Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Znači sutra po pare 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nadam se imam dobar osjecaj pa da i pocastimo sutraBihac96 je napisao/la:Znači sutra po pare

Hoce da imaju odlucujuci napad a ne da im se desi ovo sto se realu desi da ne mogu nista uciniti nakon sto ovaj pogodi..LARSSONCHE je napisao/la:aj nek mi neko kaze logiku ove kosarke, 20ak sekundi prije kraja real pravi faul i 2 slobodna i izjednacenje, onda barsa 10 sekundi do kraja radi namjerno faul pogodi real jedno slobodono, i evo sad pogodi gamewinner doelman wtf
This time next year we'll be millionaires.
Jeb em vam mrtve ako i treci padne
hahaah a grehota bi bila da si pao
kud 3 da ostanu, da je jedna da braniš

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Qurcem bi je mogo jedino branitLjumanM95 je napisao/la:hahaah a grehota bi bila da si paokud 3 da ostanu, da je jedna da braniš

hahahhahahaha ma ajde valjda bude nafake, da se okrene na tvoju stranu
imam i ja nešto za nba i tenis što sam danas uplatio pa pratimo lagano 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nemam sliku, ali u Top ponudi Bet-Livea, Valencia i St Etienne...
Ko s djavolom tikve sadi... 

Ma proći ce to tebi,samo da se ja obezbjedim moj cener
Treba dobro razraditi košarku i tenis imam osjećaj da će kod muški skoro sve ići r:3-0

Treba dobro razraditi košarku i tenis imam osjećaj da će kod muški skoro sve ići r:3-0

- bugojanac1234
- Kontakt:
Nakon sto ih je prosle sezone srusio ljulj par puta xavi pascual vise neda zadnji napad realu u ruke, ovaj se put isplratiloLARSSONCHE je napisao/la:aj nek mi neko kaze logiku ove kosarke, 20ak sekundi prije kraja real pravi faul i 2 slobodna i izjednacenje, onda barsa 10 sekundi do kraja radi namjerno faul pogodi real jedno slobodono, i evo sad pogodi gamewinner doelman wtf
Bihac nemoj sad o tome da ne sušimo tiket 

- madridista4ever
- Kontakt:
ma yebem im ja familiju cijeloj ekipi reala, vodili su i do 15 razlike i onda izgube u zadnjoj sekundi 1 razlike izgube, svima im se mame nayebem pichke jedne kako me oboriše
- ultrassa1921
- Kontakt:
Valencia x,gent 2/1,st.etiene oba daju bilo ih je još da ne pišem sve zicereultrassa1921 je napisao/la:ziceri dana barsi 2 i cedeviti 1
Ispratio sam te, svaka častultrassa1921 je napisao/la:ziceri dana barsi 2 i cedeviti 1

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ne zaboravi Rutenku i Abaloa manje te naravno Francuze overBihac96 je napisao/la:Valencia x,gent 2/1,st.etiene oba daju bilo ih je još da ne pišem sve zicereultrassa1921 je napisao/la:ziceri dana barsi 2 i cedeviti 1

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ide većina 3:0 laganoBihac96 je napisao/la:Ma proći ce to tebi,samo da se ja obezbjedim moj cener![]()

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
+1gonzales je napisao/la:Ispratio sam te, svaka častultrassa1921 je napisao/la:ziceri dana barsi 2 i cedeviti 1
nek momak ostavi podatke da mu sutra uplatim šta na wwin

Sutra u toku dana cu napisat neke sigurne parove od večeras pa me ispratite lova sigurna

- ultrassa1921
- Kontakt:
koji ste vi zetoni.. pa da imalo pratite kosarku znali bi da je barsi veceras trebala pobjeda da ostanu u igri za prolaz dalje i cedeviti takodje i pritom da cedevita uopste nije losa kuci ove sezone u euroligi
al lakse je vidjeti dobru kvotu i lupaj pa kasnije se zali i **** sve realu ccc
al lakse je vidjeti dobru kvotu i lupaj pa kasnije se zali i **** sve realu ccc
Manijaci Zeljini
pa da te juce ispratimo jel?Bihac96 je napisao/la:Sutra u toku dana cu napisat neke sigurne parove od večeras pa me ispratite lova sigurna![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.