Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Ramsdale je nevidjena budaletina. Novi Lehmann.
Kako ste izbjegli ukrajinski metak i doveli pravog momka

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovdje samo treba neki rani gol u drugom za 1-2 i onda patnja i muke do samog kraja 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odegaard bravo, doktorski
Trossard x3
Trossard x3
Kakva partija

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AshburtonG
- Kontakt:
Konacno jedno poluvrijeme na nivou prve polusezone. Leprsavost, pressing i napadacka igra. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trossard je naše najbolje zimsko pojačanje unazad 15 godina 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakvo uzivanje u gledanju
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Imam osjecaj da im svaki napad mozemo gol zabiti 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slobodno reci 19.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:49Trossard je naše najbolje zimsko pojačanje unazad 15 godina![]()

Ne bih da se Brokuli us.erem u ćeif, ali i 2007-08 smo dobili Fulham 2-1 kod kuće nakon preokreta i 3-0 na strani.

xG nam je over the roof što bi se reklo, bravo, kakav nastup na gostovanju 
Zadnje 3 asistencije za jedan meč je bio Mikitarijan ja mislim protiv Evertona, samo što je Trossard sve tri u prvom poluvremenu, ne znam jel ima ko da je uspio tri u prvom poluvremenu, možda Bergkamp, Cesc.

Zadnje 3 asistencije za jedan meč je bio Mikitarijan ja mislim protiv Evertona, samo što je Trossard sve tri u prvom poluvremenu, ne znam jel ima ko da je uspio tri u prvom poluvremenu, možda Bergkamp, Cesc.
Ako obratiš pažnju 07-08e smo imali identican broj bodova od 63 nakon 26 kola, ali onda smo u naredne dvije ili tri remizirali svaku. Ako ovu danas dobijemo, skidamo kletvu poređjenja sa tom sezonomArtetitis je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:53Slobodno reci 19.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:49Trossard je naše najbolje zimsko pojačanje unazad 15 godina![]()
Rahmetli Reyes je bio zadnji koji je ovako dao impuls timu, a da je došao u januaru.
Ne bih da se Brokuli us.erem u ćeif, ali i 2007-08 smo dobili Fulham 2-1 kod kuće nakon preokreta i 3-0 na strani.![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Willian je imao 3 protiv Fulhama takodjerAA23 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:54xG nam je over the roof što bi se reklo, bravo, kakav nastup na gostovanju
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa rano moja ljuta
E dobro si, vidiš zaboravio sam da je i igrao, to su oni plavi dresovi kad sam mislio da je Willian dobro pojačanjeBrokula je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:58Willian je imao 3 protiv Fulhama takodjerAA23 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 15:54xG nam je over the roof što bi se reklo, bravo, kakav nastup na gostovanju
E jesu krenuli ciganski alal vjera
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda se sjeti Arteta da odmori Saku, Martinellija i još koga što više, imamo i uzvrat u četvrtak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.