Ljubav!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Real Madrid ready to offer €100m with Kroos or Isco to sign Dybala from Juventus, According to SportMediaset
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Isplati se.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pa i ne bas. Sreca pa ovaj sajt nije vjerodostojan a i da jest glat odbiti. Kross ili Isco plus neki milion i Dybala. Pa ni u snovima.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipino
- Kontakt:
There was a summit between Juventus management & Andrea Pirlo today. On the table: market strategies & appointment of technical staff. [Romeo Agresti]
Matuidi is close to a transfer to Miami.
[Gazzetta dello Sport]
[Gazzetta dello Sport]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Počinje osipanje. Iskreno Matuidiu sam više volio vidjeti leđa nego hljeba se najesti. Nekako mi djeluje čovjek da nije za ovog sporta i da je toliko nespretan i da mi je čudno kako je postao fudbaler. Ne kažem da nije imao dobrih partija i da nije bio od koristi.
Gazzeta piše da će sa Samiem biti malo teže. Mi želimo da ga se riješimo ali on želi da ispoštuje još jednu godinu ugovora što ima. Traže način da se dogovore da prekinu ugovor sa njim ali biće jako teško.
Također pišu i za Pipitu da je spreman da raskine ugovor i da mu se isplati dio plate što bi dobio za preostali dio ugovora. On bi trebao put Argentine. Ovdje sam očekivao da uzmemo bar nešto na transferu ali očito je najlakše raskinuti ugovor kako bi se nekoga riješilo.
Edit:
Paratici je odbio jako bogatu ponudu Man.Uniteda i petogodišnji ugovor. On je potvrdio Agnelliu da je spreman da ostane (RAI)
Gazzeta piše da će sa Samiem biti malo teže. Mi želimo da ga se riješimo ali on želi da ispoštuje još jednu godinu ugovora što ima. Traže način da se dogovore da prekinu ugovor sa njim ali biće jako teško.
Također pišu i za Pipitu da je spreman da raskine ugovor i da mu se isplati dio plate što bi dobio za preostali dio ugovora. On bi trebao put Argentine. Ovdje sam očekivao da uzmemo bar nešto na transferu ali očito je najlakše raskinuti ugovor kako bi se nekoga riješilo.
Edit:
Paratici je odbio jako bogatu ponudu Man.Uniteda i petogodišnji ugovor. On je potvrdio Agnelliu da je spreman da ostane (RAI)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najljepsa vijest za mene licno a da je vezana za Juventus u ovoj godini. Imas piće...

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sve ovo stoji sto si napisao za Matuidija, ali u zadnjih godinu dana. Jednostavno on je igrac kom je energija i trka bilo glavno obiljezje, i dok je bio u snazi nije bilo stvari na terenu koju ne moze uraditi. Samo kod njega je rezervar potrosen, covjek je dao sto je imao, i sad ovakav vise nije nikom od koristi. Upravo ta njegova nespretnost i saplitanje su posljedica slabije fizicke pripremljenosti i generalno potrosenosti. Njemu hvala za ono sto je dao do sad, ostat ce zapamcen kao jedan od simpaticnijih likova u zadnjih par godina. Isto tako nadam se da je ovo pocetak velike cistke.IlPrincipino je napisao/la: ↑10 avg 2020, 07:40Počinje osipanje. Iskreno Matuidiu sam više volio vidjeti leđa nego hljeba se najesti. Nekako mi djeluje čovjek da nije za ovog sporta i da je toliko nespretan i da mi je čudno kako je postao fudbaler. Ne kažem da nije imao dobrih partija i da nije bio od koristi.
Velika cistka. Pa moramo se rijesiti istrosenih igraca. Ne znam povodom kog razloga su produzili ugovor Samiju? Na stranu sve ali tu se mora gledati klub a ni Sami nije Buffon.
Iskreno se nadam da ce nogu Ruganiju dat‘ a najvise zelim da Inguan napusti klub.
Guten Morgen
Iskreno se nadam da ce nogu Ruganiju dat‘ a najvise zelim da Inguan napusti klub.
Guten Morgen

- BuffonGigi
- Kontakt:
Moras shvatiti da neko mora ostati i za klupe, ne mozemo bas samo djecu imati za rezerve a boriti se na 3 fronta. Sami moze biti koristan za 20-ak utakmica u sezoni, prije svega iskustvom i profesionalizmom. Matuidi je bas bio beskoristan, a sa Samijem u ekipi smo nekako uvijek igrali bolje. Ne kazem da je on i dalje dobar igrac, ili da je nezamjenjiv, ali posto je nerealno da svi odu od nabrojanih, onda ne bi bila katastrofa da ostane Khedira kao neka peta zamjena za vezni red.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Costina plata i problem sa povredama prave veliki problem pri njegovoj prodaji.(GDS)
Khedira ne želi raskinuti ugovor a i prodaja će biti problem jer on i dalje misli da može nešto ponuditi timu. (GDS)
Khedira ne želi raskinuti ugovor a i prodaja će biti problem jer on i dalje misli da može nešto ponuditi timu. (GDS)
Khedira da je zdrav apsloutno sam da bude tu kao 4-5 opcija, ali čovjek iz godine u godinu sve više vremena bude van terena, na njega se ne možeš pouzdati ni kao 5 opciju. Velike je problem jer su se davale prevelike plate mnogima, i sad se teško isti i riješiti, o tome se pisalo davno, i ti ugovori na tri godine igračima koji su 30+ su nas pokopali, jer se moralo mnogo bolje analizirati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Povećane šanse da ostane.IlPrincipino je napisao/la: ↑10 avg 2020, 09:35Costina plata i problem sa povredama prave veliki problem pri njegovoj prodaji.(GDS)

Suicid bi bilo prodati ga, a boljeg i dostupnog nema. Povrede će stati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
In bocca al lupo Maestro
Bice mu vraški teško. Ova ekipa treba razmrdavanje i svjezu krv. Može mu olakšati prijateljstvo sa senatorima ekipe i autoritet kod mlađih.
Woj i Gigi su sigurica
Bonucci, Chellini, Demiral sposobni od pocetka priprema, faliti će De Ligt i to ce nam sigurno biti hendikep do novembra. Kud ne tuhnuše onda Ruganija za 50 milki.
Sandro i Danilo su vjerovatno sigurni, treba tu još jedan bek koji može i desno i lijevo, De Sciglio nije nikad toliko nekorektan bio ali frajer je siguran da se neçe povrijediti isto kao sto je sigurno da cu ja Kim Kardash kardanisat'
Cuadrado vjerovatno ostaje kao.neka allround opcija
Khedira bez povreda i njegova igra bez lopte ne bi bila za baciti.
Arthur, Kulusevski, Bentancur ostaju kao i Rabiot. Uz zdravog Samija ovdje treba još dva znalca i sa plućima.
Flash adio, Berna, Higuain, Matuidi adio
Roki i Dybala ostaju, daj napadača dobrog, ako je istina ovo za Edina on Romi vise ne može ništa dati, daj ga 'vamo.jednu sezonu on je sampion i uz Rokija bi sigurno imao šta kazati.
Agnelli je bijesan i to je dobro. Back to 2011 godinu, bijes i posveçenost glavnog mačka ne moze biti loša.
Bice mu vraški teško. Ova ekipa treba razmrdavanje i svjezu krv. Može mu olakšati prijateljstvo sa senatorima ekipe i autoritet kod mlađih.
Woj i Gigi su sigurica
Bonucci, Chellini, Demiral sposobni od pocetka priprema, faliti će De Ligt i to ce nam sigurno biti hendikep do novembra. Kud ne tuhnuše onda Ruganija za 50 milki.
Sandro i Danilo su vjerovatno sigurni, treba tu još jedan bek koji može i desno i lijevo, De Sciglio nije nikad toliko nekorektan bio ali frajer je siguran da se neçe povrijediti isto kao sto je sigurno da cu ja Kim Kardash kardanisat'
Arthur, Kulusevski, Bentancur ostaju kao i Rabiot. Uz zdravog Samija ovdje treba još dva znalca i sa plućima.
Roki i Dybala ostaju, daj napadača dobrog, ako je istina ovo za Edina on Romi vise ne može ništa dati, daj ga 'vamo.jednu sezonu on je sampion i uz Rokija bi sigurno imao šta kazati.
Agnelli je bijesan i to je dobro. Back to 2011 godinu, bijes i posveçenost glavnog mačka ne moze biti loša.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Gotovo: Matuidi ide u inter Miami.(Romeo Agresti)

- IlPrincipino
- Kontakt:
Players on the market for Juventus and their current valuations:
Perin (8mln)
De Sciglio (€9.5m)
Rugani (12)
Romero (13.5)
Pellegrini (13.5)
Khedira (5.5m)
Matuidi (10.5m)
Danilo (16m)
Bernardeschi (28m)
Douglas Costa (24m)
Higuain (25.5m)
€166m
Perin (8mln)
De Sciglio (€9.5m)
Rugani (12)
Romero (13.5)
Pellegrini (13.5)
Khedira (5.5m)
Matuidi (10.5m)
Danilo (16m)
Bernardeschi (28m)
Douglas Costa (24m)
Higuain (25.5m)
€166m
ramiral je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:07In bocca al lupo Maestro
Woj i Gigi su sigurica

Slazem se sa svim.
Sad, koliko para toliko muzike. Najvise bi volio SMS i Edina kod nas vidjet. Ali tesko.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bacili godinu dana i pare u vjetar, a sve ovo je moglo biti odrađeno prošlo ljeto da neki u upravi nisu bili preponosni priznati svoje greške.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.