Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 06 nov 2018, 12:35

Brokula je napisao/la:Arsenal PL win percentage with Shkodran Mustafi in the starting line up 60%. Without him 48%
Mustafijeva prva i druga sezona su slijedile sličan scenario:

1) niz pobjeda/utakmica bez poraza/odličan defanzivni učinak (mi smo prošle sezone sa Mustafijem imali nekakvih 9 CS-ova u 10 utakmica ili tako nešto prije nego što se ozlijedio),

2) ozljeda sa kojom se poklapa Arsenalov pad u formi,

3) povratak od ozljede nakon kojeg Mustafi ne samo da ne popravlja formu Arsenala nego na terenu izgleda "najgori od sve djece".

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 nov 2018, 14:20

Ovi blentavi vojaeroljupci brane panjeve plaćene 120 milki :rol: ,a utakmica u subotu im je najbolji dokaz kolko su smiješni gabonski gervinho,crni mačak,armenski drek i veliki leno,da kurca valjaju pobijedili bi precijenjeni liverpool,a oni nisu u stanju bili uputiti pošteni udarac na gol gdje je onaj alison izgledao katastrofalno,brani se gabonski prevarant koji osim katastrofalne realizacije,izgleda fizički smiješno da nema snage za sat vremena poštene igre u jačoj tekmi,lako se bilo **** u bundesligi gdje su i pekar i debeljko bili u najboljim ekipama sezone,plus onaj armenski klaun od debelog prasca koji nam je uvalio tu prevaru,ono je bilo dno dna kako je lik izgledao,čak i par utakmicu šta je igrao na svojoj prirodnoj poziciji ofenzivnog veznog nije to bilo ništa super,za mene lika **** prvom prilikom iz kluba i dovesti prirodno krilo koje ima brzinu,dribling,tehniku i da je stanju pošteno puknuti loptu,a ne da se lopta odbija od njega kao od drveta.na kikseve lena se mudro šuti od strane vojaeorljubaca :rol: ,za šta bi se cecha razapelo od istih,a njemački kikser izgleda katastrofalno na prekidama i visokim loptama,odbija one lopte kao da nema ruke nego udarama lopatama po njima,pa zujanje na van dijka,toreirra opet popišao čitavu utakmicu i onaj prevarantski liverpoolov vezni red,šteta da nije onaj udarac plasirao lijevo desno nego ravno u alissona,inače bi bio čisti gol ali očito nije imao više snage,stoperski par pekar i holding bolji od očekivanog ali i tu treba jedan beton igrač na kojeg treba skršiti lovu

vojaeroljupci su znalci kao što je henry trener :rol:
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 06 nov 2018, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 nov 2018, 14:34

Samo treba upariti Sokratisa i Holdinga i imamo dobitnu kombinaciju

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 nov 2018, 15:54

QUARTERBACK je napisao/la:Samo treba upariti Sokratisa i Holdinga i imamo dobitnu kombinaciju
Holding je odličan za vikend bio. Izgledao je kao da ima 10 godina PL iskustva iza sebe.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 nov 2018, 15:56

Procitah maloprije zabrinjavajucu informaciju da cemo u ljetnom transfer roku imati samo 40 miliona funti za kupovinu novih igraca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 nov 2018, 17:52

Osim13 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Samo treba upariti Sokratisa i Holdinga i imamo dobitnu kombinaciju
Holding je odličan za vikend bio. Izgledao je kao da ima 10 godina PL iskustva iza sebe.
Sto bi rekao Wenga "i'm sorry he didn't cost 50m so he cannot be good"..

Decko je pod Emeryem napredovao strasno, zato mislim da bi mu Sokratis kao partner najvise odgovarao jer razumije Emeryijev sistem veoma dobro.. Spoj mladosti i iskustva.. :kafa:

@Marsal Ne vjerujem da neko ima informacije o tome koliko cemo mi imati da trosimo za 8 mjeseci od sad.. Mozda se to odnosi na januarski prelazni rok?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 nov 2018, 19:44

Drago mi je da se raskrinkao trenerski mag Henry i njegovo znanje, da ne bi ovog angazmana u Monacu smijem se kladiti da bi neka budaletina u Arsenalu dosla na ideju da on bude trener...gubi frajer kuci od Bruggea 0-3 hahaha

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 20:48

japa je napisao/la:Drago mi je da se raskrinkao trenerski mag Henry i njegovo znanje, da ne bi ovog angazmana u Monacu smijem se kladiti da bi neka budaletina u Arsenalu dosla na ideju da on bude trener...gubi frajer kuci od Bruggea 0-3 hahaha
Sve mi je nekako jasno, ali hajde molim te objasni iz kojeg razloga pljujes ovog covjeka i zasto ne zelis da uspije kao trener?

Zato sto su ga neki ovdje prizivali za trenera pretpostavljam pa se kao sada nasladjujes.

Daj samo jedan normalan i smislen razlog pa da zavrsim sa ovim forumom jednom za sva vremena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 nov 2018, 20:58

bega_afc je napisao/la:
japa je napisao/la:Drago mi je da se raskrinkao trenerski mag Henry i njegovo znanje, da ne bi ovog angazmana u Monacu smijem se kladiti da bi neka budaletina u Arsenalu dosla na ideju da on bude trener...gubi frajer kuci od Bruggea 0-3 hahaha
Sve mi je nekako jasno, ali hajde molim te objasni iz kojeg razloga pljujes ovog covjeka i zasto ne zelis da uspije kao trener?

Zato sto su ga neki ovdje prizivali za trenera pretpostavljam pa se kao sada nasladjujes.

Daj samo jedan normalan i smislen razlog pa da zavrsim sa ovim forumom jednom za sva vremena.
Ti meni objasni zasto je konstatacija da je on smijesan trener pljuvanje? Sve sto nije isprazno hvaljenje bez ikakve osnove ispada pljuvanje. Nije pljuvanje konstatovati da je lik nikakav trener da se ni u Arsenalu nije pokazao u omladinskim kategorijama a neko je mrtav ozbiljan mislio takvom liku dati u ruke prvi tim u jednoj od dvije najjace lige svijeta i to tim iz hajmo reci vrha lige...Ja niti zelim niti ne zelim da on uspije kao trener apsolutno me briga ali jasno mi je bilo otkad se pojavio da nema nikakvo znanje ni reference da bude neki trener to sto se nekima bivsim igracima posrecilo kad ims se tako uvali veliki tim preko reda ne znaci da to moze svima da se desi.

Nekako mi je tako to djelovalo Henry se otakko je zavrsio karijeru gurao preko reda na igracke zasluge odma sam imao dojam da je prevara sto se ispostavilo tacnim jednostavno nekako imas osjecaj za nekoga.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 nov 2018, 21:12

Marsal je napisao/la:Procitah maloprije zabrinjavajucu informaciju da cemo u ljetnom transfer roku imati samo 40 miliona funti za kupovinu novih igraca.
LP bi trebao biti poguranac ako se plasiramo, tu je nekih 30 miliona u igri, i Adidasov novi ugovor, prodaja nekih igrača (Mustafi, Elneny), ne znam moraćemo nekako krpiti ovo što smo ofulali ove zadnje dvije godine.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 nov 2018, 21:13

Da pitaš nekog ko ne prati fudbal šta misli na osnovu pajinih komentara o Henry, koliko isti ima godina trenerskog iskustva, čovjek bi rekao najmanje 10 pa totalni flop. Kakav si ti panjić željan pažnje, strašno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 21:16

japa je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:

Ti meni objasni zasto je konstatacija da je on smijesan trener pljuvanje? Sve sto nije isprazno hvaljenje bez ikakve osnove ispada pljuvanje. Nije pljuvanje konstatovati da je lik nikakav trener da se ni u Arsenalu nije pokazao u omladinskim kategorijama a neko je mrtav ozbiljan mislio takvom liku dati u ruke prvi tim u jednoj od dvije najjace lige svijeta i to tim iz hajmo reci vrha lige...Ja niti zelim niti ne zelim da on uspije kao trener apsolutno me briga ali jasno mi je bilo otkad se pojavio da nema nikakvo znanje ni reference da bude neki trener to sto se nekima bivsim igracima posrecilo kad ims se tako uvali veliki tim preko reda ne znaci da to moze svima da se desi.

Nekako mi je tako to djelovalo Henry se otakko je zavrsio karijeru gurao preko reda na igracke zasluge odma sam imao dojam da je prevara sto se ispostavilo tacnim jednostavno nekako imas osjecaj za nekoga.
Ocigledno je da si ovo napisao samo da prkosis ljudima sa teme. Ja bih bar sutio iz postovanja prema ovom liku.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 nov 2018, 21:19

ništa čudno za stručnu neznalicu od henrya koja si je zabrijala da jer je bio veliki igrač,mora odmah trenirati neki veliki klub :rol: vjerojatno mu je ispod časti bilo uzeti neki manji klub i krenuti lagano,a ne ambicije su mu pomutile pamet koja je očito ograničena :rol: kao pundit je isto bio smijurija :kafa:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 21:22

Sjebat' ce se Anri kad ovo procita. :rol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 nov 2018, 21:25

sjebat će velike neznalice od vojaeroljubaca,kmekač :kafa: prave moralne vertikale koje se razumiju u nogomet kao marica u krivu kitu :rol:

ovo za smiješnu potrošnju ne treba čuditi,valjda je brko ostale dionice platio iz vlastitog džepa :rol: lik uzeo kredite u nekoliko banaka koje će klub uredno vratiti :kafa:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 21:33

Razmutili mu secera i vode koliko se sjebao. :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 nov 2018, 21:41

Za igracku karijeru Henrya imam postovanje a ovaj dio nakon igracke ne vidim nista sto zasluzuje postovanje cak suprotno. Pogotovo iz vremena kada je bio pundit pa ispravno kritikovao neke poteze pa kad ga je voajer opalio zabranom ulaska na stadion jer je kritikovao pohinjio se kao pravi poltron povukao kritiku i onda kao nagradu za poltronstvo dobio posao u Arsenalu sa omladincima. Ne znam za tebe ali za takve hinje i beskicmenjake ja ne mogu imait postovanje taman da je donio 7 titula prvaka i 3 titule LP...

Eto zbog cega se nasladjujem nnjegovim trenerskim neuspjesima nikako ne zbog ljudi sa ove teme...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 21:45

japa je napisao/la:Za igracku karijeru Henrya imam postovanje a ovaj dio nakon igracke ne vidim nista sto zasluzuje postovanje cak suprotno. Pogotovo iz vremena kada je bio pundit pa ispravno kritikovao neke poteze pa kad ga je voajer opalio zabranom ulaska na stadion jer je kritikovao pohinjio se kao pravi poltron povukao kritiku i onda kao nagradu za poltronstvo dobio posao u Arsenalu sa omladincima. Ne znam za tebe ali za takve hinje i beskicmenjake ja ne mogu imait postovanje taman da je donio 7 titula prvaka i 3 titule LP...

Eto zbog cega se nasladjujem nnjegovim trenerskim neuspjesima nikako ne zbog ljudi sa ove teme...
Postujes li Skolsa onda?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 nov 2018, 21:48

bega_afc je napisao/la:
japa je napisao/la:Za igracku karijeru Henrya imam postovanje a ovaj dio nakon igracke ne vidim nista sto zasluzuje postovanje cak suprotno. Pogotovo iz vremena kada je bio pundit pa ispravno kritikovao neke poteze pa kad ga je voajer opalio zabranom ulaska na stadion jer je kritikovao pohinjio se kao pravi poltron povukao kritiku i onda kao nagradu za poltronstvo dobio posao u Arsenalu sa omladincima. Ne znam za tebe ali za takve hinje i beskicmenjake ja ne mogu imait postovanje taman da je donio 7 titula prvaka i 3 titule LP...

Postujes li Skolsa onda?
Ne kontam sta je snjim? Jel to zbog kritke Mourinha nisam upucen je li promjenio plocu? Ako jeste isto vrijedi i za njega pogotovo ako se okoristi zbog toga...Svaka njima cast na igrackim karijerama ali kada vidis da neko trenersku karijeru pokusava da gradi na takav nacin ne mozes ga postovati.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 nov 2018, 22:09

Pokusao je Geri Nevil, vidio da ne ide i trenutno odustao. Pokusati ce i Anri, vidjeti na cemu je i nastaviti ili odustati. Ali reci da je prevara, premali je uzorak.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.