Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 21:02

Da ,upravu su ljudi definitivno,Pjanic je bio spreman u Nedjelju a danas ne igra a koliko vidim Roma igra u najacem sastavu.Definitivno nesto nije u redu i opet cu ponoviti ponizavajuce za Miralema je to da taj anonimus ima prednost u odnosu na njega.Ili je posrijedi igra oko novog ugovora,trece nema,povrijedjen definitivno nije.Mire ne bi smio trpiti takvo ponizenje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 feb 2014, 21:03

ma jasta svi mrze bosance i nece da im omoguce da napreduju ....
=\_1921_/=

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 21:03

Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci :roll:
Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,
Sto znaci da Garciji Pjanic uopće nije najbolji pa ni jedan od najboljih...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 21:05

Batko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ponovo situacija koja zabrinjava.
Opet iznova mora osvajati mjesto u ekipi, čovjek koji je u ovoj ekipi najviše pokazao ove sezone te koji je najperspektivniji igrac...
Ovo stvarno postaje iritantno do bola. Taman kad pomisliš to je to, situacija se bez ikakve logike pomijeni. Oni će večeras naravno natrpati Napolitance, i ovaj šugo će ispasti mangup.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 21:06

Batko je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci :roll:
Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,

Apsolutno se slazem.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 feb 2014, 21:08

Pa dobro jest nerealno da je takav igrac poput pjanica u ruku na srce prosjecnoj ekipi rome na klupi,ali jestel se ikad zapitali da li je stvarno najbolji ili to mozda samo vama? Covjek(trener) mozda ima druge zamisli,ako pobjeduju i bez njega u prvih 11 onda ima opravdanje za svoje postupke i zasto je pjanic na klupi :? Eo i vcrs vode i vjerovatn ce dobit.Sta treba da igra pjanic pa makar svaku igzbuli
=\_1921_/=

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2014, 21:11

dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ? :mrgreen:
Nema mi logike da Garcija, ili bilo koji drugi trener, daje neke lažne razloge. On je trener, ako je to uradio iz taktikičkih razloga, onda bi valjda i naveo to kao razlog. Od koga to ne smije reći o čemu se radi.?
Postoji jedino mogućnost da je naredba stigla odozg'o a u kontekstu eventualno nekih problema u vezi novog ugovora.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2014, 21:12

Vec u ponedjeljak je bila vijest da ima hematom u koljenu, i da to nije jos zalijecio. Stoga..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 feb 2014, 21:12

Batko je napisao/la:

Slazem se. Samo sto Pjanic nije najbolji igrac ove Rome
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2014, 21:15

Consigliere je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Pa eto i da nije, jeste jedan od najboljih i zato mora igrati. Rada je tek došao i mora se dokazati, on je daleko od najboljeg igrača ili boljih igrača..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 21:15

VanBasten je napisao/la:dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ? :mrgreen:
Ma to da će ih natrpati sam rekao onako kao najgori mogući scenario. Ovo mi se ni malo ne sviđa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 feb 2014, 21:16

pa bio je.Barem po ocjenama novinara. Nije moguće da je zaboravio igrati fudbal.

Ja sam uvjeren da je u pitanju novi ugovor i pritisak na njega. Nadam se da će imati dovoljno pameti da ga ne potpiše.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 feb 2014, 21:18

gost je napisao/la:
pa bio je.Barem po ocjenama novinara. Nije moguće da je zaboravio igrati fudbal.

Ja sam uvjeren da je u pitanju novi ugovor i pritisak na njega. Nadam se da će imati dovoljno pameti da ga ne potpiše.
pa i po nasim novnirama je vec 10 puta preso u psg,15 u barcelonu,25 u englesku pa nikom nista
=\_1921_/=

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 feb 2014, 21:21

invincible1921 je napisao/la:
pa i po nasim novnirama je vec 10 puta preso u psg,15 u barcelonu,25 u englesku pa nikom nista
Kako god, ako ga Garcia ne vidi među prvih 11 onda nek ide negdje drugo. Sasvim sam siguran da ima interesenata za njega. Mislim, u svakom slučaju, po meni, bi bilo bolje da diže sidro na ljeto. Uvjeren sam da će biti ponuda.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2014, 21:21

Golcina Kevina Strootmana.

https://vine.co/v/MarE5mzmMnD

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2014, 21:28

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ? :mrgreen:
Ma to da će ih natrpati sam rekao onako kao najgori mogući scenario. Ovo mi se ni malo ne sviđa.
Mene je više strah da ga ne oporave dovoljno i navuče goru povredu. Nego da će izgubiti mjesto u ekipi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 21:37

Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 feb 2014, 21:43

gringobih je napisao/la:Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka ;)
Neki bi to nazvali cistom logikom. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 feb 2014, 21:51

gringobih je napisao/la:Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka ;)
Ne možeš to poredit u Romi igra sa dvojicom razbijača i njegov posao je samo distribucija lopte i organizacija napada, a u nas igra sa dva puža u sredini, za koje on mora trčat. Primjer ti je nebo i zemlja.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 05 feb 2014, 21:52

Sit sam vise i ovi prica oko pjanica.cuj hoce ga barca psg pa on ni u romi nije u prvi 11.konstantno je povrjedjen nikad ne odigra 90 min.nekad mi je bio jedan od glavni al sad mi je nekako bezveze

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Edo1922, greenwood, Vaya i 38 gostiju.