jesi, nisam ja kriv što su nam neki forumaši zajednički pa još neke osobe pa vi skontali po opisima i tako, još kad je iscurio podatak vezan za nekog fudbalera i rodbinske veze, elem ja popušioNarin je napisao/la: Sad ja kriv..![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesi, nisam ja kriv što su nam neki forumaši zajednički pa još neke osobe pa vi skontali po opisima i tako, još kad je iscurio podatak vezan za nekog fudbalera i rodbinske veze, elem ja popušioNarin je napisao/la: Sad ja kriv..![]()
nisam,strucna skolaHead je napisao/la:Zavrsila gimnaziju prosle godine?
" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Kako je ona mogla izgubiti na eurosongu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se.Steph je napisao/la:Ovi Grci vazda šalju neke dobre pichice.
@ajvarlikusa je napisao/la:nisam,strucna skolaHead je napisao/la:Zavrsila gimnaziju prosle godine?
Ne znam onda,upoznat sam samo sa gimnazijalkama.likusa je napisao/la:nisam,strucna skolaHead je napisao/la:Zavrsila gimnaziju prosle godine?
Ti znaš i sam kako sam ja saznao,a poslije toga,nit je kome išta rečeno od strane mene,nit se iko raspitivao,nit ću govoriti ikome,baš mi to i nije namjera..Ti jesi na kraju izvisio,ali više radi nekih slučajnih okolnosti,a ne radi toga što si zapravo kriv,mada ne bih da se petljam gdje mi nije mjesto..iVar je napisao/la:jesi, nisam ja kriv što su nam neki forumaši zajednički pa još neke osobe pa vi skontali po opisima i tako, još kad je iscurio podatak vezan za nekog fudbalera i rodbinske veze, elem ja popušioNarin je napisao/la: Sad ja kriv..![]()
Mislim da baš nisi najbolje razumio moj postOtelo je napisao/la: @gio bez dobre zenske na sceni nema ni pobjede.(Mario Serafovic je izuzetak).,
rjecica, visoko, to ti je tu negdjeiVar je napisao/la:ma jok ba hahahahahahahahahaha
nisamgio10 je napisao/la:Mislim da baš nisi najbolje razumio moj postOtelo je napisao/la: @gio bez dobre zenske na sceni nema ni pobjede.(Mario Serafovic je izuzetak).,
[youtube][/youtube]
ma ne diram ja nju, nego onako pitam. Normala cura. Jesu jos ona i Dzevdo tugeda?iVar je napisao/la:ma hajd ba narin ne'a veze, nebitna stvar i ja se zamaram![]()
nego ko sutra od muških pravi kakve "slatkarije" a ko će zasukat rukave i pravit sogan dolme (više solme, zbog soli) i tako
@Bosniacum hahahhaah ne dJeraj selmu, fino je to devojče, bolje nego one 3...ako kontaš
vidi što se zemljaci sastaju, nekakva lješeva ovo ono
Mozda je iz Vratnice tako da ste moguce komsije.Bosniacum Lilium je napisao/la:rjecica, visoko, to ti je tu negdjeiVar je napisao/la:ma jok ba hahahahahahahahahaha![]()
![]()
@likusa
ja sam porijeklom iz ljeseva, jesi ti iz carsije ili isto ovako ko ja?
daj mi dževadaBosniacum Lilium je napisao/la: ma ne diram ja nju, nego onako pitam. Normala cura. Jesu jos ona i Dzevdo tugeda?
btw. Ako ne dobijem rezervna svjedocanstva, yebat cu im sfePropade mi konkurs za OS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.