Kasni ova stranica s informacijom, potvrdili ljudi iz Zvijezde da će biti riješeno. Dug za sudije i ZAP produkciju koja snima utakmice.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma nesto su s gradonacelnikom izgleda zakuhali. Traze nekakav novac od rebalansa do utakmice, inace nece nastupiti, odnosno ide let u zadnji rang
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
NK Ćelik će uskoro završit ko i rukometni klub iz Ćernobila 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Mislim ipak da je klasicni medijski pritisak. Standardna tehnika na ovim područjima da se dobije ono što se želi.VivaLaStella je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:31Ma nesto su s gradonacelnikom izgleda zakuhali. Traze nekakav novac od rebalansa do utakmice, inace nece nastupiti, odnosno ide let u zadnji rang
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- VivaLaStella
- Kontakt:
I ja mislim, radili su to vec vise puta kod pregovaranja oko dugova. Ono, duzni 40k, ponude 20k i kao ako ne prihvatis moramo se ugasitlaudrop je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:33Mislim ipak da je klasicni medijski pritisak. Standardna tehnika na ovim područjima da se dobije ono što se želi.VivaLaStella je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:31Ma nesto su s gradonacelnikom izgleda zakuhali. Traze nekakav novac od rebalansa do utakmice, inace nece nastupiti, odnosno ide let u zadnji rang
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Nemoj se samo ti sikirati kako ćemo mi završiti, počisti prvo u svom dvorištu pa onda gledaj tuđa...
A to Černobil jeste li vi smislili iz TZ ili ste i to od manijaka uzeli, jer i njihove pjesme pjevate...
gdje sloboda dita kitaNulatridva je napisao/la: ↑23 nov 2023, 09:08Nemoj se samo ti sikirati kako ćemo mi završiti, počisti prvo u svom dvorištu pa onda gledaj tuđa...
A to Černobil jeste li vi smislili iz TZ ili ste i to od manijaka uzeli, jer i njihove pjesme pjevate...
oni i jesu manijaci vise se ne kriju
A vi i onaj naziv kozoyebi?Nulatridva je napisao/la: ↑23 nov 2023, 09:08Nemoj se samo ti sikirati kako ćemo mi završiti, počisti prvo u svom dvorištu pa onda gledaj tuđa...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Realno je da je Ice/cristal jedan kozoyeb. Ostali ste manje vise ok. Par vas se povede za kozoyebom, ali generalno niste losi.
Inace treba drzati raspravu na nekom civiliziranom nivou. Bude dobrih provokacija i bez uvreda.
Inace treba drzati raspravu na nekom civiliziranom nivou. Bude dobrih provokacija i bez uvreda.
Celik!3,2,2.
- BatistutA19
- Kontakt:
Realno broj 1 krivac je ICE TEA a to jedva docekju poneki iz Zenice ali prvi sigurno nece et kad je bio banovan bilo je normalne price ,pojavio se jos jedan uz njeg zaboravi mu nik a ovo ostalo sve manje vise korektno i do neke granice..DamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 10:08A vi i onaj naziv kozoyebi?Nulatridva je napisao/la: ↑23 nov 2023, 09:08Nemoj se samo ti sikirati kako ćemo mi završiti, počisti prvo u svom dvorištu pa onda gledaj tuđa...
A to Černobil jeste li vi smislili iz TZ ili ste i to od manijaka uzeli, jer i njihove pjesme pjevate...![]()
Stvarno je smor vise Velika Sloboda,gradovi,jezera,rijeke mutne,ciji bolji stadion i navijaci je postalo smor.
Ovo černobilci je poteklo od manijaka neka zajebancija zbog navodnog zraka od Zeljezare Zenica ima neke logike mada je glupo ali odkud vi kozoyebi e to ne kontam.
Itekako se moze komunicirat sa pojedinima ovdje a ovo ponavljanje postaje dosadno,vi da se distancirate od njeg niko iz Zenice ne bi poceo glupu pricu neg bi bilo i ozbiljnih tema i zdrave zayebancije a ovako postaje dosadno.
Treba sto vise o nogometnim stvarima pricati a sto manje gluposti hahaha nego ima li najava u celiku stupcanici oko dolazaka igraca. Za stupcanicu zrinjski vrbuje igraca onog malog nez kako se zove ali se spekulise. Sloboda ganja 3-4 igraca stoper, vezni i spic su prioriteti. Mnogo ce se jace uci u iducu polusezonu plus pripreme nego u ovaj jesenji dio
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Al Robijaši ucerase svom klubu, a nemaju marke u djepu, 17.000 KM valja platit
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
FORZZZZAAA ZVIJEZDO! DO POBJEDE!
Red bi bio, poslije ovoliko neizvjesnih i dana borbe, da Vas obraduju pobjedom danas!

Red bi bio, poslije ovoliko neizvjesnih i dana borbe, da Vas obraduju pobjedom danas!

075
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma uzima ovo Zvijezda, bolji su
-
- Kontakt:
Dobra stvar za nas i Zvijezdu bi bila neka saradnja, mi imamo juniore dobre kojim trebaju minute u seniorskom fudbalu, njima bi igrali besplatno i pomogli rezultatski. Isto tako, imamo ovih Mućaj, Lelić, Sejranić, Novak koji sigurno mogu igrati ovu ligu a kod nas nemaju mjesta.
A od njih uzeti Azera Kozića, svakako tražimo napadača.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Nismo mi Real pa da tek tako možemo reći da za nekog nema mjesta. Treba malo rotirati. Nijedan od navedenih momaka nije dobio pravu šansu. Mućaj je bio ogroman talenat u Želji, ali nije dobio priliku. Nešto se desilo i otišao je iz kluba, prešao je u Velež gdje je bila velika konkurencija i nije se nametnuo. Sad kod nas isto nema minutažu. Isto važi i za Lelića koji je uz Dervišagića naš najbrži igrač i njemu treba minuta. Njega bi ja stavio ispred Merdovića. Za Novaka i Sejranića nemam pojma, zna li neko šta o njima?simonknows je napisao/la: ↑24 nov 2023, 16:56Dobra stvar za nas i Zvijezdu bi bila neka saradnja, mi imamo juniore dobre kojim trebaju minute u seniorskom fudbalu, njima bi igrali besplatno i pomogli rezultatski. Isto tako, imamo ovih Mućaj, Lelić, Sejranić, Novak koji sigurno mogu igrati ovu ligu a kod nas nemaju mjesta.
-
- Kontakt:
Pa vidi, svaki trening mi neko prisutan, neko iz uprave ili neko iz struke kaže šta se i kako radilo, ili sam pogledam. Pa na to dodaj još i utakmice koje svi gledamo. Sejranić i Novak ne ulaze u igru iako im je najveća konkurencija Harun pa ti vidimontolivo18 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 17:11Nismo mi Real pa da tek tako možemo reći da za nekog nema mjesta. Treba malo rotirati. Nijedan od navedenih momaka nije dobio pravu šansu. Mućaj je bio ogroman talenat u Želji, ali nije dobio priliku. Nešto se desilo i otišao je iz kluba, prešao je u Velež gdje je bila velika konkurencija i nije se nametnuo. Sad kod nas isto nema minutažu. Isto važi i za Lelića koji je uz Dervišagića naš najbrži igrač i njemu treba minuta. Njega bi ja stavio ispred Merdovića. Za Novaka i Sejranica nemam pojma, zna li neko šta o njima?simonknows je napisao/la: ↑24 nov 2023, 16:56Dobra stvar za nas i Zvijezdu bi bila neka saradnja, mi imamo juniore dobre kojim trebaju minute u seniorskom fudbalu, njima bi igrali besplatno i pomogli rezultatski. Isto tako, imamo ovih Mućaj, Lelić, Sejranić, Novak koji sigurno mogu igrati ovu ligu a kod nas nemaju mjesta.

Mućaj je u Veležu pokazao svoje (ne)znanje, pa i limite, a njegov limit je upravo ekipa Zvijezdinog tipa, čak mi se čini da je momak skroz ok, samo objektivno gledano.
Lelić je jedan od boljih igrača koji se u Slobodi nisu pokazali, nekad je obećavao da može hladno igrati Pl, a sad za njim ne žale ni u Tešnju. Ovdje kad god je ušao, najsvježiji primjer je Maglaj, sam na centru, naša kontra, devedeseta minuta, on umjesto da primi loptu gdje nema nikoga oko njega ni blizu, ode u aut ili korner i zagradi, ili povuče naprijed, uradi šta? Primi loptu rukom!

Mi nismo Real, ali tih par igrača uzima pare da sjedi na klupi, i kad uđe sa klupe ne naprave baš ništa, pa daj ih onda negdje gdje će imati priliku da ti se više pokažu i da ne uzimaju pare bezveze. A zauzvrat dobiješ najbolje mlade Zvijezdine igrače, i tako treba raditi sa svakim klubom na kantonu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Tuzla:

Banovici:

Gradačac:

Doboj Kakanj:

Gornji Rahic:

Bonus

edit: Robijasi danas a i cijelu polusezonu

Banovici:

Gradačac:

Doboj Kakanj:

Gornji Rahic:

Bonus

edit: Robijasi danas a i cijelu polusezonu

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.