. . ako nešto bude, biće i objavljeno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tuzlak04 je napisao/la:. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne![]()
. . ako nešto bude, biće i objavljeno. .
Teško brate, jer nema povratne linije u to vrijeme, jedino ako bi zeljeznica napravila neku pogodnost pa da za neke jeftine pare nam organizuju odlazak i dolazak.Tuzlak04 je napisao/la:. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne![]()
hvalaChinaglia je napisao/la:trebao bi biti izvjestaj na stranici Olimpije, prati jebgaPozitiva je napisao/la:Imal negdje neki detaljniji izvjestaj? Koji igraci su bili najbolji a koji manje dobri? Ko je usao u igru? U kakvom sastavu je igrala Olimpija? Jesam navalio sa upitnicima
bilo je za proslu tekmu
Maksuz za Fukarefukara1919 je napisao/la:Teško brate, jer nema povratne linije u to vrijeme, jedino ako bi zeljeznica napravila neku pogodnost pa da za neke jeftine pare nam organizuju odlazak i dolazak.Tuzlak04 je napisao/la:. . sutra je sastanak da se vidi da li možemo vozom ili ne![]()
![]()
ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličanMustafa10 je napisao/la:Ma Karic ce se nadavat golova s obzirom kakav vezni red ima iza sebe ja predvidjam 15+RZ88Adnan je napisao/la:Drago mi je što Karić dade gol,da ga niste uzeli uzalud a on prelaskom u drugi gol ne pokaže ništa..
Ako se pokaze dobar kod nas, a vjerujem da hoce, Azmir ce ga sigurno ispostovati pravo...vidi se na njemu da je dobar momak, ko god da je pokusao traziti neke nerealne cifre od Azmira taj se dobro zayebao, a da su ostali i bili realni, sigurno bi na kraju profitirali.......RZ88Adnan je napisao/la: ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličan
Nisu talgo kupei predviđeni za otvaranje glavušice, razbijanje glavice luka i ostale delikateseNAJGORA_BAGRA je napisao/la:TALGO LOKOMOTIVE, DA SE KURCCIMO JARANE
Kad bi isla tura, Tuzla-Jablan-Zenica, ne bi bilo sretnijeg covjekaCoraco je napisao/la:Nisu talgo kupei predviđeni za otvaranje glavušice, razbijanje glavice luka i ostale delikateseNAJGORA_BAGRA je napisao/la:TALGO LOKOMOTIVE, DA SE KURCCIMO JARANE
Vala brate, treba biti fer pa priznati da su sva trojica odlicni bili prosle sezone.Coraco je napisao/la:I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
- Ahmetović presjedio polusezonu, pa imao sjajnu polusezonu, pa lošu polusezonu.
- Sarić lutao gore dole sa formom i sa pozicijom, tek od jesenas pružao dobre partije
- Ivetić, jedini od njih beskompromisan i da se može reći konstantno dobar
Naša najveća prednost u odnosu na ostale timove je dobar trener, isto što je to prednost Radnika. Eto npr Sarajevo je imalo jaka imena, ali džabe kad lutaju sa trenerima.
Pretpostavljam da će nam do početka sezone doći ili otići još neki igrač.
Taj momak je najmanje govorio,pričao,iznosio mišljenja,intervjue,al je pokazo na terenu..Skver je napisao/la:Ako se pokaze dobar kod nas, a vjerujem da hoce, Azmir ce ga sigurno ispostovati pravo...vidi se na njemu da je dobar momak, ko god da je pokusao traziti neke nerealne cifre od Azmira taj se dobro zayebao, a da su ostali i bili realni, sigurno bi na kraju profitirali.......RZ88Adnan je napisao/la: ABd kod nas je bio i bez veznog reda odličan
Naravno da su sva trojica bili neizostavne karike, ali ovako sam remizirao njih boravak u Slobodi barem po mom misljenju.Beduin je napisao/la:Vala brate, treba biti fer pa priznati da su sva trojica odlicni bili prosle sezone.Coraco je napisao/la:I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
- Ahmetović presjedio polusezonu, pa imao sjajnu polusezonu, pa lošu polusezonu.
- Sarić lutao gore dole sa formom i sa pozicijom, tek od jesenas pružao dobre partije
Naša najveća prednost u odnosu na ostale timove je dobar trener, isto što je to prednost Radnika. Eto npr Sarajevo je imalo jaka imena, ali džabe kad lutaju sa trenerima.
Ahmetovic jeste na proljece pao u formi, ali je opet upisao 4 asistencije + 2 gola, a u kupu postigao 1 gol (cini mi se da je i asistirao protiv Sarajeva), a jos u kupu je, mislim, samo jednu utakmicu poceo u prvih 11, u ostalim ulazio pred kraj.
Saric je cijelu sezonu bio odlican i ponajbitnija karika za 2. mjesto i finale kupa, u utakmicama u kojma nije igrao smo i kolektivno lose igrali. Po meni veliki gubitak za nas.
Ivetic, sve je receno za njega.
Ali eto doveli smo im zamjene i ja bih bio prezadovoljan kad bi ostvarili barem ucinak ove trojice koja su nas napustila. Samo sto jos nismo doveli adekvatnu zamjenu za Sarica i to mi je jedini propust Uprave, trenutno.
Tu smo negdje po pitanju odlazaka mi i siroki s tim da oni se nisu pojacali nikako koliko ja znam . A sto se tice analize ova tri igraca sto su otisla slazem se u potpunosti i mislim pogotovo Ahmetovic da je mogao vise dat i golova i truda ulozit s obzirom da je bio standardan pogotovo u kljucnim utakmicama na kraju . Ne znam sta se s njim desilo u proljetnom dijelu al nije se nesto ni trudio za razliku od Krpica koji je jeo teren i iskoristio svaku minutu sto mu se ukazala maksimalno .Coraco je napisao/la:Naravno da su sva trojica bili neizostavne karike, ali ovako sam remizirao njih boravak u Slobodi barem po mom misljenju.Beduin je napisao/la:Vala brate, treba biti fer pa priznati da su sva trojica odlicni bili prosle sezone.Coraco je napisao/la:I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
Ahmetovic jeste na proljece pao u formi, ali je opet upisao 4 asistencije + 2 gola, a u kupu postigao 1 gol (cini mi se da je i asistirao protiv Sarajeva), a jos u kupu je, mislim, samo jednu utakmicu poceo u prvih 11, u ostalim ulazio pred kraj.
Saric je cijelu sezonu bio odlican i ponajbitnija karika za 2. mjesto i finale kupa, u utakmicama u kojma nije igrao smo i kolektivno lose igrali. Po meni veliki gubitak za nas.
Ivetic, sve je receno za njega.
Ali eto doveli smo im zamjene i ja bih bio prezadovoljan kad bi ostvarili barem ucinak ove trojice koja su nas napustila. Samo sto jos nismo doveli adekvatnu zamjenu za Sarica i to mi je jedini propust Uprave, trenutno.
Ahmetović je jednostavno morao više golova iznijeti u onakvoj ekipi koja je radila kao sat, a Sarića je i meni žao jer je bio u ekspanziji. Sumnjam da će i jedan i drugi dobiti minutažu kao u Slobodi u onako brojnoj konkurenciji.
Ako sam dobro upratio, mi smo izgubili najmanje prvotimaca (ili Široki) ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.