pa Munja je i dogovorio dolazak Safeta na našu klupu sa Safetovim bratom Seadom,sjedili zajedno sva trojca u kafani kod Minje na Sedreniku i tu je pao dogovor,vidio sam svojim očima i cuo svojim ušima .. a upravu je pisac kad kaže da je Munja bio omiljen lik među našim igračima,javnost je na njega rigala vatru nakon tekme u Beogradu kad je uradio onu glupost i to mu se jako zamjeralo,i zbog toga su htjeli da ga izbace iz saveza a pao je na gluposti..pisac je napisao/la:Bjesnili su svi. I Spahic i Dzeko i Misimovic i Susic. Kazem ti, Munja je bio omiljeni lik medju svima njima.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
molio bih ove upuchene da mi kazhu kako se zove mokoshichki mangup koji je prebio onog nasheg idiota spahu na malom fudbalu prije godinu,dvije,taj papan se nije mog'o u mokoshici kurchiti a vamo kod nas dosh'o,ime ili slika tog mangupa mi treba kako bih ga istetovir'o na ledja,hvala
Natamburani su bili Spahic, Dzeko i Ibricic ako se ne varam prije dvije godine u jednoj diskoteci u Krajini, Cazin, Sanski Most ili Kladusa slagat cu.
Samo se to dobro zataskalo.
To novinari znaju, jedan ozbiljan mi je to i ispracao.
-
- Kontakt:
coash,znash li ime tog frajke iz mokoshice?da mu odmah bistu izlijem u bashchi
VVVBK
VVVBK
Krajina, samo jako.pisac je napisao/la:Natamburani su bili Spahic, Dzeko i Ibricic ako se ne varam prije dvije godine u jednoj diskoteci u Krajini, Cazin, Sanski Most ili Kladusa slagat cu.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Jugonostalgicar znaci?mandraX je napisao/la:Ono najgore.Cartman je napisao/la:Koju dijagnozu ovaj ima?mumebesic je napisao/la:dubrovackog srbina spahica sto dalje od reprezentacije. Zvati arsnalagica i torlaka

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- hule_barca
- Kontakt:
Nažalost kakav god da je van terena i dalje je naš najbolji stoper. Ne mogu ni nabrojati koliko je igrača zadnjih godina činilo štoperski par s njim.
Mes Que Un Club
haha dobro su prosli natamburani ce oni biti izgleda svugdje gdje se pojave. Dzeku bi mi bilo zao nalupati nekako djetinjasta faca, Ibricic slino njega bi isamarao ono ko zdupi kakvu, a Spahu aaa njega bi volio nalupati momacki nego hljeba se najesti, samo da mi naleti garantujem vam da ce se odma penzionisati, auuuu sta bi mu radio dok bi ga krvnicki 48-com po glavi mashtrefio na um bi mi padao kiks iz Pariza, a kiksa protiv Nigerije se nebi smjeo ni sjetiti jer nije vrijedan da ga odlezim.Sissoko je napisao/la:Krajina, samo jako.pisac je napisao/la:Natamburani su bili Spahic, Dzeko i Ibricic ako se ne varam prije dvije godine u jednoj diskoteci u Krajini, Cazin, Sanski Most ili Kladusa slagat cu.
Spahicu smradino jedna sta je izbjegavas BH-a raju stid te gnjido jedna retardirana, tifusaru jedan, isti si shkobalj iz rijeke Bosne.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ako ja dobro kontam,ja se ovdje moram ubjedjivati sa likovima kojima je zivotni san da Spahic a bogami i Dzeko odu iz reprezentacije i koji bi tim dogadjajem smirili neke svoje licne frustracije.
Pogotovo mi se gade ovi sto tjeraju Dzeku samo zato sto mu ne mogu oprostit uspjeh
Pogotovo mi se gade ovi sto tjeraju Dzeku samo zato sto mu ne mogu oprostit uspjeh

Mislio sam da si ti malo ozbiljniji,Šunjic se nakon dvije solidne utakmice ne moze proglasiti dobrim stoperom,moze tek perspektivom.Sta ih je takvih kao on prodefilovalo reprezentacijom.aleksandar_veliki je napisao/la:Iako igra i na poziciji bočnog, SEO veličanstveni je trenutno samo s ljevakom doktor za ovog na stoperskoj poziciji, a ako cemo suditi po Mundijalu, onda i Sunjicu kapiten moze kopacke cistiti. Naravno, od stare slave se ne zivi, pa moramo suditi po Mundijalu...hule_barca je napisao/la:Nažalost kakav god da je van terena i dalje je naš najbolji stoper. Ne mogu ni nabrojati koliko je igrača zadnjih godina činilo štoperski par s njim.
Donekle ozbiljni stoperi osim Spahica su samo Bicakcic,iako nije odigrao dobro protiv Argentine ,a bio je i povrijedjen,i Zukanovic kojeg je Safet prekrizio.
Šunjic je pokazao da mozda moze biti ozbiljan stoper a Vranjes nije ni to.
To je nas kadar,ima jos Arslanagic ali njega tek trebamo vidjeti.
Drummeru napisi nesto racionalno u odbranu kapitena, vidim da drkaš na njega
Pa vidis da likuju sto su Spaha i Dzeko navodno negdje u Krajini dobili batine,sta je to nego lijecenje frustracija.aleksandar_veliki je napisao/la:Evo ga opet o licnim frustracijama. Sve me vise podsjecas na onog sto ne zna ralikovati profil i fan page na facebookudrummer je napisao/la:Ako ja dobro kontam,ja se ovdje moram ubjedjivati sa likovima kojima je zivotni san da Spahic a bogami i Dzeko odu iz reprezentacije i koji bi tim dogadjajem smirili neke svoje licne frustracije.
Pogotovo mi se gade ovi sto tjeraju Dzeku samo zato sto mu ne mogu oprostit uspjeh.
Znaci godra im,to im pricinjava neku zadovoljstinu.
Samo je kažnjen zbog izjave da neko nije radio ili htio da radi posao za koji je dobro plaćen u NS BiH.drummer je napisao/la:Zukanovic kojeg je Safet prekrizio
Voljeli bi mnogi da ga je zauvijek, pa da nam Spaha može i dalje praviti greške pod izgovorom da nemamo boljeg štopera. Vraća nam se Zukan ako Bog da već sad u 8. mjesecu kada bude prijateljska.

- hule_barca
- Kontakt:
Za Seu veličanstvenog bi se i dalo diskutovati i sigurno je da će postati bolji igrač do Spahe i možda nekad i kapiten (mada pored Bege nema šansealeksandar_veliki je napisao/la:Iako igra i na poziciji bočnog, SEO veličanstveni je trenutno samo s ljevakom doktor za ovog na stoperskoj poziciji, a ako cemo suditi po Mundijalu, onda i Sunjicu kapiten moze kopacke cistiti. Naravno, od stare slave se ne zivi, pa moramo suditi po Mundijalu...hule_barca je napisao/la:Nažalost kakav god da je van terena i dalje je naš najbolji stoper. Ne mogu ni nabrojati koliko je igrača zadnjih godina činilo štoperski par s njim.

Mes Que Un Club

Idem,stvarno mi je ispod casti.Kakvi ljudi se kriju iza ovih profila

Emir Spahic.....jako spor igrac da bi igrao na vrhunskom nivou....uz to jos jako nerovozan momak sto se vidi iz njegovog ponasanja sto u maticnom klubu, sto u reprezentaciji.....dakle pogresan izbor na pogresnom mjestu u pogresnom trenutku.
🔴⚫️
Nažalost.Cartman je napisao/la: Jugonostalgicar znaci?

- BeyKopites
- Kontakt:
Sad svi štoperi bolji od Spahića a čovjek hladno igra za Leverkusen u 34 godini života
Spaha ostani tako "loš" još 1-2 god. molim te, odvedi nas na EURO i onda se oprosti!

Spaha ostani tako "loš" još 1-2 god. molim te, odvedi nas na EURO i onda se oprosti!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Hajde jos cu tebi odgovoriti.lisander je napisao/la:Drummeru napisi nesto racionalno u odbranu kapitena, vidim da drkaš na njega
Racionalno ti je 70 i nesto utakmica,od kojih 3,4 lose ,u ostalima jedan od presudnih faktora sto smo od prosjecne reprezentacije stigli medju ozbiljne.
Da nije bilo Spahica mi ne bi bili ni u jednom od baraza niti bi isli na svjetsko prvenstvo.To sto smo mi ljudi koji brzo zaboravljaju i lako dobiju amneziju drugi je par opanaka.
Eto,racionalnije od ovoga ne moze.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mi na jesen igramo protiv Lukakua i Bentekea, Spahiceva partija protiv Emenikea mi ne ulijeva bas mnogo povjerenja da ce moci cuvati ovu dvojicu koji su slicni igraci, ako ne i bolji.