FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sasatm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sasatm87 » 06 dec 2009, 20:38

a jeste se nesto usutili.....sta je s vama? :D :D :D :D
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 06 dec 2009, 20:46

Zajko Zeba se vraća u Želju!
Zajko Zeba, dijete Želje, koji je afirmaciju i potvrdu visoke igračke klase, stekao «potucajući» se od Brotnja, Zrinjskog, Maribora, doRusije, najvjerovatnije će biti najveće pojačanje Želje za proljetnu polusezonu. Lucidni veznjak je na neda­vnom Bajramskom turniru plave doveo do trofeja i pokazao da je «kralj malog fudbala» u BiH. Zeba je kod Blaža Sliško­vića i Fuada Muzurovića bio u A-reprezentaciji. Nijaz Brković, koji je u prvom svom mandatu u Želji doveo na Grbavicu sve što je vrijedilo (Muratović, Šabić, Bešlija...), sada čini sve kako bi na Grbavicu vratio Željino dijete. Zeba je dao na­čelni pristanak, ali je uzeo «time out» kako bi odvagao inostrane ponude koje dobiva. U slučaju Zebinog pristanka, Samir Bekrić bi mogao dobiti zeleno svjetlo za odlazak u inostranstvo, a u klub bi stigla dobra finansijska injekcija za juriš ka Evropi na proljeće.
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 06 dec 2009, 20:52

mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 dec 2009, 20:55

theM87 je napisao/la:mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite
Gdje je Joldic igrao nakon sto je dobio otkaz iz Olimpika :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 dec 2009, 22:38

@Zajko Zeba se vraća u Želju!
Zajko Zeba, dijete Želje, koji je afirmaciju i potvrdu visoke igračke klase, stekao «potucajući» se od Brotnja, Zrinjskog, Maribora, doRusije, najvjerovatnije će biti najveće pojačanje Želje za proljetnu polusezonu. Lucidni veznjak je na neda­vnom Bajramskom turniru plave doveo do trofeja i pokazao da je «kralj malog fudbala» u BiH. Zeba je kod Blaža Sliško­vića i Fuada Muzurovića bio u A-reprezentaciji. Nijaz Brković, koji je u prvom svom mandatu u Želji doveo na Grbavicu sve što je vrijedilo (Muratović, Šabić, Bešlija...), sada čini sve kako bi na Grbavicu vratio Željino dijete. Zeba je dao na­čelni pristanak, ali je uzeo «time out» kako bi odvagao inostrane ponude koje dobiva. U slučaju Zebinog pristanka, Samir Bekrić bi mogao dobiti zeleno svjetlo za odlazak u inostranstvo, a u klub bi stigla dobra finansijska injekcija za juriš ka Evropi na proljeće.

VRATI NA PRETHODNU STRANICU OVAJ TEKST SAM JA OBJAVIO !
PREGLEDAJ.

@

[quote="theM87"]mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 23:04

Moozda bi Joldic mogao odraditi pola sezone na nivou koji nam treba na tom boku koji skripi. Treba nam napadac, mogao bi to biti Blatnjak po spekulacijama, a za Pelaka i Zebu cemo vidjeti jos :D Nadam se samo najboljim mogucim rijesenjima...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 dec 2009, 23:17

Pirke_TM87 je napisao/la:Moozda bi Joldic mogao odraditi pola sezone na nivou koji nam treba na tom boku koji skripi. Treba nam napadac, mogao bi to biti Blatnjak po spekulacijama, a za Pelaka i Zebu cemo vidjeti jos :D Nadam se samo najboljim mogucim rijesenjima...
Colic i Sime odlicni,ne treba sada niko a posebno ne Omer!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 dec 2009, 23:21

Kakav crni Joldic, nemojte ga prizivati zivi bili .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 dec 2009, 23:31

hej omere dilbere.....ma dobro bi bilo radi konkurencije da dodje.....
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 dec 2009, 23:33

Stole iz Bora je napisao/la:Kakav crni Joldic, nemojte ga prizivati zivi bili .. :mrgreen:

Reci im Gluho i daleko biloo :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 07 dec 2009, 08:16

Balatnjak bi bio po mjeri pojačanje, al teško da će se on vratiti u našu ligu, prije da će se vratiti u Hajduk...
SAMO ŽELJO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 10:25

Jel mozda neko zna kad ce se zavrsit zvanicna web stranica ? Imam osjecaj da to vise niko i n ferma 5 % :(
http://www.fkzeljeznicar.ba :arrow:

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 07 dec 2009, 13:59

nime_tm87 je napisao/la:Jel mozda neko zna kad ce se zavrsit zvanicna web stranica ? Imam osjecaj da to vise niko i n ferma 5 % :(
http://www.fkzeljeznicar.ba :arrow:
Nestalo cementa :)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 07 dec 2009, 14:03

TheManiacs je napisao/la:@Zajko Zeba se vraća u Želju!

VRATI NA PRETHODNU STRANICU OVAJ TEKST SAM JA OBJAVIO !
PREGLEDAJ.

@

[quote="theM87"]mogao bi mozda joldic doc isto nije toliko star ilii pelak reko je amar da ce vjerovatno kupovat u domacoj ligi znaci mozda je bacio oko na nekog iz veleza ili mozda mujica iz slobode bilbija je dobar al ga borac nece pustit jackson isto malo nedisciplinovan ko jos ima da valja nezz sta vi mislite

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
hahah nisam vidio xD nije namjerno al haj ako ce potpisat stavljacemo svaki drugi post text o njemu :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 dec 2009, 14:13

Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada :) ,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 dec 2009, 14:36

boccaccio je napisao/la:Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada :) ,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!
boccaccio? :mrgreen: Fali nam jos krokodil, jelde stole :mrgreen:

Jeli isao iko na treninge ovih dana? Devera li se sta?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 dec 2009, 14:39

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Veliki pozdrav za sve navijace svetog kluba...redovno pratim ovaj forum jako dugo i svakodnevno i odlucio sam da se i sam malo ubacim medju vas sa ponekom recenicom,kada budem smatrao da ce imati smisla...stariji sam navijac,pamtim mnoge generacije a sada sam vatreniji nego ikada :) ,jos jednom veliki pozdrav za sva plava srca !!!

E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 dec 2009, 14:46

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:

E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) .. :mrgreen:

:D vidim dobro poznajete taj kraj,svaka cast,naci cemo nekoga i otamo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, Orvel, Tuce11 i 33 gosta.