Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma to smo mi krivi sto smo dopustili takvim osobama da maltretiraju vlastite igrace. Treba odma uskociti i noge mu polomiti, ali eto.inacefindecko je napisao/la:kako mi bi žao ovog malog Hajradinovića, ima godina ko i ja i dođe mu neki krkan i skida sa njega dres, udara ga..
FUJ!
Pa ja tekma,20 minuta proslava posle se vec pocelo prazniti i onda đir oko grada znaci k'o da mi je 70 godina hahahah takva je bila proslava ali hajde do godine mozda bude bolja bitno je da se obiljeziloTeaM87 je napisao/la:Proslava zavrsila vec oko pola 8 i razlaz, nema ni organizovanog kruga po gradu igraci primili medalje i isparili se, ostalo malo raje do pola 8 i to je to.
Bojim se da je to samo predizborna šuplja, strah me više radovat se, toliko puta su nas izlevatili...niho1987 je napisao/la:Obecao je Koldzo da ce se graditi stadion jer i reprezentacija treba da igra u Sarajevu. Alije nije ja mislim precizirao kad ce se graditi.
Ja mislim sutra od 11 h do 13 h, ali nisam siguran kada je ozvucenje bilo na amaterskom nivou. Ulazi Beslija u igru, a ni MU ni BE od oficijelnog spikera.0oo0 je napisao/la:Sjeća li se neko koje su nagrade djelili na poluvremenu i kad treba otic po njih?
Da li bi ga ti, da imas klub, pustio da kaze nesto 1 minutu za 10000 KM ??? Ne branim ga, ali bolje da je nama dao te pare, nego sebi u djep, ili nekom trecem... Ako je trebao pobjediti, pobjedit ce svejedno, od ovih 10000 2/3 uopste, ili ne moze glasati, ili nije iz ove opstine...aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitali smo davvno, ali da se osvrnem na jednu stvar koja me je prije svega kao covjeka koji voli sport, gleda tekme nasih klubova, pravo zabolila. Predizborni miting SDA i Koldze. Ono je dno dna i doista sam razočaran otisao doma. Radi 10.000 KM koje su usput, moje i vase, covjek par mjeseci pred izbore odrzao govor na proslavi dvostruke krune. Prica frajer o rekonstrukciji stadiona, o ovom, onom, a 10.000 ljudi mu pljesce. Ne kontam, ili sam ja glup ili...
Ma jbg covjek spomenu stadion, ono sto vise zelimo nego titule. Kupi nas covjek.aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitali smo davvno, ali da se osvrnem na jednu stvar koja me je prije svega kao covjeka koji voli sport, gleda tekme nasih klubova, pravo zabolila. Predizborni miting SDA i Koldze. Ono je dno dna i doista sam razočaran otisao doma. Radi 10.000 KM koje su usput, moje i vase, covjek par mjeseci pred izbore odrzao govor na proslavi dvostruke krune. Prica frajer o rekonstrukciji stadiona, o ovom, onom, a 10.000 ljudi mu pljesce. Ne kontam, ili sam ja glup ili...
Možda prodaje dresove na pijacigollum je napisao/la: Slična situacija sa Stanićem ovdje, čak mi se čini da je to isti lik. Kakav debil.
I njegova bi stranka iskoristila ovakvu situaciju 100%. Yebo 10k, treba reći jasno i glasno:aleksandar_veliki je napisao/la: Vidi pasa, igrom slucaja sam sad razgovarao pola sata sa likom iz druge partije, koja je mnogo jaca trenutnoi od ove, i frajer je razocaran, ali u tom razocarenju je najavio kontra mjere. Mozes to svatiti kako hoces, ali moji i tvoji 10.000 KM koje je doticni turno je iskoristeno u predizborne svrhe. Dno, dna, a posljedice ce biti mnogo vece.
Za njih je bila reklama, a sramota za klub. Osim ako sutra ne izvede bagere.TeaM87 je napisao/la:Ma ono je bila cista sramota za SDA i Koldžu
Ja blage veze nemam kad su kod nas izbori ali eto rece da se projektna dokumentacija azradzuje i trebala bi biti gotova do kraja ove godine??Baltazar je napisao/la:od 12000 ljudi aplaudiralo mi je 500-1000, ljudi su svjesni da su sad izbori pa se valjaju svakakve gluposti, ako bageri ne budu na ljeto (prije izbora) vec poceli on ovo moze nekome drugome prosipati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.