Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
http://handball.sportresult.com/hbem16m ... 29/M29.pdf
ovo je officijelna stranica, dbil igrao 9 minuta i svi smo ga promašili, a šta reć nego je... mater debilu treneru, koji ku...ga je onda uvodio 9 minuta
ovo je officijelna stranica, dbil igrao 9 minuta i svi smo ga promašili, a šta reć nego je... mater debilu treneru, koji ku...ga je onda uvodio 9 minuta
Sad Morton jedan gol sa igracem vise..
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ma nije on igraoosbadboy004 je napisao/la:http://handball.sportresult.com/hbem16m ... 29/M29.pdf
ajde curzon 2 gola mi trebaju za pare...aaaaaa
- Ljiljani87
- Kontakt:
Wilson 3
Jovic 4
Bravo wilsone, hajde jos jovic

Jovic 4

Bravo wilsone, hajde jos jovic
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- madridista4ever
- Kontakt:
joj kakve navijače ima ova pistoia, atmosfera bolja nego na fudbalskoj utakmici, hajde ne možete izgubiti pred ovakvom publikom 

- muhamed121
- Kontakt:
Kad su se vratili sa onakve razlike zar mogu izgubit?ide ovomadridista4ever je napisao/la:joj kakve navijače ima ova pistoia, atmosfera bolja nego na fudbalskoj utakmici, hajde ne možete izgubiti pred ovakvom publikom
A majke mi meni kad' vide ime i da me izvuku rekli ne može ovaj teški balija.Ljiljani87 je napisao/la:Promjenit ce to oni heh
Nakav Freddy uzme jackpot na premieru boze sacuvaj
A nedavno dobi Mocart tj onaj Amadeus sad' i Freddy daj i kakvog Salomon ili Didiera **** belaj
Tako blizu, a tako daleko.
ajde jos Zvezda sve vam **** glupo 

- madridista4ever
- Kontakt:
evo pistoie evo para za tenisa i nba včrs 

Hajde boavista zabi go
Al pazi zvezda izgubila od raspalog partizana
Al pazi zvezda izgubila od raspalog partizana
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hej zvijezde bogjojmajku uhvatim uzivo boavistu 2 i ove levate stavim sve im mrtvo pojebem
i zvezduuu da mi ponude da je yebem i za džabee ne bi je yebo ja kurvaa je ciganskaaaa plodi majku im yebo miler debilana
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Uložim 2-3 KM hladno padnem, stavim 0.50 KM prođem bez ikakvih problema

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- muhamed121
- Kontakt:
Zvezdina ciganija dobije Unicaju a gubi od raspalog Partizana pu majku vam retardiranu
Dobro je sto promasi bieleckog i norvezane jer bi sad poludio zbog zvezde i jovica
haj makar imam 3 marke za nba naredat sad bezveze sve nema nikakvih statistika yebem im majku

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Zvezdo majku ti i sestru i sve najmilije ispali da bog da u zadnjim sekundama iz euro lige **** majku vam raspalu nafurani karinasi igraju euro ligu i oni manekeni **** nafuranw
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zvezda...
Ma, nabijem ja na qurac i kosraku i rukomet i tenis i hokej... Tu samo treba lupati under/over pa ako padnes, da padnes solidnu kvotu i da padnes radi obje ekipe. Fudbal koliko- toliko ima smisla pogadjati na pobjedu radi dobrih kvota. Ako u fudbalu favorit vrijedi 1.80, to je u kosarci ili u tenisu 1.30 

- GoodisonPark
- Kontakt:
Ama nije normalno ovo jbt, tenis kod žena 3 seta, kod muškaraca po 4-5 setova ide ali kvota na favorita ne prelazi 1,1 pa isto ko da ovaj drugi ne zna ni reket držati, a ovaj rukomet je najgluplji sport na planeti, tu sudije odlučuju pobjednika u 70% slučajeva, zavisi šta su stavili na tiket, fol sedmerac, fol probijanje, fol deveterac, isključenje, prestup,
Kad su tek počele kladionice kod nas, odeš u lutriju ili bet-shop staviš ajaxa, feyenorda, psv, porto, dodaš još par dvoznaka, na 6 parova dobiješ 1,5 kvotu bonusa baciš petaka ili cenera i sutra po lovu lagano, a kvote na ove ekipe nikad ne idu ispod 1,25 ili 1,3 i to ako igraju sa nekom baš lošom ekipom. Syebali su raju sa kvotama 1.05, 1,1, 1,15, i jbg onda moraš izmišljati daje ne daje, 2+ 3+ 5+ redati po 10 "sigurica" da dobiješ neku normalnu kvotu, itd... s.ranje totalno jbt. Sad kad postave 1,4 kvotu to ti je realna kvota 1,65-1.7 i tako možeš računati za sve. Treba igrati na marku i lupati po 100-200 milja dobitak ako jednom slučajno u životu prođeš znaš da si dobar. Ne znam da li ste vi primjetili ali sad najviše dobijaju oni što ne prate ništa, on nalupa nako zavisi koje ime ekipe mu se više sviđa, ja znam par likova što na marku prolaze redovno neke cifre a ne znaju pošteno ni pravila jbt a statistiku da i ne pričam...ali da ne vazim dalje, ako sam smorio pričom halalite
Ima li kakvih sigurnih za noćas

Kad su tek počele kladionice kod nas, odeš u lutriju ili bet-shop staviš ajaxa, feyenorda, psv, porto, dodaš još par dvoznaka, na 6 parova dobiješ 1,5 kvotu bonusa baciš petaka ili cenera i sutra po lovu lagano, a kvote na ove ekipe nikad ne idu ispod 1,25 ili 1,3 i to ako igraju sa nekom baš lošom ekipom. Syebali su raju sa kvotama 1.05, 1,1, 1,15, i jbg onda moraš izmišljati daje ne daje, 2+ 3+ 5+ redati po 10 "sigurica" da dobiješ neku normalnu kvotu, itd... s.ranje totalno jbt. Sad kad postave 1,4 kvotu to ti je realna kvota 1,65-1.7 i tako možeš računati za sve. Treba igrati na marku i lupati po 100-200 milja dobitak ako jednom slučajno u životu prođeš znaš da si dobar. Ne znam da li ste vi primjetili ali sad najviše dobijaju oni što ne prate ništa, on nalupa nako zavisi koje ime ekipe mu se više sviđa, ja znam par likova što na marku prolaze redovno neke cifre a ne znaju pošteno ni pravila jbt a statistiku da i ne pričam...ali da ne vazim dalje, ako sam smorio pričom halalite

Ima li kakvih sigurnih za noćas

povratak otpisanih!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.