da cujem tvoju ekipu sa trenutnim igracima na raspolaganju?? zivo me interesuje??pesmaster je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Ma sve se tradicije poniste kad ti igra Ambrossini u prvoj.
Word.
@ Inače , siguran sam da bih bolje složio ekipu od Allegria , taj lik nije normalan. U početku mi je bio drag , pa čak i ove sezone , sve do posljednjih par kola , kada je napravio ogromne greške , koje su nesvhatljive.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- IlPrincipe
- Kontakt:
također i mene zanima
Šta se žališ kad nemaš boljeg od Ambrosinija. Da su oni ostali oporavljeni Ambrosini nebi bio ni na klupi, ali pokrivaj se kolko ti je dug jorgan
šta je, tu je
EDIT: Uofficiale
UDINESE: Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero, Abdi, Di Natale.
MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.
Mogo bi se pokupit sav plijen. Sviđa mi se sastav naš. Treba dotuć Udinese nakon poraza na Frijuliju

Šta se žališ kad nemaš boljeg od Ambrosinija. Da su oni ostali oporavljeni Ambrosini nebi bio ni na klupi, ali pokrivaj se kolko ti je dug jorgan

EDIT: Uofficiale
UDINESE: Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero, Abdi, Di Natale.
MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.
Mogo bi se pokupit sav plijen. Sviđa mi se sastav naš. Treba dotuć Udinese nakon poraza na Frijuliju
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo
)

Sloboda Tuzla !!!
sigurno da su ti momci neki ogromni talenti igrali bi. Ja ne volim kad ovde se kritikuje Allegri sto ne ubacuje te mlade igrace. Mi sigurno ne mozemo prisuustvovati njihovim treninzima te vidjeti kakvi su to igraci, dok Allegri to vidi te ima uvid u njihove kvalitete te smatra da oni ne mogu pruziti bolje partije od igraca u prvih 11. Ocigledno se El Sharaawy dokazao na treningu te uspio zadobiti povjerenje da udje u uzi izbor.
Na klupi imamo samo jednog veznog igraca i to iz omladinskog pogona i to je Cristante ako sam dobro vidiopesmaster je napisao/la:Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo)

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Pozz rossoneri,hajd ako nije problem da neko stavi dobar link za tekmu,i sretno sam danas..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
eto koliko ti dobro pratis milan....zivio i pozdravpesmaster je napisao/la:Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo)

Nemamo zamjenu za njih dvojicu danas, al sta je covjek pogrijesio sto je rekao da ova 2 trebaju na klupu? Nema to veze sa poznavanjem Milana. Ljudi nemaju snage za utakmice, stari su, nisu u formi i sta mi treba vise. Seedorf od Barcelone utakmice nije odigrao kako treba, a Ambro od Barcelone al 2006. Danas moraju igrat jer nemamo nista bolje, al na kraju sezone zahvalit im se.ronaldo99 je napisao/la:eto koliko ti dobro pratis milan....zivio i pozdravpesmaster je napisao/la:Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo)
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 11 feb 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- crvenocrni
- Kontakt:
Sve osim poraza danas je extra rezultat ali opet nada postoji iako ovaj sastav i ne ulijeva neko povjerenja izuzev par pojedinaca...
ovdje uglavnom gledam tekme: http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje uglavnom gledam tekme: http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
imal sta na arenama
Edit: u ****
Edit: u ****
-
- Kontakt:
nemoze bez gola u zadnje vrijeme jbg 1-0 Di Natale
edit evo vam jedan link dobar http://espn.go.com/watchespn/index/_/channel/espn3" onclick="window.open(this.href);return false;
edit evo vam jedan link dobar http://espn.go.com/watchespn/index/_/channel/espn3" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: AC_Milan4ever, dana/u 11 feb 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pa koga bi to ti ubacio bgt ?pesmaster je napisao/la:Eto neka vam igra Serdof i Ambrosini
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Radije bi igrao bez njih dvojce.Maestro^^ je napisao/la:Pa koga bi to ti ubacio bgt ?pesmaster je napisao/la:Eto neka vam igra Serdof i Ambrosini
Sloboda Tuzla !!!
evo vam strasan link, bolji nego na TV-u... Samo skinite i instalirajte ''Veetle Player''
http://www.dzairshow.com/p/lshunter.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dzairshow.com/p/lshunter.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno ocajno igramo , sada ce 30. minut sanse stvorili nismo 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Strahota od Serdofa. Ali , imamo dobrog predsjednika i potpredsjednika , ****
Sloboda Tuzla !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Očajno, jad i čemer. Nikad u svom životu nisam vidi goru igru Milana. STRAHOTA !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.