Procitaj komentare ovdje. Pozitivno me iznenadilo koliko cijeli svijet zna kakvi su, i sta su radili u BosniTheChief je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:58Takva je OGROMNA OGROMNA vecina. Skoro 100%.
Neki dan "opozicioni" kandidat za predsjednika Srbije rece da je Mladic bio dobar oficir.
Jednostavno bolesna nacija.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al bas. Raja konta da bi to tek tako stalo. Danas će ti uzet te gradove a za 20-30 godina ce pričati tvojoj djeci kako Tuzla, Sarajevo i ostali gradovi historijski pripadaju njima.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
To je tvoja država, ako ostaneš bez države, komada svoje zemlje, ti ne postojiš.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:57A vi bi ozbiljno ratovali za ovu drzavu?TheWeekndXO je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:45Da li si spreman odreći se Tuzle kao Ugljevika, Bijeljine i Zvornika jer na tome se neće stati.
Klasično razmisljanje tuzlanske komunjare čija porodica nije iskusila nikakav užas agresije.
[/quote]
Klasični post SDA bota , ostani i bori se jer ako Bakirovi unuci sutra ne budu imali svoju vreću TI NE POSTOJIŠ !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nije to prvi put da se daju te isprazne floskule - nema ko da ratuje, za rat je potrebno dvoje, mi smo braća a onda poče rat i ljudi da umiru a sve te floskule nestadoše. Za rat je potrebna podloga, to imamo, i dovoljna jedna budala, i to imamo, a onda se stvori 'snowball efekat' i niko ne pita narod.
Ljudska psiha je veoma jednostavna. Ugrozi mu život i boriti će se i nogama i rukama. Nećeš se boriti za državu nego za svoj život i život porodice. Svako ko je pacifista i smatra da ne zeli boriti se treba otići iz ove zemlje.
Ja cekam da Vukan ovo objasni
Vaskovic ce tu ubacit i price o narko kartelu Putina i mirna Ukrajina 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zbog ovog vaseg debilizma i pricanja o ratu koji ne postoji i nekim hipotetickim napadima na Tz i Bijeljinu, admin ce zakljucat temu. Pa jel toliko tesko pisati normalno o necem sto se desava, a ne izmisljati?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Jesil normalan ti, znaš koliko mi puca za Bakira i SDA. Da bog da im se na najmilijim vratilo šta su uradili od države. Kakvi bakirovi unuci. Sine kad tvoje dijete ne bude imalo od cega jesti i na tvojoj zemlji zivjeti, tada ne postojis. Ubi te paranoja. Mislis da Ukrajinci ratuju sto vole drzavu i sto im je dala lijep zivot.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:03
Klasični post SDA bota , ostani i bori se jer ako Bakirovi unuci sutra ne budu imali svoju vreću TI NE POSTOJIŠ !!!
Ma ne shvata raja da te niko ne pita kada ti bradata spodoba pokuca na vrata. E onda je sve do tebe hočeš li pustiti ili nečeš Srebrenicu, Prijedor, Zvornik, Foču i kompletnu istočnu Bosnu gdje su ti bradate spodobe sišla sa brda i Bosnjackoj Carsiji preuzeli i oteli sve sto su mogli, te nakon toga samo zasjeli kao da je njihovo.
A daa, imamo mi Njemacku i zapadnu EU, jedva nas cekaju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
Da budem iskren teški glupan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I ja sam ptspovacbombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
Ali da se vratimo ukrajini i agresorima.
https://discord.gg/ZpyCTN59 za raju koja koristi discord i hoce da diskutuje o politici koja nema veze s ovim sportskim forumom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Vrlo jednostavno ili-ili.sljivo je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:12I ja sam ptspovacbombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Da budem iskren teški glupan .: Kad bude stani-pani ne razmišlja se ni o spahovicu ni o fikretu, već o sebi i svojoj porodici i onda te sam orgnizam tjera da djeluješ. Ili ćeš bježat ili ćeš ratovat (i u slučaju ako ne možeš pobjeć), nema treće
Ali da se vratimo ukrajini i agresorima.
Ako nastavi rublja ovako padati moći se kakva jahta kupiti za 15 - 20 maraka

Ova djevojka na koljenima i u suzama me pogodi emocionalno.

Ova djevojka na koljenima i u suzama me pogodi emocionalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rublja potonula. Rusko trziste od jutros je potonulo za 250 milijardi dolara
Navodiš stvari koje nemaju veze s ovim o čemu ja govorim. Ja prvenstveno nisam za bilo kakav rat ali ovo sto se dešava u Ukrajini treba bit bar opomena "našim" političarima i ljudima da se malo probude. Imamo i mi Putina u komšiluku pa kad odluci da ti pokuca na vrata na to ne možemo uticati ni ti ni ja. Možemo bar spremniji dočekat nego 90tih.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:09Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Vjerovatno su i Ukrajini neki tamo polticari krivi sto ih na pravdi Boga, u sopstvenoj NEZAVISNOJ drzavi, napadaju i ubijaju.
Isto tako je i kod nas za balije u BiH kriv Bakir i ostali politicari zbog eventualnog napada mozda jos bolesnije nacije, a oni koji su prezivjeli 92-95. to najbolje znaju. Njima bi odgovarao samo onaj koji bi nas sve posrbio, pokrstio i prepustio im ovo malo zemlje - krvlju odbranjene. Protiv takvih, ali i bilo koga drugog, nema vece casti od odbrane svoje vjere, domovine, nacije, sebe, porodice... Ali znam da vas ovdje ima pofin broj koji bi prvi pobjegao jer nece da ratuje za Bakira, a onda se prvi vratio da 'ubere' kajmak. Prepisite im onda vec sad sve svoje nekretnine, auta, zemljiste, i ispaljujte se vani. Samo pazite da vam, i u tom slucaju, glave ne odsijeku i zenske clanove porodice ne siluju.
Isto tako je i kod nas za balije u BiH kriv Bakir i ostali politicari zbog eventualnog napada mozda jos bolesnije nacije, a oni koji su prezivjeli 92-95. to najbolje znaju. Njima bi odgovarao samo onaj koji bi nas sve posrbio, pokrstio i prepustio im ovo malo zemlje - krvlju odbranjene. Protiv takvih, ali i bilo koga drugog, nema vece casti od odbrane svoje vjere, domovine, nacije, sebe, porodice... Ali znam da vas ovdje ima pofin broj koji bi prvi pobjegao jer nece da ratuje za Bakira, a onda se prvi vratio da 'ubere' kajmak. Prepisite im onda vec sad sve svoje nekretnine, auta, zemljiste, i ispaljujte se vani. Samo pazite da vam, i u tom slucaju, glave ne odsijeku i zenske clanove porodice ne siluju.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Za šta boriti se , za šta ? Šta su dobili borci koji su dali dijelove svoga tijela za ovu državu , šta su dobile porodice čiji su očevi dali život za ovu državu , ŠTA ?thulkazal je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:04Nije to prvi put da se daju te isprazne floskule - nema ko da ratuje, za rat je potrebno dvoje, mi smo braća a onda poče rat i ljudi da umiru a sve te floskule nestadoše. Za rat je potrebna podloga, to imamo, i dovoljna jedna budala, i to imamo, a onda se stvori 'snowball efekat' i niko ne pita narod.
Ljudska psiha je veoma jednostavna. Ugrozi mu život i boriti će se i nogama i rukama. Nećeš se boriti za državu nego za svoj život i život porodice. Svako ko je pacifista i smatra da ne zeli boriti se treba otići iz ove zemlje.
Tada su se ljudi morali boriti , sada će velika većina prvim avionom , autobusom ili autom otići iz države .
Samo sinovi ratnih profitera žele da ljudi ostanu i "ratuju" i niko više
- ASD
- Kontakt:
Interesantno kako si iskoristio ovu temu da malo opereš Bakira.
Hajde ovako, random si debil kome cu odgovoriti, posto vidim da su se mnogo upalili.
Hipoteticki, mi uspjesno ne dozvolimo secesiju tih mjesta. Sta bi bilo s tih krajeva?
Ko bi tu zivio?
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.