FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Blagoje Bratić
Re: FK Željezničar
Ja svakako idem na utakmicu da li ko pjevao ili ne to je najmanje bitno,neka samo bude fino vrijeme pun stadion i laganica. 

Blagoje Bratić je napisao/la:Ja svakako idem na utakmicu da li ko pjevao ili ne to je najmanje bitno,neka samo bude fino vrijeme pun stadion i laganica.
kome je do predstave nek ide u pozoriste,danas treba da ZAGALAMIMO i da MI PJEVAMO
hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
hajde LAZARE,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je 

Voditelj Mimo Šahinpašić pozdravni govor i najavljuje promociju svih selekcija Omladinske škole FK Željezničar, predstavljanje njihovih trenera. Izlaze na teren sa zastavicama i Nove nade !pinki je napisao/la:Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je
Mažoretkinje nastupaju poslije ...
Predstavljanje gostiju, legendi i nekadašnjih igrača među kojima su Džeko, Štilić, Šehić, Jahić (ako dođu)...
Voditelj najavljuje nagradnu igru (npr. tri navijača slave sa igračima na bini titulu i dobijaju po poklon, možda šal iz fan shopa ili šampionsku majicu) i pojašnjava protokol proslave.
Minut šutnje povodom smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Marka Kukrića Markice
Pošetak utakmice
Poluvrijeme
Voditelj emotivno najavljuje bosanskog „Placida Dominga“, opernog pjevača Ivicu Šarića, koji izvodi Tifinu „Grbavicu“ u posebnom stilu.
Nastup mažoretkinja ...
Izvlačenje sretnih dobitnika (jedna ulaznica, jedna polugodišnja i jedna godišnja)
Pošetak II poluvremena utakmica
Kraj utakmice ! Proslava počinje ...
Igrači obilaze šampionski krug, pjeva se „Ide vlak“... Navijaju dok se postavlja bina, rade zadnje finese. U podlozi himna „Mi smo Željini“ ili „Rođen s tobom da budem“...
Bina koja je postavljena 15m u terenu, sa balonima i natpisom DUPLA KRUNA, OSTALIMA ĆUNA (šala naravno) do koje se proteže plavi tepih. Pored bine stol sa peharima i medaljama.
Izlaze igrači i stručni štab, prolaze sredinom kroz špalir koje su mažoretkinje napravile i deset dječaka iz oml.škole sa zastavama na kopljima.
Dodjela medalja i pehara i obraćanje Amara i igrača.
Navijači ulaze i teren !
Iznad izlaza (zapad) postavljena improvizirana bina s koje će TRIBUN BAND održati mini koncert sa navijačkim pjesmama.
Kraj proslave !
20:00
Željeznicar za život cijeli !
hvala ti!likusa je napisao/la:Voditelj Mimo Šahinpašić pozdravni govor i najavljuje promociju svih selekcija Omladinske škole FK Željezničar, predstavljanje njihovih trenera. Izlaze na teren sa zastavicama i Nove nade !pinki je napisao/la:Može li neko staviti ovaj program proslave u post, ne mogu da otvorim sa mob-a sam, a hitno mi je
Mažoretkinje nastupaju poslije ...
Predstavljanje gostiju, legendi i nekadašnjih igrača među kojima su Džeko, Štilić, Šehić, Jahić (ako dođu)...
Voditelj najavljuje nagradnu igru (npr. tri navijača slave sa igračima na bini titulu i dobijaju po poklon, možda šal iz fan shopa ili šampionsku majicu) i pojašnjava protokol proslave.
Minut šutnje povodom smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Marka Kukrića Markice
Pošetak utakmice
Poluvrijeme
Voditelj emotivno najavljuje bosanskog „Placida Dominga“, opernog pjevača Ivicu Šarića, koji izvodi Tifinu „Grbavicu“ u posebnom stilu.
Nastup mažoretkinja ...
Izvlačenje sretnih dobitnika (jedna ulaznica, jedna polugodišnja i jedna godišnja)
Pošetak II poluvremena utakmica
Kraj utakmice ! Proslava počinje ...
Igrači obilaze šampionski krug, pjeva se „Ide vlak“... Navijaju dok se postavlja bina, rade zadnje finese. U podlozi himna „Mi smo Željini“ ili „Rođen s tobom da budem“...
Bina koja je postavljena 15m u terenu, sa balonima i natpisom DUPLA KRUNA, OSTALIMA ĆUNA (šala naravno) do koje se proteže plavi tepih. Pored bine stol sa peharima i medaljama.
Izlaze igrači i stručni štab, prolaze sredinom kroz špalir koje su mažoretkinje napravile i deset dječaka iz oml.škole sa zastavama na kopljima.
Dodjela medalja i pehara i obraćanje Amara i igrača.
Navijači ulaze i teren !
Iznad izlaza (zapad) postavljena improvizirana bina s koje će TRIBUN BAND održati mini koncert sa navijačkim pjesmama.
Kraj proslave !
20:00
- istina1981
- Kontakt:
E ovako da me neko pogresno ne shvati... Ja pratim Zelju kako kuci tako i na vecini gostovanja aktivno 16 godina i praticu ih abd i u buducnosti. Imam jednu kritiku kada su u pitanju mazoretkinje. Po meni bi orginalnija ideja bila da spalir naprave momci i djevojke obucene u nase narodne nosnje. Ne znam sto se ove mazoretkinje furaju kada one nisu nikad bile dio neke kulture naseg grada i drzave.
Sto se tice muzike meni je uvjek bila vise nego dovoljna ona koja dolazi sa tribina i tako ce i ostati. Mozda bi bilo lijepo dovesti Tifu kao predprosle godine pa da pokusamo nadmasiti performans koji smo tada izveli...
Sto se tice muzike meni je uvjek bila vise nego dovoljna ona koja dolazi sa tribina i tako ce i ostati. Mozda bi bilo lijepo dovesti Tifu kao predprosle godine pa da pokusamo nadmasiti performans koji smo tada izveli...
FORZA ZELJO !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?
Sport je lijek za tijelo i duh.
NECE sigurnostorm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?

- istina1981
- Kontakt:
Kad je gips bio problem?likusa je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?

FORZA ZELJO !!!
Ljudi ja vama ne mogu opisat ovoliku kolicinu srece ! Ne znam vise sta od sebe
! Jutros kad je otac gledao video stole iz Bora krenuse mu suze ne oci ! Neopisiv osjecaj je bit Željovac !Živi mi bili 100 godina i da smo uvijek ovako uspjesni !
morala sam ovo istrest iz sebe a znam da me samo vi razumijete

morala sam ovo istrest iz sebe a znam da me samo vi razumijete

-
- Kontakt:
Službena proslava u organizaciji kluba je baš onakva kakva treba. Proslava sa Željinim legendama, dakle sa Željinom prošlosti i Željinom djecom , dakle sa Željinom budućnosti. U startu nije navijačka, ali da bi takva bila potrebni su samo dlanovi i glasovi navijača a njih večeras neće manjkati.
Ovo je službena proslava, fina je, dostojanstvena, upravo onakva kakav Željo iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu nastoji biti.
Ovo je službena proslava, fina je, dostojanstvena, upravo onakva kakav Željo iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu nastoji biti.
- storm_raider
- Kontakt:
A ne znam.. basket, a valjda sam omatorio.likusa je napisao/la:NECE sigurnostorm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?zao mi je pa gdje nadje sad gips

- zubanovic89
- Kontakt:
ja sam 3 sata prije utakmice sa zrinjskim pod reflektorima kad smo igrali slomio nogu, nisam stigao nabavit stake i sa svjezim gipsom i kisobranom otisao na utakmicu pa ti vidistorm_raider je napisao/la:A ne znam.. basket, a valjda sam omatorio.likusa je napisao/la:NECE sigurnostorm_raider je napisao/la:Braco, hoce li biti kakav prenos preko neta, noga mi je u gipsu?zao mi je pa gdje nadje sad gips

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- storm_raider
- Kontakt:
A i ja sam dok sam bio malo mladji, sad se ne bih usudio. 

Ma neces nista propustiti proslava do 20:00 i kucama tako se to radi kad se uzme dupla krunastorm_raider je napisao/la:A i ja sam dok sam bio malo mladji, sad se ne bih usudio.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Blagoje Bratić
Moramo biti svjesni i ponosni da naš brend prodaje novine,da se naš brend najviše čita i na forumima komentariše,da smo najbrojniji i da smo postavili sve moguće rekorde,i da ponosan sam na Želju,a i na sebe što me bog okrenuo kako treba. 

Hvalabistrikboy je napisao/la:9-20hTMXaller je napisao/la:Odkad do kad radi sutra fan shop?

FKŽ
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!
INTER!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Guso-Kvesa,Benjo,Vasa i Bogi- Bekrija,Zeba,Svraka ,Patrisa, Selimović - Adilović
Izmjene Besa, Zola i Stanić...
Izmjene Besa, Zola i Stanić...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jedva cekam da prodje jutro, pa lagano, na kaficu...( i novine, ako BolanBolan prije toga ne stavi na forum isjecke novina) , pa popiti par piva za sjaj u ocima, i oko 3h lagano prema Grbavici...
vrijeme idealno, raspolozenje fenomenalno, osjecaj fantastican...
a kad se samo sjetim prosle godine po onoj kisi u Zenici, mokar ko da sam se kupao u Bosni, a autobus bez prozora(prozor ostao u Zenici), prehladio se, dodjemo pred Grbavicu i dernek po onoj kisi i lokvama, a vidi sada...
vrijeme idealno, raspolozenje fenomenalno, osjecaj fantastican...
a kad se samo sjetim prosle godine po onoj kisi u Zenici, mokar ko da sam se kupao u Bosni, a autobus bez prozora(prozor ostao u Zenici), prehladio se, dodjemo pred Grbavicu i dernek po onoj kisi i lokvama, a vidi sada...

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, svrakino1921 i 33 gosta.