FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Imam neki osjecaj,da kad bi mi sa foruma bili u upravi mjesec dana,da bi napravili bolji posao nego ovi bilmezi,za citavu sezonu!Jos nekog od nas za trenera da postavimo,i milina. 

Treci put castimo
ja mislim da je prioritet da zaustavite odliv igraca (zimski prijelazni rok)Schlager je napisao/la:Prioriteti su nam trener,vrhunski playmaker i golman....
Ostalo je nadgradnja.
sve ostalo ce doci samo po sebi
i naravno MARIC

DA zaboravio sam na njih, naravno provjereni Maletic i Raspudic. A sto ti nisi za Stepanovica, ja kontam da je sad vodeci Laktase upoznao ligu a i ima iskustva, dobro je i odigrao proljece sa Laktasima samo tesko da ce ostati posto ih je jesen ukopala...gennaro je napisao/la:@nasborik
podrzavam sve samo nisam za Stepanovica, ali ostalo u potpunosti podrzavam! Ima jos igraca koji imaju medjunarodnog iskustva a koji su nasi igraci, Maletic,Raspudic.....
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
ja mislim da je prioritet da zaustavite odliv igraca (zimski prijelazni rok)
ima i toga,zbog kontinuiteta,ali po individualnom kvalitetu osim kajkuta,vukelje,grahovca i trivunovica,vjeruj da me nijedan drugi odlazak ne bi pogodio....
nisam bas toliko dobro upoznat sa vasim igracima... ali kada bi to ostvarili plus doveli par igracaSchlager je napisao/la:ja mislim da je prioritet da zaustavite odliv igraca (zimski prijelazni rok)
ima i toga,zbog kontinuiteta,ali po individualnom kvalitetu osim kajkuta,vukelje,grahovca i trivunovica,vjeruj da me nijedan drugi odlazak ne bi pogodio....
slijedece sezone, opet bi bili u vrhu 100%
Bojim se samo opet da nas ne izigraju ovi iz uprave,bas me nesto strah ali se nadam iskreno da grijesim!
U životu je važno biti BORAC!
Nema sta, samo nam ostaje da spisak proslijedimo Sipovcu i upravisubzero81 je napisao/la:@nasborik dogovorili smo se druze![]()
![]()

Ko je taj Sipovac uopste i kakve su njegove kvalifikacije da bude direktor FK Borac?
U intervjuima mi djeluje nekako zblanuto...
Pretpostavljam da je tu instaliran samo da potpisuje razne dokumente,ako nekad zavlada pravna drzava da ima neko da ide u zatvor umjesto ovih koji kupe vrhnje....
Pretpostavljam da je tu instaliran samo da potpisuje razne dokumente,ako nekad zavlada pravna drzava da ima neko da ide u zatvor umjesto ovih koji kupe vrhnje....
Mislim da je vlasnik Nezavisnih novina i Fokusa, dosao je po formiranju nove uprave umjesto Milosa Milutinovica koji je navodno bio prezauzet drugim obavezama...Schlager je napisao/la:Ko je taj Sipovac uopste i kakve su njegove kvalifikacije da bude direktor FK Borac?
Šipovac, dijete sa sela, iz Nevesinja, izum i proizvod Željke Kopanje, vlasnika većine pisanih medija u kojima je radio ovaj naš Direktor, inače pravi insajder prema današnjem stanju u klubu...nasborik je napisao/la:Mislim da je vlasnik Nezavisnih novina i Fokusa, dosao je po formiranju nove uprave umjesto Milosa Milutinovica koji je navodno bio prezauzet drugim obavezama...Schlager je napisao/la:Ko je taj Sipovac uopste i kakve su njegove kvalifikacije da bude direktor FK Borac?
P.S. pročitajte jedan komentar i na našem sajtu, ako neko hoće neka ga i prekopira ovdje...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
" " са РТРС-а опет " $ " са & "
$ $ ? % ? $ " ' " " &...& то све " ? " % $ & нове $ у $. $ & " $ не $ % претјерано "...
? $ $ " " % " " са " $, " ' $ " ?, ? $ " у " ? $ $ грађана & " ? $ ?, ? $ " на то ? $ & пажњу, & " $ $ " $ " " $ знају % " ?.

" ја ? $ све то $ најтеже на &, а $ " " све ? пунооо ?... " " & је &gennaro je napisao/la:Pa da vidimo ima li zainteresovanih za osnivanje udruzenja,neko mora da pokrene inicijativu a poslije ce ici sve lakse, ima vec ljudi koji podrzavaju ovakvu ideju.
Da napravimo neku vrstu ankete ili nesto slicno pa da imamo informaciju sta i kako treba da uradimo, mislim da nas ima dosta koje spaja ista ideja dugi niz godina!
$ $ ? % ? $ " ' " " &...& то све " ? " % $ & нове $ у $. $ & " $ не $ % претјерано "...
? $ $ " " % " " са " $, " ' $ " ?, ? $ " у " ? $ $ грађана & " ? $ ?, ? $ " на то ? $ & пажњу, & " $ $ " $ " " $ знају % " ?.
"" ПУТ ""
Ima li neko u FK Borac Banja Luka ko će nakon poraza u možda najvažnijoj utakmici sezone, izaći pred novinare i nas navijače da nam objasni kako je moguće da ekipa koja je pretendovala na duplu krunu i igra protiv ekipe koja je istrčala sa 5-6 juniora, odigra utakmicu kao da se radi o drugom ili trećem kolu prvenstva. Da Zoran Marić nije samo neznalica nego se namjerno urotio protiv kluba zbog konstantnog prozivanja sa zapada, dokaz je i sastav sa kojim je igrao u Mostaru. Igraju mu igrači koji su nam potrebni odmorni pred revanš finala kupa a na klupi sjede igrači koji nemaju prava nastupa u kupu. Međutim, zašto se ne oglasi niko iz uprave kluba? Stoko seljačka!!! Ostavite se kluba sa GRADSKOG stadiona jer Vama ništa što je GRADSKO nije blisko. Molim Vas 'ufatite' se Vi Vaše koride ili kamena s' ramena i drugih Vama bliskih disciplina. Nemojte nam više pomagati. Časnije bi bilo igrati prvu ligu Republike Srpske ako će u klubu raditi ljudi koji razumiju zašto se naš stadion zove GRADSKI STADION! Priče o evropskom Borcu su samo paravan koji je trebao da pokrije rušenje postojećeg stadiona i izgradnju novog na kojem bi se oprala velika suma novca.
Ako imalo poznajete ljude koji su u i oko kluba jasno vam je o čemu pišem. O najavljivanom novom stadionu više niko i ne govori a projekat evropskog borca je čini mi se samo sanak pusti. Ako mislimo u evropu iz Širokog Brijega onda nek nam je sam Bog na pomoći. Još jednom: GOSPODO hvala Vam na 'odrađenom' poslu ali vrijeme je da se kupe 'prnje' i lagano da se vratite vašim prirodnim disciplinama borbi bikova ili kamena s' ramena ili onom u čemu ste najbolji a to je kriminal.
MARŠ IZ BORCA i povedite lalu Marića pa nek Vam je sa srećom. Ima puno drugih klubova za Vas. Predlažem evropsku Slogu iz Trna. Obećavam biću najvjerniji navijač.
Samo Borac Bog i Pobjeda!
usput da ne misli neko da kradem postove...ovo je moj post na **** samo pod drugim nikom
Ako imalo poznajete ljude koji su u i oko kluba jasno vam je o čemu pišem. O najavljivanom novom stadionu više niko i ne govori a projekat evropskog borca je čini mi se samo sanak pusti. Ako mislimo u evropu iz Širokog Brijega onda nek nam je sam Bog na pomoći. Još jednom: GOSPODO hvala Vam na 'odrađenom' poslu ali vrijeme je da se kupe 'prnje' i lagano da se vratite vašim prirodnim disciplinama borbi bikova ili kamena s' ramena ili onom u čemu ste najbolji a to je kriminal.
MARŠ IZ BORCA i povedite lalu Marića pa nek Vam je sa srećom. Ima puno drugih klubova za Vas. Predlažem evropsku Slogu iz Trna. Obećavam biću najvjerniji navijač.
Samo Borac Bog i Pobjeda!
usput da ne misli neko da kradem postove...ovo je moj post na **** samo pod drugim nikom
Zadnja izmjena: sfpborac, dana/u 17 maj 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Dzimi ostane onda ce pojacanja da budu neki njegovi aduti iz Prve lige Srbije...e tek ce onda da bude cirkus
Ja bih da se izabere troclana komisija sa foruma da vodi Borac u Ligi Evrope
a Maric neka uzme recimo Vosu ako im je do ispadanja iz lige...ili neka snimi film Kako uzeti bod u polusezoni?

- Simpatizer
- Kontakt:
Sve je to lijepo, ali nemojte se zanositi! Bagra je to i nikakva udruzenja nece pomoci da bi se oni otjerali ili da bi eventualno usvojili neki predlog. Na ovom prostoru jedino motka radi!" je napisao/la:" " са РТРС-а опет " $ " са & "![]()
![]()
" ја ? $ све то $ најтеже на &, а $ " " све ? пунооо ?... " " & је &gennaro je napisao/la:Pa da vidimo ima li zainteresovanih za osnivanje udruzenja,neko mora da pokrene inicijativu a poslije ce ici sve lakse, ima vec ljudi koji podrzavaju ovakvu ideju.
Da napravimo neku vrstu ankete ili nesto slicno pa da imamo informaciju sta i kako treba da uradimo, mislim da nas ima dosta koje spaja ista ideja dugi niz godina!
Lesinari su isamarali igrace kada je doslo do grla pa se nesto pokrenulo. Isto to treba uraditi sa ovom stokom u odijelima! Nazalost, starija garda ce, po svoj prilici, morati to da preuzme na sebe. Pitanje je do kad ce bagra smjeti da sjedi u tzv. lozi. Od Lesinara ne treba ocekivati nista a znamo i zasto.
HAJ FAJV
Mislim da udruženje prijatelja F.K. Borac postoji i da je osnivačka skupština održana u bašti NTV kluba prije nekih godinu dana...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ama ljudi samo opusteno dzimi ce da odleti samo tako. nije ovde niko lud. nemoj da se uzbudjujete bezze
Ma on je već trebao da leti, pa zbog toga nas je i uhvatila panika, ako ostane, ma nema nas nigdje...subzero81 je napisao/la:ama ljudi samo opusteno dzimi ce da odleti samo tako. nije ovde niko lud. nemoj da se uzbudjujete bezze
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Mislim da bi se cudo trebalo dogoditi da mi pobjedimo Olimpik u nedjelju,pazite sta vam kazem!
Ali,ko zna zasto je to dobro....
Sad se sjetih izjavu Sipovca kad se raspisao tender za stadion neda mi se sad traziti citav tekst uglavnom je rekao sledece: "Stadion pecara je alternativa, siguran sam da cemo evropske utakmice igrati u Banjaluci, jer imamo cvrsto obecanje iz Vlade RS i Administrativne sluzbe rada, u slucaju da evropske utakmice se ne budu igrale u Banjaluci ja i uprava cemo podnijeti ne opozive ostavke". AJ DA VIDIMO I TO!
I da rekao je da radovi krecu najkasnije 15.maja, a koji je danas datum gospodo
I da rekao je da radovi krecu najkasnije 15.maja, a koji je danas datum gospodo

Pa to je dobro samo zbog toga što će onda Marića morati da čuva policija, to je jedino dobro, do sada je dva puta izbjegao linč, ali treća sreća jeSchlager je napisao/la:Mislim da bi se cudo trebalo dogoditi da mi pobjedimo Olimpik u nedjelju,pazite sta vam kazem!

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.