Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samoposteno
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samoposteno » 07 okt 2019, 17:22

Treba njima u gostima svaku utakmicu pravit pritisak na igrace i strucni stab lupat autobuse pa da vidimo kako ce kerovi iz saveza onda reagovat

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 07 okt 2019, 17:22

Rooney88 je napisao/la:
Hans je napisao/la:Pa dobili su 2 utakmice bez gledatelja, to je u prijevodu mjesec dana bez svoje publike (2 gostovanja + 2 domaće).

Zabrinjavajuće je što se ni riječi nije govorilo o onom ćelavom s klupe Sarajeva što je mlatio igrače ŠB usred utakmice.
Aaaaaaaa to je znaci zabrinjavajuce? Ne orgijanje svaki put kada na pecari igra sve sto nije hrvatsko? Ne gadjanje protivnickih igraca i trenera sto se na pecari evo desilo ne jednom nego vise puta? Ne navijanje kao da se u rat ide a ne na utakmicu podrzavati klub? Sve to po tebi treba po stranu, ili kazniti nekom komicnom kaznom tipa ove, i opet potegnuti neku desetu pricu od koje ima X ozbiljnijih?

Zasto se za promjenu ne upitati ko te navijace placa, i koliko sitno, za dizanje tenzija i stvaranje slike o hrvatima u BiH kao o plemenu pecinskih divljaka?
Evo već dogovaramo sa Borcem neke skupne orgije :rol: :rol: dat ćemo svi po 2 milje maraka pa nek se narod veseli :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 07 okt 2019, 17:25

Šta im se pravdate vazda, ko i prči matere!
Evo kmeče ima 30 g ne prestaju
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 07 okt 2019, 17:25

Nema tu politike. Jednostavno to na ovim prostorima nije regulirano tako da se kazni pojedinac, nego kolektiv. Na Poljudu frajer uleti sa šipkom i lovi suca po terenu, klub dobije kaznu. Ovaj se vratio na tribinu i utakmica nastavljena. Ista stvar i u BiH.

Igrač Sarajeva protiv Zrinjskog dobije crveni za psovanje majke, a ovaj lik šutira protivničke igrače u muda, i apsolutno nikakva kazna niti osuda.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 okt 2019, 17:27

Ja se sjecam i kad je bilo 0-3 da su pojedinci na Pecari gadjali nase plasticnim flasicama ili necim slicnim plasticnim. Ok ne moze to izazvati neku ozbiljniju povredu, ali cemu to? Zamisli da na svakom stadionu kad nekom ne odgavara rezultat ili slicno lete flasice, case sta god. Onda smo mi trebali kad je bio derbi 0-3 uzeti stolice lupam i gadjati iz neke ljutnje. Glupost cista.
Citao sam da vas je kao isprovocirao sto je “klanjao”. Ne vidim to kao provokaciju nikakvu. Nit to nit da se neko prekrsti. Sutra na Grbavici kad bi neko slavio neki gol i da se krsti ne bi mu ni “a” rekao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 okt 2019, 17:28

mohikanac12 je napisao/la:
Goodman je napisao/la:Koja je funkcija pitarskog kera Begića u savezu?
A pitarskog kera Dzemidzica?
U ova dva posta vidimo zasto je ovo ovako. Mada ovim ispranim mozgovima odgovara stanje ovako u savezu, drugacije ne znaju igrati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 okt 2019, 17:40

redbull93 je napisao/la:
Goodman je napisao/la:Koja je funkcija pitarskog kera Begića u savezu?
A pitarskog kera Dzemidzica?
U ova dva posta vidimo zasto je ovo ovako. Mada ovim ispranim mozgovima odgovara stanje ovako u savezu, drugacije ne znaju igrati.
Zna se ko vedri i oblaci u savezu, pitari sa satelitima iz Zenice, Krajine, rs_a uz dogovor sa bivsim predsjednikom zrinjskog koji drzi Hrvatski lobi.

Begic, Dzemidzic, Pilav, Calija, Prolic, Delic, Hodzic i ostali. Necemo se praviti budale, sve je to transparentno i zna se pa nema potrebe da glumis pajaca.

Satelit iz Zenice, supak na kvadrat sa svoje 72 godine i dalje uzima lopatom kao onih 140.000 od Turaka sto je uzeo da ćelik ostane u ligi.
Član IO Begagić Muhamed

Rođen je 4. 2. 1947. u Zenici. Po zanimanju je inžinjer mašinstva. Igrao je za mlađe kategorije FK „Čelik“ Zenica, kao i u nekoliko klubova opštinskog nivoa. 1979. godine stiče zvanje fudbalskog sudije i od tada se njegov rad veže za sudijsku oblast.

Do 1982. godine, sa zvanjem saveznog sudije, sudio je republičku ligu BiH.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 okt 2019, 17:41

Taman pomisliš da ovaj savez ne može niže pasti, oni te ubrzo demantuju.
Nema se šta pametovat, ništa promijeniti ne možemo. Ove ustaše i četnici mogu biti sretni što smo mi merhametli narod i nemamo srca radit ovo što oni rade i uzvratiti istim. Inače savez je ovim aminovao da može svako isto radit, a bit kažnjen kaznom koju dobije klub kad npr. domaći navijači koriste megafon.
Al sve do jednom, dok ne pređu tu liniju krajnje granice sabura...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 07 okt 2019, 17:44

Znaci nacionalizam jeftiniji od pirotehnike. Gasi savez

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 07 okt 2019, 17:45

Nije da nemamo srca, nego nemamo muda
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 okt 2019, 17:48

Aj dokurko nemoj bgt eto, budi jednom normalan, potrudi se bar.

Eto svi protiv zelje, a najvise malverzacija vezano za zelju. I savez stiti cetvorku ko medjede.

Ja razumijem i tebe i sta pokusajes, hoces da stvoris laznu sliku svega, samo da se ne orica o cemu se treba pricati. Tebi i takvima kao ti na obraz, a sve do tad ce biti ovo sto se desava. Pa kad necija glava opet strada nemojte kukati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 okt 2019, 18:10

wobly92 je napisao/la:Taman pomisliš da ovaj savez ne može niže pasti, oni te ubrzo demantuju.
Nema se šta pametovat, ništa promijeniti ne možemo. Ove ustaše i četnici mogu biti sretni što smo mi merhametli narod i nemamo srca radit ovo što oni rade i uzvratiti istim. Inače savez je ovim aminovao da može svako isto radit, a bit kažnjen kaznom koju dobije klub kad npr. domaći navijači koriste megafon.
Al sve do jednom, dok ne pređu tu liniju krajnje granice sabura...
Hajde napravite vi prekid ili na utakmici Sarajeva, Zeljeznicara pa ces vidjeti, kako savez kaznjava. Problem je , sto su ovi dole zasticeni kao bijeli medvjedi. Odmah bi bilo, hrvati ugrozen narod.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 07 okt 2019, 18:11

Tekashi je napisao/la:Znaci nacionalizam jeftiniji od pirotehnike. Gasi savez
Šta je tu naciionalističko?
Što su onog mekinjaša pogodili plastičnom flašom?
Njega je trebalo u bunar bacit kad se rodio :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 07 okt 2019, 18:11

redbull93 je napisao/la:Aj dokurko nemoj bgt eto, budi jednom normalan, potrudi se bar.

Eto svi protiv zelje, a najvise malverzacija vezano za zelju. I savez stiti cetvorku ko medjede.

Ja razumijem i tebe i sta pokusajes, hoces da stvoris laznu sliku svega, samo da se ne orica o cemu se treba pricati. Tebi i takvima kao ti na obraz, a sve do tad ce biti ovo sto se desava. Pa kad necija glava opet strada nemojte kukati.
Prvo, nije "pokusajes". Ispravi to.

Drugo, taj tvoj potpis protiv saveza je najveci apsurd trenutni na forumu. Da nema saveza ko zna gdje bi vi bili, zato skini to i ne brukaj se.

Trece, svi redom ste se smijali kada su nas "disciplinirali", crtali linije, određivali "intenzitet", kaznjavali, javno ismijavali. Isti ovaj savez kada je na Želji kandze ostrio, plakali ste od smijeha i navijali a sada kukate.

Cetvrto, jedini Željo je digao glas, tuzio savez i cekamo ishod. Gdje ste bili kada su nam licencu uzeli? Smijete se mjesecima CAS farsa, navijate da izgubimo spor.

Peto, ova farsa od strane pitara zbog pritiska i dodvoravanja navijacima je u rangu tvog potpisa. Zalosno je kakva se sve "oruzja" koriste u ovom prepucavanju koje traje odavno. Ne pratim ligu od juce, ovo u Sb nedavno je šega šala sta se sve desavalo.

Za kraj, ja se ne sjecam da sam ikada poceo nacionalisticku, fasisticku, nacionalnu, vjersku i bilo kakvu drugu temu na ovom forumu, osim sportske. Qurac me boli za pitarima, ne pada mi na pamet da se za njih zalazem, koliko god mi se gadilo divljanje fasista, nacionalista i ostale stoke koja izaziva vjersku i ostale mrznje na sportskim terenima. Posebno me qurac zaboli za zetone poput tebe koji svrsavaju dok ga lizu savezu i pitarima.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 okt 2019, 18:22

MMM je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:Znaci nacionalizam jeftiniji od pirotehnike. Gasi savez
Šta je tu naciionalističko?
Što su onog mekinjaša pogodili plastičnom flašom?
Njega je trebalo u bunar bacit kad se rodio :lol:
J.bo ti on, mamu u usta.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 okt 2019, 18:26

Sto jest jest mohikanac pise o zelji i fudbalu.
Slagali se s njim ili ne bar prica o klubu i fudbalu za razliku od ovih trenutnih tema..

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 07 okt 2019, 18:28

Sariel1987 je napisao/la:Sto jest jest mohikanac pise o zelji i fudbalu.
Slagali se s njim ili ne bar prica o klubu i fudbalu za razliku od ovih trenutnih tema..
:thumbup:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 07 okt 2019, 18:30

Sariel1987 je napisao/la:Sto jest jest mohikanac pise o zelji i fudbalu.
Jest, posebno mu je onaj post sto spominje mrtve familije i sestre drugim forumasima usko vezan za fudbal. Sariele sumnjam da ti ne vidis da je covjek klasican pijun uprave i sad da isti nactaju kukasti krst na centeu grbavice on bi nasao nacin da to opravda. Covjek radi za 50km na forumu, provjereno

Bar sam mislio da ti s tolikim stazom imas oko za to :)

Mada jeste previse tema koje se vrte proteklih dana.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 okt 2019, 18:35

Ma njegov problem ba i da jeste..
Gore mi ovo pratit jeko u srednjem vijeku koje vjere bio...
Za psovanje mrtvih slazem se mora postojat granica..

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 07 okt 2019, 18:37

redbull93 je napisao/la:Aj dokurko nemoj bgt eto, budi jednom normalan, potrudi se bar.

Prvo, nije "pokusajes". Ispravi to.

Drugo, taj tvoj potpis protiv saveza je najveci apsurd trenutni na forumu. Da nema saveza ko zna gdje bi vi bili, zato skini to i ne brukaj se.

Trece, svi redom ste se smijali kada su nas "disciplinirali", crtali linije, određivali "intenzitet", kaznjavali, javno ismijavali. Isti ovaj savez kada je na Želji kandze ostrio, plakali ste od smijeha i navijali a sada kukate.

Cetvrto, jedini Željo je digao glas, tuzio savez i cekamo ishod. Gdje ste bili kada su nam licencu uzeli? Smijete se mjesecima CAS farsa, navijate da izgubimo spor.

Peto, ova farsa od strane pitara zbog pritiska i dodvoravanja navijacima je u rangu tvog potpisa. Zalosno je kakva se sve "oruzja" koriste u ovom prepucavanju koje traje odavno. Ne pratim ligu od juce, ovo u Sb nedavno je šega šala sta se sve desavalo.

Za kraj, ja se ne sjecam da sam ikada poceo nacionalisticku, fasisticku, nacionalnu, vjersku i bilo kakvu drugu temu na ovom forumu, osim sportske. Qurac me boli za pitarima, ne pada mi na pamet da se za njih zalazem, koliko god mi se gadilo divljanje fasista, nacionalista i ostale stoke koja izaziva vjersku i ostale mrznje na sportskim terenima. Posebno me qurac zaboli za zetone poput tebe koji svrsavaju dok ga lizu savezu i pitarima.
Ukratko, tvoja majka je rodila idiota.
Mislim da si svjestan toga.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.