FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 jun 2016, 21:17

solinas je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Cujem.li samo zelju i sarajevo da se spomene u evropskoj utakmij sve cu porazbijat cu sve i orestat gledat utakmicu..prvi put ako cujem to jer to..nadam se da nece
Kada se zaori yebem te Sarajvoo :rol:
De ba smiri se pusti kraju
:rol: :rol: ne brini se neces to slusat', slusat' ces " samooo gooooo, samoooo gooooo, samoo goooo, sad' trebam ja... " cijelu tekmu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 jun 2016, 21:24

U slučaju da nijedna TV kuća ne bude prenosila utakmicu sa Bilinog polja, uz dozvolu uprave kluba, bez ikakve novčane naknade, redakcija portala **** je spremna obezbjediti kvalitetan livestrem prenos za sve navijače koji su spriječeni putovati u Zenicu...

t u z l a n s k i . b a
Zlatan Nalić sin tuzlanski

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 jun 2016, 21:56

A gdje mido preselio stand

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2016, 22:01

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Sudit će nam Glenn Nyberg (SWE).
slika
A ko mu je zena ?
Evo kako sudi.
[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 27 jun 2016, 22:05

tuzlak1987 je napisao/la:Ovako se prije islo na utakmice:
slika
Covjek, momak, dijete, djed, covjek , momak, djeca , djed.

Dob od 15-75, opusteno bez nadrkanosti. Sto ti ljudi sada nece da idu i sto nije ovako ima razlog. Zasto nismo normalna raja koja zna kako navijati za svoj klub i sto smo postali iskompleksirani i ogorceni na sve moguce da ne mozemo da podnesemo nista normalno i uljudno. Sto ne mozemo otici na gostovanje jednom kao pravi gradjani gdje su svi prihvaceni i gdje je uslov samo da navijas za Slobodu. Pa bio jak ili slab, baraba ili fin, huligan ili streber, djed ili momak, musko ili zensko, sredjen ili nesredjen, doktor ili nezaposlen. Rastjeralo se sve, ostala je samo jedna kategorija dok ostale idu autima i kada idu.

Jer:
slika
Hocemo strucne ljude u navijacima, sve moguce kategorije. Grupu za sve, a ne nesto sto ce se furati na ultras furke i gdje mozes da odes na vrh samo nedjelima. Jer bas ti na koje se ovi nasi furaju su toliko organizovani da u svojim redovima imaju svakakvih i da svako ima ulogu.
Navijac Slobode sa zavrsenim faxom ne moze pomoci grupi, navijac koji ima talenta za nesto gdje se moze napredovati ne moze pomoci grupi. Onaj ko lijepo prica i ko zna organizovati ne moze pomoci grupi jer kada dolazi da se bira nisi relevantan ako nisi neki belajdzija.
U pravu si jarane al daj Boze da ce to kod nas ikad bit tako , jer kod nas su obicno navijacke grupe sastavljene od belajdzija i onih koji su spremni za belaj nema neke sire organizacije . Da bi dobila grupa masovnost i bolju organizovanost mora privuc na neki nacin i ove sto nisu kavgadzije i ne idu samo s ciljem da se napiju i npr. bace baklju u teren. S tim ne pomazemo nikom a pogotovo klubu u koji se svi kunu kako ga vole. ;)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 22:10

Koje ba privlacenje raje?
Imas u vrh glave 1500 do 2000 onih sto ce doc bez obzira na sve i jos par hiljada kad su ove jace tekme zeljo sarajevo.to izvlacenje na belajdzije nigdje veze.
Sami izgovori.skupa karta.kisa.sta cu gledat.prodano.da se ne lazemo.tipicna nasa posla.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 jun 2016, 22:20

Zao mi je to oko relacije Fukare-Uprava, al i UG Fukare nesto nefunkcionice . Danas cujem da je predsjednik UG Fukare Mirso Novus podnjeo ostavku kao i neki članovi UO, tako da je to nesto između njih sto me neraduje.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 22:29

Jel to provjereno?

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 27 jun 2016, 22:35

Nema razmazenijih navijaca u drzavi,a i nema ih mnogo...Evo ,vidjet cemo sad u Zenici koliko ce ih biti...Mislim na Fukare.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 22:43

Enter enter lajk.i ja sam navijac :mrgreen:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 jun 2016, 23:01

Sta bi za ove karte sto se pojavljuju ''sutra'', kako i kod koga doci do njih to jest da li uopste moze?

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 jun 2016, 23:02

idemo dalje
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 27 jun 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 23:03

Vidjecemo sutra druze.
Ako ne bude ni sutra valja bjezat s posla pa na bilinom ganjat jug :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 23:05

xeksor je napisao/la:sigirno je. Ja od tih Navijača jedino cijenim E....a u koji tu 100% je za slobodu.
A ne znam **** koji vrag..wtf treba spustit loptu.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 27 jun 2016, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 27 jun 2016, 23:15

xeksor je napisao/la:sigirno je. Ja od tih Navijača jedino cijenim Emira č******* koji tu 100% je za slobodu.
neka ba pravih imena. hajd fino popravi svoj post i stavi tackice.
& $ ?

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 27 jun 2016, 23:15

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRAn je napisao/la:"Ne znam ko je pisao ovo saopstenje za javnost u vezi karata, upravo me kontaktirao Azmir i rekao da ce karte sutra biti kod sekretara Ibrica, 500 komada, po cijeni 5KM."
Ko su to oni pa da karta bude njima 5KM :?:
Jug i Sjever je 5 KM , nije to snizena neka cijena ako pucas na to ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 jun 2016, 23:16

tuzlak1987 je napisao/la:Haha evo ih skidaju krivnju sa baklji na terenu :tokralju:

Neorganizovano, sve kazne koje naprave nisu krivi . Dobili su sto su i trazili, otici ce ali su bez organizovanog prevoza.

Neka je Azmiru Bog na pomoci sa ovakvim navijacima.

Nadam se da ce ti momci konacno otjerati Azmira pa neka onda Emir meni pametuje ovdje i ponasa se ko uvrijedjena mlada.
Ujedat cemo se za guzicu svi!
Ne mozemo mi Emiru reci nista druze. Covjeku (ovdje mislim na sve iz UG, a oni koji pomazu van njih) koji posti, radi i pored toga nalazi vremena da pomaze Slobodi, zeli pomoci i grupi, a i svima nama, ne mozemo nista prigovoriti. R\zumijem ga ja odlicno i zasto ovdje siri optimizam. :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 jun 2016, 23:17

klma1 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:sigirno je. Ja od tih Navijača jedino cijenim čaki koji tu 100% je za slobodu.
neka ba pravih imena. hajd fino popravi svoj post i stavi tackice.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 27 jun 2016, 23:32

Sariel je napisao/la:Koje ba privlacenje raje?
Imas u vrh glave 1500 do 2000 onih sto ce doc bez obzira na sve i jos par hiljada kad su ove jace tekme zeljo sarajevo.to izvlacenje na belajdzije nigdje veze.
Sami izgovori.skupa karta.kisa.sta cu gledat.prodano.da se ne lazemo.tipicna nasa posla.
Uvijek ce bit onih koji traze izgovor ali nije to poenta ne radi se ni o kakvom izvlacenju nego cinjenici da nije bilo utakmice u drugom dijelu sezone da nije bacena baklje i vecina navijaca i ljudi je apsolutno protiv toga . U prvom dijelu sezone ne mogu se sjetit da je bacena i jedna baklja sta se u medjuvremenu promjenilo u tom odnosu Azmir-fukare ja ne znam mogu samo nagadjat ko i vecina. Meni bacena baklja i dimna zavjesa ne znaci bolja atmosfera ne lozim se na to, dok navijanje i koreografija je nesto gdje se treba dokazivat . A ovo da neko placa kazne savezu koji nas ionako ne gotivi i gleda da nas zakine ne vodi ni cemu, sami sebi odmazemo. Nema niko pravo ucjenjivat predsjednika kluba zbog nekih karti koje su mizernih 5 KM a covjek je digo klub sa dna sutra nek ode mozemo hladno kljuc u bravu. Trebaju se svi malo sabrat i urazumit ako mislimo napravit neki rezultat ;) U pravu je covjek ne moze ulica vodit klub i podrzavam postavljanje kamera i da se kaznjavaju pojedinci jer ima ekstra momaka medju fukarama ne treba cijela grupa ispastat . Cak ima dosta derbi navijaca koji dodju npr. protiv zelje i baci baklju i takvi me posebno iritiraju :problem: :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 23:33

Nistaonda.kad sam sebi zadam na jugu ajde budaloo :opaopa: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.