U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la calcio » 14 nov 2013, 23:15

qurle je napisao/la:
harishp je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: P.S Ne zaboravite Tulic opet moze biti aktivan,ili cak neki nasi proslavljeni igraci koji ni mahalsku raju nisu vodili,a licencu dignuli u Jablanici.
nidje veze sa ovim zakljuckom o proslavljenim igracima , pa braca kovac nisu vodili nikog pa su evo za godinu dana preuzeli A-tim Hrvatske.. A sa mladom reprezentacijom su napravili odlican posao.
Mladim igracima bi mnogo znacilo da ih vodi neka legenda kao sto je Barbarez (mada sumnjam da ce on viditi mladu reprezentaciju) ili neko slican. Sama njegova pojava bi bila velika motivacija, za razliku od onih sto sam ih maloprije naveo koji su igrali po seoskim ligama. Da su makar neki veliki strucnjaci, pa hajde...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:15

Ako Vladika mora otici,ja bi zelio Zlatana Bajramovica :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 14 nov 2013, 23:16

Barba će voditi repku kad ode Safet. Ovu djecu nek uzme Konjić, Bola ili tako neko.

Rios

Post Postao/la Rios » 14 nov 2013, 23:17

O Vladi necu,mislim da su njegovi dani odbrojani samo je pitanje vremena kad ce mu se zahvaliti..
Nesto drugo bih rekao..Ako samo jedno vrijeme na celu Saveza ( Komiteta ) imali Osima,ako kao selektora A tima imamo Susica,najboljeg igraca BiH svih vremena,onda bi ja volio da za selektora mlade repke dodje nego od legendi reprezentacije nakon osamostaljenja BiH..Recimo Barbarez..Ili Kodro..Bolic,Konjic,Hibic..Itd..Znaci neko ko je ostavio traga i ko je eventualno bio uzor toj djeci koja sad nose dres mlade repke..Uostalom,i trend je da se bivsim reprezentativcima daju mlade selekcije i tako se prave i igraci a i treneri za A tim..Eto pogledajte samo repke u okruzenju,pa i ostale EU..Tipa selektor Kodro,pomocnici Konjic i Hibic..Itd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2013, 23:17

Wisey je napisao/la:Barba će voditi repku kad ode Safet. Ovu djecu nek uzme Konjić, Bola ili tako neko.
Može voditi jedino poker reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 14 nov 2013, 23:17

Je li jos uvijek problem u Besicu ili ste napokon shvatili da je u Jagodicu i njegovim kvazi-igracima?Vidjeli smo veceras neosporivi kvalitet momaka iz 2. HNL,velike talente Bevaba,Jajala i Barisica.Vidjeli smo i anonimusa Krunica,ali i propalitete poput Cajica i Zakarica.Hvala debilcino i tebi i tvojim pulenima na ovoj sramoti,hvala vam i dabogda ti novac koji uzimas da bi oni igrali za lijekove zatrebao!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2013, 23:18

qurle je napisao/la:
harishp je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: P.S Ne zaboravite Tulic opet moze biti aktivan,ili cak neki nasi proslavljeni igraci koji ni mahalsku raju nisu vodili,a licencu dignuli u Jablanici.
nidje veze sa ovim zakljuckom o proslavljenim igracima , pa braca kovac nisu vodili nikog pa su evo za godinu dana preuzeli A-tim Hrvatske.. A sa mladom reprezentacijom su napravili odlican posao.
Za pitu su potrebni sastojci,da ne idem u detalje.
Ako ubacis vanago u pitu,mozes je napraviti..Samo ti nesto nisam siguran za ukus.
Eto ti veze sa vezom preko veze.Nego Bajramovic ima vec slifa,ali nesto u slucaju nedostatka materijala nebi volio da se pljuje po toj legendi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:19

HzSM je napisao/la:Je li jos uvijek problem u Besicu ili ste napokon shvatili da je u Jagodicu i njegovim kvazi-igracima?Vidjeli smo veceras neosporivi kvalitet momaka iz 2. HNL,velike talente Bevaba,Jajala i Barisica.Vidjeli smo i anonimusa Krunica,ali i propalitete poput Cajica i Zakarica.Hvala debilcino i tebi i tvojim pulenima na ovoj sramoti,hvala vam i dabogda ti novac koji uzimas da bi oni igrali za lijekove zatrebao!
Bas si bistar hebo te,sve udure ali ovaj covjek to nije zasluzio jednostavno.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 14 nov 2013, 23:20

Wisey je napisao/la:Barba će voditi repku kad ode Safet. Ovu djecu nek uzme Konjić, Bola ili tako neko.
Jedino ako se izjasni kao Srbin jer nacionalni kljuc mora biti zadovoljen.Vjerujuci u Barbarezovu licnost i ljudskost znam da to nece uciniti,iako to porijeklom i jeste.On je ono sto nama treba,Bosanac,patriota,ali u nasem savezu je to najmanje bitna refernca.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 nov 2013, 23:21

HzSM je napisao/la:
Jedino ako se izjasni kao Srbin jer nacionalni kljuc mora biti zadovoljen.Vjerujuci u Barbarezovu licnost i ljudskost znam da to nece uciniti,iako to porijeklom i jeste.On je ono sto nama treba,Bosanac,patriota,ali u nasem savezu je to najmanje bitna refernca.
to ti poceo i tumaciti ko je sta?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 14 nov 2013, 23:23

samo_lijevo je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Jeste,ja sam taj koji tumaci i kroji sudbinu BH fudbala.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2013, 23:24

bagrcavi je napisao/la:
Može voditi jedino poker reprezentaciju.
:mrgreen:

Smijesno je iako se ne slazem, malo je falilo da vec postane selektor prije par godina. A bice sigurno jednog dana. Dobro bi bilo da preuzme neki klub ili mladu reprezentaciju da stekne malo iskustva...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2013, 23:25

Cuj blamaza u reziji Jagodica. Da nas je Allah vodio, a Isus bio asistent, ubili bi Boga u nama. Spanija je milijardu puta jaca od nas, nemamo sta trazit. Ekipa koja je jaca od mnogih A-reprezentacija. Ne znam zasto je sportsport zapeo za Jagodica vec duze vrijeme. Ofirni su.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 nov 2013, 23:25

blago tebi pa si tako poducen.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:26

Cartman je napisao/la:Cuj blamaza u reziji Jagodica. Da nas je Allah vodio, a Isus bio asistent, ubili bi Boga u nama. Spanija je milijardu puta jaca od nas, nemamo sta trazit. Ekipa koja je jaca od mnogih A-reprezentacija. Ne znam zasto je sportsport zapeo za Jagodica vec duze vrijeme. Ofirni su.
Ne jarane sta pricas ti da su tu bili BESIC I ATAJIC mi bi pobjedili 6:1 a ne oni,Vlado je kriv sve sto je pokazao autoritet prema Besicu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 nov 2013, 23:27

samo_lijevo je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
covjek je u pravu,selektor se bira nacionalnim kljucem,pogledaj selektore od a do znj repke i bice ti jasno
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 nov 2013, 23:28

Zanemarimo li slatkorjecivost ovog trenerskog maga, jako malo ostane njegovog fudbalskog znanja i nekih velikih rezultata. Kad vec oko malog prsta vrti Zenicane, ne mora citavu drzavu. Mislim da je ovo do sad sasvim dovoljno da se razidjemo s Vladom, perspektivu nase reprezentacije prepustiti ljudima kojima ce interes reprezentacije biti na prvom mjestu, a ne guranje nekih "svojih" poluigraca. Ako mene pitate ko bi trebao da se nadje na mjestu selektora mlade reprezentacije nisam siguran da li imam neko rjesenje, ali mislim da se moze naci neko ko ce ako nista drugo znati selektirati talente koje imamo sirom Evrope. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2013, 23:28

Cartman je napisao/la:Cuj blamaza u reziji Jagodica. Da nas je Allah vodio, a Isus bio asistent, ubili bi Boga u nama. Spanija je milijardu puta jaca od nas, nemamo sta trazit. Ekipa koja je jaca od mnogih A-reprezentacija. Ne znam zasto je sportsport zapeo za Jagodica vec duze vrijeme. Ofirni su.
da je samo ova tekma problem lako bi se mi snasli
=\_1921_/=

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 nov 2013, 23:29

covjek je u pravu,selektor se bira nacionalnim kljucem,pogledaj selektore od a do znj repke i bice ti jasno
nisam ja na to mislio,nego na njegove zakljucke ko je kakvog porijekla.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2013, 23:29

Sabinho je napisao/la:
Ne jarane sta pricas ti da su tu bili BESIC I ATAJIC mi bi pobjedili 6:1 a ne oni,Vlado je kriv sve sto je pokazao autoritet prema Besicu.
Nije rijec samo o ovoj utakmici nego o ovome

1. Spain U21 5 5 0 0 20:5 15

2. Austria U21 4 3 0 1 7:6 9

3. Hungary U21 5 2 0 3 6:7 6

4. Bosnia & Herzegovina U21 6 2 0 4 9:16 6

5. Albania U21 6 1 0 5 4:12 3

Imamo dvije pobjede protiv fenjerasa Albanije a ostalo sve porazi. Gol razlika -7

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, guillermo, iluzija, Mostarska, Normus90, Proximic, Scholl i 49 gostiju.