Pa vec smo spremniji nego tad? Prvi ne bih ratovao ali vam garantujem da ni sa druge strane nemaju tu hrabrost kao 90ih jer znaju da bi najebali i izgubili bi i ovo sto imajuSoldat je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:14Navodiš stvari koje nemaju veze s ovim o čemu ja govorim. Ja prvenstveno nisam za bilo kakav rat ali ovo sto se dešava u Ukrajini treba bit bar opomena "našim" političarima i ljudima da se malo probude. Imamo i mi Putina u komšiluku pa kad odluci da ti pokuca na vrata na to ne možemo uticati ni ti ni ja. Možemo bar spremniji dočekat nego 90tih.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
Da budem iskren teški glupan .![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ukrajinski dobrovoljci kao i braća im Rusi i Grci su bili ovdje i dali svoj doprinos tokom genocida u Bosni. Tako da ne znam čemu toliki žal za njima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Izmedju dva zla se bira manjeRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:18Ukrajinski dobrovoljci kao i braća im Rusi i Grci su bili ovdje i dali svoj doprinos tokom genocida u Bosni. Tako da ne znam čemu toliki žal za njima.
- Shategabri
- Kontakt:
Aha, a Bakir je naš, pa mu je to u odbranu?!Federer17 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:15Vjerovatno su i Ukrajini neki tamo polticari krivi sto ih na pravdi Boga, u sopstvenoj NEZAVISNOJ drzavi, napadaju i ubijaju.
Isto tako je i kod nas za balije u BiH kriv Bakir i ostali politicari zbog eventualnog napada mozda jos bolesnije nacije, a oni koji su prezivjeli 92-95. to najbolje znaju. Njima bi odgovarao samo onaj koji bi nas sve posrbio, pokrstio i prepustio im ovo malo zemlje - krvlju odbranjene. Protiv takvih, ali i bilo koga drugog, nema vece casti od odbrane svoje vjere, domovine, nacije, sebe, porodice... Ali znam da vas ovdje ima pofin broj koji bi prvi pobjegao jer nece da ratuje za Bakira, a onda se prvi vratio da 'ubere' kajmak. Prepisite im onda vec sad sve svoje nekretnine, auta, zemljiste, i ispaljujte se vani. Samo pazite da vam, i u tom slucaju, glave ne odsijeku i zenske clanove porodice ne siluju.
Pa bolan taj isti Bakir je prodao reviziju tužbe Srbiji.
Ne trebaju nama neprijatelji dok nas ovakvi vode.
Koševo Zapad
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovaj bombay rijetko glup lik.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma znam ja sve to buraz , mi da imamo mozga fino bi sve političare i ratne profitere otjerali na prvu liniju , da vide kako je .Soldat je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:14Navodiš stvari koje nemaju veze s ovim o čemu ja govorim. Ja prvenstveno nisam za bilo kakav rat ali ovo sto se dešava u Ukrajini treba bit bar opomena "našim" političarima i ljudima da se malo probude. Imamo i mi Putina u komšiluku pa kad odluci da ti pokuca na vrata na to ne možemo uticati ni ti ni ja. Možemo bar spremniji dočekat nego 90tih.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
Ma kakav "Putin" iz komšiluka , njega je Evropa postavila i onda diriguje šta i kako .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Iskoristili sendvičari i ovu priliku das opletu po politici i unutrašnjim problemima. Na žalost umjesto da bacimo koji post o ratu u ukrajini i onome šta će biti posljedice kod nas idu banovi i ključanja.
Fino dečko postavio discord link i možemo o čemu hoćemo bez straha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Shategabri
- Kontakt:
Zato sad imaš situaciju u Srbiji da Vučić ne zna na koju će stranu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:18Ukrajinski dobrovoljci kao i braća im Rusi i Grci su bili ovdje i dali svoj doprinos tokom genocida u Bosni. Tako da ne znam čemu toliki žal za njima.
Ne može se zamjeriti Rusiji, a braCka mu je i Ukrajina.
Kome god da se prikloni, neko će se ljutiti.
Što je najbitnije, bilo koja opcija bude odabrana, priznali su Kosovo kao nezavisnu zemlju.
Sad ne znam da li postoji opcija da nekako budu neutralni, u situaciji kad svi na svijetu zauzimaju stranu, malo je teško praviti se lud.
Koševo Zapad
Ako se meni obracas i ako mislis da je to poenta posta, onda si fakat glup, uz duzno postovanje i bez ikakve potrebe vrijedjanja.
Procitaj 2, 3, 5x ako treba, pa mozda skontas. -> od nekoga ko nikad nije glasao za Bakira.
@Shategabri, bmk za Bakira, ja branim sebe i ono sto mi je u zivotu najvaznije. Ako bi se vi sutra s ponosom zvali Srbi, Nijemci, Englezi i pricali jezik koji se zove srpski, ja ne bih.
Sta ovaj majmun govori,cuj ne smije niko napast Rusiju,al on moze napadat koga hoce.Mamu mu bolesnu je.bem,umro u najgorim mukama dabogda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne zanimaju me političari koji se prvenstveno bore za svoju stražnjicu. Lični je stav da me ne zanimaju oni koji su doprinijeli ubijanju moje kompletne porodice muškog roda. Nikakvu empatiju nemam niti prema jednoj od tih nacija.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:20Zato sad imaš situaciju u Srbiji da Vučić ne zna na koju će stranu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:18Ukrajinski dobrovoljci kao i braća im Rusi i Grci su bili ovdje i dali svoj doprinos tokom genocida u Bosni. Tako da ne znam čemu toliki žal za njima.
Što je najbitnije, bilo koja opcija bude odabrana, priznali su Kosovo kao nezavisnu zemlju.
Sad ne znam da li postoji opcija da nekako budu neutralni, u situaciji kad svi na svijetu zauzimaju stranu, malo je teško praviti se lud.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Braniš sebe i svoje, ne branis Bakira, odbranit će se on nekako, vjeruj mi zajedno sa Konakovicem, Komšićem, Fortom, Radončićem itd itd... Ne brinem se ja za njih, lahko će oni.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:15
Za šta boriti se , za šta ? Šta su dobili borci koji su dali dijelove svoga tijela za ovu državu , šta su dobile porodice čiji su očevi dali život za ovu državu , ŠTA ?
Tada su se ljudi morali boriti , sada će velika većina prvim avionom , autobusom ili autom otići iz države .
Samo sinovi ratnih profitera žele da ljudi ostanu i "ratuju" i niko više![]()
Hahah... Ti mislis da ćeš pobjeći kad krene mobilizacija. Baš si neki napaćeni klinac. Pa pola Bosne bi otišlo 92ge da je moglo kao i pola Ukrajine sada.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ako si daleko odavde, onda može da te ne zanima.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:23Ne zanimaju me političari koji se prvenstveno bore za svoju stražnjicu. Lični je stav da me ne zanimaju oni koji su doprinijeli ubijanju moje kompletne porodice muškog roda. Nikakvu empatiju nemam niti prema jednoj od tih nacija.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:20Zato sad imaš situaciju u Srbiji da Vučić ne zna na koju će stranu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:18Ukrajinski dobrovoljci kao i braća im Rusi i Grci su bili ovdje i dali svoj doprinos tokom genocida u Bosni. Tako da ne znam čemu toliki žal za njima.
Međutim, ko je ostao tu u BiH, to ti je komšiluk, možeš se praviti da te ne zanima i da to nema, međutim stvarnost je drugačija.
Znam samo da je čovjek prokleto biće.
I nadam se da Putin nije riješio da ga se prije nego ode pamti po nečemu velikom.
Koševo Zapad
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ljudi ti objašnjavaju neke stvari ali si ili previše arogantno derle da shvatiš ili nemaš mentalni kapacitet za takvo nešto. Bolje bi bilo da je ovo drugo ali mi se čini da je ovo prvo nažalost. Ajd zdravo.
I am not yet born; O hear me.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I dalje sam u Bosni i apsolutno bi bio spreman sutra braniti svoje od ovih koji žele rasparčati Bosnu, državu za koju je moj otac dao život. Oko toga nema dileme.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nisam napaćeni klinac , nego razmišljam sasvim normalno . Pola Bosne je tada vjerovalo da neće biti rata , i bilo je primorano da se brani . Tada nisu mogli otići , sad bi otišli bez ikakvih problema .OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:23Braniš sebe i svoje, ne branis Bakira, odbranit će se on nekako, vjeruj mi zajedno sa Konakovicem, Komšićem, Fortom, Radončićem itd itd... Ne brinem se ja za njih, lahko će oni.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:15
Za šta boriti se , za šta ? Šta su dobili borci koji su dali dijelove svoga tijela za ovu državu , šta su dobile porodice čiji su očevi dali život za ovu državu , ŠTA ?
Tada su se ljudi morali boriti , sada će velika većina prvim avionom , autobusom ili autom otići iz države .
Hahah... Ti mislis da ćeš pobjeći kad krene mobilizacija. Baš si neki napaćeni klinac. Pa pola Bosne bi otišlo 92ge da je moglo kao i pola Ukrajine sada.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Bujrum, odmah na izvoli te... Samo nemoj se kasnije vraćati !bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:28Nisam napaćeni klinac , nego razmišljam sasvim normalno . Pola Bosne je tada vjerovalo da neće biti rata , i bilo je primorano da se brani . Tada nisu mogli otići , sad bi otišli bez ikakvih problema .OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:23Braniš sebe i svoje, ne branis Bakira, odbranit će se on nekako, vjeruj mi zajedno sa Konakovicem, Komšićem, Fortom, Radončićem itd itd... Ne brinem se ja za njih, lahko će oni.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:15
Brate bez uvrede al ti to posmatraš površno bas. Ja smatram da ni kakir nit dodo nit iko ovdje od političara može nešto učiniti bez aminovanja većih sila. Problem je sto i veće sile vazda ce gledati neku korist da izvuku i svega toga i boli ih krc za obične ljude, ja samo smatram da ako bi mi pustili sad da se manji entitet pripoji Srbiji da bi za 30 40 godina mom djetetu pokucali na vrata i rekli "to je naše s*psko Sarajevo." jer jbt takva je njihova politika. Preslikana politika Rusije.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:19Ma znam ja sve to buraz , mi da imamo mozga fino bi sve političare i ratne profitere otjerali na prvu liniju , da vide kako je .Soldat je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:14Navodiš stvari koje nemaju veze s ovim o čemu ja govorim. Ja prvenstveno nisam za bilo kakav rat ali ovo sto se dešava u Ukrajini treba bit bar opomena "našim" političarima i ljudima da se malo probude. Imamo i mi Putina u komšiluku pa kad odluci da ti pokuca na vrata na to ne možemo uticati ni ti ni ja. Možemo bar spremniji dočekat nego 90tih.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09
Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ma kakav "Putin" iz komšiluka , njega je Evropa postavila i onda diriguje šta i kako .
Pa idite brate, ali onda budite tako principijelni i zaboravite da postoji ta Bosna, narod Bosnjaci i jezik bosanski. Nemojte se vise nikada ni pomisljati vratiti u 'svoje', koje je neko drugi, Allahovom voljom, a nakon toga prolivenom krvi odbranio.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:28Nisam napaćeni klinac , nego razmišljam sasvim normalno . Pola Bosne je tada vjerovalo da neće biti rata , i bilo je primorano da se brani . Tada nisu mogli otići , sad bi otišli bez ikakvih problema .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.