PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Basketbalije idola, cuj komunjarski praznik... Raznih bolida sa sugavice ima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Koje uvrede od crvenkapiCa. Ne znam kako za drotovski klub mogu navijati kriminalci, mufloni koji su isplovili 1946. Ugasio vas onaj kitonezac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
samo da javim konama sutra u nasem salonu poslije utakmice bez obzira kakav rezultat bude BOSMATI RIZA na Vijetnamski nacin samo za Vas sprema Ramiza iz Svrakina
-
- Kontakt:
Nismo Jug da nas ugasi jedan covjek... 

- MocMahale444
Popravljas se malisa samo jedan smajli.
Popi jedan jugurt kad si zedan nisi sav svoj.
-
- Kontakt:
Mozes ti to bolje muhoni, smotaj, dodji sebiMocMahale444 je napisao/la:Popravljas se malisa samo jedan smajli.

- svrakino1921
- Kontakt:
imal snijega u Olovubelosevic28 je napisao/la:Nismo Jug da nas ugasi jedan covjek...
- MocMahale444
kuknjava Ko ti je dao pravo da me citiras dan prije derbija? odyebaus u skokovima i povedi smajli brigadu.
-
- Kontakt:
Ou sto su kone nabrijane nije humano. Svrakino pitaj rodbinu, ja sam u Sa, nije bilo jutros...
- MocMahale444
Oni favoriti i pita sto smo nervozni, ko god igra protiv vas obuzme ga strah. Sta hojC 

- dynamodresden1
hajdezeljozabigo cekamo te na istoku sutra da nas ti udaras
Više će naših bit na istoku nego njih, a oni bi da belaj prave.dynamodresden1 je napisao/la:hajdezeljozabigo cekamo te na istoku sutra da nas ti udaras

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne smijete vi potegnut za belajem a nit smo mi idioti ko vasi sa zapada kad su nase udarali, ja prvi idem sa pitarom na sjever i to zakorijelim. Nikom nece smetat ako vi proslavite gol al hoce smetat ako budete slucajno provocirali.
Sutra 3-0 za veliki Zeljeznicar

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Koliko vaših je tad bilo na zapadu i niko ih ni pogled'o nije? Debil je provocirao, upozoren par puta i kad nije ušutio dobio je po pičoki, što će se desit svakom ko ode među hiljadu protivničkih navijača i provocira ih u lice, bez obzira o kojem timu se radi.Zeljo92 je napisao/la:Ne smijete vi potegnut za belajem a nit smo mi idioti ko vasi sa zapada kad su nase udarali, ja prvi idem sa pitarom na sjever i to zakorijelim. Nikom nece smetat ako vi proslavite gol al hoce smetat ako budete slucajno provocirali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zeljo92 je napisao/la:Ne smijete vi potegnut za belajem a nit smo mi idioti ko vasi sa zapada kad su nase udarali, ja prvi idem sa pitarom na sjever i to zakorijelim. Nikom nece smetat ako vi proslavite gol al hoce smetat ako budete slucajno provocirali.

Ako je provocirao onda jbg, paglu covjekskoroalen je napisao/la:Koliko vaših je tad bilo na zapadu i niko ih ni pogled'o nije? Debil je provocirao, upozoren par puta i kad nije ušutio dobio je po pičoki, što će se desit svakom ko ode među hiljadu protivničkih navijača i provocira ih u lice, bez obzira o kojem timu se radi.Zeljo92 je napisao/la:Ne smijete vi potegnut za belajem a nit smo mi idioti ko vasi sa zapada kad su nase udarali, ja prvi idem sa pitarom na sjever i to zakorijelim. Nikom nece smetat ako vi proslavite gol al hoce smetat ako budete slucajno provocirali.

Joj volio bi vidjet djipketa zivotam, asocira me na mr. Bean, prava maskota na ovom forumu

- kyrieirving
- Kontakt:
Jesil iso u srednju skolu da ne govorim fakultet posto 100% nisi,pa cak i u osnovnoj si to ucio.Moj datum je 1 mart i to slavim!Procitaj malo o 25 novembru.skoroalen je napisao/la:Čuj ovog... šta si ti, SDA uhljeb? Dan državnosti Bosne i Hercegovine tebi komunjarski praznik, ccc.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Derbi sam na zapadu, sin takodje. Sto se tice mr.Beana on je za tebe institucija i samo mu mozes pofafati laganini.
Jesil i ti Misketovac, dzaba kartu dobio za derbi? **** lobotomac fujfks74 je napisao/la:Derbi sam na zapadu, sin takodje. Sto se tice mr.Beana on je za tebe institucija i samo mu mozes pofafati laganini.

Da, ja sam misketovac od 1974. godineZeljo92 je napisao/la:Jesil i ti Misketovac, dzaba kartu dobio za derbi? **** lobotomac fujfks74 je napisao/la:Derbi sam na zapadu, sin takodje. Sto se tice mr.Beana on je za tebe institucija i samo mu mozes pofafati laganini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.