FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 22 jun 2016, 23:06

. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne :mrgreen:

. . ako nešto bude, biće i objavljeno :shhh: . .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 jun 2016, 23:16

Tuzlak04 je napisao/la:. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne :mrgreen:

:stop: :shh:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 jun 2016, 23:26

Tuzlak04 je napisao/la:. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne :mrgreen:

Teško brate, jer nema povratne linije u to vrijeme, jedino ako bi zeljeznica napravila neku pogodnost pa da za neke jeftine pare nam organizuju odlazak i dolazak. :pray: :pray:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jun 2016, 23:28

hocemo vozom :pray: :pray:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 22 jun 2016, 23:32

Chinaglia je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Imal negdje neki detaljniji izvjestaj? Koji igraci su bili najbolji a koji manje dobri? Ko je usao u igru? U kakvom sastavu je igrala Olimpija? Jesam navalio sa upitnicima :D
trebao bi biti izvjestaj na stranici Olimpije, prati jebga
bilo je za proslu tekmu
hvala :thumbup:
A sad adio...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 jun 2016, 23:35

fukara1919 je napisao/la:

Teško brate, jer nema povratne linije u to vrijeme, jedino ako bi zeljeznica napravila neku pogodnost pa da za neke jeftine pare nam organizuju odlazak i dolazak. :pray: :pray:
Maksuz za Fukare :mrgreen: iznajmit ce se kompozicija koja ce nas odvuc i dovuc nazad kuci ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 22 jun 2016, 23:46

Mustafa10 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la::salut: Drago mi je što Karić dade gol,da ga niste uzeli uzalud a on prelaskom u drugi gol ne pokaže ništa..
Ma Karic ce se nadavat golova s obzirom kakav vezni red ima iza sebe ja predvidjam 15+ :)
ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličan :)
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jun 2016, 23:48

Ma može se rentat voz hladno...one željeznice svakako propadaju... Svaka tura im je ko premija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 jun 2016, 23:55

TALGO LOKOMOTIVE, DA SE KURCCIMO JARANE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jun 2016, 23:59

RZ88Adnan je napisao/la: ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličan :)
Ako se pokaze dobar kod nas, a vjerujem da hoce, Azmir ce ga sigurno ispostovati pravo...vidi se na njemu da je dobar momak, ko god da je pokusao traziti neke nerealne cifre od Azmira taj se dobro zayebao, a da su ostali i bili realni, sigurno bi na kraju profitirali.......
🔴⚫️

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jun 2016, 00:03

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:TALGO LOKOMOTIVE, DA SE KURCCIMO JARANE
Nisu talgo kupei predviđeni za otvaranje glavušice, razbijanje glavice luka i ostale delikatese :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 jun 2016, 00:08

Coraco je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:TALGO LOKOMOTIVE, DA SE KURCCIMO JARANE
Nisu talgo kupei predviđeni za otvaranje glavušice, razbijanje glavice luka i ostale delikatese :mrgreen:
Kad bi isla tura, Tuzla-Jablan-Zenica, ne bi bilo sretnijeg covjeka :mrgreen:

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 23 jun 2016, 00:10

Pity1900 je napisao/la:Kad će karte u prodaju?
Hvala.
Išta :D ?
FK Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jun 2016, 00:34

Coraco je napisao/la:I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
- Ahmetović presjedio polusezonu, pa imao sjajnu polusezonu, pa lošu polusezonu.
- Sarić lutao gore dole sa formom i sa pozicijom, tek od jesenas pružao dobre partije
- Ivetić, jedini od njih beskompromisan i da se može reći konstantno dobar

Naša najveća prednost u odnosu na ostale timove je dobar trener, isto što je to prednost Radnika. Eto npr Sarajevo je imalo jaka imena, ali džabe kad lutaju sa trenerima.
Pretpostavljam da će nam do početka sezone doći ili otići još neki igrač.
Vala brate, treba biti fer pa priznati da su sva trojica odlicni bili prosle sezone.

Ahmetovic jeste na proljece pao u formi, ali je opet upisao 4 asistencije + 2 gola, a u kupu postigao 1 gol (cini mi se da je i asistirao protiv Sarajeva), a jos u kupu je, mislim, samo jednu utakmicu poceo u prvih 11, u ostalim ulazio pred kraj.
Saric je cijelu sezonu bio odlican i ponajbitnija karika za 2. mjesto i finale kupa, u utakmicama u kojma nije igrao smo i kolektivno lose igrali. Po meni veliki gubitak za nas.
Ivetic, sve je receno za njega.

Ali eto doveli smo im zamjene i ja bih bio prezadovoljan kad bi ostvarili barem ucinak ove trojice koja su nas napustila. Samo sto jos nismo doveli adekvatnu zamjenu za Sarica i to mi je jedini propust Uprave, trenutno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 23 jun 2016, 01:15

Skver je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la: ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličan :)
Ako se pokaze dobar kod nas, a vjerujem da hoce, Azmir ce ga sigurno ispostovati pravo...vidi se na njemu da je dobar momak, ko god da je pokusao traziti neke nerealne cifre od Azmira taj se dobro zayebao, a da su ostali i bili realni, sigurno bi na kraju profitirali.......
Taj momak je najmanje govorio,pričao,iznosio mišljenja,intervjue,al je pokazo na terenu..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jun 2016, 01:24

Beduin je napisao/la:
Coraco je napisao/la:I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
- Ahmetović presjedio polusezonu, pa imao sjajnu polusezonu, pa lošu polusezonu.
- Sarić lutao gore dole sa formom i sa pozicijom, tek od jesenas pružao dobre partije

Naša najveća prednost u odnosu na ostale timove je dobar trener, isto što je to prednost Radnika. Eto npr Sarajevo je imalo jaka imena, ali džabe kad lutaju sa trenerima.
Vala brate, treba biti fer pa priznati da su sva trojica odlicni bili prosle sezone.

Ahmetovic jeste na proljece pao u formi, ali je opet upisao 4 asistencije + 2 gola, a u kupu postigao 1 gol (cini mi se da je i asistirao protiv Sarajeva), a jos u kupu je, mislim, samo jednu utakmicu poceo u prvih 11, u ostalim ulazio pred kraj.
Saric je cijelu sezonu bio odlican i ponajbitnija karika za 2. mjesto i finale kupa, u utakmicama u kojma nije igrao smo i kolektivno lose igrali. Po meni veliki gubitak za nas.

Ali eto doveli smo im zamjene i ja bih bio prezadovoljan kad bi ostvarili barem ucinak ove trojice koja su nas napustila. Samo sto jos nismo doveli adekvatnu zamjenu za Sarica i to mi je jedini propust Uprave, trenutno.
Naravno da su sva trojica bili neizostavne karike, ali ovako sam remizirao njih boravak u Slobodi barem po mom misljenju.
Ahmetović je jednostavno morao više golova iznijeti u onakvoj ekipi koja je radila kao sat, a Sarića je i meni žao jer je bio u ekspanziji. Sumnjam da će i jedan i drugi dobiti minutažu kao u Slobodi u onako brojnoj konkurenciji.

Ako sam dobro upratio, mi smo izgubili najmanje prvotimaca (ili Široki) ?

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 23 jun 2016, 01:49

Coraco je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Naravno da su sva trojica bili neizostavne karike, ali ovako sam remizirao njih boravak u Slobodi barem po mom misljenju.
Ahmetović je jednostavno morao više golova iznijeti u onakvoj ekipi koja je radila kao sat, a Sarića je i meni žao jer je bio u ekspanziji. Sumnjam da će i jedan i drugi dobiti minutažu kao u Slobodi u onako brojnoj konkurenciji.

Ako sam dobro upratio, mi smo izgubili najmanje prvotimaca (ili Široki) ?
Tu smo negdje po pitanju odlazaka mi i siroki s tim da oni se nisu pojacali nikako koliko ja znam . A sto se tice analize ova tri igraca sto su otisla slazem se u potpunosti i mislim pogotovo Ahmetovic da je mogao vise dat i golova i truda ulozit s obzirom da je bio standardan pogotovo u kljucnim utakmicama na kraju . Ne znam sta se s njim desilo u proljetnom dijelu al nije se nesto ni trudio za razliku od Krpica koji je jeo teren i iskoristio svaku minutu sto mu se ukazala maksimalno . ;) :)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 jun 2016, 01:52

slika
Nove sezonske?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jun 2016, 01:53

pisati kako je Sloboda mnogo jaca je glupost nevidjenih razmjera, upitno je da li je uopste jaca
ovdje trebaju jos dva igraca, u suprotnom mozemo ponovo gledat' kako druga ekipa dize pehar

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 23 jun 2016, 02:08

Ma prvih 11 danas je ipak za nekih 15-20% jače u odnosu na prošlu godinu, sa jednim Džidićem i Karićem te Kostićem na beku i povratkom Miljana u prvu postavu. Međutim, ključan će biti doprinos klupe i on će odrediti našu sezonu. To ti je isto kad u košarci imaš petorku odličnu, ali points from the bench je mizeran i normalno da ćeš izgubiti utakmicu.
Drago mi je za Miljana ako se vratio pa makar u ravnopravnu borbu za prvih 11, jer taj momak je prošao kroz sito i rešeto Husrefa nakon one greške protiv Zrinjskog. Hus mu je u svlačionici rekao da više nikad neće zaigrati, a kad su ga u repci pitali što ne igra, kaže neće Hus da me pogleda.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.