FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blagoje Bratić

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 maj 2012, 09:51

Ja svakako idem na utakmicu da li ko pjevao ili ne to je najmanje bitno,neka samo bude fino vrijeme pun stadion i laganica. :)

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 20 maj 2012, 10:01

Blagoje Bratić je napisao/la:Ja svakako idem na utakmicu da li ko pjevao ili ne to je najmanje bitno,neka samo bude fino vrijeme pun stadion i laganica. :)

kome je do predstave nek ide u pozoriste,danas treba da ZAGALAMIMO i da MI PJEVAMO

hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 maj 2012, 10:03

Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je :!:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2012, 10:08

pinki je napisao/la:Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je :!:
Voditelj Mimo Šahinpašić pozdravni govor i najavljuje promociju svih selekcija Omladinske škole FK Željezničar, predstavljanje njihovih trenera. Izlaze na teren sa zastavicama i Nove nade !
Mažoretkinje nastupaju poslije ...
Predstavljanje gostiju, legendi i nekadašnjih igrača među kojima su Džeko, Štilić, Šehić, Jahić (ako dođu)...
Voditelj najavljuje nagradnu igru (npr. tri navijača slave sa igračima na bini titulu i dobijaju po poklon, možda šal iz fan shopa ili šampionsku majicu) i pojašnjava protokol proslave.
Minut šutnje povodom smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Marka Kukrića Markice
Pošetak utakmice
Poluvrijeme
Voditelj emotivno najavljuje bosanskog „Placida Dominga“, opernog pjevača Ivicu Šarića, koji izvodi Tifinu „Grbavicu“ u posebnom stilu.
Nastup mažoretkinja ...
Izvlačenje sretnih dobitnika (jedna ulaznica, jedna polugodišnja i jedna godišnja)
Pošetak II poluvremena utakmica
Kraj utakmice ! Proslava počinje ...
Igrači obilaze šampionski krug, pjeva se „Ide vlak“... Navijaju dok se postavlja bina, rade zadnje finese. U podlozi himna „Mi smo Željini“ ili „Rođen s tobom da budem“...
Bina koja je postavljena 15m u terenu, sa balonima i natpisom DUPLA KRUNA, OSTALIMA ĆUNA (šala naravno) do koje se proteže plavi tepih. Pored bine stol sa peharima i medaljama.

Izlaze igrači i stručni štab, prolaze sredinom kroz špalir koje su mažoretkinje napravile i deset dječaka iz oml.škole sa zastavama na kopljima.
Dodjela medalja i pehara i obraćanje Amara i igrača.
Navijači ulaze i teren !
Iznad izlaza (zapad) postavljena improvizirana bina s koje će TRIBUN BAND održati mini koncert sa navijačkim pjesmama.

Kraj proslave !
20:00
Željeznicar za život cijeli !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 maj 2012, 10:10

likusa je napisao/la:
pinki je napisao/la:Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je :!:
Voditelj Mimo Šahinpašić pozdravni govor i najavljuje promociju svih selekcija Omladinske škole FK Željezničar, predstavljanje njihovih trenera. Izlaze na teren sa zastavicama i Nove nade !
Mažoretkinje nastupaju poslije ...
Predstavljanje gostiju, legendi i nekadašnjih igrača među kojima su Džeko, Štilić, Šehić, Jahić (ako dođu)...
Voditelj najavljuje nagradnu igru (npr. tri navijača slave sa igračima na bini titulu i dobijaju po poklon, možda šal iz fan shopa ili šampionsku majicu) i pojašnjava protokol proslave.
Minut šutnje povodom smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Marka Kukrića Markice
Pošetak utakmice
Poluvrijeme
Voditelj emotivno najavljuje bosanskog „Placida Dominga“, opernog pjevača Ivicu Šarića, koji izvodi Tifinu „Grbavicu“ u posebnom stilu.
Nastup mažoretkinja ...
Izvlačenje sretnih dobitnika (jedna ulaznica, jedna polugodišnja i jedna godišnja)
Pošetak II poluvremena utakmica
Kraj utakmice ! Proslava počinje ...
Igrači obilaze šampionski krug, pjeva se „Ide vlak“... Navijaju dok se postavlja bina, rade zadnje finese. U podlozi himna „Mi smo Željini“ ili „Rođen s tobom da budem“...
Bina koja je postavljena 15m u terenu, sa balonima i natpisom DUPLA KRUNA, OSTALIMA ĆUNA (šala naravno) do koje se proteže plavi tepih. Pored bine stol sa peharima i medaljama.

Izlaze igrači i stručni štab, prolaze sredinom kroz špalir koje su mažoretkinje napravile i deset dječaka iz oml.škole sa zastavama na kopljima.
Dodjela medalja i pehara i obraćanje Amara i igrača.
Navijači ulaze i teren !
Iznad izlaza (zapad) postavljena improvizirana bina s koje će TRIBUN BAND održati mini koncert sa navijačkim pjesmama.

Kraj proslave !
20:00
hvala ti!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 20 maj 2012, 10:10

E ovako da me neko pogresno ne shvati... Ja pratim Zelju kako kuci tako i na vecini gostovanja aktivno 16 godina i praticu ih abd i u buducnosti. Imam jednu kritiku kada su u pitanju mazoretkinje. Po meni bi orginalnija ideja bila da spalir naprave momci i djevojke obucene u nase narodne nosnje. Ne znam sto se ove mazoretkinje furaju kada one nisu nikad bile dio neke kulture naseg grada i drzave.

Sto se tice muzike meni je uvjek bila vise nego dovoljna ona koja dolazi sa tribina i tako ce i ostati. Mozda bi bilo lijepo dovesti Tifu kao predprosle godine pa da pokusamo nadmasiti performans koji smo tada izveli...
FORZA ZELJO !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 maj 2012, 10:16

Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?
Sport je lijek za tijelo i duh.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2012, 10:18

storm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?
NECE sigurno :? zao mi je pa gdje nadje sad gips :oops:

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 20 maj 2012, 10:30

likusa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?
Kad je gips bio problem? :D :D
FORZA ZELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2012, 10:30

Ljudi ja vama ne mogu opisat ovoliku kolicinu srece ! Ne znam vise sta od sebe :D ! Jutros kad je otac gledao video stole iz Bora krenuse mu suze ne oci ! Neopisiv osjecaj je bit Željovac !Živi mi bili 100 godina i da smo uvijek ovako uspjesni !

morala sam ovo istrest iz sebe a znam da me samo vi razumijete 8-)

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 20 maj 2012, 10:36

Službena proslava u organizaciji kluba je baš onakva kakva treba. Proslava sa Željinim legendama, dakle sa Željinom prošlosti i Željinom djecom , dakle sa Željinom budućnosti. U startu nije navijačka, ali da bi takva bila potrebni su samo dlanovi i glasovi navijača a njih večeras neće manjkati.
Ovo je službena proslava, fina je, dostojanstvena, upravo onakva kakav Željo iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu nastoji biti.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 maj 2012, 10:42

likusa je napisao/la:
A ne znam.. basket, a valjda sam omatorio. :mrgreen:

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 20 maj 2012, 10:42

Biće papaka koji će odmah po završetku utakmice krenuti na teren :P
1921

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 maj 2012, 10:57

storm_raider je napisao/la:
likusa je napisao/la:
A ne znam.. basket, a valjda sam omatorio. :mrgreen:
ja sam 3 sata prije utakmice sa zrinjskim pod reflektorima kad smo igrali slomio nogu, nisam stigao nabavit stake i sa svjezim gipsom i kisobranom otisao na utakmicu pa ti vidi :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 maj 2012, 11:00

A i ja sam dok sam bio malo mladji, sad se ne bih usudio. :mrgreen:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 20 maj 2012, 11:05

storm_raider je napisao/la:A i ja sam dok sam bio malo mladji, sad se ne bih usudio. :mrgreen:
Ma neces nista propustiti proslava do 20:00 i kucama tako se to radi kad se uzme dupla kruna 8-) :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 maj 2012, 11:05

Moramo biti svjesni i ponosni da naš brend prodaje novine,da se naš brend najviše čita i na forumima komentariše,da smo najbrojniji i da smo postavili sve moguće rekorde,i da ponosan sam na Želju,a i na sebe što me bog okrenuo kako treba. :D

TMXaller
Kontakt:

Post Postao/la TMXaller » 20 maj 2012, 11:08

bistrikboy je napisao/la:
TMXaller je napisao/la:Odkad do kad radi sutra fan shop?
9-20h
Hvala :D
FKŽ

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!

INTER!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 maj 2012, 11:10

Guso-Kvesa,Benjo,Vasa i Bogi- Bekrija,Zeba,Svraka ,Patrisa, Selimović - Adilović
Izmjene Besa, Zola i Stanić...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 maj 2012, 11:11

Jedva cekam da prodje jutro, pa lagano, na kaficu...( i novine, ako BolanBolan prije toga ne stavi na forum isjecke novina) , pa popiti par piva za sjaj u ocima, i oko 3h lagano prema Grbavici...
vrijeme idealno, raspolozenje fenomenalno, osjecaj fantastican...
a kad se samo sjetim prosle godine po onoj kisi u Zenici, mokar ko da sam se kupao u Bosni, a autobus bez prozora(prozor ostao u Zenici), prehladio se, dodjemo pred Grbavicu i dernek po onoj kisi i lokvama, a vidi sada... :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, svrakino1921 i 33 gosta.