NK Široki Brijeg

vincenttan
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la vincenttan » 22 nov 2013, 15:57

e cuj vi se bojite za sudije a prosli put nas dole POKRALI na pravdi Boga tj igrali košarke [youtube][/youtube] da ne pricam o "zutom" kartonu nakon starta nad suljicem koji je sam isao prema golmanu itd itd :D
ko o cemu **** o postenju

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 22 nov 2013, 16:42

vincenttan je napisao/la:e cuj vi se bojite za sudije a prosli put nas dole POKRALI na pravdi Boga tj igrali košarke [youtube][/youtube] da ne pricam o "zutom" kartonu nakon starta nad suljicem koji je sam isao prema golmanu itd itd :D
ko o cemu **** o postenju
Vidiš ja se imam razloga plašiti da će nas ovaj put pokrasti. Imam svoje razloge. Inače ako ne budu krali za vas , vi gubite. Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 22 nov 2013, 18:45

Pitari ce primiti 3 do 4 pogotka najmanje bit ce to lagano ruganje :D

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 22 nov 2013, 22:36

maxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
Haha,pa kako mozete bar vi iz Sirokog pricati da vas brinu sudci!?
Pa kada je Siroki pokran na ovaj ili onaj nacin od nekog sudca direktno gdje je ostecen !
Sta je bilo proslu utakmicu u Sirokom kada smo igrali,ko je bio ostecen ? :?
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 23 nov 2013, 12:49

maxmore je napisao/la: Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.
Vidim primili ste pravo za tu priču oko sudija, mada ona naravno nema nikakve veze s mozgom.I ne pravi se lud, već dvaput te ljudi pitaju šta je bilo prošle godine na Pecari a ti i ostali na temi se pravite ludi.

I da, veličina kluba se ne mjeri međusobnim omjerom, tako da ti to i nije neki argument kontra FKS.Jednostavno nam ne ležite kao protivnik i to je to. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 23 nov 2013, 13:11

Shanks je napisao/la:
maxmore je napisao/la: Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.
Vidim primili ste pravo za tu priču oko sudija, mada ona naravno nema nikakve veze s mozgom.I ne pravi se lud, već dvaput te ljudi pitaju šta je bilo prošle godine na Pecari a ti i ostali na temi se pravite ludi.

I da, veličina kluba se ne mjeri međusobnim omjerom, tako da ti to i nije neki argument kontra FKS.Jednostavno nam ne ležite kao protivnik i to je to. ;)
Baš i nemam potrebu da vam odgovaram. Ali ću kratko reći, nova sezona nova pravila. U ovoj sezoni se krade za "divove" , ili kako si već tepate. Ja sam postavio pitanje i tražio odgovor, tko sudi, nisam postavio pitanje da pitam šta misle pitari. Naravno, vjerujem da će se krasti za sarajevo, što dokazuju i prethodna kola, najviše se prašine diže oko utakmica sarajeva. Po meni ne zaslužujete poziciju na kojoj jeste. I ako bude poštena borba, kao što sam rekao, gubite u hendikepu i bod vam je kao zgrada velik i sami ste svijesni te činjenice. Je da ste vi "divovi" među rajom , ali na terenu je druga priča.

Lištica

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 nov 2013, 14:24

U susret derbiju Široki - Sarajevo, novi sponzori na Pecari

slika

ŠIROKI BRIJEG – „Učinit ćemo sve da se tradicija naših uspjeha u dvobojima sa Sarajevom nastavi i da upišemo tri nova boda“, kazao je na konferenciji za novinare Slaven Musa, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. S obzirom na vremenske (ne)prilike Musa očekuje tešku utakmicu, ali s obzirom na odličnu formu momčadi i pobjednički završetak jeseni pred vlastitim navijačima na Pecari.

Dino Ćorić također je optimističan pred derbi, krenuli su ga i golovi, ozljede su prošlost i, kako je kazao, svi igrači„Plavo-bijelih“ s nestrpljenjem očekuju početak utakmice da još jednom pokažu pravu vrijednost.

Što se tiče zdravstvenog stanja upitan je jedino nastup Jure Ivankovića, svi ostali igrači na raspolaganju su Musi. S obzirom na odlične rezultate momčadi u zadnje vrijeme, očekuje se značajna potpora Škripara i drugih navijača Širokog Brijega te dobro ispunjene tribine Pecare. Gosti su također najavili organiziran dolazak 200-tinjak svojih pristaša.

S presice su, inače, u ime NK Široki Brijeg upućene i želje za što bržim ozdravljenjem hospitaliziranom treneru sarajeva Husrefu
Musemiću. Nakon konferencije za novinare posvećene derbiju Široki Brijeg – Sarajevo, upriličena je i svečanost potpisivanja dva sponzorska ugovora. Prvo je potpisan ugovor o nastavku suradnje s Elektroprivredom HZ Herceg-Bosne (učinili su to u ime NK Široki Brijeg direktor Josip Bevanda te u ime Elektroprivrede HZHB izvršna direktorica Ivana Bunoza i Mate Pavković, izvršni direktor za pravne poslove), a nakon toga potpise su stavili direktor Bevanda i Marko Ćosić, direktor hrvatske tvrtke Proenergy koja ima svoje predstavništvo i u Mostaru.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 nov 2013, 11:40

Momci, sretno danas i da nam komsijama opet obezbijedite vice-sampionsku titulu na vrijeme.. ;) :mrgreen:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 nov 2013, 17:23

Drago mi je Skripari ne odgovaraju na peovokacije ove bagre sto nam je dosla u goste Goooooool

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 nov 2013, 17:56

bolji ste mozete vi to lagano privest kraju

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 nov 2013, 17:59

Samo silujte nase vice-sampione momci... :mrgreen:

Nego, iskreno, meni nikako nije jasno, kako Siroki.B koji moze biti uzor svima u ovoj ligi, po mnogo cemu, nije u stanju ovaj teren dovesti u adekvatno stanje, po UEFA propisima. Nemojte me pogresno razmunjeti, mozda ima to vec sve, ali ovo sto ja vidim preko TV je odron...

Imam osjecaj da fali drenaza terenu...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 nov 2013, 18:00

ZZtop10 je napisao/la:Bjelica ih je dobro pripazio na derbiju.... ;)
haj se jos malo vadite na sudjenje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 24 nov 2013, 18:24

Mariiiiiiiiiiiiiiiiiić

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 nov 2013, 18:25

U sarajevu nista novo :) trpaj levate

Sent from my HTC One using Tapatalk
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 24 nov 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 nov 2013, 18:29

KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?

Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 nov 2013, 19:06

bagrcavi je napisao/la:

Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner. :mrgreen:
3 teme svako kolo
celik, protivnik zelje, protivnik sarajeva
nekad i vise ako ima sta zanimljivo...

neko pitanje?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 nov 2013, 19:23

e haj sad pitari i tan tisina,niste stovrili sansu za 90 min,sramota bi bila da ekipa poput vas bude prvak bilo cega ;)
=\_1921_/=

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 nov 2013, 19:35

Dobra utakmica naših. Svi su nekako držali razinu, mozda malo ispod razine ostalih Landeka i Blajić. Ono što se promjenilo, zadnjih par kola, je trka, rastrčani smo igramo presing na loptu, i dijelujemo fizički spremni za taj tempo. Šteta što nismo zabili još jedan gol nekako 3-0 zvuči. Zaslužili smo. Imam osjećaj da teren nije bio onako loš da bi nakantali sarajevo , nije nam odgovaralo nismo mogli razviti igru. Sarajevo totalni odron, niti igre, ni trke, ništa 0. Olimpic, Borac, Željo, Zrinjski svi su bolji od njih... Naravno i mi, službeno. Pose&u gaće kada dođu na noge Širokom. Kao što rekoh ranije, Divovi među svojom rajom, na terenu palčići :oops: :oops: :oops: :lol: :D

Lištica

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 nov 2013, 19:38

KenoRob je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

3 teme svako kolo
celik, protivnik zelje, protivnik sarajeva
nekad i vise ako ima sta zanimljivo...

neko pitanje?
Hudnik, nikad dočekati uspjeh svog kluba, pa se raduješ tuđoj nesreći... Ali naviko si.

Danas Široki dobar, Zakarić me pozitivno iznenadio, a Marić je samo potvrdio svoju klasu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 nov 2013, 21:22

Steta sto ih nismo jos vise napunili ali ajd,Soldo i 6.prvenstvenu utakmicu bez gola,ali i kako ce ih primiti kad je ispred njega Jozo Spikic 8-)

Odlicna utakmica,Mirko mora ostati prvi napadac,Kreso trazi novi klub :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, Paromlinac i 16 gostiju.