GNK Dinamo Zagreb
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Mišljenje je k'o guzica..
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Čuj oslobođenUtopija je napisao/la:Mamic je tek danas oslobodjen... Nije mogao ni uticati na igrace... Citiraj me za 6 dana kad Dinamo razbije Folu u revansu, i kad za vikend ubije brasno u nekoj HNL nejaci....

[youtube][/youtube]
Izbori

- gerdmuller
- Kontakt:
Mamiceva prcija se nastavlja blamirati 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
SiamoNoi je napisao/la:Dovoljna ti je ova najava za prošlu utakmicu da shvatis kako se gleda na GNK:Lik je napisao/la:Jel može neko da mi odgovori ako je fakat upućen.
Kako Bojsi koji su protiv Mamića gledaju na promjenu imena Dinamo u "GNK" Dinamo i prekrajanje istorije i kad skinete lopova jel vraćate staro ime i gledate na klub kao da je nastao 1945. ?Ovo drugo je kompleksno pitanje.Pravi derbi je onaj u kojem će se sudariti GNK i Svetinja. Ogled je to koji se ne igra za bodove ni trofeje, nego za nešto puno važnije: identitet.
Izbori

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jad i bijeda. Mozes zaliti za Werderom, Spartakom, Heerenveenom i mnogim drugim, ali za ovim ne mozes. Kada nadigras jaceg i ispadnes mozes plakati godinama jer si zasluzio proci. Ali ovo danas? Ovdje nemas za cime zaliti, mozes biti sretan s remijem, ali kako protiv ovih biti sretan? Ovo je uzasan dan, ne za zaljenje nego za ljutnju na pi*ke u plavom.
Navijace i zbivanja necu komentirati, volim svoje zivce.
Navijace i zbivanja necu komentirati, volim svoje zivce.
Solidna partija protiv nezgodnog suparnika, no ne sumnjam da ce u uzvratu biti rutinska pobjeda koju ce igraci pokloniti svom Sefu!
Krznar nije kapacitet jednog Zokija Mamica i to je valjda jasno nakon ove dvije utakmice!
Krznar nije kapacitet jednog Zokija Mamica i to je valjda jasno nakon ove dvije utakmice!
Niko nema kapacitet kao Zdravko Mamic. To je svima jasno. Jos da radi transparentno i ne krade drzavu i klub, bio bi poznatiji od Don Silvio Berlusconi. Krznar je fudbalski analfabeta, a Zoki je trenerski mag kojeg se ni engleski Premiership ne bi postidio.
Ozbiljno sada, nije li nelogicno da 5 dana nema trenera i kompletna ekipa je u kurcu? Pa Krznar mu je prvi asistent, je li miguce da nema pojma o poslu kojim se bavi? A svi znamo ko je Krznar!
Ozbiljno sada, nije li nelogicno da 5 dana nema trenera i kompletna ekipa je u kurcu? Pa Krznar mu je prvi asistent, je li miguce da nema pojma o poslu kojim se bavi? A svi znamo ko je Krznar!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Daj nemoj,jednostavno nemojskandi56 je napisao/la:Solidna partija protiv nezgodnog suparnika

Najveće europske sramote GNK
[youtube][/youtube]Crni europski rekordi, njihovo postavljanje i rušenje u skupinama Lige prvaka i Europa Lige, specijalnost je Dinama pod vodstvom braće Mamić.
...
A kad tome pridodamo da je Dinamo u posljednjih 26 utakmica u skupinama europskih kupova, od studenog 2010., uspio izboriti jednu jedinu pobjedu (protiv Astre na Maksimiru), tri remija, uz čak 22 poraza (s gol razlikom 15:63), onda doista možemo pričati o europskom ruglu.
Kakav će to biti dan kad će svaki od ovih lizača dupeta letit naglavacke iz kluba

Kako li su se u samo tri dana promijenili Dinamo, Maksimir i oni koji ga posjećuju: Momčad je nakon lošeg izdanja protiv Hajduka, kontra neusporedivo goreg protivnika bila očajna, stadionom je nakon gromoglasne pjesme zajedništva, odjekivala kakofonija mržnje i nadglasavanja, dok su tribine i službene prostorije sinoć bile bogatije za dva u nedjelju opravdano odsutna visoka klupska dužnosnika, ali i siromašnije za 15 tisuća navijača.
...
Prije samo tri dana vidjeli što je Dinamo nekad davno bio ili bi mogao biti, da bi se u kratkom roku i na istom mjestu, uvjerili što Dinamo ne "trenutno", nego već deset godina uistinu jest.

Izbori

-
- Kontakt:
Pa Mamic niej oslobodjen, kako ce biti oslobodjen kad nije ni optuzen?
Kao sto se i ocekivalo ovo je sve bilo na klimavim nogama i predstava za mase uoci izbora...Sto se tice Dinama, desavanja izvan kluba su sigurno utjecala na igrace te su se desili ovi teski kiksevi protiv amaterskih ekipa kakve su Hajduk i Fola ali uvjeren sam da ce se sve ovo vratiti brzo u normalu, Dinamo je mnogo jaci i u revansu ce se plasirati u narednu rundu.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nemoj zahebavat da ce se Dinamo plasirati dalje, kako znas? Hajduk amaterska ekipa? Ti stvarno pises ko napokelja, samo da se pise, a vidim da i sam sebi podrsku dajes. Komedijas, humorista, zabavljac. Kak'se zove kraljevski zabavljac? BigBigBang?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Biti će ne brini.A ti i tebi slični tada ćete biti duboko u mišjoj rupiBigBigBang je napisao/la:Pa Mamic niej oslobodjen, kako ce biti oslobodjen kad nije ni optuzen?

Također sam uvjeren da se sve vraća u 1-3-22 normaluBigBigBang je napisao/la:Sto se tice Dinama, desavanja izvan kluba su sigurno utjecala na igrace te su se desili ovi teski kiksevi protiv amaterskih ekipa kakve su Hajduk i Fola ali uvjeren sam da ce se sve ovo vratiti brzo u normalu, Dinamo je mnogo jaci i u revansu ce se plasirati u narednu rundu.

Nego,jel primijetio netko kako par tjedana istu košulju nosi ono lo stile nema se/nevin sam

Izbori

... kvalitetnog, dobro pripremljenog, kompaktnog i uigranog, gotovo nepobjedivog i nadasve impozantnog luksemburškog giganta koji je gotovo 300 mjesta iza GNK-a po UEFA-inoj rang listiskandi56 je napisao/la:Solidna partija protiv nezgodnog suparnika

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Evo rezultata prvih utakmica drugog pretkola potencijalnih Dinamovih suparnika u trećem pretkolu, protiv Partizana i još nekih se ne može igrati, preuzeto sa vecernji.hr:
Hibernians (Malta) - Maccabi Tel Aviv (Izrael) 2:1
Malmo (Švedska) - Žalgiris (Litva) 0:0
Qarabag (Azerbajdžan) - Rudar Pljevlja (Crna Gora) 0:0
Molde (Norveška) - Pyunik (Armenija) 5:0
Midtylland (Danska) - Lincoln (Gibraltar) 1:0
TNS (Wales) - Videoton (Mađarska) 0:1
Vidimo svi da nema lakih protivnika i da ima puno 'divljih' rezultata, tako da se protiv Fole u uzvratu jednostavno mora proći, milom ili silom, makar i ružno, makar i u devedesetoj.
Za nekih pola sata je ždrijeb, prijenos ima i na UEFA.com, čini mi se.
Hibernians (Malta) - Maccabi Tel Aviv (Izrael) 2:1
Malmo (Švedska) - Žalgiris (Litva) 0:0
Qarabag (Azerbajdžan) - Rudar Pljevlja (Crna Gora) 0:0
Molde (Norveška) - Pyunik (Armenija) 5:0
Midtylland (Danska) - Lincoln (Gibraltar) 1:0
TNS (Wales) - Videoton (Mađarska) 0:1
Vidimo svi da nema lakih protivnika i da ima puno 'divljih' rezultata, tako da se protiv Fole u uzvratu jednostavno mora proći, milom ili silom, makar i ružno, makar i u devedesetoj.
Za nekih pola sata je ždrijeb, prijenos ima i na UEFA.com, čini mi se.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Nema nitko koga se ne moze proci. Ja bi opet pozelio Videotona, ali nebi odbio ni ode s divljim rezultatima, Maccabi i Malmo.
Norvežani protivnici, Molde slijedi ako se Fola prođe. Dobili su Pyunik sa čak 5-0, nimalo naivan protivnik.
Nije lose, ali ni dobro. Ocito da su u punom zanosu, 5-0 Pyuniku, nece biti lako s njima. Nadam se da ce se momcad posloziti, mada prvo Folu treba proci. Smijao sam se Red Bullu, a sad bi moglo doci na naplatu.
Molde. Nije loše...
Kvalitetan protivnik. Prošlogodišnji prvak Novreške, sada nešto lošije stoje - 6. su u prvenstvu, ali s obzirom da im prvenstvo traje u punom jeku, a naše još nije ni krenulo, i da, kako vidim, nisu prodavali ključne igrače, to 6. mjesto ne mora ništa značiti osim loše forme. Vjerujem da će do prve utakmice podići svoju formu i zbog toga ih ne treba olako shvaćati.
Više njima ćemo se posvetiti kada za to dođe vrijeme. Zasada je bitno iskoristiti dobar rezultat iz prve utakmice i na domaćem terenu osigurati prolaz protiv GNK-a.
Obraz i dušu, nam ne kupuje keš,
u našem srcu živi samo Fola Esch!

Kvalitetan protivnik. Prošlogodišnji prvak Novreške, sada nešto lošije stoje - 6. su u prvenstvu, ali s obzirom da im prvenstvo traje u punom jeku, a naše još nije ni krenulo, i da, kako vidim, nisu prodavali ključne igrače, to 6. mjesto ne mora ništa značiti osim loše forme. Vjerujem da će do prve utakmice podići svoju formu i zbog toga ih ne treba olako shvaćati.
Više njima ćemo se posvetiti kada za to dođe vrijeme. Zasada je bitno iskoristiti dobar rezultat iz prve utakmice i na domaćem terenu osigurati prolaz protiv GNK-a.
Obraz i dušu, nam ne kupuje keš,
u našem srcu živi samo Fola Esch!

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Ne bi me čudilo da narednih dana vidimo pokoje pojačanje u redovima modrih, dok su Mamići na slobodi. Pravog lijevog beka još nema, a dvojica prvih stopera, Sigali i Schildenfeld, su ozlijeđeni. Znamo svi kako je Zdravko slab na Močinića iz Rijeke koja ove godine očito neće igrati Europu iza sedmog mjeseca, a i Zagreb je u velikim financijskim problemima, napuštaju ih i konobari u klupskom kafiću, nisu dobili plaću 10 mjeseci. Ne vjerujem da bi Mamić škrtario na Livakoviću, poznavajući povijest odnosa između njega i Medića. Vjerujem da bi dao za njega milijun-dva i tako pomogao Zagrebu i dobio dobrog mladog golmana kojeg može ostaviti na posudbi dok Eduardo ne ode.
- GoskGabela
- Kontakt:
Mamic je izlozen javnom lincu kao nijedan covhek do sad,tek ako mu se dokaze krivnja moze se nesto govorit ovo do sad je sve lajanje pusto,recimo jedan sanader lopov koji je ukro preko 30mil €,nije ni priblizno bio javno lincovan kao z.m
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.