FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Momci ja FM mangeru dajem rok do proljeca na klupi bajerna ,osjetitm da sa njim nije to imamo materijal vrhusnke kvlaitete ali loseg operatera za obradu ,zubko nije za bajerna ili bilo kojeg veceg kluba ,trener malo iznad prosjeka i to je to
Pravda za Tyson Furya
Je li istina da Džulijan sastavlja momčad po nekakvim bodovima koji se dobivaju na treninzima?!?
Možda da uključi i bodove iz ocjenjivanja na ovom forumu!
Možda da uključi i bodove iz ocjenjivanja na ovom forumu!

Opet su danas slobodni 

-
- Kontakt:
Ocekivano, kod tabletasa zive ko bubreg u loju. Treninzi smijesni, igraju seve vecinu vremena, nikakvog intenziteta. Jos nekakve video zidove postavljali, kad ode tabletas to bagerom treba porusit. Dosta preseravanja, jos malo ce traziti da tehnologija sve za njih radi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Treba igrače odmarati duga je sezona gdje ima milion utakmica.Šta treba forsirati ih na startu pa kad zaredaju povrede onda će opet biti po treneru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
On njih odmara citavu sezonu. I od cega su se umorili, odigrali 4 utakmice. Ako ih hoce odmarati, onda treba rotirati i ne pocinjati svaku mogucu utakmicu sa Maneom i Kimmichom. Izmjene uvijek kasne, uvodi igrace od 70 minute pa nadalje. Zasto mu je trebalo da Mane starta protiv Viktorije? Dzaba ti zdravi igraci, ako su totalno van forme i fizicki i psihicki nespremni. Sto se vidjelo protiv Villareala, isto usporeni snimak bili na terenu.
I am not yet born; O hear me.
Ma samo rezultat, nista drugo me ne zanima.
Ovako su i za Ancelottia pricali dok je bio u Bayernu, da mu je intenzitet na treningu slab, igraci se kao zalili, ovo ono...
Vrati se lik u Real i hladno poprska cijelu Evropu, uze i ligu i LP
Ovako su i za Ancelottia pricali dok je bio u Bayernu, da mu je intenzitet na treningu slab, igraci se kao zalili, ovo ono...
Vrati se lik u Real i hladno poprska cijelu Evropu, uze i ligu i LP
ocekujem remi protiv gintera sjutra ,a ne bi me iznenadio ni poraz kao rezultat tabletasove nonsalantnosti
Pravda za Tyson Furya
Bayern je favorit a to treba dokazati i na terenu,biće dobra tekma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj treba odmarat manekene
Zubalo je svjestan ako im uvede stroziji rezim, ubrzo je bivsi.
Dovoljno je da se aktivira sveto trojstvo Neuer-Muller-Kimmich.
Kad su uspjeli otjerat jednog Ancelottia, gdje su se svako malo zalili Rumenom, na intenzitet treninga.

Zubalo je svjestan ako im uvede stroziji rezim, ubrzo je bivsi.
Dovoljno je da se aktivira sveto trojstvo Neuer-Muller-Kimmich.
Kad su uspjeli otjerat jednog Ancelottia, gdje su se svako malo zalili Rumenom, na intenzitet treninga.

Bitno je da ih se dobro plaća, vratio ja bi njima Kovača za fitnes trening kad dobije nogu kod vukova.
-
- Kontakt:
zar nije braco izjavio da radije gleda gleda trening bayerna nego ostale utakmice bundeslige ?Bundesliga je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:02Ocekivano, kod tabletasa zive ko bubreg u loju. Treninzi smijesni, igraju seve vecinu vremena, nikakvog intenziteta. Jos nekakve video zidove postavljali, kad ode tabletas to bagerom treba porusit. Dosta preseravanja, jos malo ce traziti da tehnologija sve za njih radi.
Agieren statt reagieren
Ja večeras očekujem laganu pobjedu. Jer Inter sebi ne smije dopustiti da igra kao Union Berlin protiv nas, a mislim da nemaju dovoljno snage i brzine u napadu da nas ozbiljno ugroze.
Čuj remi s Interom, e svašta
Neuer © -
Pavard, de Ligt, Hernández, Davies -
Kimmich, Sabitzer -
Coman, Sané -
Müller, Mané
Ok postava, osim austrijskog miša.
Neuer © -
Pavard, de Ligt, Hernández, Davies -
Kimmich, Sabitzer -
Coman, Sané -
Müller, Mané
Ok postava, osim austrijskog miša.
- farinelli123
- Kontakt:
Mišljenja sam da je super stvar što je Upamecano na klupi, mada malo je neusmjeno crnca nazivati konjem u 21. stoljeću
- farinelli123
- Kontakt:
Verujem da su sve slovne greske u vašem postu namerno potčinjene, tako da ću vam za potrebe emisije oprostiti.
•
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.