aqarius je napisao/la:Ja koji sam veliki navijač Chelsea zaista moram priznati da nas je dosta puta koštao bodova,i da je zaista primio dosta fušerskih golova.Stvarno sam veliki navijač i ljubimac našeg Bega ali današnji drugi gol njegov 10000%,nije tu bitno što je Cerol nadskočio Azpija,nego krenuo pa stao i naravno uhvaćen u raskoraku.Na crti bi to pokupio kao živu loptu,veoma lagano.Ako se malo vratimo u prošlost gol protiv Belgije u Zenici(lopta kroz ruke),drugi gol Cipra u ZE(nema potrebe bilo šta reći),prvi gol protiv Cipra na Cipru,,ma ima toga puno..jednostavno puno njegovih golova....međutim Bega je zaista vrhunski golman ali ta nesigurnost je došla lošim rezultatima Chelsea,to se jednostavno dešava...ja vjerujem kada bi Chelsea sanmo uvezao 5 pobjeda za redom uz koji clean-shet (kako se piše)..dobili bi starog Begu..
To sve stoji, ali ovdje se Beg ponižava prilično, a zaista se radi o vrhunskom golmanu.
Koštao vas je par golova, ali msm da je objektivno reći da za 80-90 % golova on ne snosi krivicu, nego vaša kriminalna odbrana na čelu sa Banetom.
Loša forma Chealseja sigurno da uzima svoj danak, pa i samopouzdanje Begu naravno da nije na nivou.. Kako će i biti kada u svaku utakmicu ulazi a zna da će biti rešetanje ispred njega.. Jednostavno, kvalitetan je, ali treba mu podrška u ovom težem periodu. Kurtoe nema još nekih mjesec-dva, ima šanse da popravi utisak