FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 11 dec 2011, 02:07

WUHUUUUUUUU pobjeda bgmu napokon :mrgreen:

Red je vise da nakantamo nekog na San Siru :D citam da smo cijelo vrijeme bili bolji i da je Cou odigrao maestralno.

U utorak po pobjedu protiv Genoe i prikljucak među prvih 10 :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 dec 2011, 04:25

Couti i Faraoni bili najbolji,,,a yuto nemoj ti meni tako,Nagatomo je i moj igrac 8-)
jedva cekam da ovi vise eksplodiraju,dzigerice mi pojedose(Viviano,Ranocchia,Caldirola,Nagatomo,Crisetig,Obi,Coutinho,Alvarez,Castaignos),,,premladi smo jbte :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 11 dec 2011, 10:38

adointer je napisao/la:Couti i Faraoni bili najbolji,,,a yuto nemoj ti meni tako,Nagatomo je i moj igrac 8-)
jedva cekam da ovi vise eksplodiraju,dzigerice mi pojedose(Viviano,Ranocchia,Caldirola,Nagatomo,Crisetig,Obi,Coutinho,Alvarez,Castaignos),,,premladi smo jbte :D
Sta nije bilo skoro kakav Faraoni, Coutinho ovi oni :lol: Obi, Faraoni, Ricky i on meni stavi Stankovica u vezni red :twisted: imam brigu sad kada se Capitano vrati samo da ga ne stavi u vezu i bit ce dobro...

Nagatomo i gol :lol:

ako u sljedece 4 utakmice osvojimo 10 bodova bit ce odlicno, mada bi se moglo i do punog plijena

Utorak Genoa-Inter(zaostala)
Cesena-Inter
Inter-Lecce
Inter-Parma

i onda sa ciganima iz predgradja milana....moramo osvojiti u ove 4 utakmice minimalno 10 bodova i eventualnom pobjedom nad ciganima eto nas opet tu pri vrhu...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 11:20

Odgledah sad i drugo poluvrijeme.Stvarno smo dobro odigrali,mozda cak i najbolje ove sezone.Samo steta sto su Munta (koji je fino odigro :mrgreen: ) i Pazzo fulali one 2 prilike u drugom dijelu...

ako u sljedece 4 utakmice osvojimo 10 bodova bit ce odlicno, mada bi se moglo i do punog plijena

Utorak Genoa-Inter(zaostala)
Cesena-Inter
Inter-Lecce
Inter-Parma
Moralo bi se ovo sve dobit,al s obzirom na dosadasnji dio sezone cisto sumnjam.

I da,u Đenovi Castaignosa treba umjesto Milita od pocetka 8-)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 11 dec 2011, 11:29

Vraca se Sneijder, Forlan, tu je Maicon mladici sve bolji i bolji, pa vrijeme je da nas krene vise...

Mene nije strah nase forme, vec me strah Ranieria i njegovog forsiranja igraca koji ne zasluzuju ni klupu trenutno. Ne moze Stankovic nikako igrati pijed Faraonia, Obia i Rickya da ga je*es, ali kod njega je to drugacije, isto za Milita vazi. Vrijeme je da i Poli zaigra, pa covjek je pola godine ovdje, a jos nije ni minute odigrao.

---------------------JC

Maicon----Lucio-----Samuel----Zanetti

----------Cambiasso----Motta

Forlan---------Sneijder-------Coutinho

----------------Pazzini

Ali posto od ove formacije nema nista, onda je za ocekivati umjesto Coutinha nekog defanzivnijeg, nadam se Faraoniu opet, da on i Maicon siluju desnu stranu :D

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 11:34

Mislim da Sneijdera nema do nove godine :(

I nemoj Forlana bgt na krilu,on treba u spicu da igra zajedno sa Pazzom.Jedva cekam da se vrati jer ni Zarate a ni Milito ne mogu meda.

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 dec 2011, 11:42

Ja bi Sneijdera proda kad bi dosla ponuda od 40 mil €, vise je u bolnici nego na terenu a za te novce mozes uzet dostojnu zamjenu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 12:54

Ado jesil ovo ti opet ? http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=66330" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Primavera dobila Udinese u gostima 4:0.Golove dali Bianchetti,Crisetig,Romano i Longo...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 dec 2011, 13:31

Yuto je napisao/la:Ado jesil ovo ti opet ? http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=66330" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Primavera dobila Udinese u gostima 4:0.Golove dali Bianchetti,Crisetig,Romano i Longo...
jes aj em 8-) moram malo promovisat ove nase hajvane,ovi italijani i ne znaju haman za njega :mrgreen:
Huska je napisao/la:
adointer je napisao/la:Couti i Faraoni bili najbolji,,,a yuto nemoj ti meni tako,Nagatomo je i moj igrac 8-)
Sta nije bilo skoro kakav Faraoni, Coutinho ovi oni :lol: Obi, Faraoni, Ricky i on meni stavi Stankovica u vezni red :twisted: imam brigu sad kada se Capitano vrati samo da ga ne stavi u vezu i bit ce dobro...
hej nemoj ti meni toga,Ricky nema veze sa sinosnjom utakmicom,,za Coutija sam rekao da je dobar al da se povrijedi svaku trecu utakmicu,,ne bi me zacudilo da danas kazu da se opet povrijedio a nije ni faula primio,,, :? i ti si rekao da cemo pobijedit 3-1 Udinese,ne prdi :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 15:11

L'Inter futura sa SKY-a :

Ecco il 3-4-3 proposto da Sky: Bardi, Juan, Ranocchia, Caldirola, Faraoni, Poli, Crisetig, Obi, Coutinho, Castaignos, Alvarez.

Stvarno niko u Italiji nema ovoliko talenata u ekipi.Jos da ih budemo znali iskoristit na pravi nacin i ne trebamo brinuti za buducnost...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 dec 2011, 15:51

slika
Crisetig danas zabio gol za Primaveru, za pobjedu u Udinama od 4:0.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 13:21

Vidim individualne trofeje su vaši igrači već počeli osvajati :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 dec 2011, 13:43

Pozvani za utakmicu sa Genoa-om sutra :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Forlan ! Konacno se vratio,al ne vjerujem da ce pocet.Nema Maicona,vjerujem da ce Zanetti na njegovo mjesto a da ce ostalo biti isto.Samo je moguce da Milito ne pocne...

Joj da je sutra dobit,bili bi 7. na tabeli (il 6. ako dobijemo 3 razlike) sa 8 bodova zaostatka za LP,a 10-12 za 1. mjestom (ovisno od rezultata Juvea veceras) :mrgreen:

Lucio idiote umri !

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 12 dec 2011, 14:21

Nema sutra Maicona desila se greska u popisu igraca,samo ne znam zasto ga nema,Sneijdera obavezno prodati na ljeto,od 15 utakmica od 2 odigra pa to nema u pm. :|
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 12 dec 2011, 17:04

Sutrašnji meč u Genovi će suditi Luca Banti, sudija koji je sudio isti dvoboj u Genovi prije nešto više od godine dana kojeg je Inter dobio sa 1:0.
Ako se vratimo u historiju, u Genovi, Inter ima 18 pobjeda, 21 neriješen rezultat i 22 poraza. No taj negativan rezultat plod je daleke prošlosti jer Inter nije izgubio u Genovi od sezone 1994/95, te od tada ima 6 pobjeda i 3 neriješena rezultata.
Još je impresivniji rezultat ako se napomene da Inter nije primio gol u Genovi u zadnjih 5 od 6 utakmica, a u zadnje 4 utakmice gol razlika je 9:1 za Inter.
Red je nastaviti ovaj niz sa sutrašnjim protivnikom.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 00:20

[youtube][/youtube]
:D :D :D ... evo da se i ja javim nakon dužeg odsustva... Comeback ala Forlan :D

don't worry osvajamo Scudetto ove godine samo polako :D

otkad me nije bilo svašta se toga dogodilo.... zebre na prve dvije pozicije :shock: šta reći koju posluku porati.... :D da smo samo tuknuli Udinesea kući puno bolje bi to izgledalo, al jbga PAZZOOOOO je nabi na najgornju tribinu :D
samo da mi dođemo na 5-6-7 bodova razlike za prvim mjestom do odmora i stižemo mi to na proljeće sa "ZVUČNIM" pojačanjima u siječnju :lol:

malo o igračima ono od oka što sam zamjetio u dosadašnjoj sezoni.....
Jonathana ni na vidiku????, Samuel novi Cordoba (IQ u minus upao), Lucio posenilio, Cambiasso znatno oslabio, Sneijder vječno povrijeđen, Zarate nedorečen, Milito i Pazzini "fuking depressing" (ovaj prvi malo gori :D), Chivua i Sulju nećemo spominjati :lol: :lol: :lol:
ali imamo i dobrih vijesti Coutinho novi Ronaldinho !!! :D ...također mali Faraoni odličan (pogotovo u defanzivi), Castaignos drama (po meni naš trenutno najbolji Striker, samo što ga Rani gura svukud osim tu), Alvarez još uvijek dosta slab u Serie A, ali treba tog momka čekati i davati mu potporu jer vidi se da ima ogroman potencijal (utakmicu protiv Trabzona u gostima je igrao ko lud)....

ps. Ranieri mi smrdi kao i 2-3 prethodnika, al neka hakat ću ga kad iduću izgubimo :)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 dec 2011, 00:25

Pa djesi Mostarac jeb.emu misa ? Nek si se ti nama javio...Bio sam upravu kad sam reko da se nisi oprostio od foruma :mrgreen:

Ma Ranko je smijesan trener,al u kakvoj smo situaciji on je cini mi se najbolja opcija :lol:

Nego,da je sutra dobit pa da budemo na "samo" 10 bodova od prvog mjesta 8-)

Lucio idiote umri !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 00:32

ma svukud sam ti bio hehe :D :D sad napokon kući stigaoo pa evo čitam zadnjih 50-ak strana podforuma da vidim malo i ostala razmišljanja o sezoni :D :D ...

a sutra samo 3 boda dolaze u obzir 8-) .... Genoa stara naša mušterija :D ... još ako se nevaram im neigraju Kucka i Palacio tako da nema isprike za sutra.... nadam se da će Milito gol dat radi ove kante što mu je dadoše :lol: :lol: :lol:

također volio bih vidit Coutinha i Alvareza od prve minute, a ne da je jedan uvijek na klupi ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 dec 2011, 00:37

Imamo vrlo dobar raspored u narednih par utakmica, izuzev tog derbija sa Milanom koji cemo izgubiti, al nebitno svakako bilo bi odlicno kad bi uzeli sto vise bodova jer smo ih previse prosuli dosad

Mene strasno interesuje sta cemo uraditi u januarskom mercatu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 dec 2011, 00:39

Spominjo sam te negdje na tih zadnjih 50 stranica :mrgreen: 8-)

Jesmo mi njih uvijek derali (Genou) al jbg nikad nismo bili losiji i iskreno bio bih iznenadjen da dobijemo sutra. :oops:

Milito ako zabije to ce bit 7. svjetsko cudo s obzirom na dosadasnje igre.Coutinho sutra igra,Ricky je na klupi :roll: :D

Al ako dobijemo,eto nas u igri za vrh tabele 8-)

Evo i @strucnjaka mog jarana :mrgreen:

Kakav derbi cemo izgubit ??? Nemoj mi to radit,vec imam opkladu sa onim napolitancem :lol: :mrgreen:

Sto se tice mercata ne ocekuj nista posebno : Juan,Kuca (mozda) il neki drugi veznjak i neko krilo (Edu Vargas,Farfan...) ;)

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.