Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Da ,upravu su ljudi definitivno,Pjanic je bio spreman u Nedjelju a danas ne igra a koliko vidim Roma igra u najacem sastavu.Definitivno nesto nije u redu i opet cu ponoviti ponizavajuce za Miralema je to da taj anonimus ima prednost u odnosu na njega.Ili je posrijedi igra oko novog ugovora,trece nema,povrijedjen definitivno nije.Mire ne bi smio trpiti takvo ponizenje.
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci
Sto znaci da Garciji Pjanic uopće nije najbolji pa ni jedan od najboljih...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo stvarno postaje iritantno do bola. Taman kad pomisliš to je to, situacija se bez ikakve logike pomijeni. Oni će večeras naravno natrpati Napolitance, i ovaj šugo će ispasti mangup.Batko je napisao/la:Opet iznova mora osvajati mjesto u ekipi, čovjek koji je u ovoj ekipi najviše pokazao ove sezone te koji je najperspektivniji igrac...Virtu4l je napisao/la:Ponovo situacija koja zabrinjava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno se slazem.Batko je napisao/la:Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro jest nerealno da je takav igrac poput pjanica u ruku na srce prosjecnoj ekipi rome na klupi,ali jestel se ikad zapitali da li je stvarno najbolji ili to mozda samo vama? Covjek(trener) mozda ima druge zamisli,ako pobjeduju i bez njega u prvih 11 onda ima opravdanje za svoje postupke i zasto je pjanic na klupi
Eo i vcrs vode i vjerovatn ce dobit.Sta treba da igra pjanic pa makar svaku igzbuli

=\_1921_/=
dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ? 
Nema mi logike da Garcija, ili bilo koji drugi trener, daje neke lažne razloge. On je trener, ako je to uradio iz taktikičkih razloga, onda bi valjda i naveo to kao razlog. Od koga to ne smije reći o čemu se radi.?
Postoji jedino mogućnost da je naredba stigla odozg'o a u kontekstu eventualno nekih problema u vezi novog ugovora.

Nema mi logike da Garcija, ili bilo koji drugi trener, daje neke lažne razloge. On je trener, ako je to uradio iz taktikičkih razloga, onda bi valjda i naveo to kao razlog. Od koga to ne smije reći o čemu se radi.?
Postoji jedino mogućnost da je naredba stigla odozg'o a u kontekstu eventualno nekih problema u vezi novog ugovora.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Vec u ponedjeljak je bila vijest da ima hematom u koljenu, i da to nije jos zalijecio. Stoga..
- Consigliere
- Kontakt:
Slazem se. Samo sto Pjanic nije najbolji igrac ove RomeBatko je napisao/la:Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa eto i da nije, jeste jedan od najboljih i zato mora igrati. Rada je tek došao i mora se dokazati, on je daleko od najboljeg igrača ili boljih igrača..Consigliere je napisao/la:Slazem se. Samo sto Pjanic nije najbolji igrac ove RomeBatko je napisao/la:Naravno da je taktika, ali se taktika uvijek pravi prema najboljem igraču. Takav igrac mora uvijek biti u prvih 11, posebno sto ti donosi golove i bodove..,,Consigliere je napisao/la:Razumije li se ovdje iko u rijec taktika? Pjaniceva klupa ne mora imati nikakve veze s njegovim igrama, ugovorom ili ponasanjem. To je dio taktike da se ne primi gol na Olimpicu veceras, genijalci
Ma to da će ih natrpati sam rekao onako kao najgori mogući scenario. Ovo mi se ni malo ne sviđa.VanBasten je napisao/la:dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa bio je.Barem po ocjenama novinara. Nije moguće da je zaboravio igrati fudbal.Consigliere je napisao/la:
Slazem se. Samo sto Pjanic nije najbolji igrac ove Rome
Ja sam uvjeren da je u pitanju novi ugovor i pritisak na njega. Nadam se da će imati dovoljno pameti da ga ne potpiše.
- invincible1921
- Kontakt:
pa i po nasim novnirama je vec 10 puta preso u psg,15 u barcelonu,25 u englesku pa nikom nistagost je napisao/la:pa bio je.Barem po ocjenama novinara. Nije moguće da je zaboravio igrati fudbal.Consigliere je napisao/la:
Slazem se. Samo sto Pjanic nije najbolji igrac ove Rome
Ja sam uvjeren da je u pitanju novi ugovor i pritisak na njega. Nadam se da će imati dovoljno pameti da ga ne potpiše.
=\_1921_/=
Kako god, ako ga Garcia ne vidi među prvih 11 onda nek ide negdje drugo. Sasvim sam siguran da ima interesenata za njega. Mislim, u svakom slučaju, po meni, bi bilo bolje da diže sidro na ljeto. Uvjeren sam da će biti ponuda.invincible1921 je napisao/la:
pa i po nasim novnirama je vec 10 puta preso u psg,15 u barcelonu,25 u englesku pa nikom nista
- Goalgetter
- Kontakt:
Mene je više strah da ga ne oporave dovoljno i navuče goru povredu. Nego da će izgubiti mjesto u ekipi.Virtu4l je napisao/la:Ma to da će ih natrpati sam rekao onako kao najgori mogući scenario. Ovo mi se ni malo ne sviđa.VanBasten je napisao/la:dobro, ako će 100% natrpati Napolitance u ovom sastavu. Kakva je logika onda da guraš "najboljeg igrača" koji još nije 100% spreman i rizikuješ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Consigliere
- Kontakt:
Neki bi to nazvali cistom logikom.gringobih je napisao/la:Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka

Fit Tony: I keep my friends close...
Ne možeš to poredit u Romi igra sa dvojicom razbijača i njegov posao je samo distribucija lopte i organizacija napada, a u nas igra sa dva puža u sredini, za koje on mora trčat. Primjer ti je nebo i zemlja.gringobih je napisao/la:Izgleda da je Garcia izvukao pouke iz meceva BiH-Slovacka
Sit sam vise i ovi prica oko pjanica.cuj hoce ga barca psg pa on ni u romi nije u prvi 11.konstantno je povrjedjen nikad ne odigra 90 min.nekad mi je bio jedan od glavni al sad mi je nekako bezveze