Proslo.Frankie je napisao/la:
Kemba i Atlanta nikad ne izdaju, Charlotte redovno ide preko ove granice pa ne vidim zasto nebi i vcrs, ako Washington ponovi igru od prije neki dan protiv Bullsa mogu i do pobjede.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Antonio Miguel Mateu LahozConvicts1988 je napisao/la:Real - Atl.Madrid, postavljena granica 7,5 žutih, a da će biti crveni karton 1.95
, meni ovo izgleda previše, mada rezultat iz prve utakmice upucuje na to da ce biti krvi do koljena, jer ce se Atletico braniti svim silama .
Šta vi mislite o ovim kartonima, i da li zna neko ko sudi utakmicu i kakav je na istim ???
Zadnje dvije utakmice Real-Atletico koje je sudio pokazao 11 (13.09.'14) i 8 (28.09.13)
Sudio nama u gostima Izraelu i tad je bilo 5 zutih i crveni
Prosjek mu je oko 5 zutih po utakmici i 0,3 crvenih
U sezoni 2014/15 u 16 utakmica, 4 puta je isao preko 7,5
- Evolution87
- Kontakt:
Barynas - Lulea 1 2.35

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- diplomatija
- Kontakt:
Ovaj lahoz je pravo čudan sudija, u nevažnim utakmicama pokazuje dosta žutih kartona pa i crvene, a najčešće penale, dok je u derbijima skroz drugačiji, smiruje, priča, ali opet ja mislim da večeras ni Tito ne bi mogao situaciju iskontrolisati i da mora pasti 10 žutih minimalno i jedno dva crvena, ja danas idem sa 50KM na žute i crveni, sinoć sam prošao žute i crveni na sosiedad, pa nadam se da ce i večeras biti isto
Ljudi sta mislite o Dzumhuru vcrs jos samo njega cekam
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisam se kladio par dana ali cu većeras prekinut post.

Real mora od prve minute zapet ako žele da prođu dalje. Prošlu tekmu nisu loše odigrali ali su opet izgubili 2:0. Atletiko se nije nešto pokazao u napadu ali su ginuli u odbrani. Mislim ako iko može stići ovih 2:0 jest Real Madrid. Ja sam navijački odigrao PM1 (kec i više od 2,5 gola), mislim da jedinica večeras ne bi trebala biti upitna. Granica za žute kartone je visokaa, više mi se sviđa da će atl. imati više žuti ionako se ponašaju kao gladijatori kad igraju protiv starijeg brata. Ronaldo će se morat pokazat večeras budući da je izabran za najboljeg igrača, odavno nije veća bila kvota da će dati gol čak 1,6
. Korneri hmm, očekivo sam veću granicu od 10. Mislim da bi ih moglo biti 15+ minimalno večeras.
Sretno svima!

Real mora od prve minute zapet ako žele da prođu dalje. Prošlu tekmu nisu loše odigrali ali su opet izgubili 2:0. Atletiko se nije nešto pokazao u napadu ali su ginuli u odbrani. Mislim ako iko može stići ovih 2:0 jest Real Madrid. Ja sam navijački odigrao PM1 (kec i više od 2,5 gola), mislim da jedinica večeras ne bi trebala biti upitna. Granica za žute kartone je visokaa, više mi se sviđa da će atl. imati više žuti ionako se ponašaju kao gladijatori kad igraju protiv starijeg brata. Ronaldo će se morat pokazat večeras budući da je izabran za najboljeg igrača, odavno nije veća bila kvota da će dati gol čak 1,6

Sretno svima!

Noćas Durant over.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Katar - Brazil (+3,5) 1
F.Reyes 9,5 više
M.Huertas 11,5 više
F.Reyes 9,5 više
M.Huertas 11,5 više
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Premier više ne dozvoljava kombinovanje strijelca sa ostalom ponudom.SPY je napisao/la:Nisam se kladio par dana ali cu većeras prekinut post.![]()
Real mora od prve minute zapet ako žele da prođu dalje. Prošlu tekmu nisu loše odigrali ali su opet izgubili 2:0. Atletiko se nije nešto pokazao u napadu ali su ginuli u odbrani. Mislim ako iko može stići ovih 2:0 jest Real Madrid. Ja sam navijački odigrao PM1 (kec i više od 2,5 gola), mislim da jedinica večeras ne bi trebala biti upitna. Granica za žute kartone je visokaa, više mi se sviđa da će atl. imati više žuti ionako se ponašaju kao gladijatori kad igraju protiv starijeg brata. Ronaldo će se morat pokazat večeras budući da je izabran za najboljeg igrača, odavno nije veća bila kvota da će dati gol čak 1,6. Korneri hmm, očekivo sam veću granicu od 10. Mislim da bi ih moglo biti 15+ minimalno večeras.
![]()
Sretno svima!![]()
Živimo Željezničar.
-
- Kontakt:
opet moze
-
- Kontakt:
brynas-lulea kp1
medvescak-dinamo moskva 2
katar-brazil 1
japan-irak 1

medvescak-dinamo moskva 2
katar-brazil 1
japan-irak 1

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ima li kakvih inf. za povrijeđene igrače u Barsi jeli ide 2 sa Macabijem,jesu li fit navaro i kompanija.
Po meni demokratska 2 ako su kompletni. Ako neko ima info neka (reply)
A što se tiče Reala za večeras 1 ko Čaršijska Đamija... bit će i crvenih kartona
Po meni demokratska 2 ako su kompletni. Ako neko ima info neka (reply)
A što se tiče Reala za večeras 1 ko Čaršijska Đamija... bit će i crvenih kartona
- Evolution87
- Kontakt:
Shalke 4+
Real
Atletico vise zutih
Tampa
Huertas vise
Oklahoma
Na 5 KM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Real
Atletico vise zutih
Tampa
Huertas vise
Oklahoma
Na 5 KM
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Joj sto me vuce pobjeda Brazila nad Katrom to nije normalno.Kvota 4,60 .
Moze i kontra hendikep 1,90 (nece izgubi vise od 4 razlike)
Moze i kontra hendikep 1,90 (nece izgubi vise od 4 razlike)
!
dozvoljava.MaliOdDirektora je napisao/la:Premier više ne dozvoljava kombinovanje strijelca sa ostalom ponudom.SPY je napisao/la:Nisam se kladio par dana ali cu većeras prekinut post.![]()
Real mora od prve minute zapet ako žele da prođu dalje. Prošlu tekmu nisu loše odigrali ali su opet izgubili 2:0. Atletiko se nije nešto pokazao u napadu ali su ginuli u odbrani. Mislim ako iko može stići ovih 2:0 jest Real Madrid. Ja sam navijački odigrao PM1 (kec i više od 2,5 gola), mislim da jedinica večeras ne bi trebala biti upitna. Granica za žute kartone je visokaa, više mi se sviđa da će atl. imati više žuti ionako se ponašaju kao gladijatori kad igraju protiv starijeg brata. Ronaldo će se morat pokazat večeras budući da je izabran za najboljeg igrača, odavno nije veća bila kvota da će dati gol čak 1,6. Korneri hmm, očekivo sam veću granicu od 10. Mislim da bi ih moglo biti 15+ minimalno večeras.
![]()
Sretno svima!![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/5srm67" onclick="window.open(this.href);return false; idemo ludo idemo jako
zaokruzi salke prosao si ako ti ne stave kvota 1,2:2 je rezulatat jer su poceli u 14hEvolution87 je napisao/la:Shalke 4+
Real
Atletico vise zutih
Tampa
Huertas vise
Oklahoma
Na 5 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.