harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola
uredu je hari, nista ja nemam protiv tebe

harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola
neka bude 2:0, meni dosta... Pape ti je bolan ko Sabit, vidis da krije karte i akcije i namjerno je rekao da zabijemo koliko treba, a da onda nabijamo... Ima skautova po tribinama, tako da...harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola
safira je napisao/la:Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!
Drage oci moje obnevidjene.Da nam dodje neki veliki trener sa punom tasnom tasnom cokolade , bonbona i sarene laze jelde.safira je napisao/la:Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!
Ko da mi je stalo da me neko gotiviharishp je napisao/la:Ako tako nastavis osim pobjede mozes dobiti i ban,jer fakat te ni jedan moderator ne gotiv.A gdje su moderatori tu je i admin.harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola
sad me prozivas,sad fola nemas nista kontra mene ??skyisthelimit je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola
uredu je hari, nista ja nemam protiv tebe
Kakve veze ovo ima s Zeljom. Ako nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...skyisthelimit je napisao/la:safira je napisao/la:Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!
evo ga jos jedan mrzitelj Susica :katastrofa: vidim navija za Zelju,garant mu smeta sto je Pape s druge strane grada pa ga omalovazava
Ma i ja sam bio pogubljen poslije sučevog zvižduka, adrenalin u kombinaciji sa seratoninom je hebena droga.NoName je napisao/la:Eno sad. Doduše, u pravu si, pogubio seVanBasten je napisao/la:Joj Papeta, on se pogubio...mislim da ne zna gdje udara od adrenalina![]()
![]()
Teren jest bio težak ali ono mora biti bolje. Igralo se s vremena na vrijeme po zemlji ali nikako da se uigra iznošenje lopte, uglavnom se to svodi na ispucavanja. To može proći protiv Bjelorusije, očito, ali neće moći da prođe protiv jačih ekipa.VanBasten je napisao/la:@NoName igrali smo mi druže po zemlju, pogotovo u prvom poluvremenu. Nemoj zezat...Ali teren nam je malo otežavao situaciju. Ja se smijem zaklet da je teren večeras bio na nivou da bi ih natrpali u prvom poluvremenu s još kojim golom.
istina je dosad nema nikakvu trenersku karijeru, ali bez obzira na to s nasom repkom izuzetno dobro gura, sad sami ovisimo o sebi, i ne mogu da shvatim kako ste tako pesimisticni...Prvo govorite Pape nema veze s tim pobjedama jer igraci igraju, a zatim mi s Papetom necemo nigdje se plasirati,,MIslim, toliko kontradiktornosti jos nisam vidio...Zasto se Pape proziva samo kad lose odigramo, a kad je dobro onda su samo i iskljucivo igraci zasluzniAko nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...
Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ...skyisthelimit je napisao/la:istina je dosad nema nikakvu trenersku karijeru, ali bez obzira na to s nasom repkom izuzetno dobro gura, sad sami ovisimo o sebi, i ne mogu da shvatim kako ste tako pesimisticni...Prvo govorite Pape nema veze s tim pobjedama jer igraci igraju, a zatim mi s Papetom necemo nigdje se plasirati,,MIslim, toliko kontradiktornosti jos nisam vidio...Zasto se Pape proziva samo kad lose odigramo, a kad je dobro onda su samo i iskljucivo igraci zasluzniAko nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...![]()
![]()
ZASTO, ZASTO, ZASTO
@Hari-- prozivao sam te da se javis jer si prije tekme pehirao kao i onaj arenaBP i to je to, nista licno
Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijepsafira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ...
Ovu Bjelorusiju nije mogla pobijedit Francuska, a ista ta Francuska je nas i Susica poderala na Kosevu. Idi lezi, umoran si. Ne znam ko ovdje ne zna sta pise ...adriano_leite je napisao/la:Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijepsafira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ....
Daj Boze da mi stalno budemo ovako bolji od katastrofalne izvedbe svakog naseg protivnika. Treba pisati peticiju da se ukinu PES i FM igre, jer mnogi misle da je ovo kao na igrici. Moramo i Papetu reci da prestane da cini ovu igru tako laganom, jer nakon njegove sjajne taktike Bjelorusija je po nekima izgledala kao grupa amatera, kojoj bi svaka iole ozbiljna ekipa zabila peticu.
Pa zar ti ne govori nesto to sto je Francuska nas pobijedila i rasturila, a nisu dobili ovu istu Bjelorusiju? To znaci da postoji napredak u nasoj igri, a ako je Pape bio najveci krivac za poraz od te Francuske, onda je i najzasluzniji za ovu veliku pobjedu. Covjek je napravio taktiku kojom je nacinio Bjelorusiju poput amaterske ekipe koja samo sutira izvana. Jel kontas ili da narisem sta jednostavnije u paintu?safira je napisao/la:Ovu Bjelorusiju nije mogla pobijedit Francuska, a ista ta Francuska je nas i Susica poderala na Kosevu. Idi lezi, umoran si. Ne znam ko ovdje ne zna sta pise ...adriano_leite je napisao/la:Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijepsafira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ....
Daj Boze da mi stalno budemo ovako bolji od katastrofalne izvedbe svakog naseg protivnika. Treba pisati peticiju da se ukinu PES i FM igre, jer mnogi misle da je ovo kao na igrici. Moramo i Papetu reci da prestane da cini ovu igru tako laganom, jer nakon njegove sjajne taktike Bjelorusija je po nekima izgledala kao grupa amatera, kojoj bi svaka iole ozbiljna ekipa zabila peticu.
safira je napisao/la:Ovu Bjelorusiju nije mogla pobijedit Francuska, a ista ta Francuska je nas i Susica poderala na Kosevu. Idi lezi, umoran si. Ne znam ko ovdje ne zna sta pise ...adriano_leite je napisao/la:Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijepsafira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.