FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mazraoui još jedan flop u režiji Hasana 

Pa i ako bude flop bice prodan za nekih 10-20 miliona kao i ostali
Za razliku od propalog kluba iz Katalonije koji se mora nadati da ce Griezmann odigrati manje od 50% minuta da bi dobio 40 miliona od Atletica

Za razliku od propalog kluba iz Katalonije koji se mora nadati da ce Griezmann odigrati manje od 50% minuta da bi dobio 40 miliona od Atletica

Mogao bi sutra i upasti kako stvari stoje. Coman ozljeda mišića na treningu, čeka se koliki je stepen ozljede ali ne izgleda dobro. Sane isto sutra odmara po riječima trenera. Goretzka od prve minute.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Julianove kasne izmjene bi mogle biti okidac svega.
Ziheraski pristup nikome ne odgovara pogotovo ako znamo da na klupi imamo podjednako dobre igrace.
Nekada je mozda rjesenje napraviti zamjenu odmah pocetkom drugog poluvremena a ne cekati 70-u minutu.
Ziheraski pristup nikome ne odgovara pogotovo ako znamo da na klupi imamo podjednako dobre igrace.
Nekada je mozda rjesenje napraviti zamjenu odmah pocetkom drugog poluvremena a ne cekati 70-u minutu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hajde Juliane, Musiala i Mane na krila i Gnabry na CF protiv Stuttgarta. Jedva cekam da vidim Sadia na LW.
Ja ja,
nego šta su vam se ovo igrači počeli nabacivati Barceloni, Lewa pokreno lavinu ?
Jamal Musiala:
“My go-to and favorite teams were FC Barcelona. A Messi shirt was mine. I was captivated by the Xavi, Iniesta, and Busquets midfield. I could watch their games over and over again,” said Musiala.
Polako djeco, doći ćete i vi na red, prvo dokazivanje

Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Sviđaju mi se rotacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Da vidimo Tela i Mazraouija sta mogu ponuditi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Momacki ih je izrotirao, nemam bas nista protiv pa taman i po cijenu poraza. Ali je bitno da svi igraci imaju minutazu i prostor za napredovanje. Pa bar kasnije onda zna na koga se moze racunati.
Onolika bitka za Mazrauia sa separatistima
Idealna prilika da se pokaze ili je novi Rafinha/Sarr.
Gravenbecha zubalo ne mirise, to je jasno kao dan.

Idealna prilika da se pokaze ili je novi Rafinha/Sarr.
Gravenbecha zubalo ne mirise, to je jasno kao dan.
Jedna od onih tekmi poslije LP kad se nikom nista ne igra, ruznije i gadnije pola sata nije bilo odavno
voljni momenat ekipe ko da je zadnje kolo bundeske i +15
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasluzeno, ova druga postava ne moze dva pasa uvezati
Muller ne zna gdje se nalazi
Ovako na prvu, Gnabry i Goretzka su nevjerovatno propali.
Kakav igrac je Musiala ybt, klasa ce biti
Gnabry uvijek ima periode gdje je ili killer ili najgori igrac ekipe. Sad je u fazon da ne moze more sa broda pogoditi