Olimpik Sarajevo

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 feb 2014, 12:11

Mokroguz je napisao/la: Dobar ovaj zec kojeg smo ulovili :) vjerujem da nas nece razocarati
Mali je masina za golove, vidjet cete, mogao bi se on dobro prodati ako bi se pokazali u evropi, a Olimpik pravi dosta dobar posao sa ovim transferima mladih igraca. u svakom slucaju vidim vas prije Zelje na kraju sezone, odnosno iza sarajeva i prije Zelje na drugom mjestu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 feb 2014, 19:31

Zvuci realno kolega. +1
Utakmica protiv Veleza ce na BHTu biti.(Prvi Mart)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 feb 2014, 19:49

Evo gaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pregled utakmice protiv Volyna!

[youtube][/youtube]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 feb 2014, 20:44

Mokroguz je napisao/la:Evo gaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pregled utakmice protiv Volyna!

[youtube][/youtube]
fini golovi,posebno ovaj drugi.
Nemogu se oteti utisku koliko je odbrana reagovala traljavo u oba navrata.
Sve u svemu bice to fino,dobrodoslica za Asima Zeca i drago mi je da se radi tiho i bez neke velike pompe i euforije.
Prvenstvo ce ove godine biti jedno od najkvalitetnijih u posljednjih par godina.

Sarajevo i Zeljo imaju skoro iste sanse za titulu.Zelji ide raspored na ruku dok Sarajevo ima znacajno jaci igracki kadar.Bit ce gusto.Za 3 i 4 mjesto koplja ce ukrstiti Zrinjski(fino slozena ekipa za nastavak prvenstva) ,Siroki (organizacijski skoro najbolja ekipa sa iskusnim i dobrim sastavom),Borac(ne toliko kvalitetom jaki ali jako nezgodna ekipa i jako dobra na domacem terenu),Olimpik(Sigurno medju 3 najkvalitetnije ekipe u ligi).

Svaki put kad pogledam na tabelu ostane zal za onom zadnjom utakmicom u Obarskoj.Valjda ih u konacnici ta budalestina ne kosta evrope.

Od ostalih ekipa sumnjam da iko ima sanse za top 4.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 feb 2014, 18:05

Smajić: Nemojte nas otpisivati, pomrsit ćemo račune mnogima

Fudbaleri Olimpica vratili su se u Sarajevo iz Antalije gdje su boravili na pripremama za nastavak premijerligaške
Popularni Vukovi odigrali su i nekoliko utakmica sa jakim protivnicima na kojima je šef struke Faik Kolar vidio sa čime raspolaže uoči nastavka sezone.

Dobra partije, koje je krunisao sa dva pogotka na pripremama, pružao je Suljeman Smajić, koji je zadovoljan odraženim u Antaliji.

"Mislim da je velika stvar to što smo pripreme odradili u Antaliji. Uslovi su bili idealni, radili smo sjajno, te smo odigrali dosta dobrih utakmica. Rezultat nam nije bio u prvom planu, ali mislim da smo pokazali da možemo ravnopravno igrati sa ekipama koje dolaze iz boljih liga nego što je naša", za SportSport.ba kaže Smajić.

Vukovi su se dosta dobro pojačali u prelaznom roku, a Smajić očekuje da će on i njegovi saigrači ispuniti očekivanja.

"Čelni ljudi kluba su odradili dobar posao u prelaznom roku. Mislim da imamo dobru momčad, te da ćemo to pokazati u nastavku sezone. Naše ambicije su jasne, želimo izboriti Evropu i svi vjerujemo da ćemo uspjeti. Ne treba nas niko otpisivati, mnogima ćemo pomrsiti račune", govori Smajić i dodaje:

"Na otvaranju sezone dolazi nam Velež, pa zatim gostujemo Sarajevu. Radujem se susretu na Koševu, vidim da je Sarajevo odradilo dobar posao u prelaznom roku, ali nekako sam uvjeren da ćemo im mi pokvariti planove. U stanju smo to uraditi. Susret na Koševu će biti prava poslastica za ljubitelje fudbala. No, prije toga želimo pobijediti Velež i onda na Koševo doći sa samo jednim ciljem, a to je postići pogodak više. Vjerujte mi, ona ekipa koja s nama u susret krene otvorenog garda, neće se dobro provesti."

Na kraju dodajmo da će Olimpic u subotu na Otoci odigrati prijateljski susret sa Vitezom.
Jedna lijepa prica :mrgreen:
Ko je najbolji teniser u Olimpicu?

Tokom prprema u Antalyi, fudbaleri Olimpica pokazali su i zavidno tenisko umijeće...

Iako su se mnogi okušali, na kraju se bivši dvojac mostaraskog Zrinjskog, najbolje pokazao. Josip Sesar i Filip Arežina odigrali su meč kakvim se ne bi postidjeli ni mnogo bolji, profesionalni teniseri. Obojica su žarko željeli pobjedu, dok su ih saigrači posmatrali i uživali u sjajnoj teniskoj predstavi.

Na kraju je u setovima rezultatom 2-1 slavio Josip Sesar. Sesar je istakao zadovoljstvo zbog dobrog meča a klupskom kolegi, čestitao na dobroj partiji.

- Bio je ovo jedan uistinu dobar i zanimljiv meč sa mnogo neizvjesnosti i promjena rezultata ali šta reći osim da je na kraju slavio bolji, - govori Sesar te dodaje:

- Čestitam i Filipu na dostojnom otporu i dobroj partiji, a evo obećavam da ću mu dati priliku u revanšu.

Ipak, Filip Arežina vjeruje da je izuzetno dobar teniser.

- Čestitam Josipu na pobjedi, imao je više sreće ovaj put, što se mene tiče, mislim da bih bio mnogo bolji teniser nego fudbaler, ali ipak, fudbal je bio i ostaće moj najdraži sport, govori Arežina.

Sesar i Arežina pokazali zavidan teniski talenat

U igri parova, sastali su se Kenan Handžić i Veldin Muharemović protiv Zajka Zebe i Dalibora Pandže. I ovaj meč bio je izuzetno zanimljiv ali je zbog vremenskih nepogoda prekinut pri rezultatu 1-1.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 20 feb 2014, 18:18

http://www.olimpic.ba/cms/images/storie ... 40x428.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ako nista bar jedna lijepa ekipa .. malo vam ovaj duljevic kvari prosjek al proljepsat ce se i on ako uzme koji milioncic :D :lol:
Toto Riina

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 feb 2014, 01:17

Znaci protiv Viteza sutra. Ovo ce biti pravo zanimljivo. :P

I da naglasim da je Smajke potpuno u pravu. Pametno je od nas da se ne zaletimo sa visokim ciljevima ili bombasticnim izjava kako rece Fajo, nego jedan realan, opsti cilj kao Evropa, i to tjeramo, a sad hocemo li doci na prvo, drugo, trece mjesto ili kup osvojiti, to nam je svejedno, i nece nas zaboliti koji god od tih da bude jer sva cetiri vode nas do cilja a i nismo rekli "e sad hocemo bas tu i tu poziciju osvojiti".
A ovakva ekipa, mislim da su pojedinci rivala makar skontali da moze se svasta desiti kad smo se naoruzali ovako. Lukavo djeluje taj koji suti i ceka rezultat, bilo to jedan od nas ili jedan od protivnika, on i nema sta zaliti na kraju krajeva. Ja vjerujem da ce protiv Sarajeva biti neko iznenadjenje, sad hoce li biti da smo mi gori ili da su oni gori ili da padnu svi golovi u zavrsetku ili sta vec to cemo vidjeti. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 21 feb 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 feb 2014, 02:09

Mokroguz je napisao/la:Znaci protiv Viteza sutra. Ovo ce biti pravo zanimljivo. :P

ja cuo sam se u subotu igra :?: :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 feb 2014, 02:12

FanVitez je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Znaci protiv Viteza sutra. Ovo ce biti pravo zanimljivo. :P

ja cuo sam se u subotu igra :?: :mrgreen:
Tako je, ja sam napisao to nakon ponoc :P

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Aslan
Kontakt:

Post Postao/la Aslan » 21 feb 2014, 06:18

nikad proći pauza, tj. pauzetina :roll:
Tek ašk Galatasaray!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 feb 2014, 07:56

Jos samo hevtu dana i onda eksplodira :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 feb 2014, 19:27

U koliko sati je sutra utakmica?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 21 feb 2014, 21:51

Mancini je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica?
mislim da pocinje u 14h .. moglo bi se otic pogledat, da vidimo malo i nove igrace i kako je to sve ukomponovano .. nije isto igrati u"raju" antaliji i njihovim terenima i kod nas na livadama :D
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 feb 2014, 21:55

PES2012 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica?
mislim da pocinje u 14h .. moglo bi se otic pogledat, da vidimo malo i nove igrace i kako je to sve ukomponovano .. nije isto igrati u"raju" antaliji i njihovim terenima i kod nas na livadama :D
Ako neko može ovo da potvrdi,hvala. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 feb 2014, 22:42

Gledam malo izjave naših igrača. Izgleda da su pravo nabrijani i da smatraju da imaju dobre šanse za sami vrh tabele. Jedva čekam da krene nastavak sezone.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 feb 2014, 04:19

Slike iz Antalye postavljene su na stranici :mrgreen:

Ovo neka od Korejanskih ekipa,

slika

Donji red, prvi sa lijeve strane zateg'o gace i zazmirio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 22 feb 2014, 11:34

Ovaj krajnji desno,crvene kose,je reprezentativac Koreje i za njega je iskesirano 2 mio dolara na ime obestecenja nekom korejskom klubu.
Info od fotografa,Mirse. :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 feb 2014, 13:19

Jeli tekma sigurno u 2 sata?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 feb 2014, 13:29

I mene zanima kad ce biti tekma

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 feb 2014, 13:52

svejedno je napisao/la:Ovaj krajnji desno,crvene kose,je reprezentativac Koreje i za njega je iskesirano 2 mio dolara na ime obestecenja nekom korejskom klubu.
Info od fotografa,Mirse. :D
Uh coj'ce :mrgreen: Al' sam vidio da su brzi k'o metak!
Bas me zanima kako ce ici ovo danas protiv Viteza

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.