Red je vise da nakantamo nekog na San Siru

U utorak po pobjedu protiv Genoe i prikljucak među prvih 10

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sta nije bilo skoro kakav Faraoni, Coutinho ovi oniadointer je napisao/la:Couti i Faraoni bili najbolji,,,a yuto nemoj ti meni tako,Nagatomo je i moj igrac![]()
jedva cekam da ovi vise eksplodiraju,dzigerice mi pojedose(Viviano,Ranocchia,Caldirola,Nagatomo,Crisetig,Obi,Coutinho,Alvarez,Castaignos),,,premladi smo jbte
Moralo bi se ovo sve dobit,al s obzirom na dosadasnji dio sezone cisto sumnjam.ako u sljedece 4 utakmice osvojimo 10 bodova bit ce odlicno, mada bi se moglo i do punog plijena
Utorak Genoa-Inter(zaostala)
Cesena-Inter
Inter-Lecce
Inter-Parma
jes aj emYuto je napisao/la:Ado jesil ovo ti opet ? http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=66330" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Primavera dobila Udinese u gostima 4:0.Golove dali Bianchetti,Crisetig,Romano i Longo...
hej nemoj ti meni toga,Ricky nema veze sa sinosnjom utakmicom,,za Coutija sam rekao da je dobar al da se povrijedi svaku trecu utakmicu,,ne bi me zacudilo da danas kazu da se opet povrijedio a nije ni faula primio,,,Huska je napisao/la:Sta nije bilo skoro kakav Faraoni, Coutinho ovi oniadointer je napisao/la:Couti i Faraoni bili najbolji,,,a yuto nemoj ti meni tako,Nagatomo je i moj igrac![]()
jedva cekam da ovi vise eksplodiraju,dzigerice mi pojedose(Viviano,Ranocchia,Caldirola,Nagatomo,Crisetig,Obi,Coutinho,Alvarez,Castaignos),,,premladi smo jbteObi, Faraoni, Ricky i on meni stavi Stankovica u vezni red
imam brigu sad kada se Capitano vrati samo da ga ne stavi u vezu i bit ce dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.