Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Telles -> Sevilla
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Logicno, ne trebaju nam tri lijeva neka ionako. On ili Shaw su morali otpasti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Smiješna posudba. Bolhe da su ga džabe dali nego ovako. Ali hajde samo neka je otišao. Smeće od igrača.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 10:12Samo sto nije logicno da igraca od 30 godina saljes na pozajmicu bez mogucnosti otkupa, a imat ce jos godinu ugovora samo kad se vrati![]()
Pa valjda je Sevilla preuzela njegovu platu, ili bar veci dio. Sve ostalo ne bi imalo smisla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
dio plate jeste, ne citavu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ode Telles ,nije vala trebao ni dolazit. Volio bi da ispisnice dobiju jos vjeciti parazit Jones,antitalenat Chong,Tuanzebe i invalid Baily. Ne znam kako nisu do sad potpisali bilo kakvog napadača budući da smo ostali bez Greenwoda i Cavanija. Ronalda zbog ovog svega više nikada ne bi ni minute ubacio. Od Martiala se ne može očekivati da će dati više od 10 golova zbog njegove k*rcobolje a Rashford nema mozga nikako (rijetko glup igrač).
Tellesa su doveli kao na FM-u sto ja dovodim. Nikakav skauting nista nego samo mu pogledali profil pace 14, acceleration 13, crossing 13 i rekli moze proci kao backup. Gdje sam ono procitao da je nas skauting tim pogledao oko 800 desnih bekova i da su se odlucili za Wan Bisaku. Pa to je bilo za zatvora a ne otkaza. I dalje nemamo skautinga jer doveli smo ili hocemo da dovedemo samo igrace koje je novi trener preporucio. Ali pokrice se to sa prodanim Ronaldovim dresovima ha ja.
I SAF mi je poceo ici na zivce, a gledam da je dobio ili ce dobiti neku novu funkciju u klubu. Pa taj nas covjek samo u crno zavija otkad se oprostio. Moyes, Ole (vjerujem da je imao velikog utjecaja na ovu odluku), povratak Ronalda...
Kako stvari trenutno stoje nema sanse da cemo biti top 6. NUFC je bolja ekipa od nas, a vala i West Ham i Villa su tu negdje. Uzas. Spremio sam se za patnju i depresiju, let the games begin.
I SAF mi je poceo ici na zivce, a gledam da je dobio ili ce dobiti neku novu funkciju u klubu. Pa taj nas covjek samo u crno zavija otkad se oprostio. Moyes, Ole (vjerujem da je imao velikog utjecaja na ovu odluku), povratak Ronalda...
Kako stvari trenutno stoje nema sanse da cemo biti top 6. NUFC je bolja ekipa od nas, a vala i West Ham i Villa su tu negdje. Uzas. Spremio sam se za patnju i depresiju, let the games begin.
E jbga sad Newcastle i Aston Villa...
Ali da je Ten Hag u velikom problemu za top 4 to se itekako slazem. Nikako da se otmem dojmu kako ga uprava nije ispostovala po pitanju pojacanja.
Okej je ovo sto s dovelo ali ne vjerujem da je dovoljno za napasti top 4.
Ali da je Ten Hag u velikom problemu za top 4 to se itekako slazem. Nikako da se otmem dojmu kako ga uprava nije ispostovala po pitanju pojacanja.
Okej je ovo sto s dovelo ali ne vjerujem da je dovoljno za napasti top 4.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Racunajuci da smo mi slabiji nego prosle sezone, kada gledamo odlaske i dolaske, stvarno mislim da su navedene ekipe bolje od nas. Ne znam na osnovu cega zakljucujes da smo mi bolji.
Kad pomislim da cu McFreda da gledam i dalje nije mi dobro. Martiala i Rashforda se pokusavali otarasit a sad nam oni udarne igle i ne mozemo bez njih...
Kad pomislim da cu McFreda da gledam i dalje nije mi dobro. Martiala i Rashforda se pokusavali otarasit a sad nam oni udarne igle i ne mozemo bez njih...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se, svi oni su odradili bolji prijelazni rok i ne vidim po čemu smo mi ispred njih. O top 4 možemo samo sanjati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledam press konferenciju onaj jadnik se vec poceo gubiti ne zna sta bi rekao. Kao navodno ne mora znaciti da je mislio na Ronalda kad je rekao da nije prihvatljivo sto igraci idu kuci prije kraja utakmice, kao bilo ih je jos a ti drugi sto su otisli imali slobodan dan jer su igrali utakmicu dan prije i samo su dobrom voljom i bili na utakmici. Kao hoce da zastiti covjeka koji je ocigledno veci od kluba samo pravi jos vece nezadovoljstvo jer sta ce Bruno sad drugo pomislit nego da ce svoj sljedeci slobodan dan da provede sa porodicom kad mu to sef ne zna cijeniti. Trebao je reci jeste kriv je i zavrsit sa tim i makar malo autoriteta uspostavit. Nebi se vise ni pricalo o tome.
Jesam vas ovdje zasuo negativom haha al sta da radim kad volim ovaj klub i sta su mi igraci treneri i uprava kluba, bola nanijeli ovih zadnjih sezona dobro sam ziv ikako.
Svakako se iskreno nadam da sam u krivu sve sto govorim ali manje cu se razocarat ako budem svoja ocekivanja nisko postavio. Budite mi zdravo braco i vidimo se u nedelju i da slavimo aBd.
Svakako se iskreno nadam da sam u krivu sve sto govorim ali manje cu se razocarat ako budem svoja ocekivanja nisko postavio. Budite mi zdravo braco i vidimo se u nedelju i da slavimo aBd.
Ja nikada nisam ležernije dočekao novu sezonu,nemam nikakva očekivanja iskreno. Vjerujem da bi se mogli vrtiti negdje oko 5-6 mjesta. Najsretniji bi bio kada bi ove sezone iskočila 1-2 mlada igrača jer izgleda da nikog ne možemo dovest od boljih igrača
Pocinje sezona a opet uprava kiksala. Nemamo napadaca,vezni red vec par godina najlosiji dio tima i nista nije uradjeno,bar za sada a ne nadam se bog zna cemu,nek nam je Bog na pomoci.
Zeljeznicar! 1921 !
Je li moguce da United hoce Marka Arnautovica da dovede?
Marko Arnautovic??!!
Poslali ponudu koja je odbijena!
Ako je Ten Hag odgovoran da uopste posaljemo ponudu za 33-godisnjeg Marka Arnautovica odma nek mu daju otkaz.
Koji mozak je uopste mislio da pravi remont ekipe i onda se odluci da uopte posalje ponudu za Marka Arnautovica??!!
Nemas plana B za De Jonga (ko da je prajm Sedorf) al se zato dosjetis da dovedes Marka Arnautovica???
Ten Hag je krenuo stopama svog sunarodnika Franka De Boera izgleda. Uvrijedjen sam ponudom za Marka Arnautovica. Pa tog lika nebi dovele ekipe iz League 1 smijem ruku u vatru stavit ali ga mi hocemo.
Marko Arnautovic??!!
Poslali ponudu koja je odbijena!
Ako je Ten Hag odgovoran da uopste posaljemo ponudu za 33-godisnjeg Marka Arnautovica odma nek mu daju otkaz.
Koji mozak je uopste mislio da pravi remont ekipe i onda se odluci da uopte posalje ponudu za Marka Arnautovica??!!
Nemas plana B za De Jonga (ko da je prajm Sedorf) al se zato dosjetis da dovedes Marka Arnautovica???
Ten Hag je krenuo stopama svog sunarodnika Franka De Boera izgleda. Uvrijedjen sam ponudom za Marka Arnautovica. Pa tog lika nebi dovele ekipe iz League 1 smijem ruku u vatru stavit ali ga mi hocemo.
Koliko sam shvatio arnautovic plus Sesko ovaj al nece ni jednog dovest svakako. Bez dva vezns ne mozes igrat fudbal. Ako ne dovede dvojicu na sredinu propali su .
Zeljeznicar! 1921 !
Za koju svrhu dovodis Arnautovica?? Pa taj se covjek oprostio prije nekoliko godina, igro po Kini sad se bori za opstanak u Italiji. Pricamo o jednom od najvecih klubova svijeta. Ako Ten Hag stvarno zeli da dovede Arnautovica onda smo opet debelo pogrijesili.
Sta mi je odma na pocetku zasmetalo kod Ten Haga a to je da nije htjeo da se sastane sa Rangnickom. Ovaj mu se nudio i da ostane u klubu kao savjetnik ali ovaj ga nije sljivio ni 2 posto. Ja mislim da je samo pristao na telefonski poziv, a i to je vjerovatno kratko trajalo i zavrsilo se rijecima otprilike ne treba mi tvoja pomoc bolji sam trener od tebe sam cu da donesem odluke. To je stvarno bio veliki red flag, a Glejzeri su dozivili kolektivni orgazam jer nece trebati trositi velike novce, a vjerovatno su to od njega i trazili. Samo novi Yes man.
Vala i ova dvojica sto je doveo Malacia i Martinez mi nimalo ne ulijevaju povjerenje. Obojica nekako sitni za pozicije koje igraju, kao da nije znao gdje dolazi, a na njih je skrsio vec pola budzeta.
Sta mi je odma na pocetku zasmetalo kod Ten Haga a to je da nije htjeo da se sastane sa Rangnickom. Ovaj mu se nudio i da ostane u klubu kao savjetnik ali ovaj ga nije sljivio ni 2 posto. Ja mislim da je samo pristao na telefonski poziv, a i to je vjerovatno kratko trajalo i zavrsilo se rijecima otprilike ne treba mi tvoja pomoc bolji sam trener od tebe sam cu da donesem odluke. To je stvarno bio veliki red flag, a Glejzeri su dozivili kolektivni orgazam jer nece trebati trositi velike novce, a vjerovatno su to od njega i trazili. Samo novi Yes man.
Vala i ova dvojica sto je doveo Malacia i Martinez mi nimalo ne ulijevaju povjerenje. Obojica nekako sitni za pozicije koje igraju, kao da nije znao gdje dolazi, a na njih je skrsio vec pola budzeta.
Aranutovic i sad Rabiot 

Treba se izviniti ljudima sto smo se zalili da nam fali igraca, jos ce nam i Vrsajevica dovesti.
Pa Hajduk ima dva bolja napadaca od Arnautovica, a Rabiota ne bi za dzabe. Ako im je on rezervna opcija za De Jonga vjerujem da je Adnan Zahirovic treca opcija.
Pa Hajduk ima dva bolja napadaca od Arnautovica, a Rabiota ne bi za dzabe. Ako im je on rezervna opcija za De Jonga vjerujem da je Adnan Zahirovic treca opcija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.