Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje je Joldic igrao nakon sto je dobio otkaz iz OlimpikatheM87 je napisao/la:mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite
Colic i Sime odlicni,ne treba sada niko a posebno ne Omer!Pirke_TM87 je napisao/la:Moozda bi Joldic mogao odraditi pola sezone na nivou koji nam treba na tom boku koji skripi. Treba nam napadac, mogao bi to biti Blatnjak po spekulacijama, a za Pelaka i Zebu cemo vidjeti josNadam se samo najboljim mogucim rijesenjima...
Stole iz Bora je napisao/la:Kakav crni Joldic, nemojte ga prizivati zivi bili ..
Balatnjak bi bio po mjeri pojačanje, al teško da će se on vratiti u našu ligu, prije da će se vratiti u Hajduk...njofra je napisao/la:http://www.hayat.ba/vijesti/sport/12976 ... jak-u-elji
Nestalo cementanime_tm87 je napisao/la:Jel mozda neko zna kad ce se zavrsit zvanicna web stranica ? Imam osjecaj da to vise niko i n ferma 5 %![]()
http://www.fkzeljeznicar.ba
TheManiacs je napisao/la:@Zajko Zeba se vraća u Želju!
Zajko Zeba, dijete Želje, koji je afirmaciju i potvrdu visoke igračke klase, stekao «potucajući» se od Brotnja, Zrinjskog, Maribora, doRusije, najvjerovatnije će biti najveće pojačanje Želje za proljetnu polusezonu. Lucidni veznjak je na nedavnom Bajramskom turniru plave doveo do trofeja i pokazao da je «kralj malog fudbala» u BiH. Zeba je kod Blaža Sliškovića i Fuada Muzurovića bio u A-reprezentaciji. Nijaz Brković, koji je u prvom svom mandatu u Želji doveo na Grbavicu sve što je vrijedilo (Muratović, Šabić, Bešlija...), sada čini sve kako bi na Grbavicu vratio Željino dijete. Zeba je dao načelni pristanak, ali je uzeo «time out» kako bi odvagao inostrane ponude koje dobiva. U slučaju Zebinog pristanka, Samir Bekrić bi mogao dobiti zeleno svjetlo za odlazak u inostranstvo, a u klub bi stigla dobra finansijska injekcija za juriš ka Evropi na proljeće.
VRATI NA PRETHODNU STRANICU OVAJ TEKST SAM JA OBJAVIO !
PREGLEDAJ.
@
[quote="theM87"]mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite
boccaccio?boccaccio je napisao/la:Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!
E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) ..Seyo_TM je napisao/la:boccaccio?boccaccio je napisao/la:Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!
Fali nam jos krokodil, jelde stole
![]()
Jeli isao iko na treninge ovih dana? Devera li se sta?
Stole iz Bora je napisao/la:E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) ..Seyo_TM je napisao/la:boccaccio?boccaccio je napisao/la:Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!
Fali nam jos krokodil, jelde stole
![]()
Jeli isao iko na treninge ovih dana? Devera li se sta?