipak Fabregas je u fudbalskom NBA-u i nema odlaska iz Arsenala uosalom kao i svake godine na kraju prelaznog roka ja cu biti upravu.
Fabregas je navijač Barcelone! Druga je stvar što ga onaj francuski pedofil na klupi sa podočnjacima ala Mile Kitić ultimatiše raznoraznim sentimentalnim pričama i izmedju ostalog pričom o tome kako mu je on pomogao da skine mrak. Inače bi Cesc odavno bio u drugom najvećem klubu u Španiji.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 13:37

Niti je bio najbolji igrac, niti je steta neka sto je otisao a otisao je jer je United u dugovima, a sto se tice Fabregasa on je topnik a vi navijaci malih klubova mozete samo sanjati njegov odlazak.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 feb 2011, 13:41

-Paja je napisao/la:Niti je bio najbolji igrac, niti je steta neka sto je otisao a otisao je jer je United u dugovima, a sto se tice Fabregasa on je topnik a vi navijaci malih klubova mozete samo sanjati njegov odlazak.
Jok, eto Bandera vaša je bolja bila, samo se sjeti šta vam je lik učinio u ligi prvaka, ako se ne varam u polufinalu. A to za Fabregasa me ne zanima, bolje za Real ako se Barca s njim ne pojača :mrgreen:

Real Madrid

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 13:45

Ronaldo je uvijek bio smijesan zabijao uglavnom iz kontri otisao zbog love a i pocele su naglo padati statistike naravno sad u Spaniji zabija nemilice jer je liga smijesna a odbrane propusne i mlake a realno mnogo je slabiji nego dok je bio u Manchesteru. Sto opet dovoljno govori o snazi Premiershipa moze sad otici bilo koji igrac iz lige uvijek iskoce neki novi dok u Spaniji imas par precjenjenih zvjezdica u dvije ekipe jedna koja moze nesto napraviti samo uz pomoc sudaca druga ne moze osminu finala proci znaci smijesno i slabasno.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 feb 2011, 13:49

-Paja je napisao/la:Ronaldo je uvijek bio smijesan zabijao uglavnom iz kontri otisao zbog love a i pocele su naglo padati statistike naravno sad u Spaniji zabija nemilice jer je liga smijesna a odbrane propusne i mlake a realno mnogo je slabiji nego dok je bio u Manchesteru. Sto opet dovoljno govori o snazi Premiershipa moze sad otici bilo koji igrac iz lige uvijek iskoce neki novi dok u Spaniji imas par precjenjenih zvjezdica u dvije ekipe jedna koja moze nesto napraviti samo uz pomoc sudaca druga ne moze osminu finala proci znaci smijesno i slabasno.
Šta, ne smiju se davati golovi iz kontri? :mrgreen: Pa kako je utrpao u jednoj sezoni 47 golova, i pritom osvojio sve s Manchesterom, ne kažem ja, Primera jeste slabija, ali samo iz razloga što nemamo 3. i 4. ekipu da drži priključak (kako u ligi tako u ligi prvaka)

Real Madrid

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 13:50

-Paja je napisao/la:Ronaldo je uvijek bio smijesan zabijao uglavnom iz kontri otisao zbog love a i pocele su naglo padati statistike naravno sad u Spaniji zabija nemilice jer je liga smijesna a odbrane propusne i mlake a realno mnogo je slabiji nego dok je bio u Manchesteru. Sto opet dovoljno govori o snazi Premiershipa moze sad otici bilo koji igrac iz lige uvijek iskoce neki novi dok u Spaniji imas par precjenjenih zvjezdica u dvije ekipe jedna koja moze nesto napraviti samo uz pomoc sudaca druga ne moze osminu finala proci znaci smijesno i slabasno.
"smiješan" čovjek koji je igrač kakvog Arsenal (uz svo poštovanje Thierya) nije niti će imati u skorijoj istoriji,šta reći o broju 2 trenutno na svijetu!
"kontri" dokaz nekompetentnosti ili jednostavno koristi jezik plemena Tutsi pa to možda na tom jeziku znači univerzal
"liga smiješna" druga najjač liga je smiješna,jbg odgovor karakterističan za ljude koji prate isključivo carling i samo carling a o fudbalu nikad ništa nisu čuli.
"dvije ekipe" Španska liga ima daleko veće timove bar po meni,ako ništa na osnovu trofeja,kao što su Real,Atletico,Barca,Valencia,Sevilla,Villarreal,Deportivo.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 13:55

Imao je dobru sezonu naravno nije mogao drzati kontinuitet u snaznom Premiershipu ali necemo o njemu i Premiershipu moramo pred mec sa vukovima da oraspolozim topnike jednom divnom numerom.

Po tebi je sigurno i Fiorentina dobra ekipa a Bati Tuta vrhunski igrac molim vas ne prosipajte se i ne blatite nasu temu o nekakvim amaterskim klubovima iz Spanije i nemoj Kinga da spominjes u istom kontekstu sa portugalcem to je uvreda za sve topnike, cao!

[youtube][/youtube]

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 feb 2011, 17:32

AHAHAHAHAHA umirem.....
Realno Ronaldo nikad nije bio bolji ! Za razliku od EPL-a ovdje moze uz pomoc Boga jedino biti prvi strelac lige, dok je u EPL.u zabijao i previse...Naravno ovdje ima igrace svoje klase , dok tamo bukvalno niko mu nije bio ni do koljena...Nije covjek slucajno dosao u La Ligu...Ali eto i on i Messi i ostali igraci su smjesni , kakvi samo igraju u EPLU : Ronney , Drogba, Fabregas, RvP , Meireles ,Gerrard , Lampard,Modric,Van der Vart, Tevez, Milner (Silva,Toure- al smjesni su oni jer su dosli iz Spanije)
Ti igraci su inace okosnice ovih najjacih timova..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2011, 19:54

[youtube][/youtube]

Uživajte ;) Pa uništio vas je... :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 feb 2011, 20:30

Nesto slucajno gledam na transfermarktu i ajde naletim na vrijednosti EPL i Spanske primere iiii...naidjem na par zanimljivosti:
1.U engleskoj igra 15 spanaca,u spaniji 0 Engleza.
2.Vrijednost EPL prelazi za oko 1011 milijona eura vrijednost primere,a tacne vrijednosti(to,tacne je relativno,al',eto,procijenjenje,moze se reci)su:
EPL:3.362.400.000 €,Primera:2.560.300.000 €
3.Prosjecna procijenjena vrijednost klubova je u primeri:128.015.000 €,u EPL:168.120.000 €
4.Najjeftinije procijenjen klub u primeri je:35,8 milijona eura-levante,u EPL pa Blackpool sa 48,1 milijona eura.
5.Levante je ukupno potrosio 0 eura na pojacanja,dok Blackpool 6,13 milijona a finansijski minus nastao dovodjenjem nogometasa je 5,43 milijona eura.
6.U zoni ispadanja,koju brojim u rasponu od 6 tocki je situacija identicna.
7.U borbi za titulu(isti raspon od 6 tocki)u primeri je samo jedan konkurent,a u EPL 3
8.U borbi za zadnju poziciju koja vodi u europu,sto se EPL-a tice je 6 timova,u primeri 2(raspon od 6 tocki,sestopozicionirani i timovi koji imaju max -6 tocki zaostatka).
Eto,8 razloga zasto je EPL bolja od primere.Postoje jos mnogi,objektivni,poput recimo zarade od tv prava,najgledanije lige,medijske najpopracenije,itd.itd.itd.
A sto se Barcelone tice nedavno citah interviju koji je radjen sa Messi-jom,ako nadjem slucajno,objavim ga,gdje Messi kaze da u bivalistu za talentirane djecake,koje se nalazi odmah pored kampa,a to je neka kuca,prostorija ili sta ti ga ja znam,zaudara vlagom.Nije zlonamjerno,samo da shvatite objektivno stanje.
I na kraju krajeva,EPl je liga koja je nastala u zemlji industrije i demokracije(1.europska parlamentarna drzava),dok je spanija zemlja monarha i raznoraznih kraljeva.Nekaze se dzaba "spansko selo". ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 20:49

Kljucno kod Engleza je sto ljudi ne shvataju da su tamo svi klubovi privatizovani tako je u svemu u Engleskoj, ne samo u fudbalu. Klub posluje kao firma i tako je od vajkada globalizacija je donijela strane ulagace koji nece ulagati svoj novac svugdje jer da je tako oni bi dosli u ulozili u zemlje gdje je manji porez npr. ali dosli su u Englesku jer samo tamo novac koji uloze mogu povratiti.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.