Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bistrikboy
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bistrikboy » 20 avg 2010, 23:45

Monolog je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Što bih volio da ovakve partije pruža u nacionalnom dresu. Da nađe onaj žar koja se krije u njemu i pokaže da može voditi našu repku na neko veliko takmičenje. Iskreno, drago mi je što je večeras odradio fenomenalnih 45. minuta, ali zamisli kada bi ovako igrao u dresu naše repke.
Ovdje pojedinci boluju od parcijalne amnezije definitivno.Covjek je bio treci strijelac kvalifikacija u europi,sta jos hocete.Po meni je jedino zakazao kontra Katara ostalo sve vrhunski!
Onaj dio se odnosio na Misketa, @Bistriče. ;) Ako je Miske bip treći strijelac kvalifikacija, onda ne znam o kakvim se to kvalifikacijama radilo. Uostalom, valjda je bilo vidljivo iz samog posta o kome se radi(Džeko je igrao cijelih 90.minuta, a ne 45). ;)
Ali, ako pojedinci boluju od amnezije, onda drugi ne čitaju dobro postove. ;)
Bice da je tako,sorry...

Zbunilo me ovo 45 minuta jer Dzeko je bio nevidljiv u prvom
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 avg 2010, 23:53

Svaka cast Edine, dokazao si da si trenutno najbolji napadac Bundeslige. Bas me interesuje sta li ce Hrvati napisati za situaciju tri na dva gdje je Misimovic uposlio Dzeku, a ne njihovi "vrhunsku" zvijezdu Mandzukica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2010, 23:57

bistrikboy je napisao/la: Bice da je tako,sorry...

A bili su svi nevidljivi, ali nisam mislio na njega kada kada rekoh za (ne)zalaganje. Greška u komunikacijskom kanalu, jbg.

Helem, vidi se da mu pristaje uloga vođe, svakako ima i puno kredita kod njemačkih sudaca(za razliku od Josuea), pa je i to dodatni plus za Wolfsburg. Imam osjećaj da će se balkanska trio fantastico(Miske - Mandža - Džeko) odlično slagati i da će to biti ponovljena "Magathova" sezona(ne mislim na titulu, već na igre).

Btw, koliko Edinu treba golova da skine Klimowitza sa prvog mjesta? Je li još 2 ako se ne varam?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2010, 00:00

Samo se bojim sta ce bit sa ovim Wolfsburgom ako Miske ode, a ne dodje Diego. Nece se valjda uzdat u ovog kloca Cicera. Lik se nije sastavio sa loptom. Joj kako bi volio da odu i Dzeko i Misimovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 21 avg 2010, 00:01

Jedina Dzekina greska je sto se on provodi u BiH. Druge zvijezde bjeze daleko, u neke egzoticne zemlje. Al Dzeko voli BiH i svako malo eto ga nama. Moze li mi ko navesti i jednog drugog fudbalera koji ovako stalno dolazi u BiH?

kakvi smo mi ljudi. Imamo jednog od najboljih igraca svijeta i blatimo ga. Fuj fuj fuj
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2010, 00:01

Monolog je napisao/la:

A bili su svi nevidljivi, ali nisam mislio na njega kada kada rekoh za (ne)zalaganje. Greška u komunikacijskom kanalu, jbg.

Helem, vidi se da mu pristaje uloga vođe, svakako ima i puno kredita kod njemačkih sudaca(za razliku od Josuea), pa je i to dodatni plus za Wolfsburg. Imam osjećaj da će se balkanska trio fantastico(Miske - Mandža - Džeko) odlično slagati i da će to biti ponovljena "Magathova" sezona(ne mislim na titulu, već na igre).

Btw, koliko Edinu treba golova da skine Klimowitza sa prvog mjesta? Je li još 2 ako se ne varam?
Ja mislim jos jedan ali nisam siguran Diego bi trebalo da ima 57,a Edin sada 56.S tim da je Edin u mnogo manje tekmi dao toliko golova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 21 avg 2010, 00:03

Monolog je napisao/la:

Stigao ga je ovim golom. Imaju po 57. Samo sto je Klimowitzu trebalo 6 sezona, a Dzeki 3 :D
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2010, 00:04

Devil je napisao/la:
Ja mislim jos jedan ali nisam siguran Diego bi trebalo da ima 57,a Edin sada 56.S tim da je Edin u mnogo manje tekmi dao toliko golova.
Dobro, znači sljedeća utakmica i bit će, u najmanju ruku, izjednačavanje argentičevog rekorda. A, da, Džeko je odigrao 2 i po sezone, dok je Klimowitz dugo bio u Wolfsburgu.

@Szlaja,
Hvala!
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 21 avg 2010, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 avg 2010, 00:04

@Monolog, nisi znao da ovaj portal osim foruma ima i vijesti? :mrgreen:

Džeko se izjednačio sa Klimowiczem: http://sportsport.ba/ino_fudbalp-41782.htm

I to prva vijest :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2010, 00:08

@Bezimeni

Nisam početnu stranu otvorio, gledam tenis i ovamo na forumu, a sjetih se da je na kraju prošle sezone bilo govora da neće stići Klimowitza iako mu malo fali(očekivalo se da Edin napušta tim). Znam da sam tada ja napisao neka odigra prva 2 kola, zabije 2-3 gola i nek pređe u drugi klub. :mrgreen:

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 21 avg 2010, 00:10

slika
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 21 avg 2010, 00:12

Bayernu opet glupa sreca... dabogda crkli

sjecam se onu utakmicu protiv Hoffenheima kad im Vedo zabio, pa na kraju ipak slavili.. :roll:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 avg 2010, 00:50

NoName je napisao/la: Mandžukić me pozitivno iznenadio, borben pravo, ona stativa nakon sjajnog udarca je malo remek djelo, dosta se vraćao. Za klasu bolji od Grafitea ako je suditi po današnjoj utakmici, mogao bi on da postane standardan a ako još ostanu Miske i Džeko to bi mogao biti balkanski trio fantastikus.
Da da Mandzukicu ce malo trebati da se navikne na nivo BL, ali ovo danas daje razloge za optimizam. Posebno vracanje nazad i veoma energicno razbijanje protivnickih igraca mi se svidjelo. Ili lopta i noge, ili samo noge, uglavnom ih je zaustavljao. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 avg 2010, 00:54

Principatus je napisao/la:
NoName je napisao/la: Mandžukić me pozitivno iznenadio, borben pravo, ona stativa nakon sjajnog udarca je malo remek djelo, dosta se vraćao. Za klasu bolji od Grafitea ako je suditi po današnjoj utakmici, mogao bi on da postane standardan a ako još ostanu Miske i Džeko to bi mogao biti balkanski trio fantastikus.
Da da Mandzukicu ce malo trebati da se navikne na nivo BL, ali ovo danas daje razloge za optimizam. Posebno vracanje nazad i veoma energicno razbijanje protivnickih igraca mi se svidjelo. Ili lopta i noge, ili samo noge, uglavnom ih je zaustavljao. :D
Ma pravi Balkanac majkemi. Faca mu je ista ko' da je bosančeros originale.

Mislim da će on biti pravi dobitak za Wolfsburg. Zna on dobro igrati samo mu je u Dinamu ponestalo motiva kojeg će u Wolfsburgu imati napretek.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2010, 01:03

Treca utakmica i duboko zvaljenje klupe sa gujcom.To mu je Omen :mrgreen:
Ima da sa Grafonjom ide na ''odmor'' u Brazil u po sezone.
Sto se Dzeke tice,bit ce haman ''losa'' sezona ko i ibisevicu.Zabije 12-15 golova.i opet nekom malo. :mrgreen:
Hoce to kad naviknes musteriju na meso,a samo ti grah ostao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 avg 2010, 01:06

Ma Dzeko je ubica, ali ako bi Miske otisao...o tome bolje ne razmisljati. U Wolfsburgu se sada *eru u gace. Isti navijaci koji su Misketa napadali i protiv njega pricali realiziraju poslije ove utakmice, da Diego ne dolazi, i da niko zasada Misketa ne moze zamjeniti. I strah ih hvaca, a Hoenessu sigurno nije drugacije. A kao sto smo vidjeli danas, Magath je dobar za Zvjezdana, ali ide i bez njega. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 avg 2010, 01:06

Hahahaha

E baš ćemo vidjeti. Ja mislim da će biti dobar.

Džeko, ako bude odigrao ovu sezonu u BL komplet, minimala 20 komada. Sve ispod toga je sami grah, nema tu mesa ni za lijeka.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 21 avg 2010, 01:09

Mudar potez Wolfsburga sto je Dzeko dobio traku. Drago mi je vidjeti jednog sasvim drugog Dzeku od onog kojeg sam gledao protiv Katara, drago mi je da je prihvatio solucije "sta je - tu je", jer inacenjem je mogao samo sebi naskoditi, a realno i nije bio u pravu. Ugovor je potpisan, zdravo - namamo sta pricati, izvoli ispostuj svoje, mi cemo svoje i to je to. Ako sve bude u redu, nije daleko ni 2013, bice u naj boljim godinama iako ne vjerujem da ce ga drzati toliko - nisu valjda ludi da dozvole da postane fre igrac. Meni se jako svidjelo kako je Ozil odradio odlazak u Real; momak je cijelo vrijeme bio mrtav - hladan i tvrdio kako ne misli ici, dobro mu je u Werderu i te fore, a ovamo je znao da mu sledece godine istice ugovor. Samo je konkurencija ucinila da Real iskesira prilicnu sumu, a da je bilo stani pani Alofs bi ga dao za troduplo manje. Znaci, Dzeko da zaboravi ovo poglavlje i natezanje hoce - nece, da zaigra kako zna i moze...i eto ga na samcatom vrhu ispred i Zlatana i Ville i Drogbe, Toresa i ostalih "levata" :)
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 avg 2010, 01:10

Nije sve u golovima. Istina, on igra na poziciji napadača i svi očekuju da njegovi golovi rješeavaju Wolfsburgove utakmice. Neka se on bori, neka asistira, neka Wolfsburg pobjeđuje, a golovi će doći kao plod svega toga.

Bit će to Van Basten from Bosnia.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 21 avg 2010, 01:15

Cincinnatus je napisao/la:Bayernu opet glupa sreca... dabogda crkli

sjecam se onu utakmicu protiv Hoffenheima kad im Vedo zabio, pa na kraju ipak slavili.. :roll:
Nije to sreca , znanje je to ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Google Adsense [Bot], HariTz, Maverick, THEC i 42 gosta.