Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobra ova lijevo gara, nesto mi poznata pravo, jel ovo ona manekenka Daniela ili ovako nesto :S na grbavici pravi dernekElegant je napisao/la:Masalah![]()
Slažem se sa ovim za proslavu, nekako mi nije bilo to to a po meni je moglo biti i više raje al eto, dobro je i ovo, mislim nekih desetak hiljada da je bilo.Narin je napisao/la:Evo sad sa utakmice..Pa eto nije bilo lose,ali mi se proslava nije svidjala,ne znam da li sam jedini..
Zato sam i dosao malo ranije.
A sto se tice utakmice,igraci igrali sa pola snage..
Nisi jedini.Narin je napisao/la:Evo sad sa utakmice..Pa eto nije bilo lose,ali mi se proslava nije svidjala,ne znam da li sam jedini..
Zato sam i dosao malo ranije.
A sto se tice utakmice,igraci igrali sa pola snage..
jest amar kralj al jel ikad gledao tog fejzica on je po meni dosta slabiji golman i od bukvica i karica.kod nas u zvijezdi je bio promasaj kakav jos nismo imalitech je napisao/la:Ma ovo je bio malo jaci trening, revijalna tekma za raju.
Irfan Fejzić (25 god.) golman Olimpica potpisuje za Želju na dvije godine i branit ce u narednim evropskim utakmicama.
Nema kod Amara potpisa ispod dvije godine![]()
koji kralj
PITARCINA!!!!tech je napisao/la:Ma ovo je bio malo jaci trening, revijalna tekma za raju.
Irfan Fejzić (25 god.) golman Olimpica potpisuje za Želju na dvije godine i branit ce u narednim evropskim utakmicama.
koji kralj
I kod nas je bio vise los nego dobar,jest da je pitar i dobar momak,al bolje kuha nego sto braniastra1922 je napisao/la:jest amar kralj al jel ikad gledao tog fejzica on je po meni dosta slabiji golman i od bukvica i karica.kod nas u zvijezdi je bio promasaj kakav jos nismo imalitech je napisao/la:Ma ovo je bio malo jaci trening, revijalna tekma za raju.
koji kralj
Ma ja sam proslavio titulu prije dvije hefte, a i Kup neku noc se olešioTeaM87 je napisao/la:Proslava zavrsila vec oko pola 8 i razlaz, nema ni organizovanog kruga po gradu igraci primili medalje i isparili se, ostalo malo raje do pola 8 i to je to.
jakoTeaM87 je napisao/la:Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
ali ne i muško koje
ne zna Zeljine svete boje !
Vidio sam i ja to ali nije redar neg navijač,jedan navijač ukrade našu loptu sa fkž koja je ostala na terenu ima svakakvih koji gledaju samo svoje interese,a uhvatio onog malca hajradinovića hoće da ga bije da sam se mogao probiti kako bi ga s leđa may geri ne bi znao ni šta ga snađe.,pa se penju na prečke počupaše i mreže ma imalo je divljaka bruka.amerosm je napisao/la:Sto se tice redara Zeljo mora na tome poraditi za narednu sezonu. Neki seljak umalo nije prebio igraca sa brojem 13 sto mu ovaj dres nije htio dati. To se dobro moglo vidjeti ko je bio na sjeveru.
Sto se Fejzica tice imam osjecaj da je patka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.