KiaKaha je napisao/la:Ljudi zna li iko koliko kosta originalan Ice watch kod nas,otprilike?
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
ovisi koji je model takodjer
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KiaKaha je napisao/la:Ljudi zna li iko koliko kosta originalan Ice watch kod nas,otprilike?
Sent from my LG-D605 using Tapatalk

Pa et vidi po komentarima. Ja ti kažem da su mi ok patike i znam da su udobne. Nisu za mene al' komentari tipa đeš ovo nosit, šta će ti ovo ostavlja ti samo prostor da kažeš da smo čobaniSiggiSmallz je napisao/la:To bi trebala biti kao uvreda ili ? Kakav levat...bavarian_bk je napisao/la:E onda je Sarajevo baš preplavljeno čobanimaZa alpinizam se koristi penjacice,a ove sluze sa brdsko trcanje,biciklizam,planinarenje i slicne stavri.ZahaKING je napisao/la:ove su funkcionalne za alpinizam!Ljudi koji provedu od 8 do 10 sati na nogama nijma nije bitna izgled patike nego funkcija.Carli je napisao/la:Smiješne al' su udobne. Koji smo mi čobani j e b e m ti državu.
Sto smo čobani ?
a kakve hoćeš? ne znam sta je tebi "normalno"?AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu kupiti normalne crne pantalone u sarajevu. dosad obišao 10 mjesta, užas.
crne pantalone koje nisu na peglu, a koje lijepo idu uz sako. opa matura style.ZahaKING je napisao/la:a kakve hoćeš? ne znam sta je tebi "normalno"?AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu kupiti normalne crne pantalone u sarajevu. dosad obišao 10 mjesta, užas.one za košulju/odijelo, one teksasne, obične platnene, cargo pantalone? kakve
Levi's u SCC-u.AeGon099 je napisao/la:crne pantalone koje nisu na peglu, a koje lijepo idu uz sako. opa matura style.ZahaKING je napisao/la:a kakve hoćeš? ne znam sta je tebi "normalno"?AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu kupiti normalne crne pantalone u sarajevu. dosad obišao 10 mjesta, užas.one za košulju/odijelo, one teksasne, obične platnene, cargo pantalone? kakve