rado prodaju pokoji set....[/quote]
ko je uplatio uplatio je.... mec je bio ofiran samo tako.... skoro da rezultat nije dolazio u pitanje
cisto sumnjam da ce doci do nekog cudesnog preokreta....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Billy je napisao/la:Wozniacki - Azarenka 2, rezultat 1:2
I Groth TomićajohnnyyK je napisao/la:Mislim da bi Anderson večeras mogao pobijediti Gasqueta, fina kvota...
Lisac je napisao/la: Gobert over 7,5
show me the $$$$mahic je napisao/la:Hayward - vise (napisao sam analizu na NBA temi)
Rose - vise
Knight - manje
Ispratiomahic je napisao/la:show me the $$$$mahic je napisao/la:Hayward - vise (napisao sam analizu na NBA temi)
Rose - vise
Knight - manje
i jos nesto, koja je poenta NBA teme za prijedloge, ako ce samo par ljudi postavljati iste (doktor, adis, ja...). mislim nidje veze.
.mahic je napisao/la:show me the $$$$mahic je napisao/la:Hayward - vise (napisao sam analizu na NBA temi)
Rose - vise
Knight - manje
i jos nesto, koja je poenta NBA teme za prijedloge, ako ce samo par ljudi postavljati iste (doktor, adis, ja...). mislim nidje veze.
Anderson lagano 3:0johnnyyK je napisao/la:Mislim da bi Anderson večeras mogao pobijediti Gasqueta, fina kvota...
Upravu si.zgmiky je napisao/la:danas u ovim friendly utakmicama očekujem poneki prelaz, jedno dva tri da zalome
I tata bi sineBilly je napisao/la:Billy je napisao/la:Wozniacki - Azarenka 2, rezultat 1:2
Sinoć ubo Azarenku![]()
![]()
Večeras da pokušamo:
Federer 3:0
Kyrgios tr2
Hing/Penetta 1
Qure/Zimo 1
J.Murr/J. Peer 1
Koeficijent cca 4.8
Optimisticnofedeltafrotta je napisao/la:Iran (-24,5+) zg1
Makedonija- Austrija 1
Hrvatska- BIH 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.