Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2020, 21:58

Pogba je napisao/la:
08 avg 2020, 20:29

:tokralju: :tokralju:
Penal za Juventus, Pirlova faca gore.
Penal protiv Juventusa, Pirlova faca gore.

Ne znam sta reci..neka je sretno..sa maestra na mistera..
Pirlo je jako pametan lik..Samo, nikoga nije trenirao prije :hmmmmm: ...ovo jednostavno nisam ni u snu vidio..
Bio je u Milanu, ali meni posebno drag covjek..a mislim da je isto tako milanistima..nema ko ga ne voli...sretno Mister.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 08 avg 2020, 22:09

Pirlo je hrabar izbor i velika kocka.
Optimista sam.
Najvažnije da se nastavi osvajanje Serije A.
Trebaće godina-dvije za nešto ozbiljnije u ligi šampiona.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2020, 22:12

Auuu kakvo iznenadjenje, najveci kockati svih vremena vode Juventus :D

Tesko je biti pametan ovo je mozda trebalo uraditi slijedece sezone, mozda je i bio plan, jer je se ocekivalo da ubleha izbaci Lyona najmanje.

Ovako Pirlo ide u vatru, kako god sretno Andrea nadam se da ce nas voditi do historijskog 10 skudeta.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 avg 2020, 22:15

Pirlo je jedan od rijetkih koga gotive svi, a igrao za Inter, Milan i Juventus.

Sretno mi u trenerskoj karijeri. Veliki igrač i gospodin.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 avg 2020, 22:16

S obzirom da je Pirlo bio striktno Agnelliev izbor vjerujem da ce biti poguran i pojacanjima cisto da ne bude ogromna pogreska vrhovnog poglavara. Vjerujem da ce biti kvalitetnih pojačanja i rijesavanja dosta igraca koji su dali sve od sebe.

Samo pitanje je sada koji tip igraca Pirlo voli i hoce i sta mu odgovara? Ako i njemu Tici bude krojio ekipu a on se ne bude ni pitao onda je to vec propast kao ove sezone.

Ali opet covjek koji nije imao prakse sekunde da odlucuje o tolikim stvarima?! Agnelli mudonja i kockar.

Vidjet cemo da li ce ovo biti propast k'o sa Cirrom ili ce Pirlo uspjeti napraviti cudo.

Ocekujem da dobije i nekog jakog kao prvog asistenta.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 avg 2020, 22:26

Roberto Baronio as expected will be the assistant manager of Pirlo at Juventus. He had an average spells at the primavera of Napoli & Brescia. Toni Gagliardi will be the match analyst. He’s working for the national team too.

Ocekivao sam nekog jaceg
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 08 avg 2020, 22:49

Ma kazem vam ja, nasi ocigledno smatraju da Serie A moze osvojiti kao trener i neko s pamecu brkatog snaucera, ili naseg pogbe s foruma. Malo je to podcjenjivacki za ligu, iako su klubovi ove sezone pokazali da ne zele, ne mogu i ne znaju da osvoje scudetto.

Sto se Pirlovog znanja tice, to sigurno nije upitno. Kao prvo, mozda je jedan od 3 najinteligentnija fudbalera koji su ikad dodirnuli loptu. A kao drugo, treneri su mu bili svi veliki Ita strucnjaci u zadnjih 20 godina, jedino s Capellom mislim da nije radio. Trapattoni, Ancelotti, Lippi, Conte, Allegri. Ako od njih nije mogao nauciti zanat e onda ne znam.

E sad druga stvar je koliko ce on imati energije, tj. koliko ce raditi i davati sebe, i koliko ce moci nametnuti autoritet, s obzirom na to da je i dalje s trojicom aktivnih igraca dijelio svlacionicu kao igrac. Tu bi mozda jedino mogao biti problem Bonucci, koji nije uvijek profesionalan, tako da bih ga ja otjerao odmah. Gigi i Chiello mu mogu samo pomoci...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2020, 23:21

Pirlu je prednost jer ce mu pomocnici svakako biti Buffon i Chiellini, imam osjecaj da bi on mogao biti u Juventusu onaj trener koji je raja sa ekipom, to moze biti top, a moze biti i potop.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 avg 2020, 23:24

Derdiyok je napisao/la:
08 avg 2020, 22:15
Pirlo je jedan od rijetkih koga gotive svi, a igrao za Inter, Milan i Juventus.

Sretno mi u trenerskoj karijeri. Veliki igrač i gospodin.
A on gotivi samo Juve.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 23:51

Jaka odluka, onako bas menadzerska. Sta se krije iza svega, ne znamo, svasta mi prolazi kroz glavu. Ima se para, nema se para, ima se "predugovor" s pepom/klopom, nema se nikakve ideje....ne moze covjek biti pametan sta misliti.

Pirlo je u win/win situaciji

Juventus je odigrao OGROMAN all in, i ako upali, neslucene visine su pred nama, ako ne upali, doticemo dno (citaj gubimo seriju od ove nejaci iza nas sto je ravno kataklizmi). Ali zato je Agnelli tu da misli o tome...na vrijeme...

Sretno ljubitelju dobre kapljice, idemo dalje

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 avg 2020, 00:02

Naravno sretno Pirlu želim. Ne bih volio da se potroši odmah na početku.

Ogromna, ogromna kocka. Bukvalno.mislim da ima samo jednu tekmu.kao trener.

Sigurno je da će imati veliki autoritet u ekipi. Takva fudbalska veličina ne može ne imati isti kad znate šta je sve lik osvajao, odigravao i bio glavni u većini timova.gdje je igrao.

S druge strane taj "jaranski" odnos se može i obiti o glavu. Mislim da Agnelli hoçe kao i Real da imamo svog Zidanea, a poziv Juventusa se ne odbija.

Sretno i da ga proprate sa bar 4 kvalitetna pojačanja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 09 avg 2020, 00:09

Sretno velikom izuzetnom gospodinu na početku karijere.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 09 avg 2020, 00:51

Kada je klub u totalnoj banani a Juventus je tu vec neko vrijeme onda i nema losih promjena. Imas samo smislene i besmislene.
Da li je Pirlo smislena ili ne ostaje da se vidi.
LP sa ovim timom niko ne moze uzeti. To definitivno!!!
Dovodjenje nekih Inzagija ili nedo Bog vracanje Alegrija bi bilo presipanje iz supljeg u prazno.
Pirlo ce imati postovanje. Ima mozak. Ima sigurno i neke svoje ideje.
Neka mu dovedu koga mogu i puste da radi. Juventus je odavno prosjecna ekipa na evropskoj sceni. Mora se tome pogledati u oci i zasukati rukave. Zasto ne krenuti sa Pirlom?!
Dobrododao Maestro :salut:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 avg 2020, 01:06

Danas su pep,klopp i zidane biznis klasa.
Svi ostali su druga klasa sa vise ili manje iskustva, srece, znanja itd.
Fulao sam u procjenama sa zadnja 2 trenera onako muski.
Sa alegrijem sam mislio da cemo ispast u drugu ligu pa cojk postade najtrofejniji trener ikad,hahaha.
Sa sarrijem sam mislio da cemo igrati nevidjenu tika taka i samarati nejac a pokrviti se sa najvecima...opet sam se muski zahebo.
Tako da bi ovaj put ostao ravnodusan kada su zakljucci u pitanju. To neka stoji sada po strani.

Jedino sto mi se vrzma po glavi (ovo o cemu cijeli dan pisem) sta li se desava sa tim plusvalenzama nakon ovakvih ranih ispadanja iz ls uz ove prazne stadione uz nevidjenu krizu u italiji uz nenadjebive plate koje nam haraju u klubu uz produzetak corone itd itd to je mozda kompleksnije i vaznije pitanje od onog najlogicnijeg u ovom momentu: kako ce se pirlo snaci na klupi pod pritiskom desete titule?

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 avg 2020, 01:23

Ja ne znam zasto je ta CL toliko opsesija nekima..meni dodje kao lutrija..milion nekih stvari treba da se poklopi..protiv Lyona penal za njih nidje veze, i odmah nas izbacio iz takta..i to nam se dosta puta desilo...za mene je cetvrfinale/polufinale dobra sezona..sve vise od toga odlicna..

Necu se sada praviti budala, naravno da bi volio da osvojimo 5/10/15 u nizu..ali tako visoko pucaju sve velike ekipe...Liverpool prosle godine osvoji, rastocili su Napoli, ali da je ona na kraju utakmice presla crtu, kraj price..ni grupe ne bi prosli..drugi finalist isto tako grupe nije trebao proci..

Niti jedan trener nije garancija za CL...

Meni je u ovih 9 godina mozda najvise palo ispadanje od Benfice(ovo ozbiljno)..tada smo finale trebali igrati na svom stadionu..i uzeti EL trophy. :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 avg 2020, 08:18

Paratici, confirmed by Agnelli, got extra work to do in the next weeks: Higuain, Khedira, Matuidi, Costa, Ramsey, Bernardeschi, De Sciglio, Rugani, Sandro and Danilo are all on the market. Main target is to rejuvenate the team and reduce costs. @Gazzetta_it

Pa jel moguce 😲

Corsera: Cherubini is expected to stay in his role as well as Paratici for now. Ariedo Braida (76) could also be working with Pirlo.

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 09 avg 2020, 08:43

Pirlo treba bekove i to ofanzivne bekove. Ja vam kažem. I treba veznjaka kao što je on da podvaljuje lopte bekovima kakav je bio Licht. To će bit njegova filozofija, Xavi/Pirlo škola veznjaka i utrcavanje bekova iza odbrane. Dybala na povratnoj, Roni da trpa glavom. Ostalih 5 igrača rade za nabrojanih 5
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 avg 2020, 08:48

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 09 avg 2020, 08:55

IlPrincipino je napisao/la:
09 avg 2020, 08:18
Paratici, confirmed by Agnelli, got extra work to do in the next weeks: Higuain, Khedira, Matuidi, Costa, Ramsey, Bernardeschi, De Sciglio, Rugani, Sandro and Danilo are all on the market. Main target is to rejuvenate the team and reduce costs. @Gazzetta_it

Pa jel moguce 😲

Corsera: Cherubini is expected to stay in his role as well as Paratici for now. Ariedo Braida (76) could also be working with Pirlo.
Mozda bi bilo previse za klub i Fabiu otkaz dat‘. Ovo je tezak period ispred nas.

Lijepo je sto smo se rijesili Sarrija. Nije bio dostojan Juventusa.

Sada idemo u Transfermarkt :kafa:

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 09 avg 2020, 09:03

Prvo se treba rijesiti sva odpatci pa onda krenuti u lov za igrace po Pirlovoj zelji

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.