NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Jest, eno ga vec u hotelu finalizira detalje oko novog ugovora, pocetna placa 20 000 EUR.
...Život za Široki...
Postoji ozbiljna mogućnost da Samir odigra do kraja sezone za Široki. Za sada je Široki ili juniori Dinama. Veoma izgledno da obuče dres NK ŠB. Ako ga u utakmici sa Sarajevom vidimo na tribinama znači da je ozbiljna priča.Choks je napisao/la:Da li je tačna informacija da vam dolazi Samir iz Dinama ? . Hvala !!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
maxmore je napisao/la:Postoji ozbiljna mogućnost da Samir odigra do kraja sezone za Široki. Za sada je Široki ili juniori Dinama. Veoma izgledno da obuče dres NK ŠB. Ako ga u utakmici sa Sarajevom vidimo na tribinama znači da je ozbiljna priča.Choks je napisao/la:Da li je tačna informacija da vam dolazi Samir iz Dinama ? . Hvala !!

tandem on i wagner ima da plešu sambu po terenu

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
u nedjelju utakmica za ****...
kisa pada stalno..teren nece valjat nikako..
daj boze da sub i ned prestane padat....
kisa pada stalno..teren nece valjat nikako..
daj boze da sub i ned prestane padat....
Padat ce sve do nedjelje, i valjda ce u ned. prestat
Ova utakmica bi se morala dobiti. Argumenti su sada na našoj strani, proigrali smo, momčad izgleda spremno, mislim da samo i kompletni, derbi utakmice uvjek igramo dobro...Plašim se samo sudačke kuhinnje, ima njih dosta kojima bi ovdje bio najbolji X, po bod (Najsretnije sarajlije). Jači smo od Pitara, koji su ovu poziciju izborili na guzovače.
Lištica
Lištica
-
- Kontakt:
sjebite pitare nas su uzeli preko sudca skakica i opet nam sudi sada protiv zelje jbg ali biti ce vatre........pozz iz viteza za sirokimaxmore je napisao/la:Ova utakmica bi se morala dobiti. Argumenti su sada na našoj strani, proigrali smo, momčad izgleda spremno, mislim da samo i kompletni, derbi utakmice uvjek igramo dobro...Plašim se samo sudačke kuhinnje, ima njih dosta kojima bi ovdje bio najbolji X, po bod (Najsretnije sarajlije). Jači smo od Pitara, koji su ovu poziciju izborili na guzovače.
Ako Sammir i bude igrao za vas, neka to bude poslije nas. S njim u timu ni sudije nam ne bi mogle navući 

Neka Wagnera on neutralizira sudijsku prednost.Pašalić je napisao/la:Ako Sammir i bude igrao za vas, neka to bude poslije nas. S njim u timu ni sudije nam ne bi mogle navući
Lištica
Lištica
Ne može vas ni on vazda vaditi. Inače Wagner je igračina.maxmore je napisao/la:Neka Wagnera on neutralizira sudijsku prednost.Pašalić je napisao/la:Ako Sammir i bude igrao za vas, neka to bude poslije nas. S njim u timu ni sudije nam ne bi mogle navući
Sve jasno puno sudaca jedan Wagner. Inače, gubite po meni ako ne bude neke sudijske lakrdije.Pašalić je napisao/la:Ne može vas ni on vazda vaditi. Inače Wagner je igračina.maxmore je napisao/la:Neka Wagnera on neutralizira sudijsku prednost.Pašalić je napisao/la:Ako Sammir i bude igrao za vas, neka to bude poslije nas. S njim u timu ni sudije nam ne bi mogle navući
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakav bolan Sammir, sta vam je svima.Pašalić je napisao/la:Ako Sammir i bude igrao za vas, neka to bude poslije nas. S njim u timu ni sudije nam ne bi mogle navući
A da se razumijemo, Wagner je igrac i po za Sammira.

...Život za Široki...
Od Sammira mogu profitirati samo kafane
Sportska nedjelja,za ovo se zivi
,prvo nogomet pa kosarka
Ponosan na tebe,jer si moj grad...

Sportska nedjelja,za ovo se zivi

Ponosan na tebe,jer si moj grad...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
Lištica
Lištica
Nikad ne pisem na temama drugih klubova ali sada moram reagovati o kakvom ti strahu od sudija pricas. Pa sjecas li se prosle sezone, da ne idemo dalje u proslost. Kada ste vi to bili osteceni u utakmicama protiv najveceg kluba u drzavi u kojoj zivis.maxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
Ja se ne sjećam kad su protiv Želje oštećeni.Nervoza je napisao/la:Nikad ne pisem na temama drugih klubova ali sada moram reagovati o kakvom ti strahu od sudija pricas. Pa sjecas li se prosle sezone, da ne idemo dalje u proslost. Kada ste vi to bili osteceni u utakmicama protiv najveceg kluba u drzavi u kojoj zivis.maxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bjelica, Udovičić, Širko, Beljo, bureković, Spahalićmaxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
smao neznam kako uvijek nama kad igramo protiv ekipa iz Sarajeva sude suci iz Sarajeva

Bjelica ih je dobro pripazio na derbiju.... 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno ste bolji od Sarajeva i Bijelice zajedno.Kevin je napisao/la:Bjelica, Udovičić, Širko, Beljo, bureković, Spahalićmaxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
smao neznam kako uvijek nama kad igramo protiv ekipa iz Sarajeva sude suci iz Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Kajkutenjoyer, MikiPirs, Sambiliong, successminator i 30 gostiju.