calcio je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam zadovoljan rezultatima.Neutral je napisao/la:Mislio sam da ovaj Letić ima potencijala, ali nakon ove utakmice pao mi je žestoko u očima, limitiran do bola.
Ova generacija je užasna i imamo limitiranu reprezentaciju i rezultat ne čudi. Pljujete po Vladi, a šutjeli ste na prošlom ciklusu. Koji ste vi samo navijači na baterije![]()
Baci pogled na tabelu pa ces viditi da imamo razloga biti nezadovoljni.
Austrijancima, madjarima i spancima sluzimo da poprave gol razliku.
Mi smo tu negdje sa Mađarima a Austrija ima veliki broj talenata i tu se godinama radi kvalitetno. Španija je priča za sebe.
Da, da, sigurno su naši igrači tako spremni na kiflama pa igraju 30 minuta kako treba i onda samo stanu. Šta bi ti od 600-1000KM mjesečno? Da budeš profesionalac?

Rad sa omladinskim školama je godinama bio loš, imali smo jednom Češku sa sjajnom generacijom gdje smo pokradeni na Koševu, te smo imali također dobru generaciju sa Jagodićem, istim selektorom kao sada, kada smo remizirali sa jednom Njemačkom 4:4.
I ja mislim da ima slučajeva da neki daju pare da im sinovi igraju, ali da to svi rade, svakako ne. Reprezentacija je limitirana, dovoljno je pogledati timove za koji nastupaju naše "nade".
Mađarski fudbal, tj. liga je nekoliko stupnjeva iznad bosanskohercegovačke lige koja je među najgorim ligama na svijetu. Rad sa našim premijer ligašima je na rekreativnoj bazi a to pokazuju i rezultati u Evropi gdje nas Albanci gaze.