mamciluk bitno je da pratite i da je lova sigurna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa kad vec nisi stavio prijedlog prije utakmice ne moras ni sad pisat da si "znao" da ce pobijedit.. igrao sam i ja rutenku manje pa ne pisem da je bio zicer dana, a bio jeultrassa1921 je napisao/la:u redu ,jest malo glupo ispalo sto jest jest,al sam igrao fkt,doduse oborili su me neki drugi parovi al nebitno
Postavljaju bezobrazno visoke margineadmir12345 je napisao/la:Jel se moze uplatit na racun premier,danas im nesto nije htjelo jesu popravili,sutra braca kinezi uvek ih mozes nac 1 ili 2 na koseve.Filipinci nece vise na moj listic uvek manje koseva bude a ja po obicaju vise ih forsiram a ko da gledam sutra da ce over ic glatko
jest ku.rac barsa bila zicer dana, koliko god da im je trebalo nisu oni u nekoj strašnoj formi, a već su pobjedili real kući prije mjesec dana što znači da će real još više od njih biti naložen da ne izgubi 2 zaredom kući što je i pokazao u prvom poluvremenu i onda su debili kontali oni riješili utakmicu za 1 poluvrijeme i useru sve..opet barsa je u zadnjoj sekundi dala koš, znači ne znam stvarno šta osim toga da im je trebala pobjeda protiv najvećeg rivala u gostima tebi upućuje da su oni bili zicer..uzimajući sve ovo u obzir po meni je real bio zicer i zato sam ga odigrao, al karine moje kad u kladionici se zna da nema zicera...ultrassa1921 je napisao/la:koji ste vi zetoni.. pa da imalo pratite kosarku znali bi da je barsi veceras trebala pobjeda da ostanu u igri za prolaz dalje i cedeviti takodje i pritom da cedevita uopste nije losa kuci ove sezone u euroligi
al lakse je vidjeti dobru kvotu i lupaj pa kasnije se zali i **** sve realu ccc
rekla teta u poslovnici nigdje se neće moći uplatiti 2 dana, rade nešta na serveruadmir12345 je napisao/la:Jel se moze uplatit na racun premier,danas im nesto nije htjelo jesu popravili,sutra braca kinezi uvek ih mozes nac 1 ili 2 na koseve.Filipinci nece vise na moj listic uvek manje koseva bude a ja po obicaju vise ih forsiram a ko da gledam sutra da ce over ic glatko
Ako mislis drug na kineze ponekad da,al ja kineze pratim duze vrijeme gledam i utakmice ponekad znam dosta igraca iz pojedinih timova.Npr Qingdao,Zheijang G I Sichuan njih u 90% slucajeva ponudi vecinom preko 215 koseva skim da god igraju osim u slucaju kad igraju protiv Bayi kao Qingdao sutra margina je 202,Sto je prvi put ove sezone nakon 31 kola da je bayi ponudilo preko 200 koseva vecinom od 185 do 192 ili 193 zavisno od protivnikagonzales je napisao/la:Postavljaju bezobrazno visoke margineadmir12345 je napisao/la:Jel se moze uplatit na racun premier,danas im nesto nije htjelo jesu popravili,sutra braca kinezi uvek ih mozes nac 1 ili 2 na koseve.Filipinci nece vise na moj listic uvek manje koseva bude a ja po obicaju vise ih forsiram a ko da gledam sutra da ce over ic glatko
Pratim ja drug i juzno koreance Lg sakers 1 ili na koseve,filipinci su redovne musterije za obaranje.Sto se tice tog centra ne znam iskreno hoce li igrat a lik je masina kao i onaj pley iz Qingdao siguran sam da mu prosjek nije ispod 32 ili 33 kosa kad sam god gledao Qingdao isao je preko 30SPY je napisao/la:Ja koliko sam skonto na Premieru ne uzimaju porez na online klađenje. Možda hin ganja inspekcija.Qrac će iko stati bandi u kraj.
@Admire Vidim da ti pratiš ove filipince ko i ja.Jel igra kod San Miguela onaj klipan centar? Imao je neku povredu protiv onih Rain or Shine nekako.
Brat hladno trpa 30+ koševa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.