FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

respo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la respo » 26 avg 2010, 13:11

Los*Blancos je napisao/la:Uhhh ko mi kaze, pa pricas o necemu sto nije tema razgovora, kontas :roll: Bolje ti poradi na tome da ne "citiras" o necemu sto neznas sta "citiras" :mrgreen: ono..pa posle ispada moja greska ja mislio na Valenciu 2000 :lol:
pa kazem ti ja sine a tema razgovora je barca koje se ti ne sjecas kad je uzela titulu u londonu a da i ne govorim o tom periodu uopste jer si premlad

a pominjes real na temu reala pa pisi tamo
a ko radi taj i grijesi poslovicu nikad neces shvatiti jer jos to ne mozes shvatiti
najebat ces ti ako ovako budes nastavio

p.s. da ne shvatis pogresno ovo zadnje mislio sam na to ako si ovakav i u stvarnosti onda jadan ti
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 13:15

respo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Uhhh ko mi kaze, pa pricas o necemu sto nije tema razgovora, kontas :roll: Bolje ti poradi na tome da ne "citiras" o necemu sto neznas sta "citiras" :mrgreen: ono..pa posle ispada moja greska ja mislio na Valenciu 2000 :lol:
pa kazem ti ja sine a tema razgovora je barca koje se ti ne sjecas kad je uzela titulu u londonu a da i ne govorim o tom periodu uopste jer si premlad

a pominjes real na temu reala pa pisi tamo
a ko radi taj i grijesi poslovicu nikad neces shvatiti jer jos to ne mozes shvatiti
najebat ces ti ako ovako budes nastavio
pametan uvijek odustaje..zdravo
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2010, 17:06

Jos jedan kiks Guardiole i transfera,slobodno prodaju Ibrahimovica mogu nazvati najgorim transferom od kad je fudbala,platiti igraca toliko i onda ga prodati nakon jednu sezonu nevjerovatno,mislim da je samo Chelsea ovako fulio sa Sevenckom,mada nije Barca ni fulila sa njim kolko su glupi sto ga pustaju nakon samo jedne odigrane sezone...

Samo se bojim kad dodje u fazu kad bude falilo igraca,jel je evidentno da nam fali na 4 pozicije po igrac ne za prvu postavu ali fali za zamjenu jel je sezona preduga i bit ce ozlijeda....fali jedan stoper ko zamjena sad imamo tri Abidala tu ne racunam,fali jedan defanzivni vezni imamo samo jednog,fali ofanzivni vezni imamo 3 koja konkurisu za 2 mjesta,fali napadac jel za 3 pozicije u napadu imamo 4 igraca i Jeffrena...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 26 avg 2010, 17:10

Stvarno mi ide na K*R*C ovaj rosell,prica o tome kako ne maju da daju vise od 16 miliona za mascherana,a igrac vredi najmanje 25!u rangu je sa yaya toure mozda cak i bolji a ovaj je placen 30 miliona!ista stvar je bila sa fabregasom,za koga su nudili 35 milona :( a on je malo losiji od inieste i xavija!(koji prema transfermarkt vrede 60,65 miliona) i nisu mogli da daju lepo 50 miliona i da imaju vrhunskog igraca sa samo 23 god.Sada upravo citam da nece nuditi za mascherana vise od 16 miliona,a ovaj se ubi da bi preso u barcu,neide na utakmice,izostaje sa treninga,a vrhunac svega je sto je inter poslao ponudu od 25 miliona(liverpool trazi 26)i oni ce najverovatnije kupiti mascha!i kako dok je bio laporta se nije spominjala kriza ,a kad je ovaj doso,nemogu da izdvoje 26 miliona za igraca koji Vredi vise! :( :( :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2010, 17:26

losmi je napisao/la:Stvarno mi ide na K*R*C ovaj rosell,prica o tome kako ne maju da daju vise od 16 miliona za mascherana,a igrac vredi najmanje 25!u rangu je sa yaya toure mozda cak i bolji a ovaj je placen 30 miliona!ista stvar je bila sa fabregasom,za koga su nudili 35 milona :( a on je malo losiji od inieste i xavija!(koji prema transfermarkt vrede 60,65 miliona) i nisu mogli da daju lepo 50 miliona i da imaju vrhunskog igraca sa samo 23 god.Sada upravo citam da nece nuditi za mascherana vise od 16 miliona,a ovaj se ubi da bi preso u barcu,neide na utakmice,izostaje sa treninga,a vrhunac svega je sto je inter poslao ponudu od 25 miliona(liverpool trazi 26)i oni ce najverovatnije kupiti mascha!i kako dok je bio laporta se nije spominjala kriza ,a kad je ovaj doso,nemogu da izdvoje 26 miliona za igraca koji Vredi vise! :( :( :(
Upravo je ovo i problem vezan za City ali i uopste klubove sirom evrope a o tome sam i govorio.Sada ce svako kao polaznu tacku u transferima zadnjeg veznog uzimati Toure koji je po meni preplacen,jeste on dobar igrac ali brate ima i boljih od njega.Ako cemo gledati po kvalitetu ima mnogo boljih igraca od Tourea i bice ih jos u blizoj budcnosti kada ove nove nade budu dolazile.Ako bi po nekoj logici neko moje razmisljanje da kada bi gledali igrace u odnosu na Tourea i njegove vrednosti Masch bi vredeo bar 40,ali bi onda Essien vredeo 45-50,pa zatim Cambiasso slicno kao i Mascherano...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 avg 2010, 18:14

Nije samo Zlatan i nije samo Rosel u pitanju....i za vrijeme Laporte Čigrinskog kupe za 25 miliona ,covjek odigra dvije ili tri utakmice sve ukupno od toga nas u jednoj vrlo bitnoj (kup protiv Seville) zavije u crno svojim glupositma, i vec naredno godine ga vracaju nazad odakle su ga i kupili ali za 10 miliona manju cijenu...dakle Šahtar mangupski poslovao, vratio im se njihov igrac nakon godinu dana "posudbe" u Barci ,a 10 miliona eura ostalo u džepu ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 18:16

drop je napisao/la:Nije samo Zlatan i nije samo Rosel u pitanju....i za vrijeme Laporte Čigrinskog kupe za 25 miliona ,covjek odigra dvije ili tri utakmice sve ukupno od toga nas u jednoj vrlo bitnoj (kup protiv Seville) zavije u crno svojim glupositma, i vec naredno godine ga vracaju nazad odakle su ga i kupili ali za 10 miliona manju cijenu...dakle Šahtar mangupski poslovao, vratio im se njihov igrac nakon godinu dana "posudbe" u Barci ,a 10 miliona eura ostalo u džepu ;)
Cig je samo za Ukr lige :mrgreen: kanta smeca...a Sahtar je u plusu 15 mill :mrgreen: i prodace ga opet za par godina negdje za 20 mill :mrgreen: jer je mlad 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2010, 19:03

Nisam zadovoljan grupom,predosadna je :P opet Rubin opet igrat po onom minusu,a i nece nas nikako prenositi :(
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 avg 2010, 19:09

Ovo cemo aBd rutinski proci, vec nek nas stvae kao nositelja u 1/8 finala. Dobar je ona celo, kaze idu na streljanu. Onome sada ni tespih nece pomoci. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 avg 2010, 19:33

Ma lagana grupa,barem tako izgleda :D Kao sto rekose,steta sto nece prenositi Barcu uopste,jer nema nijedna jaca utakmica.Ma samo ozbiljno i ovdje bi trebalo leci minimala 15 bodova,a i neki kiks ocekujem,mozda opet protiv Rubina,ali svejedno,Barca je ovdje miljama daleko kvalitetom i prvo mjesto ne bi trebalo doci u pitanje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:34

pratite li omladinsku školu?
ako ko zna nešto o ovom dečku adriji carmoni perezu što je u milan prešao nek napiše išta
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 avg 2010, 19:40

tony-mortale je napisao/la:pratite li omladinsku školu?
ako ko zna nešto o ovom dečku adriji carmoni perezu što je u milan prešao nek napiše išta
Pratim.Adria Carmona igrao za Juvenil A prosle godine.Moze igrati i lijevo i desno krilo,lijevak je,brz,agilan i prodoran.Igra za repku Spanije U-18.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:46

znači talenat je, hajd super kontam sigurno su nekog bezveze levata uzeli čisto da kažu da ulažu u mlade kad izgleda baš imaju neku viziju za budućnost,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 avg 2010, 20:47

Ibrahimovic ya no se entrena con el Barcelona
El sueco, que sigue a la espera de que el Barça y el Milan alcancen un acuerdo para su traspaso al club italiano, no participa en el entrenamiento, aunque sí ha acudido a las instalaciones del Barça para realizar "tratamiento específico", según el club. :roll:

Eh sad, jel on ne trenira jer je ocito da ce u Milan ili ne trenira zbog ovoga sto kaze klub...

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 26 avg 2010, 20:58

Zlatan ce odluciti u roku od 24 sata da li da prihvati ponudu Milana da dodje na posudbu jednu sezonu s mogucnoscu otkupa ugovora sljedece sezone u visini od 40 miliona eura.
Nakon Dimitra Chygrinskog (25 miliona eura), Kiersona(15 miliona eura), Martín Cáceres (14miliona eura), jos jedan propali transfer Barce, no ovaj put najveci u historiji kluba.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 avg 2010, 22:40

Brnjoo je napisao/la:Ibrahimovic ya no se entrena con el Barcelona
El sueco, que sigue a la espera de que el Barça y el Milan alcancen un acuerdo para su traspaso al club italiano, no participa en el entrenamiento, aunque sí ha acudido a las instalaciones del Barça para realizar "tratamiento específico", según el club. :roll:

Eh sad, jel on ne trenira jer je ocito da ce u Milan ili ne trenira zbog ovoga sto kaze klub...
Na oficijelnoj pise da ima problema sa zglobom,pa je radio u tererani.

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 avg 2010, 09:45

FK Pjetlovi

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2010, 09:55

reds je napisao/la:Reds agree Mascherano fee :lol:

Eto Mascha !
20 +mil za igrača koji če sjedit na klupi ja previše...mislim da je Masch najgore prošao...prvo što če sjedit na klupi a drugo bio je obožavan u Liverpoolu i ništa mu nije nedostajalo...samo trofeji :D ali on je izabrao liniju manjeg otpora
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 avg 2010, 10:24

Eto,i na oficijelnoj Barce stoji da je sve dogovoreno.Mascherano ce ove sedmice doci,potrebno je da obavi medicinski pregled i potpise ugovor.

Iako je mozda bilo i boljih opcija,bolje da su i njega doveli,nego da je ostalo na ovome.Tanak roster igraca u veznom redu je bio,ali kvalitetan da napomenem.Sad je to sasvim solidno.Vidjecemo kako ce se snaci u Barci,ja nisam bio za ovaj transfer jer mislim da nece,ali volio bih da me demantuje.

Strasan u defanzivi,radnik pravi i igrac zadatka,rekao bih.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 27 avg 2010, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 10:34

Svima je bilo jasno da će biti doveden neki veznjak. Moram priznati da sam ipak mislio da će to biti neki fantazista, a da će Keita i Busquets igrati tog zadnjeg veznog. Ne znam kolika je cijena, iskreno se nadam da ga nećete pretplatiti. Btw, šta je sa Ibrom? Je li ide ili ostaje? Da li su oni natpisi tačni ili su mediji ipak željeli povećati tiraž svojim lažima(ne bi bilo prvi put)?

Također, negdje pročitah da će Hleb biti posuđen portugalskom šampionu Benfici. I ovo mi djeluje kao logično rješenje, jer ne bi igrao u Barceloni, a odlazak Di Marie mu otvara mjesto u startnoj postavi Benfice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.