FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prag bi bio bolji
Za prvake balkanskih liga lakse pretkolo Lige prvaka neko Lige Evrope.
"Nema opravdanja za našu lošu igru. Sarajevo je bilo bolje i fizički spremnije i to moramo priznati. Nama ostaje velika žal, jer sezona je počela vrlo loše", rekao je Karamános.
"Sarajevo je igralo dobro u obje utakmice, znali su šta žele i zasluženo su prošli dalje. Čestitam im na tome i oni su primjer za sve druge ekipe kako se timskim radom postiže uspjeh", pohvalio je igrač Atromitosa Bordo tim.
'ta će Karamanos, 'ta on zna ko je fizički spreman
"Sarajevo je igralo dobro u obje utakmice, znali su šta žele i zasluženo su prošli dalje. Čestitam im na tome i oni su primjer za sve druge ekipe kako se timskim radom postiže uspjeh", pohvalio je igrač Atromitosa Bordo tim.
'ta će Karamanos, 'ta on zna ko je fizički spreman
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Sarajevo. to je moj klub
Presretan sam, jest lijep danas dan
Idemo jos jace i jos ludje
Celo daj nam YB

Idemo jos jace i jos ludje
Celo daj nam YB

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ima u 13:00Rooney88 je napisao/la:Jel` ima prenos na eurosportu?
daRooney88 je napisao/la:Jel` ima prenos na eurosportu?
Mladi momci 

Nek si se ti nama vratio! Nadam se i da ce krokodil i ostali i mojne vise trzanja na prvu. Iskulirati lagano. I da znas da do veceras ocekujem analizu narednog protivnikarammstein je napisao/la:AA smiju se rami kad kaze da je ova ekipa fizički strašno spremna, pa su sinoc momci nadtrčali grke u svih 120 minuta, pogledajte trk molim vas Stojčeva u 113. minuti!
To sto ostatak lige ne odradi kvalitetne pripreeme je druga stvar. Odmah sam rekao da onaj pad je više psihički bio nakon drugog gola nego fizički, i to se sad jasno vidjelo. Dženo će biiti veliki stručnjak jer brzo uči na greškama i uočava ih, koristi slabosti. Odmah sam rekao kad sam cuo da igraju 3-5-2 formaciju da nam to odgovara!!! jer igramo 4-2-3-1 koja je idealna "Kontra" 3-5-2.
Čistii crveni karton nisu dobili, ali nema veze, opet im je naš napadač pobjegao a pisao sam da su im stoperi i bekovi najslabiji dio tima.
IZNENAĐEN sam igrom odbrane, nisu dopustili atromitosu vise od dvije - tri poluprilike i neki sutevi sa distance... nasa igra, kad idemo prema golu je FANTASTIČNA vidi se uigranost!
DRUGI GOL JE AKCIJA KOJU NASI VJEZBBAJU SVAKI TRENING PO POLA SATA! KO PRATI TRENINGE ZNA![]()
Prekidi ce nam dohakati![]()
Ovi momci su sjajni, otići u Grčku na noge ekipi koja nije poraz doživjela na svom terenu godinu daana, ekipi koja zavrsi ispred Asterasa koji izbaci MAJNC, preuzeti igru, nadtrčati ih, zabiiiti tri gola od kojih su sva tri nakon izrađenih akcija to je SJAJNO, FENOMENALNO!!!
Od opcija za play off samo izbjeći lokomotiv m, ostalo je ok
Sparta jer se moze sa njima igrati nisu nesto ekstra kao one sezone protiv nas, blizu, bilo bi bruka navijaca
Viljareal prepuno kosevo, velika lova od tv prenosa
Borusija m. puno ksosevo, tv prava, dobro gostovanje a moglo bi se i poigrati sa njima jer im EL nije interes.
Young b. je ekipoa koja se TRENUTNO moze proci jer nema im 7 najboljih igraca, dobro gostovanje, dobra ekipa!
i nemojte zivota vam pisati da cemo biti razbijeni od neke ekipe, NEĆEMO!
BRAVO DZENO, BRAVO EKIPA, SINOC SAM SE TRESAO, NIJE MI BILO DOBRO, ONO NAVIJANJE U AUTOBUSU, ONO SLAVVLJE, ONAJ OSJEĆAJ PONOSA KADA VIDIM DA ONI KOJI NE MISLE TAKO PIŠU DA ČESTITAJU ,A JOS LJEPSE ONI KOJI MISLE TO ZAISTA, PA IM HVALA OD SRCA!
PONOSAN SAM NA NAVIJAČE, NA IGRAČE, NA DINU, IBRAKOVIĆA, DŽENU, TAN-a... PONOSAN JER SE NE BOJIMO NI JEDNE EKIPE, I NI JEDNOG REZULTATA, JER MOMCI IGRAJU SRCEM, HRABRO!

Čestitke svim iskrenim navijačima Sarajeva pogotovo raji koja i po kiši i po minusu je gore na Koševu, a isti ti vole Sarajevo i kad je prvo, ali i kad je u gorućim problemima kao što je bilo prije par sezona. Neko će reći da nema Tana ne bi došli dovde, lako je imati pare itd. Ali svi koji tako razmišljaju neka znaju da u današnjem fudbalu novac je ključna stvar. Ko ima lovu taj će da igra Evropu, ko nema dalje od drugog ili trećeg pretkola teško se ide. Drago mi je vidjeti da polako na timskom nivou jačamo i napredujemo i danas kad budem gledao na EuroSport-u žrijeb da čujem ponosno Sarajevo Bosnia and Herzegovina i svaki iskreni patriota će biti ponosan i sretan bez obzira kojem klubu pripada. Koga god da izvučete Koševo se treba i mora napuniti do posljednjeg mjesta, nakon ovakvih maestralnih partija momci u bordo dresu su to zaslužili.
Nisam inače navijač ni Sarajeva ni Želje, ali nakon ovakve predstave prvi ću na stadion Asim Ferhatović Hase i bodriti momke bez obzira ko bio protivnik.
Čestitke još jednom i da ako Bog da uspijete dobiti nekog ravnopravnog protivnika.
Nisam inače navijač ni Sarajeva ni Želje, ali nakon ovakve predstave prvi ću na stadion Asim Ferhatović Hase i bodriti momke bez obzira ko bio protivnik.
Čestitke još jednom i da ako Bog da uspijete dobiti nekog ravnopravnog protivnika.

Hoce biti prijenos zdrijeba na tv-u ?
Young Boys sa svim svojim povredama, novim igracima i losom formom su slabija ekipa od Atromitosa. I Sarajevo bi imalo oko 50% sanse za prolaz dalje.
Protiv Sparte iz Praga bi bile sanse oko 30% i ocekujem golijadu u oba dvije utakmice nesto slicno kao protiv Zelje. Pa ko zabije vise golova. Ako zaustave Lafatu napravili su vec pola posla.
Lokomotiv Moskva bi bio los izbor. Dobra momcad i veliki troskovi puta, bez potpore navijaca. Sanse za prolazak bi bile oko 25%
Borussia Monchengladbach bi bila atraktivan protivnik koji bi garantovao bar 25.000 ljudi na kosevu. Kao i mnogo navijaca u revansu. Omogucio bi pojedinim nasim igracim da se lakse prodaju u Njemacku. Njemcima nije toliko bitna liga evrope kao sto je npr. Spancima. Sanse oko 20%, mozda cak 25%.
Villarreal jako los izbor. Igracki su jaki i klubovi im vec tradicionalno dobro nastupaju u ovom natjecanju. Sanse maksimalno 15%. A i nisu bas nesto jako atraktivni.
To sve pod uslovom da se nastavi igrati kao ovu zadnju utakmicu. A trebalo se je i prije. Znaci Duljevic kao starter. Samo jedan napadac najvjerovatnije Krste. I Bilbija kao dzoker sa klupe. Samo hrabro ostala je jos samo jedna stepenica onda ce biti sve puno puno lakse

Protiv Sparte iz Praga bi bile sanse oko 30% i ocekujem golijadu u oba dvije utakmice nesto slicno kao protiv Zelje. Pa ko zabije vise golova. Ako zaustave Lafatu napravili su vec pola posla.
Lokomotiv Moskva bi bio los izbor. Dobra momcad i veliki troskovi puta, bez potpore navijaca. Sanse za prolazak bi bile oko 25%
Borussia Monchengladbach bi bila atraktivan protivnik koji bi garantovao bar 25.000 ljudi na kosevu. Kao i mnogo navijaca u revansu. Omogucio bi pojedinim nasim igracim da se lakse prodaju u Njemacku. Njemcima nije toliko bitna liga evrope kao sto je npr. Spancima. Sanse oko 20%, mozda cak 25%.
Villarreal jako los izbor. Igracki su jaki i klubovi im vec tradicionalno dobro nastupaju u ovom natjecanju. Sanse maksimalno 15%. A i nisu bas nesto jako atraktivni.
To sve pod uslovom da se nastavi igrati kao ovu zadnju utakmicu. A trebalo se je i prije. Znaci Duljevic kao starter. Samo jedan napadac najvjerovatnije Krste. I Bilbija kao dzoker sa klupe. Samo hrabro ostala je jos samo jedna stepenica onda ce biti sve puno puno lakse

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 avg 2014, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.
analiza ide odmah cim izvucemo
a onda 21. lagano sa fcsforeverom na istok naseg Haseta i da uzivamo svi!
et preko foruma upoznam fcsfforevera
sutra nam se vracca iz banovica
inace on je u bp i u klubu

a onda 21. lagano sa fcsforeverom na istok naseg Haseta i da uzivamo svi!
et preko foruma upoznam fcsfforevera

inace on je u bp i u klubu

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Moze li mi neko objasnisiti zasto je Legia izbacena?
Doping?
Neispacena dugovanja?
Doping?
Neispacena dugovanja?
Biti će prenos na Eurosport 1, do 13h je snoker i onda ide pauza i direktno uključenje u prenos žrijeba. 
Izvoli druže

http://sportsport.ba/ino_fudbal/legia-i ... ffu/137502" onclick="window.open(this.href);return false;DzoleZeljo je napisao/la:Moze li mi neko objasnisiti zasto je Legia izbacena?
Doping?
Neispacena dugovanja?
Izvoli druže

- moustapha
- Kontakt:
Administrativni propust sa igracem koji je bio pod suspenzijom. Sto je najgore nije imao neku znacajnu ulogu.DzoleZeljo je napisao/la:Moze li mi neko objasnisiti zasto je Legia izbacena?
Doping?
Neispacena dugovanja?
#divovi
Mislim da je bila neka zavrzlama oko igraca koji nije bio registrovan, ili nesto slicno. Nista od toga sto si naveo sigurno.DzoleZeljo je napisao/la:Moze li mi neko objasnisiti zasto je Legia izbacena?
Doping?
Neispacena dugovanja?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Izbačeni su jer im je branič igrao iako nije imao pravo. Dobio je crveni karton u posljednjoj utakmici EL prošle sezone i dobio 3 utakmice suspenzije. On je bio van kadra za 3 utakmice kvalifikacija ali nije bio registrovan, tako da bukvalno nije niti jednu utakmicu suspenzije odradio. S obzirom na to, ova posljednja utakmice Celtica i Legije, u kojoj je taj branič učestvovao, je registrirana 0-3 za Celtic i tako su prošli na gol razliku u gostima.
Ma ove ruse treba izbjeći i zbog političke situacije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala momci...
Ma ovo je smijesno sto uefa radi. Radi ovoga da izbaci ekipu koja je pobijedila u obje utakmice je zalosno. Takoder, UEFA delegat ima svoje krivice za ovo. Mislim da ovo nije prestup za ovako rigoroznu mjeru.
Trebali bi se klubovi kolektivno zaliti na ovo...
Trebali su kazniti igraca da ne igra ovu komplet sezonu u eu takmkcenjima...
Ma ovo je smijesno sto uefa radi. Radi ovoga da izbaci ekipu koja je pobijedila u obje utakmice je zalosno. Takoder, UEFA delegat ima svoje krivice za ovo. Mislim da ovo nije prestup za ovako rigoroznu mjeru.
Trebali bi se klubovi kolektivno zaliti na ovo...
Trebali su kazniti igraca da ne igra ovu komplet sezonu u eu takmkcenjima...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 avg 2014, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], GradKamena2 i 10 gostiju.