FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke. Nadam se da ce Sarajevo izvuci Rapid, ovdje u Becu bi kamaru raje islo na tekmu i Sarajevo bi imalo ogromnu podrsku. A uz to Rapid i nije neki tim, mogli bi se nadati prolazu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ako u Playoffu ne bude prenosa obadvije utakmice bit ce VELLLIIKA sramota 

da se upisem, bravo momci svaka cast, ponosan sam na sve igrace i strucni stab...
aaa sad daj nekoga Allahu dz.s., sto mozemo proci da igramo i mi grupu EL
aaa sad daj nekoga Allahu dz.s., sto mozemo proci da igramo i mi grupu EL

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
eo mogući protivnici sarajeva:
eventualno young boys
****Group 1
1 FC Lokomotiv Moskva (RUS)
2 VfL Borussia Mönchengladbach (GER)
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
6 FK Sarajevo (BIH)
7 Apollon Limassol FC (CYP)
8 PEC Zolle (NED)
9 FC Astana (KAZ)
10 Debreceni VSC (HUN)
eventualno young boys
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Group 1
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
6 FK Sarajevo (BIH)
8 PEC Zolle (NED)
9 FC Astana (KAZ)
10 Debreceni VSC (HUN)
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
6 FK Sarajevo (BIH)
8 PEC Zolle (NED)
9 FC Astana (KAZ)
10 Debreceni VSC (HUN)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Svaka cast za prolaz mora se cesitati momcima na prije svega vjeru u sebe. Nemojte puno histerisati sada , ovo je ipak realno neki minimum rezultat za jedan takav klub i grad. Samo hrabro i bez respekta ma koju ekipu da dobijete nema predaje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dakle:
1 FC Lokomotiv Moskva (RUS) 20.899
2 VfL Borussia Mönchengladbach (GER) 25.328
3 AC Sparta Praha (CZE) 28.870
4 Villarreal CF (ESP) 53.542
5 BSC Young Boys (SUI) 24.145
Ovdje su samo Young Boys i donekle Lokomotiv ekipe preko kojih se mozemo nadat prolasku.
Borussia je dobra zbog TV prava i skupih svapskih reklama na Kosevu. Villareal slicno.
Sparta nikako.
Ovdje su samo Young Boys i donekle Lokomotiv ekipe preko kojih se mozemo nadat prolasku.
Borussia je dobra zbog TV prava i skupih svapskih reklama na Kosevu. Villareal slicno.
Sparta nikako.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke! Bravo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Drzim fige za Spartu, njihov stil bi vam najvise lezao.
- bistrikboy
- Kontakt:
I idete u grupnu!Head je napisao/la:Young Boysi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast za ono jucer,drugi put gubite kuci pa prođete,kapa dole.Kako se osjeti razlika kad je na klupi neko ko voli klub!Dzeno prica prava!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Lokomotiv je najzajebanija ekipa ovde, vjeruj mi drug.nuerta je napisao/la:Dakle:
Sparta nikako.
- tyler durden
- Kontakt:
anel81m je napisao/la:Lokomotiv je najzajebanija ekipa ovde, vjeruj mi drug.nuerta je napisao/la:Dakle:
Sparta nikako.
Borussia i Villareal su najgore ekipe po vas.
Onda Lokomotiv pa Sparta i Young Boys.
- corleone87
- Kontakt:
Young Boys bi vam najbolji bio,kako zbog kvaliteta tako i zbog navijaca jer bi mogli otici u velikom broj.Sretno koga god da izvucete..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- muha milanez
- Kontakt:
Koga god dobijemo bice tesko,al momci su pokazali koliko mogu,treba ih nagradit punim Kosevom svakako.Bravo momci,hvala sto ste nas ucinili ponosnim. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bordo-m ... ige/137479" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvi yebeni ludjaci.

Kakvi yebeni ludjaci.

1946
U ovoj grupi imamo sve i one atraktivne i one neatraktivne a i one kod kojih imamo sansu, kakvu takvu. 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Dok cekamo zrijeb:
"Trebamo raditi postepeno, korak po korak. Ključ je ostati privržen našoj strategiji i da je realizujemo onako kako treba. Mislim da idemo u dobrom smjeru na svim frontovima: finansijskom, infrastrukturnom, prvom timu i Akademiji. Želimo da ostanemo na tom kursu i nastavimo izvršavati urađene planove", istakao je Tan za Oslobođenje.

"Trebamo raditi postepeno, korak po korak. Ključ je ostati privržen našoj strategiji i da je realizujemo onako kako treba. Mislim da idemo u dobrom smjeru na svim frontovima: finansijskom, infrastrukturnom, prvom timu i Akademiji. Želimo da ostanemo na tom kursu i nastavimo izvršavati urađene planove", istakao je Tan za Oslobođenje.

Čestitam na zasluženom prolazu. Svaka čast!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.