PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa ovo ce obic pola evrope za sat vremena....kakav blam za drzavu kompletnu led te j e b o....najveca utakmica nacionalnog prvenstva.... fujjjjj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
MA FARBAJ SVE U BORDO!
A jesu levati ovi strumpfovi, pa to na svijetu nema. Njih 15 ne mogu da iznesu 5 kg snijega sa centra. Napravili rov. Svaka cast onom covjeku sto je sve linije iscrt'o i lopatom snijeg sa centra nosio. Covjek je danas penziju zaradio.
Bahati, bahati zeljkan. Treba vas puci po usima sa 0:3, pa se grudvajte do sutra. I poslije jos izvizdavaju nase igrace, kao mi krivi sto se odgodila utakmica. Gdje prestaje logika, tu pocinje zeljkan.
Horde zakucale. Iako malobrojniji, ipak glasniji od malih plavih.

A jesu levati ovi strumpfovi, pa to na svijetu nema. Njih 15 ne mogu da iznesu 5 kg snijega sa centra. Napravili rov. Svaka cast onom covjeku sto je sve linije iscrt'o i lopatom snijeg sa centra nosio. Covjek je danas penziju zaradio.

Bahati, bahati zeljkan. Treba vas puci po usima sa 0:3, pa se grudvajte do sutra. I poslije jos izvizdavaju nase igrace, kao mi krivi sto se odgodila utakmica. Gdje prestaje logika, tu pocinje zeljkan.
Horde zakucale. Iako malobrojniji, ipak glasniji od malih plavih.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ostalo šodera od donatorskih paketića kad su im istok gradili, pa da se ne baci, kontali valjat će sto posto.
Čiča ga posipa ko da hrani golubove. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sad mi ismijavamo necijeg oca zbog debilnosti uprave Zelje. Na sramotu ko je dvoje ljudi poslo da se kilave i brukaju...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Inijesta je napisao/la:joker90 je napisao/la:Gledaj bogovske linije! Senade Misimovicu, yebem ti rod i porod kamtarski!!Za stranicu "seoski fudbal".
![]()
![]()
![]()
Bila inspekcija iz porezna a samo ova dvojica na spisku onih 45 prijavljenih, tako da ostali nisu mogli na teren izaci
Bolji ja pravac imam kad idem iz kafane
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
Za kratko vrijeme su nam yebali i reprezentaciju u očima svijeta, evo sad i ligu obrukaše!staragarda je napisao/la:Pa ovo ce obic pola evrope za sat vremena....kakav blam za drzavu kompletnu led te j e b o....najveca utakmica nacionalnog prvenstva.... fujjjjj

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ZABRANITE POSTOJANJE HSK ZELJEZNICAR NANOSE NESAGLEDIVU STETU UGLEDU DRZAVE KOJI JE IONAKO NARUSEN
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
Plavi brukaju ovu državu gdje stignu.staragarda je napisao/la:Pa ovo ce obic pola evrope za sat vremena....kakav blam za drzavu kompletnu led te j e b o....najveca utakmica nacionalnog prvenstva.... fujjjjj

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve vam pogano, ono rumeno seljacko vise **** pecinari odvratni

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
#GHROBTENEJEBO, ŠTA JE OVO?! KOJA SELJADIJA U CENTRU GRADA!joker90 je napisao/la:Gledaj bogovske linije! Senade Misimovicu, yebem ti rod i porod kamtarski!!Za stranicu "seoski fudbal".

Stvarno ne razumijem sve vas sto bacate hejt sto se tice ovih lopti, ovo je kiks saveza koji je na pocetku svake sezone duzan, da pored ovih bijelih lopti sto salje (najnovijih) salje i par lopti za zimske uvjete.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
zlo87 je napisao/la:

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
A de nemojte, covjek se polomio radeci. Ni'e smijesno, zalosno je!
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Svijumi dali jednu lopatu frajeru ,kae de ljudino sastruzi nam malo ovu bjelinu,sta je ovaj Misimovic mislio da se ovaj frajer zove Alija Sirotanovic sunce ti poljubim.
Debilu kamatarski,jel te stid ovog covjeka
Debilu kamatarski,jel te stid ovog covjeka

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet golemi klub sa Grbavice postavlja standarde! Izlaze lagano po svim regionalnim stranicama i portalima. Hvala im na divnoj reklami ove lige!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Poserem ti se majci u usta što te nije abortirala takvog retardiranog!kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?
Meni je zalosno sto ti mislis da na ceradi promjera 10m ima 5kg snijegarasavoje je napisao/la:A de nemojte, covjek se polomio radeci. Ni'e smijesno, zalosno je!

Ivicu u kolica, stavit mu kakvu precku i nek ga Amar voza ko grtalicukyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 26 nov 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zemljo, otvori se!
Jedan od najgorih osjećaja - kad te stid tuđe sramote.

Jedan od najgorih osjećaja - kad te stid tuđe sramote.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.