Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Brokula
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Brokula » 24 feb 2022, 11:00

TheChief je napisao/la:
24 feb 2022, 10:58
Brokula je napisao/la:
24 feb 2022, 10:52
StevieG8 je napisao/la:
24 feb 2022, 10:48

Ovo ne mozes citati duze od pet minuta i ostat pri pameti, svaka cast ko izdrzi duze.
Ja se samo nadam da je vecina razumna, i da se zna ko je krivac u ovom svemu. Onakvo besramno sirenje lazi i podrzavanje fasizma je dno dna.
Takva je OGROMNA OGROMNA vecina. Skoro 100%.

Neki dan "opozicioni" kandidat za predsjednika Srbije rece da je Mladic bio dobar oficir.

Jednostavno bolesna nacija.
Procitaj komentare ovdje. Pozitivno me iznenadilo koliko cijeli svijet zna kakvi su, i sta su radili u Bosni

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Soldat
Kontakt:

Post Postao/la Soldat » 24 feb 2022, 11:01

thulkazal je napisao/la:
24 feb 2022, 10:41
slusalica je napisao/la:
24 feb 2022, 10:30
Neka nam je Bog na pomoci..
Ono sto znam jeste da sasvim sigurno necu ratovati na nacin da idem u Ugljevik, Bijeljinu ili Zvornik, da im' kao ne dam da idu.
Qrcina me zaboli.
Da li si spreman odreći se Tuzle kao Ugljevika, Bijeljine i Zvornika jer na tome se neće stati.

Klasično razmisljanje tuzlanske komunjare čija porodica nije iskusila nikakav užas agresije.
Al bas. Raja konta da bi to tek tako stalo. Danas će ti uzet te gradove a za 20-30 godina ce pričati tvojoj djeci kako Tuzla, Sarajevo i ostali gradovi historijski pripadaju njima.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 feb 2022, 11:03

OsmaDolazi je napisao/la:
24 feb 2022, 10:57
TheWeekndXO je napisao/la:
24 feb 2022, 10:45
thulkazal je napisao/la:

Ono sto znam jeste da sasvim sigurno necu ratovati na nacin da idem u Ugljevik, Bijeljinu ili Zvornik, da im' kao ne dam da idu.
Qrcina me zaboli.
Da li si spreman odreći se Tuzle kao Ugljevika, Bijeljine i Zvornika jer na tome se neće stati.

Klasično razmisljanje tuzlanske komunjare čija porodica nije iskusila nikakav užas agresije.
A vi bi ozbiljno ratovali za ovu drzavu?
To je tvoja država, ako ostaneš bez države, komada svoje zemlje, ti ne postojiš.
[/quote]

Klasični post SDA bota , ostani i bori se jer ako Bakirovi unuci sutra ne budu imali svoju vreću TI NE POSTOJIŠ !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 feb 2022, 11:04

Nije to prvi put da se daju te isprazne floskule - nema ko da ratuje, za rat je potrebno dvoje, mi smo braća a onda poče rat i ljudi da umiru a sve te floskule nestadoše. Za rat je potrebna podloga, to imamo, i dovoljna jedna budala, i to imamo, a onda se stvori 'snowball efekat' i niko ne pita narod.

Ljudska psiha je veoma jednostavna. Ugrozi mu život i boriti će se i nogama i rukama. Nećeš se boriti za državu nego za svoj život i život porodice. Svako ko je pacifista i smatra da ne zeli boriti se treba otići iz ove zemlje.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 24 feb 2022, 11:05

Ja cekam da Vukan ovo objasni :mrgreen: Vaskovic ce tu ubacit i price o narko kartelu Putina i mirna Ukrajina :opaopa:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 feb 2022, 11:06

Zbog ovog vaseg debilizma i pricanja o ratu koji ne postoji i nekim hipotetickim napadima na Tz i Bijeljinu, admin ce zakljucat temu. Pa jel toliko tesko pisati normalno o necem sto se desava, a ne izmisljati?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 24 feb 2022, 11:07

Brokula je napisao/la:
24 feb 2022, 11:06
Zbog ovog vaseg debilizma i pricanja o ratu koji ne postoji i nekim hipotetickim napadima na Tz i Bijeljinu, admin ce zakljucat temu. Pa jel toliko tesko pisati normalno o necem sto se desava, a ne izmisljati?
Izgleda ima puno ptspovaca ovdje :mrgreen:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 24 feb 2022, 11:07

bombaysaphire je napisao/la:
24 feb 2022, 11:03

Klasični post SDA bota , ostani i bori se jer ako Bakirovi unuci sutra ne budu imali svoju vreću TI NE POSTOJIŠ !!!
Jesil normalan ti, znaš koliko mi puca za Bakira i SDA. Da bog da im se na najmilijim vratilo šta su uradili od države. Kakvi bakirovi unuci. Sine kad tvoje dijete ne bude imalo od cega jesti i na tvojoj zemlji zivjeti, tada ne postojis. Ubi te paranoja. Mislis da Ukrajinci ratuju sto vole drzavu i sto im je dala lijep zivot. :D :D :D
Soldat je napisao/la:
24 feb 2022, 10:59
E čuj što bih ratovao. Vi fakat živite u nekoj zabludi, u zabludi lažnog pacifizma. Ako već niste spremni za takve ishode(koje ni ja ne želim ali jbg tako je kako je) onda nemojte širit defetizam!
Ma ne shvata raja da te niko ne pita kada ti bradata spodoba pokuca na vrata. E onda je sve do tebe hočeš li pustiti ili nečeš Srebrenicu, Prijedor, Zvornik, Foču i kompletnu istočnu Bosnu gdje su ti bradate spodobe sišla sa brda i Bosnjackoj Carsiji preuzeli i oteli sve sto su mogli, te nakon toga samo zasjeli kao da je njihovo.

A daa, imamo mi Njemacku i zapadnu EU, jedva nas cekaju.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 feb 2022, 11:08

:think:

Don't believe the hype.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 feb 2022, 11:09

Soldat je napisao/la:
E čuj što bih ratovao. Vi fakat živite u nekoj zabludi, u zabludi lažnog pacifizma. Ako već niste spremni za takve ishode(koje ni ja ne želim ali jbg tako je kako je) onda nemojte širit defetizam!
Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
Da budem iskren teški glupan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 24 feb 2022, 11:12

24 feb 2022, 11:09
Soldat je napisao/la:
Tako je buraz , treba ratovati slažem se . Sutra kada Benjamin Spahović zgazi tvoje dijete i izađe za 3 godine , ti onda proklinji dan kad si odlučio da ratuješ .
Ratovati za državu u kojoj je jedan ratni mega profiter Fikret Prevljak bio kandidat za načelnika općine u glavnom gradu , i to ispred najjače stranke u državi može samo teško oboljela osoba .
I ja sam ptspovac :mrgreen: : Kad bude stani-pani ne razmišlja se ni o spahovicu ni o fikretu, već o sebi i svojoj porodici i onda te sam orgnizam tjera da djeluješ. Ili ćeš bježat ili ćeš ratovat (i u slučaju ako ne možeš pobjeć), nema treće

Ali da se vratimo ukrajini i agresorima.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 24 feb 2022, 11:12

https://discord.gg/ZpyCTN59 za raju koja koristi discord i hoce da diskutuje o politici koja nema veze s ovim sportskim forumom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 24 feb 2022, 11:13

sljivo je napisao/la:
24 feb 2022, 11:12
Soldat je napisao/la:
I ja sam ptspovac :mrgreen: : Kad bude stani-pani ne razmišlja se ni o spahovicu ni o fikretu, već o sebi i svojoj porodici i onda te sam orgnizam tjera da djeluješ. Ili ćeš bježat ili ćeš ratovat (i u slučaju ako ne možeš pobjeć), nema treće

Ali da se vratimo ukrajini i agresorima.
Vrlo jednostavno ili-ili.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 feb 2022, 11:14

Ako nastavi rublja ovako padati moći se kakva jahta kupiti za 15 - 20 maraka :mrgreen:

slika
slika

Ova djevojka na koljenima i u suzama me pogodi emocionalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 feb 2022, 11:14

sljivo je napisao/la:
24 feb 2022, 11:07
Brokula je napisao/la:
24 feb 2022, 11:06
Izgleda ima puno ptspovaca ovdje :mrgreen:
Rublja potonula. Rusko trziste od jutros je potonulo za 250 milijardi dolara

Soldat
Kontakt:

Post Postao/la Soldat » 24 feb 2022, 11:14

Soldat je napisao/la:
Navodiš stvari koje nemaju veze s ovim o čemu ja govorim. Ja prvenstveno nisam za bilo kakav rat ali ovo sto se dešava u Ukrajini treba bit bar opomena "našim" političarima i ljudima da se malo probude. Imamo i mi Putina u komšiluku pa kad odluci da ti pokuca na vrata na to ne možemo uticati ni ti ni ja. Možemo bar spremniji dočekat nego 90tih. :bih:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 feb 2022, 11:15

Vjerovatno su i Ukrajini neki tamo polticari krivi sto ih na pravdi Boga, u sopstvenoj NEZAVISNOJ drzavi, napadaju i ubijaju.

Isto tako je i kod nas za balije u BiH kriv Bakir i ostali politicari zbog eventualnog napada mozda jos bolesnije nacije, a oni koji su prezivjeli 92-95. to najbolje znaju. Njima bi odgovarao samo onaj koji bi nas sve posrbio, pokrstio i prepustio im ovo malo zemlje - krvlju odbranjene. Protiv takvih, ali i bilo koga drugog, nema vece casti od odbrane svoje vjere, domovine, nacije, sebe, porodice... Ali znam da vas ovdje ima pofin broj koji bi prvi pobjegao jer nece da ratuje za Bakira, a onda se prvi vratio da 'ubere' kajmak. Prepisite im onda vec sad sve svoje nekretnine, auta, zemljiste, i ispaljujte se vani. Samo pazite da vam, i u tom slucaju, glave ne odsijeku i zenske clanove porodice ne siluju.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 feb 2022, 11:15

thulkazal je napisao/la:
24 feb 2022, 11:04

Nije to prvi put da se daju te isprazne floskule - nema ko da ratuje, za rat je potrebno dvoje, mi smo braća a onda poče rat i ljudi da umiru a sve te floskule nestadoše. Za rat je potrebna podloga, to imamo, i dovoljna jedna budala, i to imamo, a onda se stvori 'snowball efekat' i niko ne pita narod.

Ljudska psiha je veoma jednostavna. Ugrozi mu život i boriti će se i nogama i rukama. Nećeš se boriti za državu nego za svoj život i život porodice. Svako ko je pacifista i smatra da ne zeli boriti se treba otići iz ove zemlje.
Za šta boriti se , za šta ? Šta su dobili borci koji su dali dijelove svoga tijela za ovu državu , šta su dobile porodice čiji su očevi dali život za ovu državu , ŠTA ?

Tada su se ljudi morali boriti , sada će velika većina prvim avionom , autobusom ili autom otići iz države .

Samo sinovi ratnih profitera žele da ljudi ostanu i "ratuju" i niko više :kafa:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 feb 2022, 11:16

Interesantno kako si iskoristio ovu temu da malo opereš Bakira.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 24 feb 2022, 11:16

thulkazal je napisao/la:
slusalica je napisao/la:
24 feb 2022, 10:30
Neka nam je Bog na pomoci..
Qrcina me zaboli.

Hajde ovako, random si debil kome cu odgovoriti, posto vidim da su se mnogo upalili.
Hipoteticki, mi uspjesno ne dozvolimo secesiju tih mjesta. Sta bi bilo s tih krajeva?
Ko bi tu zivio?
tz tz tz tz tz tz

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.