Za koga navijaš od slijedeće sezone? Monaco?Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
Hvala na malobrojnim čestitkama,ovom prilikom želim čestitati Liverpoolu na odličnoj sezoni kojoj je samo nedostajao ovaj trofej.Valjda bude još šansi za to.Ako ništa,gledat ćemo ih u LP dogodine.
Edin opet diže trofej,opet Bosanska zastava oko tijela,opet jedan od najzaslužnijih igrača koji su sudjelovali u osvajanju ovog trofeja.Mislim da mi je ovo zadnja sezona u Cityju,a ako jest,onda je zaista sjajan trenutak za odlazak.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Odg: Manchester City FC
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 11 maj 2014, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Re: Manchester City FC
Cestitke City-u na zasluzenom trofeju
.
Al' kakve su ona dvojcia seljacine to nigdje nema
Al' kakve su ona dvojcia seljacine to nigdje nema
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mislio je na DžekuR.J.W.G. je napisao/la:Za koga navijaš od slijedeće sezone? Monaco?Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
Hvala na malobrojnim čestitkama,ovom prilikom želim čestitati Liverpoolu na odličnoj sezoni kojoj je samo nedostajao ovaj trofej.Valjda bude još šansi za to.Ako ništa,gledat ćemo ih u LP dogodine.
Edin opet diže trofej,opet Bosanska zastava oko tijela,opet jedan od najzaslužnijih igrača koji su sudjelovali u osvajanju ovog trofeja.Mislim da mi je ovo zadnja sezona u Cityju,a ako jest,onda je zaista sjajan trenutak za odlazak.
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Kako sam baš tu uspio pogriješiti...? : lol:emir_ je napisao/la:mislio je na DžekuR.J.W.G. je napisao/la:Za koga navijaš od slijedeće sezone? Monaco?Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
Keep walking.
Poznato je da Kiki simpatiše i mijenja više klubova, pa je zbog toga ispalo smiješno. Sve u svemu, čestitke @Cauthino.emir_ je napisao/la:mislio je na DžekuR.J.W.G. je napisao/la:Za koga navijaš od slijedeće sezone? Monaco?Cautinho je napisao/la:Jeste vidjeli plastičnih navijača one sekunde kad je završio meč?
LUHG!
- Cautinho
- Kontakt:
Nije Kiki već Kiky.
Nije Cauthino već Cautinho.
I ti malo falšaš
Ne boj se ti ništa,bit ću ja i dogodine ovdje,dosta je mog samačkog,lutalačkog života,vrijeme je da se skrasim negdje
Nije Cauthino već Cautinho.
I ti malo falšaš
Ne boj se ti ništa,bit ću ja i dogodine ovdje,dosta je mog samačkog,lutalačkog života,vrijeme je da se skrasim negdje
Keep walking.
Neko u mašti i bajkama do Tokia, a neko u stvarnosti do Brazilario_Ferdy88 je napisao/la:Jel` im ovo na majicama pise srbija do tokija
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- DragonReborn
- Kontakt:
Samo je neko u Tokiju osvojio nešto, a za Brazil ćemo da vidimo 
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Šta reći nakon ovako sjajne sezone, osim da čestitam igračima, kolekitvno i individualno, majstoru Pellegriniju, na odlicno obavljenom poslu. Jose Mou je dobro rekao za Džeku, po meni sasvim korektan i realan govor. Covjek majstor u kljucnom trenutku zna povuc kartu, tj. zabit ga, snaci se. OooOOooo Edin Džeko, hehe, bas mi je drago zbog naseg Dijamanta. Ovo za Kolarova i Nastasica, primitivizam teški, šta drugo reći
skeptici, gdje ste kad je u pitanju dolazak Pellegrinija, prva sezona, a dva trofeja 
Cestitke na osvojenoj tituli. Vise nego zasluzeno.
Naravno da je Pellegrini bolji od Mancinija. Vec u prvoj sezoni je napravio korak dalje u Ligi Prvaka a u Engleskoj odigrao prelijepo. Preko 100 golova i titula. (plus manji kup
)
Edin fantastican kad je najvise trebalo.

Naravno da je Pellegrini bolji od Mancinija. Vec u prvoj sezoni je napravio korak dalje u Ligi Prvaka a u Engleskoj odigrao prelijepo. Preko 100 golova i titula. (plus manji kup
Edin fantastican kad je najvise trebalo.

- Cautinho
- Kontakt:
Hejteri,sagnite se gospodinu,dr. Inžinjeru,velikom Čileancu,Manuelu Pellegriniju.
Dva trofeja,prva sezona,prvi prosao grupu u LP,100 golova...
Majstor.
Dva trofeja,prva sezona,prvi prosao grupu u LP,100 golova...
Majstor.
Keep walking.
Hvala svima na cestitkama.Cijelu sezonu sam pisao protiv Pellegrinija ali na najbolji nacin me je demantovao.Iako mislim da su nam protivnici dosta pomogli titula je zasluzena.Osjecaj je danas bio odlican ali ni blizu onog iz 2012 godine.Iduce sezone ce utrka za prvaka biti jos teza a nadam se da ce vecina igraca ostati u klubu i da ce se prije svega pokusati dovesti pojacanje u odbrani gdje je tokom sezone bilo najvise problema.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
10 minutni video sazetak nove sampionske sezone
VIDEO: Review Manchester City’s Premier League winning season
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2014 ... ng-season/
VIDEO: Review Manchester City’s Premier League winning season
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2014 ... ng-season/
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Cautinho je napisao/la: Ne boj se ti ništa,bit ću ja i dogodine ovdje,dosta je mog samačkog,lutalačkog života,vrijeme je da se skrasim negdje
Ovo je najbolja rechenica koju sam prochitao u istoriji ovog foruma. Sve vishe mislim da Cautinho nije realna lichnost vec neki koncept ili ideja. Mislim: teshko je verovati da neko ovakav zaista postoji u real life okolnostima.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko ismijava Suarez
Dzeko ismijava Suarez
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Adit, cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli. Zaista zasluzenoj.Adit je napisao/la:
Dzeko ismijava Suarez
Malo su me razocarali kolarov i nastasic, ali... Vuk dlaku mijenja, cud nikada. Cuj, do Tokia... Sposobni su.
Bolje se ovakvim stvarima ne hvaliti...
Ali to ne umanjuje vrijednost osvojene titule, jos jednom CESTITAM.
Posebno Cautinhu
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Cautinho
- Kontakt:
@ackeey hvala na osobnoj čestitki 
Valjda bude sreće i za Liverpool još u budućnosti pa osvoje jednpm tu vražiju ligu.
@Magica za mene je veliko kad me citira jedan forumaš kao što si ti.Krema foruma zasigurno,prepun znanja,koji piše fantastične tekstove i ima odlično razmišljanje.U mojim očima neki magistar neke znanosti sigurno.
Nekad kad preletim svim temama i nemam šta da čitam,odem na magicin profil i čitam postove.Koja samo kvaliteta.
A sad,kad mi netko takav kaže da je nešto moje najbolje što je ikad pročitao,to zaista izaziva osjećaj dosta velikoga dostignuća.
Ali moram te negdje i demantovati.To je tako,mlad čovjek je promjenjiv i luta svuda i mjenja mišljenja dok ne dođe na svoje i ostane čvrstih uvjerenja.Normalna stvar.
Nekomu je to način života sa ženama (Barney je dobar primjer),možda si nekad volio BMW,a sad svršawaš na sve što se zove Audi ili VW.
U mom slučaju to su fudbalski klubovi.Običan detalj kad je život u pitanju,totalno nebitna stvar.
Zato ne razumijem sta je tu na ne povjerovati ili sta to nije real life okolnost.To ti mišljenje sigurno nije točno.Kao i zo da sam ja neki koncept i ideja.Nisam zaista.Na ovaj sam i forum naletio negdje početkom 2012 tražeći neke stvari vezane za City,našao sam baš ovu forumsku temu,volim takva mjesta gdje ljudi govore o istoj stvari,gdje ima više poklonika.Odlučio sam se registrirati nebil i ja mogao štogod napisati,ali sam zaboravio sve to neko vrijeme,dok mi nije došla obavijest na email da mi je profil aktiviran.Ostalo je historija.
A i ne znam kako bih ja mogao provući kakav koncept,ideju ili neko posebno razmišljanje.Stvari su u ovom slučaju mnogo jednostavnije.
Valjda bude sreće i za Liverpool još u budućnosti pa osvoje jednpm tu vražiju ligu.
@Magica za mene je veliko kad me citira jedan forumaš kao što si ti.Krema foruma zasigurno,prepun znanja,koji piše fantastične tekstove i ima odlično razmišljanje.U mojim očima neki magistar neke znanosti sigurno.
Nekad kad preletim svim temama i nemam šta da čitam,odem na magicin profil i čitam postove.Koja samo kvaliteta.
A sad,kad mi netko takav kaže da je nešto moje najbolje što je ikad pročitao,to zaista izaziva osjećaj dosta velikoga dostignuća.
Ali moram te negdje i demantovati.To je tako,mlad čovjek je promjenjiv i luta svuda i mjenja mišljenja dok ne dođe na svoje i ostane čvrstih uvjerenja.Normalna stvar.
Nekomu je to način života sa ženama (Barney je dobar primjer),možda si nekad volio BMW,a sad svršawaš na sve što se zove Audi ili VW.
U mom slučaju to su fudbalski klubovi.Običan detalj kad je život u pitanju,totalno nebitna stvar.
Zato ne razumijem sta je tu na ne povjerovati ili sta to nije real life okolnost.To ti mišljenje sigurno nije točno.Kao i zo da sam ja neki koncept i ideja.Nisam zaista.Na ovaj sam i forum naletio negdje početkom 2012 tražeći neke stvari vezane za City,našao sam baš ovu forumsku temu,volim takva mjesta gdje ljudi govore o istoj stvari,gdje ima više poklonika.Odlučio sam se registrirati nebil i ja mogao štogod napisati,ali sam zaboravio sve to neko vrijeme,dok mi nije došla obavijest na email da mi je profil aktiviran.Ostalo je historija.
A i ne znam kako bih ja mogao provući kakav koncept,ideju ili neko posebno razmišljanje.Stvari su u ovom slučaju mnogo jednostavnije.
Keep walking.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
@Cautinho
Nemoj se ljutiti, to je bilo malo shale-komike apropo tvojih navijachkih opredeljenja i manifestacije istih.
Gde bi ovaj forum bio bez takvih pozitivnih likova poput tebe

Nemoj se ljutiti, to je bilo malo shale-komike apropo tvojih navijachkih opredeljenja i manifestacije istih.
Gde bi ovaj forum bio bez takvih pozitivnih likova poput tebe
- Cautinho
- Kontakt:
Pozitivan sigurno.
Ne bi nam forum funkcionirao ni bez likova kao sto si ti,pun znanja i kvalitetnih mišljenja,malo starijeg kova
Čuvaj mi se druže
Ne bi nam forum funkcionirao ni bez likova kao sto si ti,pun znanja i kvalitetnih mišljenja,malo starijeg kova
Čuvaj mi se druže
Keep walking.