u primeuCarlo je napisao/la:lenbias na vrhuncu forumaške karijere

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
u primeuCarlo je napisao/la:lenbias na vrhuncu forumaške karijere
kokuz je napisao/la:u primeuCarlo je napisao/la:lenbias na vrhuncu forumaške karijere![]()
Lose ste otvorili sa one 2 greske, ali evo sada to bolje izgleda. Ako je iko kadar izgubiti od vas, onda su to ovi mojiKobe Bryant je napisao/la:Prvi put u zuvou gledam lakerse i navijam da izgubecudan osjecaj pravo
![]()
btw. poslije poraza od clippersa definitivno sam prekrizio ovu sezonu i navijam za pick
!!sundancekid je napisao/la:Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.sundancekid je napisao/la:
Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
od juceramerosm je napisao/la:Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.sundancekid je napisao/la:
Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
Vec sam ti jednom rekao...elninho_resTO je napisao/la:od juceramerosm je napisao/la:Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.sundancekid je napisao/la:
Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..![]()
Postedi nas,i kratki postovi su ti dovoljno pesimisticni i neupuceni.
A svi ostali najvece moguce pi.ckice...frajer se gura sa 4 igraca Sunsa,ostali samo gledajukokuz je napisao/la:Lijepo je vidjeti da se bar neko od nas bori i da im je stalo do tima, mali Young je lud ko struja ali ima ogromno srce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.