FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel AEL - Apoel sa Kipra ?
Mariblor ili Debrecen, (Zilina)
... ostalo niposto.
Mariblor ili Debrecen, (Zilina)

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iskreno se nadam da će Željo danas izvesti drugi tim i nek se momci odmore, igrali smo cijelu sezonu punom parom i još pored toga igrali maksimalan broj utamica u kupu i najpoštenije smo odradili ovu sezonu.
Jedna od najregularniji ekipa u ligi je Leotar i iskreno se nadam će ostati u ligi, pa nek nas i pobijede.
Što se tiče ovih iz Tuzle što sad ovdje dolaze, ko im je kriv što su došli u ovu situaciju. Sječam se prošlih par sezona kako su nas za.**** na Grbavici, lomili noge, valjali se po terenu od 90 minuta oni su bili na travi 60min. i nadam se će baš oni ispasti.
Šta Željo ima s vama i što vama treba. Ko vas hebe, igrali smo cijelu sezonu pošteno osvojili sve i sad imamo pravo odmarati ekipu.
Hajd zdravo
Jedna od najregularniji ekipa u ligi je Leotar i iskreno se nadam će ostati u ligi, pa nek nas i pobijede.
Što se tiče ovih iz Tuzle što sad ovdje dolaze, ko im je kriv što su došli u ovu situaciju. Sječam se prošlih par sezona kako su nas za.**** na Grbavici, lomili noge, valjali se po terenu od 90 minuta oni su bili na travi 60min. i nadam se će baš oni ispasti.
Šta Željo ima s vama i što vama treba. Ko vas hebe, igrali smo cijelu sezonu pošteno osvojili sve i sad imamo pravo odmarati ekipu.
Hajd zdravo
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 23 maj 2012, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Potpis!
- KB-TM87
- Kontakt:
AEL LimasolElegant je napisao/la:Jel AEL - Apoel sa Kipra ?
Mariblor ili Debrecen, (Zilina)... ostalo niposto.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vala volio bi da dobijemo i partizana da pokazemo da smo gospoda da mile umre od muke 
sto se tice slobode ako ispadne ispala je jer je zaebala a ako ostanu ostali su jer su se probudili u zadnji cas
go fukare

sto se tice slobode ako ispadne ispala je jer je zaebala a ako ostanu ostali su jer su se probudili u zadnji cas

TAKO JE!Aldinn1 je napisao/la:Iskreno se nadam da će Željo danas izvesti drugi tim i nek se momci odmori igrali smo cijelu sezonu punom parom i još pored toga igrali maksimalana broj utamica u kupu i najpoštenije smo odradili ovu sezonu.
Hajd zdravo
Ćelo, nemoj Basela samo.KB-TM87 je napisao/la:
opletite...

Partizan-kvalitetniji su, imaju kontinuitet igranja u Evropi, teško da ih možemo proći, ali daleko od toga da su neki super kvalitet. Jedino ih ne bih volio zbog onoga što nema veze s fudbalom.
Zilina-Slovaci, šta reći? Kao i Partizan, ispred nas su, ali da su neki kvalitet i nisu. Takođe imaju iskustva igranja Lige prvaka, ipak ih ne bi želio, ali i ako ih dobijemo imamo šanse.
Debrecen-mađarski fudbal je u silaznoj putanji, ovi su doduše prije par godina igrali Ligu prvaka, ali daleko je ovaj tim od tadašnjeg. Po meni, poželjan protivnik, može se s njima igrati, a Mađarska blizu, ubila se za veliko gostovanje.

Maribor-u ovoj družini definitivno najpoželjniji protivnik. Jest, da su kvalitetni, ali oni su nešto kao i slovenačka reprezentacija, mogu igrati sa svima i svakog izbaciti, ali se pate s timovima iz bivše Yuge. Tu je naša šansa. Takođe još jedna poželjna destinacija za invaziju Manijaka.

AEL-o ovoj ekipi iskreno nemam pojma. Mogu samo pisati na osnovu uspjeha APOELA u Ligi prvaka, gdje se vidjelo koliko je kiparski nogomet napredovao. Koliko su ovi u rangu Apoela, to ne znam..Ali definitivno ih ne bih želio. Znamo već iz iskustva kako igramo na temperaturama od +40 stepeni.
Samo mi još nije jasno kako neko ima obraza dolaziti na ovu temu i srati nam o regularnostima i nekim puštanjima. Osvojimo sve što možemo i sad mi zbog tamo nekih ekipa moram igrati s prvim timom da oni ne bi nešto rekli i pomislili.
Šetajte ba odavde ..
Šetajte ba odavde ..
Potpis!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi ako ispadnemo i znas na koji nacin tebe se familijarno odricem rodjak to znasjug-onostalgicar je napisao/la:vala volio bi da dobijemo i partizana da pokazemo da smo gospoda da mile umre od muke
go fukare

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nije konacna to je neko pravio otprilike...Alfa_Muzijak je napisao/la:Zasto portal ne objavi ove grupe? Mozda nije konacna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Koji uzasKB-TM87 je napisao/la:
opletite...

Vidim cak priliku za prolaz i protiv AEL-a. Jesu zavrsili ispred APOEL-a, al sjecam se prije par sezona kad je Anorthosis mucio Werdera i Intera, cak su i dobili PAO da bi sezonu poslije ispao od crnogorskog Petrovca. U Cipru ocito po jednoj sezoni ne mozes ni blizu predvidit kakva ce bit iduca.
Maribor nije bas lagan protivnik, mi ga previse podcjenjujemo, al samo se pomolit Bogu da odu Volas i Tavares, a Zeljo ostane na okupu uz par pojacanja i s njima se moze igrat. Pa i Siroki je izbacivao Olimpiju, zasto Zeljo nebi Maribora.
Debrecen mi se ne cini kao ekipa koju ce Zeljo proc. Oni nisu neka europska velesila, igrali LP prije par godina, uvijek su solidni u Europi, cak se sjecam da su protiv Hajduka u dvije utakmice bili osam puta vise nego solidni. Nedaj Boze Zelji te sudbine, pogotovo ne one koju je Hajduk na Poljudu dozivio kad je ispracen s 0-5. Imaju ludog crnca Coulibalya koji trpa svima, a Zeljo bi nazalost mogao bit kandidat.
Partizan, tu ne treba trosit rijeci, jedno veliko NE. Sigurno da ni Beogradjani ne zele Zelju zbog nekih drugi razloga. Sigurno da Grobari zele, al ne i uprava. Organiziranje utakmice ce bit teze nego organizacija finala LP. A Partizan je osjetno mnogo kvalitetnija momcad tako da Zeljo moze dozivit krah kao Zrinjski, al ono sto je dobro tu bilo je to sto je Zrinjski prosao.
Zilina, nije bas da pratim njihovo prvenstvo, al pratio sam zadnjih 10tak kola u skoro svim ligama po Europi i kalkulirao protivnike za ove nase Balkance. Igraju jako puno nerijesenih utakmica i mogu rec da su uzeli prvenstvo i uz malo srece, tocnije, imali su manje kikseva nego Trnava. Zaigrali su pravo tek u zadnja 4 kola kad je trebalo i upisali 4 pobjede i osvojili. Nemaju nekih veliki zvijezda. Prije par godinu su igrali s Hajdukom i kuci su odigrali 1-1 da bi na Poljudu bilo 0-1 i Slovaci su prosli.
Basel, tu je smijesno bilo sta rec. Svatko se moze proc, al gledajuci realno, Basel je tezi protivnik nego ijedni Izraelci s kojim je igrano.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ovako odokativno mi se cini da je s Wikipedijealeksandar_veliki je napisao/la:Ne kontam odakle ovo oko Grupa za prekolo Lige prvaka, da li je to UEFA objavila ili?

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ma jok, ovo se neko igra Vidovite Džemile.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne kontam odakle ovo oko Grupa za prekolo Lige prvaka, da li je to UEFA objavila ili?
ma ovo neko bezveze napravio da zayebava rajualeksandar_veliki je napisao/la:Ne kontam odakle ovo oko Grupa za prekolo Lige prvaka, da li je to UEFA objavila ili?
FKŽ !
Ne znam gdje su izbacene ove grupe,ali mislim da ovo nije tacno mislim da se ove grupe formiraju isti dan kad bude izvlacenje,odnosno par minuta prije.Ako me sjecanje dobro sluzi 

SLOBODA NAVIJAČIMA
Ne znam tacno, ali mislim da je za 20-ak danabagrcavi je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
FKŽ !
- Jack777Pott
- Kontakt:
25.junabagrcavi je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!