Nice.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa i nije bas koliko brojnim drugima.habib je napisao/la:poznato vam je to gledanje u ledjaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma to Osim sredio, inace bi i vi gledali u ledja.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nice.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa i nije bas koliko brojnim drugima.habib je napisao/la:poznato vam je to gledanje u ledjaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma to Osim sredio, inace bi i vi gledali u ledja.![]()
![]()
![]()
![]()
e u kojoj kuci od one 4 u sirokom ti zivis hahŠB_Fidelis je napisao/la:Vidio od tebe. Dobra, moram priznati.
Nice.
znaci nisi u centruŠB_Fidelis je napisao/la:Ona krajnje desna.![]()
Niiice.
Ovdje je riječ ipak o doktoru. Loš doktor.terabajt je napisao/la:Dobar ti diler habibe.
Ovo je greška u tabeli, ovo je HNK Orašje, ne Hajduk Orašje.Elegant je napisao/la:Sta je sad sa ovim timom "Hajduk Orasje" ?
Bilo, prošlo...aS_Roma je napisao/la:http://www.****/standings/IDg95HGa/j7ZnBQFi/#table;away
Molim vas samo pogledajte Zeljeznicara kuci i u gostima ove sezone![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da je ovakva nam liga bila
Travnik samo ako sasluži može uzeti podove, nikako drugačije!Mada smo mi loši kući i jedva smo Rudara iskreno dobili.Da smo ikome mislili davat to bi bila Zvijezda, ali smo odigrali pošteno!Signore je napisao/la:Mislim da bi danas Travnik mogao izvuc remi ili cak pobjedu, a Rudar pobjedu u BL. Za kladionicare prava prilika za ganjat iznenadjenja
Nisam ni rekao da ce to bit namjesteno ili nesto slicno. Velezu jednostavno ne treba, ne moze ni gore ni dole. Travniku bodovi trebaju, a na proljece igraju kao neka druga ekipa. Da su ovakvi bili od pocetka sezone borili bi se za titulu, a ne opstanak. Ljudi su u formi i ocekivati remi protiv ne bas zainteresiranog Veleza je po meni neka realnost, ali vidjet cemo, pred nama je.anel81m je napisao/la:Travnik samo ako sasluži može uzeti podove, nikako drugačije!Mada smo mi loši kući i jedva smo Rudara iskreno dobili.Da smo ikome mislili davat to bi bila Zvijezda, ali smo odigrali pošteno!Signore je napisao/la:Mislim da bi danas Travnik mogao izvuc remi ili cak pobjedu, a Rudar pobjedu u BL. Za kladionicare prava prilika za ganjat iznenadjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.