FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2016, 14:01

de ba popustite se vise fukara.
svi smo mi navijaci slobode.

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 22 jun 2016, 14:13

hoce li biti kakav stream :D ??

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 22 jun 2016, 14:15

emirzlaTu je napisao/la:
adis1980 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate :)
Nije frka mozete na jug, jer ovdje izgleda niko od vrha fukara ne planira nista samim tim i navijanje je pod pitanjem,tako da za sad slobodno mozete uzeti jeftiniju kartu.pozz
Ne pisi gluposti..
Sto je glupost?
8 dana do utakmice nigdje nikakve objave u vezi utakmice. U toku ove pauze ona stranica nije objavila nijednu sliku u vezi grupe ne racunajuci onu "huligansku".Nema nikakvog nabrijavanja ljudi da nas sto vise ode,i sve ove "sitnice" ce naravno utjecati na posjetu.Hajd razumijem za prijevoz tesko je naci,nece niko da vozi,al daj da se to objavi ranije da se narod nekako snadje.Toliko.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 22 jun 2016, 14:34

SaltCityAttack je napisao/la:I nismo doveli još ta 2 igraca koji bi mogli pomoći u evropi? Vidim ni Zrinjski nije, Siroki niko slabo se pojačavati za evropu..mogu li se igraci jos uvjek dovesti i prijaviti za evropu zna li neko ?
Slabo su se svi pojacali (izuzev mozda sarajeva) pogotov ovi klubovi sto igraju Euro kupove ,radnik je doveo par igraca al im je otislo dosta bitnih igraca i nosilaca igre, siroki nije nikog doveo koliko znam, zrinjski isto tako eto mi smo kao najvise doveli al tek cemo vidjet dal smo se pojacali mada mislim da smo trebali i morali dovest jos 2 igraca jednog centarfora i jos jednog krilnog il zadnjeg veznog. Rok je proso za prijavu 20.06 tako da imamo to sto imamo zasad :) :kafa:

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 22 jun 2016, 14:40

Skver je napisao/la:Navijacka skupina "Fukare 1987" je napravila dovoljno stete klubu za proslu sezonu, tako da im klub treba uskratiti sve moguce pogodnosti, trebaju biti tretirani kao i ostali navijaci i simpatizeri FK Sloboda.....
:thumbup: :clap:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jun 2016, 14:52

Mustafa10 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:I nismo doveli još ta 2 igraca koji bi mogli pomoći u evropi? Vidim ni Zrinjski nije, Siroki niko slabo se pojačavati za evropu..mogu li se igraci jos uvjek dovesti i prijaviti za evropu zna li neko ?
Slabo su se svi pojacali (izuzev mozda sarajeva) pogotov ovi klubovi sto igraju Euro kupove ,radnik je doveo par igraca al im je otislo dosta bitnih igraca i nosilaca igre, siroki nije nikog doveo koliko znam, zrinjski isto tako eto mi smo kao najvise doveli al tek cemo vidjet dal smo se pojacali mada mislim da smo trebali i morali dovest jos 2 igraca jednog centarfora i jos jednog krilnog il zadnjeg veznog. Rok je proso za prijavu 20.06 tako da imamo to sto imamo zasad :) :kafa:
Koliko znamo, Sloboda je zadrzala najvise standardnih igraca iz prosle sezone, a dovela skoro citav jedan tim.....po meni smo jaci sigurno za 50% u odnosu na proslu sezonu....Zrinjski i Siroki zadrzali igrace otprilike kao i mi iz prosle sezone.....Sarajevo dovelo prosjek igrace, nista specijalno, ne vjerujem da ce onaj trener napraviti ekipu od njih.....Zeljo mozda najgori po tom pitanju, em trener pocetnik, em igraci mrtvi prosjek.....
🔴⚫️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2016, 14:55

to koliko smo se pojacali vidjecemo kad liga pocne.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 jun 2016, 14:59

Bilo bi krajnje ozbiljno da iz uprave vide hoće li ko utakmicu prenosti BHT, FACE, OBN (možda Saša šta pogura)

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 22 jun 2016, 15:03

Samo Sloboda :tokralju: :tokralju:

Bio bi red da i Fukare ovako pozivaju narednih 7-8 dana :pray: :pray:
slika
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2016, 15:09

jako je upitno je da li je Sloboda jaca nego prosle sezone, ali da ima siri igracki kadar, to je sigurno
Sloboda ako zeli biti nesto osjetnije jaca nego prosle sezone, potrebna su joj jos dva igraca

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 22 jun 2016, 15:16

Ja sam totalno skeptican oko Zeca

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 jun 2016, 15:17

Chinaglia je napisao/la:jako je upitno je da li je Sloboda jaca nego prosle sezone, ali da ima siri igracki kadar, to je sigurno
Sloboda ako zeli biti nesto osjetnije jaca nego prosle sezone, potrebna su joj jos dva igraca
Koja će najvjerovatnije i doći, jer koliko se sjećam Azmir i Saša su govorili da će pokušati pronaći još pojačanja do kraja prelaznog roka i početka prvenstva.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 jun 2016, 16:04

Eno, ljudi se ibrete, kako im je ulaznica 5 eura hahaha. Kaze najjeftinija kod nas 25 eura :D

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jun 2016, 16:17

Hoće li Olimpija kakav stream praviti. Bolje da igramo s Mariborom :D
Niko, niko, samo Sloboda

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 22 jun 2016, 16:18

Skver je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:
Koliko znamo, Sloboda je zadrzala najvise standardnih igraca iz prosle sezone, a dovela skoro citav jedan tim.....po meni smo jaci sigurno za 50% u odnosu na proslu sezonu....Zrinjski i Siroki zadrzali igrace otprilike kao i mi iz prosle sezone.....Sarajevo dovelo prosjek igrace, nista specijalno, ne vjerujem da ce onaj trener napraviti ekipu od njih.....Zeljo mozda najgori po tom pitanju, em trener pocetnik, em igraci mrtvi prosjek.....
Ja mislim da ce opet borba za titulu bit izmedju nas sarajeva i zrinjskog, zeljo po ovom do sad ce se borit u ligi za opstanak :lol: a siroki nece izborit europu iduce sezone 99%. Vjerovatno su nasi pokusali dovest jos dva igraca al nisu uspjeli jer je nezgodan period za dovest nekog kvalitetnog igraca tako da ce vjerovatno pokusat dovest ako prodjemo u 2 pretkolo jos 1 il 2 igraca malo veceg kvaliteta od dosadasnjih :) Teren je jedino mjerilo kako god al opet sam optimista da cemo s ovom ekipom se borit za vrh tabele :opaopa: :njanjanja:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jun 2016, 16:23

:D Jedan of Sadikovića nije loš, a I mlad je. Nebi bilo loše dovesti, pa ako treba u Slogu na posudbu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jun 2016, 16:50

I ja sam mišljenja da smo dosta jači nego prošle sezone, jer gledajući (ukupni učinak) ova tri iz prve postave koja su otišla, nismo u nekom gubitku:
- Ahmetović presjedio polusezonu, pa imao sjajnu polusezonu, pa lošu polusezonu.
- Sarić lutao gore dole sa formom i sa pozicijom, tek od jesenas pružao dobre partije
- Ivetić, jedini od njih beskompromisan i da se može reći konstantno dobar

Naša najveća prednost u odnosu na ostale timove je dobar trener, isto što je to prednost Radnika. Eto npr Sarajevo je imalo jaka imena, ali džabe kad lutaju sa trenerima.
Pretpostavljam da će nam do početka sezone doći ili otići još neki igrač.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jun 2016, 16:55

Srđan Stanić :pray:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 22 jun 2016, 17:33

raja, je li bilo ovih dresova u Bingu XL i hoce li ih dolaziti jos ? Hvala :D

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 22 jun 2016, 17:39

nista od streama?
A sad adio...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, tuzlanskinacin, Tzhc075 i 9 gostiju.