Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2011, 00:51

harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola :mrgreen:

uredu je hari, nista ja nemam protiv tebe ;)
15.10 - 15.06 ...

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 03 sep 2011, 00:51

Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 sep 2011, 00:52

harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola :mrgreen:
neka bude 2:0, meni dosta... Pape ti je bolan ko Sabit, vidis da krije karte i akcije i namjerno je rekao da zabijemo koliko treba, a da onda nabijamo... Ima skautova po tribinama, tako da... :)

Bice ba to sve puno bolje kada se kompletira tim i kada u napadu budemo imali vise alternativa. Nadam se samo da ce nas dopasti grupa u Poljskoj, jer je Ukrajina ipak nesto dalje... Mislim da imamo sanse i za osminu finala, sve je moguce... :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2011, 00:53

safira je napisao/la:Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!

evo ga jos jedan mrzitelj Susica :katastrofa: vidim navija za Zelju,garant mu smeta sto je Pape s druge strane grada pa ga omalovazava :roll:
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:54

safira je napisao/la:Evo dobili ste jos malo euforije. Ljudi da li ste vi gledali utakmicu, pa mi uopce danas nismo bili dobri ni taktickim jer su ovi Bjelorusi bili mnogo losi. Penal covjek pao na loptu sreca, a drugi gol isto sreca, bez ikakve akcije. Cim dodju malo jace reprezntacije nama je down. Budete euforicni i prije tako i dolje jedna jadna Rumunska s narkomanom i opali nam samar. Kakav Susic, kakvi bakraci nigdje mi necemo otici s njim, dok nam ne dodje neki veliki trener. Sama cinjenica da u trenerskoj karijeri covjek nema nijednog trofeja, i na kraju ocekivati od njega da napravi neku taktiku i odvede nas negdje, ljudi vi ste slijepi!
Drage oci moje obnevidjene.Da nam dodje neki veliki trener sa punom tasnom tasnom cokolade , bonbona i sarene laze jelde.
Fakat Pape ko Sabit,galama po njima.A oni na kraju imaju sansu da ucine sto se godinama nije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2011, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:54

harishp je napisao/la:
Ako tako nastavis osim pobjede mozes dobiti i ban,jer fakat te ni jedan moderator ne gotiv.A gdje su moderatori tu je i admin. :mrgreen:
Ko da mi je stalo da me neko gotivi :) ne vidim razlog zbog cega bi dobio ban,nikog ne vrijedjam,samo iznosim svoje misljenje .
skyisthelimit je napisao/la:

uredu je hari, nista ja nemam protiv tebe ;)
sad me prozivas,sad fola nemas nista kontra mene ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 03 sep 2011, 00:57

evo ga jos jedan mrzitelj Susica :katastrofa: vidim navija za Zelju,garant mu smeta sto je Pape s druge strane grada pa ga omalovazava :roll:
Kakve veze ovo ima s Zeljom. Ako nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 00:58

NoName je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Joj Papeta, on se pogubio...mislim da ne zna gdje udara od adrenalina :mrgreen:
Eno sad. Doduše, u pravu si, pogubio se :mrgreen:

VanBasten je napisao/la:@NoName igrali smo mi druže po zemlju, pogotovo u prvom poluvremenu. Nemoj zezat...Ali teren nam je malo otežavao situaciju. Ja se smijem zaklet da je teren večeras bio na nivou da bi ih natrpali u prvom poluvremenu s još kojim golom.
Teren jest bio težak ali ono mora biti bolje. Igralo se s vremena na vrijeme po zemlji ali nikako da se uigra iznošenje lopte, uglavnom se to svodi na ispucavanja. To može proći protiv Bjelorusije, očito, ali neće moći da prođe protiv jačih ekipa.
Ma i ja sam bio pogubljen poslije sučevog zvižduka, adrenalin u kombinaciji sa seratoninom je hebena droga. :mrgreen:
Biće bolje, ne sekiraj se, protiv Grčke je to zamalo odlično izgledalo. Pa vidi, kad je onakav teren, kad ti ne znaš hoćel tvoj pas zastat u nekoj bari i time otvoriti kontru protivniku, najsigurnija solucija je duga lopta po zraku. Mislim da su to momci namjerno radili, jer se vidjelo da psolije 2:0 nisu ništa prepuštali slučaju.. I ne samo u tom segmentu, nego i kod situacija blizu golu, Papac recimo u nekolike situacije, i ako je imao prostora da se okrene, odigra nekom, ništa, odmah u aut, Spahić u korner....Pandža, Lulić... Neka, i neka su, kad se sjetim koliko smo tako u prošlosti golova primili glumeći Brazil...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2011, 01:06

Ako nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...
istina je dosad nema nikakvu trenersku karijeru, ali bez obzira na to s nasom repkom izuzetno dobro gura, sad sami ovisimo o sebi, i ne mogu da shvatim kako ste tako pesimisticni...Prvo govorite Pape nema veze s tim pobjedama jer igraci igraju, a zatim mi s Papetom necemo nigdje se plasirati,,MIslim, toliko kontradiktornosti jos nisam vidio...Zasto se Pape proziva samo kad lose odigramo, a kad je dobro onda su samo i iskljucivo igraci zasluzni :?: :?: :?: ZASTO, ZASTO, ZASTO

@Hari-- prozivao sam te da se javis jer si prije tekme pehirao kao i onaj arenaBP i to je to, nista licno ;)
15.10 - 15.06 ...

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 03 sep 2011, 01:11

Iskreno nije mi drag kao trener,al dobro je postavio ekipu ovaj put.
Drago mi je sto je pozvao Zahirovica a ovaj mu se oduzio strasnom igrom.

Svaka cast svim igracima i Safetu Susicu na ovoj sjajnoj pobjedi ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 03 sep 2011, 01:12

Ako nisam upravu, hajd mi ti napisi trofeje u trenerskoj karijeri ovog covjeka? I sta je on to uradio u trenerskoj karijijeri, pa da mozes nesto ocekivati? Vi ste samo slijepi ...
istina je dosad nema nikakvu trenersku karijeru, ali bez obzira na to s nasom repkom izuzetno dobro gura, sad sami ovisimo o sebi, i ne mogu da shvatim kako ste tako pesimisticni...Prvo govorite Pape nema veze s tim pobjedama jer igraci igraju, a zatim mi s Papetom necemo nigdje se plasirati,,MIslim, toliko kontradiktornosti jos nisam vidio...Zasto se Pape proziva samo kad lose odigramo, a kad je dobro onda su samo i iskljucivo igraci zasluzni :?: :?: :?: ZASTO, ZASTO, ZASTO

@Hari-- prozivao sam te da se javis jer si prije tekme pehirao kao i onaj arenaBP i to je to, nista licno ;)
Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2011, 01:14

Konacno mu je jasno da nije cilj strpat 11 najboljih igraca u ekipu, pa makar oni smetali jedan drugom i igrali na pogresnoj poziciji. Tu prvenstveno mislim na istostavljanje Misimovica, i stavljanje Zahirovica. Miske je naravno bolji igrac, ali nama je trebao igrac tipa Zahirovica. Momak je svoje odlicno odradio i ravnoteza u ekipi je puno bolja. Konacno imamo vezni red koji moze trcat i koji se moze nosit sa protivnicima sto se tice borbe i snage. Znaci Ibricic i Miske su ispali u odnosu na Bucurest, a usli su Salihovic i Zahirovic. Pa to je ko nebo i zemlja.

Preostaje da stavi Begovica na gol i isproba neke nove stopere, ili stavi Papca u sredinu. Jer Pandza i Mravac su pokazali da za prvih 11 nisu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 03 sep 2011, 01:16

.....igracima i papetu se zahvaljujem na pobjedi,a posebno hvala sto sam kao rijetko do sada gledao tekmu na miru-bez straha....HVALA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2011, 01:21

safira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ...
Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijep :lol: .
Daj Boze da mi stalno budemo ovako bolji od katastrofalne izvedbe svakog naseg protivnika. Treba pisati peticiju da se ukinu PES i FM igre, jer mnogi misle da je ovo kao na igrici. Moramo i Papetu reci da prestane da cini ovu igru tako laganom, jer nakon njegove sjajne taktike Bjelorusija je po nekima izgledala kao grupa amatera, kojoj bi svaka iole ozbiljna ekipa zabila peticu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 03 sep 2011, 01:28

adriano_leite je napisao/la:
safira je napisao/la: Kad smo god lose igrali to je bila u pitanju losa taktika. Fino mu VELIKI trener bar s velikom trenerskim iskustvom kaze ne moze igrati zajedno Misimovovic i Pjanic on uparan i dobije po guzi od narkomana, i zato bude kriv? To sto neko pise da smo mi bili danas dobri, taj neko nije gledao utakmicu. Mi smo bili MALO BOLJI od KATASTROFALNE Bjelorusije. Kad dodje Francuska i Rumunija, nece vas nigdje biti. Da ne pricam kako smo igrali protiv jadne Albanije i to se sve sad zaboravlja jer smo pobijedili Bjelorusiju koja nema nijednog internacionalca. Vi ste slijepi ...kakav Susic ...
Kazes MI smo igrali, pa onda nece VAS nigdje biti, ti izgleda imas neke probleme, ne znas sta zelis reci. Ovakvu istu Bjelorusiju Francuska nije pobijedila. Oh kako je lijepo biti slijep :lol: .
Daj Boze da mi stalno budemo ovako bolji od katastrofalne izvedbe svakog naseg protivnika. Treba pisati peticiju da se ukinu PES i FM igre, jer mnogi misle da je ovo kao na igrici. Moramo i Papetu reci da prestane da cini ovu igru tako laganom, jer nakon njegove sjajne taktike Bjelorusija je po nekima izgledala kao grupa amatera, kojoj bi svaka iole ozbiljna ekipa zabila peticu.
Ovu Bjelorusiju nije mogla pobijedit Francuska, a ista ta Francuska je nas i Susica poderala na Kosevu. Idi lezi, umoran si. Ne znam ko ovdje ne zna sta pise ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2011, 01:35

safira je napisao/la:
Ovu Bjelorusiju nije mogla pobijedit Francuska, a ista ta Francuska je nas i Susica poderala na Kosevu. Idi lezi, umoran si. Ne znam ko ovdje ne zna sta pise ...
Pa zar ti ne govori nesto to sto je Francuska nas pobijedila i rasturila, a nisu dobili ovu istu Bjelorusiju? To znaci da postoji napredak u nasoj igri, a ako je Pape bio najveci krivac za poraz od te Francuske, onda je i najzasluzniji za ovu veliku pobjedu. Covjek je napravio taktiku kojom je nacinio Bjelorusiju poput amaterske ekipe koja samo sutira izvana. Jel kontas ili da narisem sta jednostavnije u paintu?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 03 sep 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2011, 01:35

safira je napisao/la:

Sve ekipe osciliraju, nema nijedna koja drzi uvijek isti nivo. Cak ni Barcelona.
Glavno je da cemo mi na kraju po svemu sudeci biti na tabeli ispred Bjelorusije i Rumunije. Ne znam sta vise od toga trazite? Hajde realno, objasnite sta bi neki drugi, "pravi" trener napravio a da Pape nije napravio.
Dali bi bio ispred Francuza?
Mozda bi se vec kvalifikovao sa 7 pobjeda zaredom?

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 03 sep 2011, 01:42

Sve ekipe osciliraju, nema nijedna koja drzi uvijek isti nivo. Cak ni Barcelona.
Glavno je da cemo mi na kraju po svemu sudeci biti na tabeli ispred Bjelorusije i Rumunije. Ne znam sta vise od toga trazite? Hajde realno, objasnite sta bi neki drugi, "pravi" trener napravio a da Pape nije napravio.
Dali bi bio ispred Francuza?
Mozda bi se vec kvalifikovao sa 7 pobjeda zaredom?
Susic stavlja na gol Hasagica kojem uopce nije pocela sezona, a Begovica kojem je pocela sezona i u formi je sjedi na klupi. Taktika dva vezna igraca kao da igramo s Francuzima, i u najmanju ruku s Brazilom. Prosle utakmice stavlja Ibisevica u napad, covjek se ne sjeca kad je on odigrao prosjecno utakmicu, stavlja Mravca na stopera, a u BH ligi ima 5 puta bolji stopera. Stavlja Misimovica i Pjanica zajedno u ekipu, a to je prosto nemoguce da funkcionise. Jos mali milion stvar sto se tice ovog ciklusa citavog. I odigramo jednu utakmicu od ne znam koliko i odmah mi neka sila,a protiv mrtve Albanije nismo mogli maknut, a protiv narkomana iz Rumunije da ne pricam. Otici cemo mi s ovim trenerom samo do Koseva i Zenice dok malo jos ima euforije. I onda ce te se vratiti u realnost.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 01:49

Jah a realnost je da od postanka repke nikad nismo otisli na veliko prvenstvo.
Gledam Belgiju kojoj su igraci razbacani po najjacim klubovima Evrope ni Azerbejdjan nemogu dobiti.
Slovenija fasova od Estonije.
A mi se natezemo ko gladni srati pobijedili,izgubili ili odigrali nerijeseno.Potpuno isto,kontrasa ce uvijek biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 03 sep 2011, 01:55

SUŠIĆU ODLAZI
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.