FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 19 maj 2012, 00:46

damirfile je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:U Nedjelju pada rekord tekme Prvenstva predprosle godine Zeljo vs Borac jer mislim da je tada bila najveca posjeta na Grbavici :)
I istok ce biti popunjen sa djecom kojoj su dijeljene karte...
Kome su dijeljene karte,to neka skola ili ...
Ja sam cuo da je podjeljeno oko 800 do 1000 karata djeci, tako dobro covjek kaze, IMA DA GORI SVE :D :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 maj 2012, 00:56

TeaM87 je napisao/la:Pita ga novinarka: jeste li ikada pohvalili igrace ?
Amar: Jesam jednom
Novinarka: Sta se desilo pa ste ih pohvalili ?
Amar: Ne sjecam se, moze bit da sam malo popio

:lol: :lol:
Prejako! ŠEF JE JEDAN ! Niko mu nije ni do koljenja !

Ja još nisam slegao utiske pa neću da pišem duži i opširniji post, čekam valjda da prođe ova nedjelja pa poslije. Uostalom i nemam puno šta dodati ni oduzeti jer je u prethodnim stranicama sve skoro rečeno.
Osim - drugo ime za Želju !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 maj 2012, 00:58

damirfile je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:U Nedjelju pada rekord tekme Prvenstva predprosle godine Zeljo vs Borac jer mislim da je tada bila najveca posjeta na Grbavici :)
I istok ce biti popunjen sa djecom kojoj su dijeljene karte...
Kome su dijeljene karte,to neka skola ili ...
jeste po skolama su dijeljenje karte..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 19 maj 2012, 01:06

hahaha, sad skontah šefu čarape, na čize :D joj mangupa
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 19 maj 2012, 01:10

Ne bih da ulazim u njegov imidž i stil, ali primjetio sam da Šef cesto oblaci ove crvene/bordo majice i džepmere i tako to :shock:
Ne ide nekako jbg :? :mrgreen:

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 19 maj 2012, 01:20

adoni je napisao/la:Voditeljica je udata,a suprug joj je Zeljovac zesci
Ja sam suprug. :D :P :D
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 maj 2012, 01:32

kad sam vidio da je amar gost maksuz sam odgledao do kraja,i mogu reci da me prilicno iznenadio-pozitivno,uglavnom nije bio standardan,a naravno i voditeljica je doprinijela tome,tako da su mu lezala pitanja u sasvim opustenoj i slavljenickoj atmosferi
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2012, 01:43

Voditeljica: I onda dolazi 2003.godina kada ste napustili Zeljeznicar.
Amar Osim: Ocerase me.
Voditeljica: Koji su bili razlozi zasto ste dobili otkaz ?
Amar Osim: Zato sto su bili GLUPI.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 maj 2012, 02:10

Genijalac.
Živio nam još 100 godina, i on i Ivica :)
Kakve emocije su prolazile kroz mene dok sam ovo gledao, baš se vidi da on ne da voli Želju, već da ŽIVI ŽELJEZNIČAR !

najbolji odgovor od večeras:
Jeste li emotivac kad je u pitanju Željezničar? - novinarka tv 1

Pa dobro, to je naš klub, porodični. Tu sva priča prestaje :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 maj 2012, 02:12

amerosm je napisao/la:Voditeljica: I onda dolazi 2003.godina kada ste napustili Zeljeznicar.

to je bilo jako, ali i ono kada preko pola minute (u drugom dijelu) na pitanje kakav je bio fudbaler govori: "Pa nisam bio los" i onda na kraju pocne tvrditi da je zapravo bio dobar :D :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 maj 2012, 10:38

AnelZ je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Voditeljica: I onda dolazi 2003.godina kada ste napustili Zeljeznicar.

to je bilo jako, ali i ono kada preko pola minute (u drugom dijelu) na pitanje kakav je bio fudbaler govori: "Pa nisam bio los" i onda na kraju pocne tvrditi da je zapravo bio dobar :D :lol:
Amar zaista nije bio loš fudbaler. Bio je dobar, ali ne odličan. Igrač koji je rahat igrao u najboljoj Jugoslovenskoj ligi, a svi znamo kakav je kvalitet ta liga posjedovala. Bio je dobar ali ne ekstra.

Sjećam se Amara iz mlađih kategorija i bio je veoma nadaren. Baš ono talentovan. Imao je dobar pregled igre i dobro je šutao slobodnjake. Najslabija karika mu je bila trka. Nikada nije bio trkač. Nije mogao, povukao skroz na babu, ali u babino vrijeme se mnogo manje trčalo, nego u njegovo. Amar je bio igrač za Švabinog fudbalskog vremena. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 maj 2012, 11:32

Intervju je odlican.Voditeljica se spremila,za nase bh.uslove dobro potkovana informacijama,bez namjere da provocira,bas ono gospodski.Amar se tome prilagodio,iznenadio se malo profesionalnoscu voditeljice cak je to indirektno i rekao kada je govorio o nepismenosti novinara.Inace nisam gledao ovu emisiju ali svakako ubuduce zasluzuje moju paznju.

Uz to sve Nikolina je prelijepa :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 19 maj 2012, 11:54

avlami97 je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:

Amar zaista nije bio loš fudbaler. Bio je dobar, ali ne odličan. Igrač koji je rahat igrao u najboljoj Jugoslovenskoj ligi, a svi znamo kakav je kvalitet ta liga posjedovala. Bio je dobar ali ne ekstra.

Sjećam se Amara iz mlađih kategorija i bio je veoma nadaren. Baš ono talentovan. Imao je dobar pregled igre i dobro je šutao slobodnjake. Najslabija karika mu je bila trka. Nikada nije bio trkač. Nije mogao, povukao skroz na babu, ali u babino vrijeme se mnogo manje trčalo, nego u njegovo. Amar je bio igrač za Švabinog fudbalskog vremena. ;)
Evo potvrde o cemu je govorio "avlami97" :D

[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 19 maj 2012, 11:55

Samo jedno obavjestenje,danas se na pomocnom terenu u 14 h,pionirska ekipa pod vodstvom Edisa Mulalica,igra gradski derbi protiv Sarajeva,i taj je derbi poseban jer obje ekipe imaju isti broj bodova,tako da ko pobjedi osvaja titulu,ako ima momaka koji su raspolozeni a ne znaju sta ce raditi,nek dodju na tekmu :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2012, 12:37

Bio sam na ovoj tekmi.Mladi Pavlovic sjecam se sutra u novinama dobio 10.Jebote tad je napad Zvjezde komlet repka Yuge tadasnje.Prosinecki,savicevic,stojkovic pancev.Zato sutra vracamo se na stare dane ova buranija iz premijer lige nam nije dorasla.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 maj 2012, 13:02

Ovo je, ja mislim, do sad najveća slika iz novina koju sam morao sklopiti, ali je vrijedilo. :D
slika
slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 19 maj 2012, 13:06

BolanBolan je napisao/la:Ovo je, ja mislim, do sad najveća slika iz novina koju sam morao sklopiti, ali je vrijedilo. :D
Veliko hvala za ovo kao i za sve slike od prije sto si postavljao.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 maj 2012, 13:20

Jel istina da nas na kraju sezone napusta Guso, rekao je da mu je dosta i da definitivno okoncava karijeru ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 maj 2012, 13:28

Elegant je napisao/la:Jel istina da nas na kraju sezone napusta Guso, rekao je da mu je dosta i da definitivno okoncava karijeru ?
Koliko sam cuo,to je istina.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 maj 2012, 13:30

Zbog niza najava u BH medijima, a vezano uz nastup grupe Zabranjeno pusenje na proslavi FK Zeljeznicar, koja je najavljena za nedjelju 20.5.2012. ovim putem management grupe Zabranjeno pusenje demantira navedene najave.

Naime, organizatori proslave nisu bili u mogucnosti osigurati neophodne tehnicke uvjete za nastup grupe te su inzistirali da grupa Zabranjeno pusenje nastupi na playback. S obzirom da grupa Zabranjeno pusenje ne nastupa na playback do dogovora o navedenom nastupu nikad nije doslo.

Ovim putem grupa Zabranjeno pusenje sve svoje fanove, medije i javnost Bosne i Hercegovine obavjestava da ne nastupa na sutrasnjoj proslavi iskljucivo zbog gore navedenih tehnickih manjkavosti.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.