Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

R.J.W.G.
Kontakt:

Re: Odg: Manchester City FC

Post Postao/la R.J.W.G. » 11 maj 2014, 19:02

Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
Hvala na malobrojnim čestitkama,ovom prilikom želim čestitati Liverpoolu na odličnoj sezoni kojoj je samo nedostajao ovaj trofej.Valjda bude još šansi za to.Ako ništa,gledat ćemo ih u LP dogodine.
Edin opet diže trofej,opet Bosanska zastava oko tijela,opet jedan od najzaslužnijih igrača koji su sudjelovali u osvajanju ovog trofeja.Mislim da mi je ovo zadnja sezona u Cityju,a ako jest,onda je zaista sjajan trenutak za odlazak.
Za koga navijaš od slijedeće sezone? Monaco? :mrgreen:
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 11 maj 2014, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!

Lillard
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Lillard » 11 maj 2014, 19:02

Cestitke City-u na zasluzenom trofeju :) .
Al' kakve su ona dvojcia seljacine to nigdje nema :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 maj 2014, 19:04

R.J.W.G. je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
Hvala na malobrojnim čestitkama,ovom prilikom želim čestitati Liverpoolu na odličnoj sezoni kojoj je samo nedostajao ovaj trofej.Valjda bude još šansi za to.Ako ništa,gledat ćemo ih u LP dogodine.
Edin opet diže trofej,opet Bosanska zastava oko tijela,opet jedan od najzaslužnijih igrača koji su sudjelovali u osvajanju ovog trofeja.Mislim da mi je ovo zadnja sezona u Cityju,a ako jest,onda je zaista sjajan trenutak za odlazak.
mislio je na Džeku :bih:
4-IN-A-ROW

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2014, 19:11

emir_ je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:
Kako sam baš tu uspio pogriješiti...? : lol:
Keep walking.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 11 maj 2014, 19:19

emir_ je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:
Poznato je da Kiki simpatiše i mijenja više klubova, pa je zbog toga ispalo smiješno. Sve u svemu, čestitke @Cauthino. :D
LUHG!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2014, 19:25

Nije Kiki već Kiky.
Nije Cauthino već Cautinho.
I ti malo falšaš :mrgreen:
Ne boj se ti ništa,bit ću ja i dogodine ovdje,dosta je mog samačkog,lutalačkog života,vrijeme je da se skrasim negdje ;)
Keep walking.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 maj 2014, 20:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel` im ovo na majicama pise srbija do tokija :rol:
Neko u mašti i bajkama do Tokia, a neko u stvarnosti do Brazila

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 11 maj 2014, 20:34

Samo je neko u Tokiju osvojio nešto, a za Brazil ćemo da vidimo :kafa:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 maj 2014, 20:59

Šta reći nakon ovako sjajne sezone, osim da čestitam igračima, kolekitvno i individualno, majstoru Pellegriniju, na odlicno obavljenom poslu. Jose Mou je dobro rekao za Džeku, po meni sasvim korektan i realan govor. Covjek majstor u kljucnom trenutku zna povuc kartu, tj. zabit ga, snaci se. OooOOooo Edin Džeko, hehe, bas mi je drago zbog naseg Dijamanta. Ovo za Kolarova i Nastasica, primitivizam teški, šta drugo reći :wtf: skeptici, gdje ste kad je u pitanju dolazak Pellegrinija, prva sezona, a dva trofeja :shh:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 maj 2014, 21:45

Cestitke na osvojenoj tituli. Vise nego zasluzeno.
Naravno da je Pellegrini bolji od Mancinija. Vec u prvoj sezoni je napravio korak dalje u Ligi Prvaka a u Engleskoj odigrao prelijepo. Preko 100 golova i titula. (plus manji kup :))
Edin fantastican kad je najvise trebalo.

slika

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2014, 21:53

Hejteri,sagnite se gospodinu,dr. Inžinjeru,velikom Čileancu,Manuelu Pellegriniju.
Dva trofeja,prva sezona,prvi prosao grupu u LP,100 golova...
Majstor.
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 12 maj 2014, 00:43

Hvala svima na cestitkama.Cijelu sezonu sam pisao protiv Pellegrinija ali na najbolji nacin me je demantovao.Iako mislim da su nam protivnici dosta pomogli titula je zasluzena.Osjecaj je danas bio odlican ali ni blizu onog iz 2012 godine.Iduce sezone ce utrka za prvaka biti jos teza a nadam se da ce vecina igraca ostati u klubu i da ce se prije svega pokusati dovesti pojacanje u odbrani gdje je tokom sezone bilo najvise problema.
slika
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 12 maj 2014, 04:53

10 minutni video sazetak nove sampionske sezone ;)
VIDEO: Review Manchester City’s Premier League winning season
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2014 ... ng-season/
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2014, 07:31

Cautinho je napisao/la: Ne boj se ti ništa,bit ću ja i dogodine ovdje,dosta je mog samačkog,lutalačkog života,vrijeme je da se skrasim negdje ;)

:tokralju:

Ovo je najbolja rechenica koju sam prochitao u istoriji ovog foruma. Sve vishe mislim da Cautinho nije realna lichnost vec neki koncept ili ideja. Mislim: teshko je verovati da neko ovakav zaista postoji u real life okolnostima. :roll:

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 12 maj 2014, 12:38

" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzeko ismijava Suarez :cool:
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 12 maj 2014, 13:46

Adit je napisao/la:

Dzeko ismijava Suarez :cool:
Adit, cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli. Zaista zasluzenoj.
Malo su me razocarali kolarov i nastasic, ali... Vuk dlaku mijenja, cud nikada. Cuj, do Tokia... Sposobni su.
Bolje se ovakvim stvarima ne hvaliti...
Ali to ne umanjuje vrijednost osvojene titule, jos jednom CESTITAM.
Posebno Cautinhu :salut:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 12 maj 2014, 14:27

@ackeey hvala na osobnoj čestitki ;)
Valjda bude sreće i za Liverpool još u budućnosti pa osvoje jednpm tu vražiju ligu.
@Magica za mene je veliko kad me citira jedan forumaš kao što si ti.Krema foruma zasigurno,prepun znanja,koji piše fantastične tekstove i ima odlično razmišljanje.U mojim očima neki magistar neke znanosti sigurno.
Nekad kad preletim svim temama i nemam šta da čitam,odem na magicin profil i čitam postove.Koja samo kvaliteta.
A sad,kad mi netko takav kaže da je nešto moje najbolje što je ikad pročitao,to zaista izaziva osjećaj dosta velikoga dostignuća.
Ali moram te negdje i demantovati.To je tako,mlad čovjek je promjenjiv i luta svuda i mjenja mišljenja dok ne dođe na svoje i ostane čvrstih uvjerenja.Normalna stvar.
Nekomu je to način života sa ženama (Barney je dobar primjer),možda si nekad volio BMW,a sad svršawaš na sve što se zove Audi ili VW.
U mom slučaju to su fudbalski klubovi.Običan detalj kad je život u pitanju,totalno nebitna stvar.
Zato ne razumijem sta je tu na ne povjerovati ili sta to nije real life okolnost.To ti mišljenje sigurno nije točno.Kao i zo da sam ja neki koncept i ideja.Nisam zaista.Na ovaj sam i forum naletio negdje početkom 2012 tražeći neke stvari vezane za City,našao sam baš ovu forumsku temu,volim takva mjesta gdje ljudi govore o istoj stvari,gdje ima više poklonika.Odlučio sam se registrirati nebil i ja mogao štogod napisati,ali sam zaboravio sve to neko vrijeme,dok mi nije došla obavijest na email da mi je profil aktiviran.Ostalo je historija.
A i ne znam kako bih ja mogao provući kakav koncept,ideju ili neko posebno razmišljanje.Stvari su u ovom slučaju mnogo jednostavnije.
Keep walking.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 maj 2014, 19:21

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2014, 21:03

@Cautinho

Nemoj se ljutiti, to je bilo malo shale-komike apropo tvojih navijachkih opredeljenja i manifestacije istih.
Gde bi ovaj forum bio bez takvih pozitivnih likova poput tebe :?: :!:

:arrow:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 12 maj 2014, 23:08

Pozitivan sigurno.
Ne bi nam forum funkcionirao ni bez likova kao sto si ti,pun znanja i kvalitetnih mišljenja,malo starijeg kova ;)
Čuvaj mi se druže :arrow:
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 11 gostiju.